Author |
Topic  |
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 02/03/2012 : 16:01:28
|
quote: Originally posted by Colt
Igrali smo protiv Oksera, poznavaoce.
Da si bio na 5% utakmica na kojima sam ja bio, ne bi se secao nicega, a mozda si zapamtio jer si bio medju tih par hiljada Zekinih poslusnika.  |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 02/03/2012 : 16:36:57
|
quote: Originally posted by sawitch
Colte, ti se stvarno pravis lud.. Pa to sto si ti meni napisao je isto kao kada bih ja tebi formulu izdavastva sveo na: CENA STRIPA X PRODATI PRIMERCI - PRAVA - STAMPA = X
I sam znas da to nije tako... Nemojmo se sada zajebavati sa tim glupostima GDE SU PARE... Kao maloumnici... Nemamo nekih igraca koji traze lovu kazes? Sta mislis kolika su mesecna primanja svih igraca, svih zaposlenih, trenera itd.? Troskovi struje, grejanja i ostalih rezija.. Troskovi odrzavanja stadiona, prostorija, voznog parka, Zemunela... Troskovi smestaja i ishrane igraca... Troskovi takmicenja, sudija, organizacije, reprezentacije itd...
Za razliku od svih ostalih UO ne prima platu, kao i predsednik... Ne prima nista.. I nije on pozajmio pare sada kada smo u plusu vec kada su dosli.. Da nisu pozajmili BESKAMATNO onda bismo morali da dignemo "povoljne" bankarske kredite... Jel' to bolje? I ja bih voleo da daju ali ne daju, samo pozajmljuju.. I za razliku od Stanojevica i Krstajica koji nas deru oni ne primaju platu.. Pricam o legalnim stvarima.. Da kradu ispod zita, to rade sigurno i to su radili svi pre njih i to ce raditi svi posle njih.. Tako da ja bih ipak ostavio ove lopove koji kradu a mi imamo rezultate nego doveo nove lopove koji ce krasti ali je veoma upitno da li ce tu biti rezultata...
Sto kaze Starudija sa Bjekovicem smo pobedjivali cigane svake 8-e godine, pucala Tikva, Kroacija, tim se kao u kosarci kompletno menjao svake godine itd.. Ovde je bar nesto stabilno...
Uostalom kako mozete pomisljati da smenjujete nekog ko ima rezultate??? Pa sada da Danilovic smeni Jovanovica digli biste bunu da ga oterate????
Prizovite se pameti!
"Da kradu ispod zita, to rade sigurno i to su radili svi pre njih i to ce raditi svi posle njih.. Tako da ja bih ipak ostavio ove lopove koji kradu..." I ti nakon ovoga pricas o tome da li je neko potrazivao novac garantovan ugovorom i sl? Od koga ti navedeni ljudi kradu? Od Partizana, naravno. Ali po tebi je i to ok dok god neko drugi ne potrazuje novac (bivsi igrac, bivsi trener, bivsa baba-sera) jer je to atak na integritet i klupsku kasu a ovi sto uzimaju -pa sta da se radi. Predsednik ne prima platu jer je vec predsednik druge kompanije i umesto da uzme 25000 godisnje on sebi odvoji znatno vise novca od transakcija igraca i novca UEFE. No comment.
Glede troskova, dobar deo stvari tipa sudije, benzin, plate kafe-kuvaricama i sl se amortizuje kroz naplatu karata (ili mislis da se taj novac daje u humanitarne svrhe?), prodaju dresova, reklame, zna se da i drzava upumpava novac kada god se to zatrazi. Mi nemamo nikakve specijalne troskove u domacoj ligi gde se 90% gostovanja igra na 200 kilometara od Beograda a dobar deo igrackog kadra je stigao iz omladinskih kategorija, BSKa i Sevojna, na pozajmice i sl, tako da je to sto ti pricas o rashodima potpuna bezvezarija. Klub je funkcionisao i pre Djurica, i pre njega smo usli u LS i prezimili u Evropi, ergo ne zavisi sudbina kluba od toga da li ce Djuric pozajmiti svoj novac ("beskamatno" zasluzuje samo ) jer nijedno profesionalno sportsko drustvo ne "prezivljava" na taj nacin. Ovde je prica krenula od toga da li neko treba da potrazuje novac od kluba - ako uprava moze, i to manje-vise javno, sebi protivzakonito (jer oni rade bez plate da bi pomogli Partizanu, remember?) da prisvaja milione svakog leta, zasto se nekome ne bi isplatio pun ugovor?
U pogledu rezultata, od kada je Djuric na celu kluba imamo neverovatnih 0 bodova u utakmicama LS i LE, ne racunajuci namesteni mec protiv Sahtjora u 15 meceva imamo 15 poraza. To je ta stabilnost kod nas, protivnici u grupama uvek mogu da racunaju na 6 bodova u dvomecu. I sa Bjekovicem smo 90-ih u 7 sezona osvojili 5 titula, po jednu Zvezda i Obilic, pa niko nije bio zadovoljan time sto smo ispadali u drugom kolu kupa UEFA. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 02/03/2012 : 16:54:27
|
Znaci zakljucili smo da uprava krade brdo para a da je Stanojevic picka zato sto samo hoce ono sto je zaradio i ono sto mu pripada po zakonu. Sta smo jos zakljucili?Nema veze sto Djura krade,nema veze sto UO ne radi po zakonu i statutu,nema veze sto ce nas oterati u dugove,nema veze sto imamo naslabiji koeficient u Evropi u zadnjih 5 godina,nema veze sto nam se stadion raspada i sto cemo za par godina evro utakmice igrati u Rumuniji...samo je bitno sto deljemo Zvezdu koja ima 40 miliona evra duga i ludog Lukica na celu. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
Edited by - okiboki on 02/03/2012 16:55:00 |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 02/03/2012 : 17:03:17
|
Evo kakve budale vode nas klub  Majko bozija i svi sveti!
Propao pokušaj farbanja stolica u Humskoj
Pokušali su u Humskoj da promene boju stolica koje su sada crveno-plavo-žute u crno-bele međutim, to nije uspelo. Kako saznajemo od izvora bliskih Partizanu, posle farbanja nekoliko stolica na južnoj tribini i uviđanja da se boja ne prima, odnosno, lepi i ljušti, odustalo se toga za sada.
Izgleda da će navijači morati još da sačekaju da konačno stolice na stadionu Partizana dobiju boje iste kao što nosi tim. |
Edited by - okiboki on 02/03/2012 17:03:36 |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 02/03/2012 : 17:14:06
|
Pa zar nisu svi navijaci za crno-bele stolice. Ok, probali ljudi, lepo sto su se uopste setili da resavaju ono stao je Bjekovic zeznuo.  |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 02/03/2012 : 17:22:59
|
Moram opet
   Ne verujem majke mi
|
Edited by - okiboki on 02/03/2012 17:23:20 |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13537 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 02/03/2012 : 17:23:59
|
Ja sam za to da oteramo Đuru jer je lopurda i da na njegovo mesto dovedemo drugu lopurdu, ovaj poštenjačinu Bogićevića, pa da verujemo kako će onda sve biti lepo i neće niko da ukrade nijedan dinar od Partizana, a novac će da teče u potocima. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 02/03/2012 : 17:37:48
|
quote: Originally posted by okiboki
Moram opet
   Ne verujem majke mi
ne smej se , lavor od stadiona je napravio Bjekovic ciju frakciju podrzavas.  |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 02/03/2012 : 18:00:58
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
Moram opet
   Ne verujem majke mi
ne smej se , lavor od stadiona je napravio Bjekovic ciju frakciju podrzavas. 
Ma ne podrzavam Bjekovica ali i on je bolji od Djure.Mislim stvarno je idiotizam staviti te sarene stolice ali ovi su mogli za ovih 4-5 godina 100 puta da ih zamene.Ne verujem da to kosta vise od 100 hiljada evra. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 02/03/2012 : 20:08:40
|
Znaci zakljucili smo da uprava krade brdo para a da je Stanojevic picka zato sto samo hoce ono sto je zaradio i ono sto mu pripada po zakonu. Sta smo jos zakljucili?Nema veze sto Djura krade,nema veze sto UO ne radi po zakonu i statutu,nema veze sto ce nas oterati u dugove,nema veze sto imamo naslabiji koeficient u Evropi u zadnjih 5 godina,nema veze sto nam se stadion raspada i sto cemo za par godina evro utakmice igrati u Rumuniji...samo je bitno sto deljemo Zvezdu koja ima 40 miliona evra duga i ludog Lukica na celu.
Problem je sto on hoce i ono sto nije zaradio, tj. zeli da dobija platu i nakon sto je smenjen svojom krivicom. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 02/03/2012 : 21:42:18
|
Znaci zakljucili smo da uprava krade brdo para a da je Stanojevic picka zato sto samo hoce ono sto je zaradio i ono sto mu pripada po zakonu. Sta smo jos zakljucili?Nema veze sto Djura krade,nema veze sto UO ne radi po zakonu i statutu,nema veze sto ce nas oterati u dugove,nema veze sto imamo naslabiji koeficient u Evropi u zadnjih 5 godina,nema veze sto nam se stadion raspada i sto cemo za par godina evro utakmice igrati u Rumuniji...samo je bitno sto deljemo Zvezdu koja ima 40 miliona evra duga i ludog Lukica na celu.
Problem je sto on hoce i ono sto nije zaradio, tj. zeli da dobija platu i nakon sto je smenjen svojom krivicom.
A sto je tacno bila njegova krivica? |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 02/03/2012 : 21:44:13
|
quote: Originally posted by Caleb
Ovo bi trebalo da je smesno?
Samo onima sa visokim IQ.
A to bi trebao da si ti?
               |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 02/03/2012 : 21:45:37
|
Drago mi je onda sto nemam visok IQ.  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 02/03/2012 : 21:49:27
|
quote: Originally posted by wele
Problem je sto on hoce i ono sto nije zaradio, tj. zeli da dobija platu i nakon sto je smenjen svojom krivicom.
A sto je tacno bila njegova krivica?
Pa hajde zamisli da si ti predsednik nekog kluba i da na mesto trenera dovedes krajnje anonimnog coveka i pruzis mu svu podrsku. Onda tom istom treneru das vise od 3 miliona evra za jedan prelazni rok i on nakon sto dovede igrace po svom izboru uspe da ispadne od nekih amatera. Onda ga ti opet podrzis i ne smenis ga zbog starih zasluga i zato sto ne zelis da pravis haos u klubu u sred sezone. E onda nakon par meseci taj isti trener tebe napadne i pocne da pljuje, sa Maldiva ucenjuje i podnosi ostavku, pa se ne javlja skoro do pocetka priprema i onda se oglasi i kaze da ipak zeli da ostane.
Iskreno mi odgovori da li bi mu samo dao otkaz ili bi ga i isamarao?  |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Posted - 02/03/2012 : 21:53:19
|
Da se ne ponavljamo kao pokvarena ploca,ako je Stanoje toliko gresan sto je onda Djura?Ovo je retoricko pitanje,nemojte opet sa analizama kumim vas Bogom. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 02/03/2012 : 22:37:13
|
quote: Originally posted by wele
A sto je tacno bila njegova krivica?
Pa hajde zamisli da si ti predsednik nekog kluba i da na mesto trenera dovedes krajnje anonimnog coveka i pruzis mu svu podrsku. Onda tom istom treneru das vise od 3 miliona evra za jedan prelazni rok i on nakon sto dovede igrace po svom izboru uspe da ispadne od nekih amatera. Onda ga ti opet podrzis i ne smenis ga zbog starih zasluga i zato sto ne zelis da pravis haos u klubu u sred sezone. E onda nakon par meseci taj isti trener tebe napadne i pocne da pljuje, sa Maldiva ucenjuje i podnosi ostavku, pa se ne javlja skoro do pocetka priprema i onda se oglasi i kaze da ipak zeli da ostane.
Iskreno mi odgovori da li bi mu samo dao otkaz ili bi ga i isamarao? 
Doveo ga Tole a ne Djura ako cemo pravo.I nije bio anoniman nego perspektivan trener koji je vodio mladu reprezentaciju.I kojih 3 miliona nemoj da si naivan,cak i da jeste prodali su za 15 i to kljucne igrace,bukvalno su mu nakrpili odbranu dolaskom Rnica dan pred utakmicu sa Genkom.I nije isto da li das za 10 igraca 3 miliona ili za 2 igraca.I onda ga Djura nije podrzao vec neki drugi ljudi pa zato nije otisao,Djura je jos tad hteo da ga sutne i da dovede Milinkovica.Pa ga je potom busio cele sezone,zvuci neverovatno ali tako je.Samo su cekali kiks da ga smene.Pa desavanja u derbiju...Mislis da je slucajno?Na njihovu zalost Stanoje je dobio sve do kraja i onda su udarili tamo gde su znali da nece cutati.Stanojev uspeh su pripisali njima a neuspehe Stanoju.Pa cekaj bre ako su uspesi Djurini onda su i neuspesi Djurini po toj teoriji.Znaci nije Stanoje napao njih nego se branio. Jel Dule dobio pare od CSKA iako ih je vodio jako malo.Jeste!Dobice i Stanoje.Mogu 100 advokata da iznajme opet ce platiti.Covek je zasluzio mnogo vise od 300K evra.Avram dobija 900 za kurcevo zdravlje i na Stanojeve zasluge. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/03/2012 : 23:16:44
|
Drago mi je onda sto nemam visok IQ. 
Kako je lepo biti glup... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Posted - 02/03/2012 : 23:40:54
|
quote: Originally posted by manhunter
Drago mi je onda sto nemam visok IQ. 
Kako je lepo biti glup...

|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 03/03/2012 : 01:52:13
|
quote:
Doveo ga Tole a ne Djura ako cemo pravo.I nije bio anoniman nego perspektivan trener koji je vodio mladu reprezentaciju.I kojih 3 miliona nemoj da si naivan,cak i da jeste prodali su za 15 i to kljucne igrace,bukvalno su mu nakrpili odbranu dolaskom Rnica dan pred utakmicu sa Genkom.I nije isto da li das za 10 igraca 3 miliona ili za 2 igraca.I onda ga Djura nije podrzao vec neki drugi ljudi pa zato nije otisao,Djura je jos tad hteo da ga sutne i da dovede Milinkovica.Pa ga je potom busio cele sezone,zvuci neverovatno ali tako je.Samo su cekali kiks da ga smene.Pa desavanja u derbiju...Mislis da je slucajno?Na njihovu zalost Stanoje je dobio sve do kraja i onda su udarili tamo gde su znali da nece cutati.Stanojev uspeh su pripisali njima a neuspehe Stanoju.Pa cekaj bre ako su uspesi Djurini onda su i neuspesi Djurini po toj teoriji.Znaci nije Stanoje napao njih nego se branio. Jel Dule dobio pare od CSKA iako ih je vodio jako malo.Jeste!Dobice i Stanoje.Mogu 100 advokata da iznajme opet ce platiti.Covek je zasluzio mnogo vise od 300K evra.Avram dobija 900 za kurcevo zdravlje i na Stanojeve zasluge.
Mislim da nisi u pravu. Ipak je to najveci budzet u istoriji kluba, citavih 2,7 miliona evra (navodno), a strateski deo tima je imao da nadoknadi samo desetak igraca pa smo za tu izvanrednu sumu angazovali sacicu pojedinaca: Volkova, Jovancica, Rnica, Smiljanica, Babica, Sasu Markovica, Rankovica, Mangu, Eduarda, Ivanova, Andersona itd prosecno placenih 200 hiljada evra. Jednom recju, doveli smo kvalitet, pred kvalifikacije za LS i EL je promenjeno mizernih petnaestak igraca u odnosu na proslu sezonu i omanuli smo. Zakljucak: ne moze ni Djuric sve sam. |
Edited by - Colt on 03/03/2012 01:53:50 |
 |
|
Topic  |
|