Author |
Topic  |
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 03/03/2012 : 19:26:17
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by sawitch
Jebao vas Avram Grant!!!Od blata cete praviti Stanoja!

Sta je smesno?Svideo ti se danasnji Partizan?
Nemoguce da mislis da je Grant uspeo za ovako kratko vreme da pokvari igrace. Nismo lose odigrali, ali sta da radis kad Stanojevic na leto nije doveo ni spica ni desnog beka kakvog Partizan zasluzuje. Hteo je sa Miljkovicem u LS, a decko ni za sta na terenu ne sluzi. Danas ga pretrcavaju kao da ga nema. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 03/03/2012 : 19:28:44
|
Sto ih nismo doveli sada kada Stanojevica vise nema? Ko je sprecavao Djurica i Granta da u prethodnih dva meseca pronadju resenje dostojno Partizana? |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 03/03/2012 : 19:36:08
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by wele
Ja se bojim ovog Granta.
Zasto,covek je samo uspeo da dve godine za redom ispadne sa dva tima iz Premijer lige .
Ово пали само код неког ко не прати Премијер лигу. 
Jel sam nesto slagao?Avram Grant legenda Milvola a uskoro mozda i legenda Zvezde Pazi nebitno je kakav je trener ali za ovu nasu buranija ligu nije strani trener nikako.Domaci trener tacno zna kako koja ekipa igra,ko igra bunker,kako odigrati i spremiti taktiku,gde je teren oranica a gde je dobar pa samim tim i kako igrati.Mi smo danas bukvalno pokusavali da se usetamo u gol a ovi igraju teski bunker.Na krila nista,na ofanzivne bekove nista,na suteve iz daljine nista.Delovali smo bas kao Zvezda gde smo imali 80% posed i dve sanse za celu utakmicu.Izvodjenje Nece Tomica tek ne treba ni komentarisati.Jedini covek koji je nesto pokusavao cak imao i dve lepe sanse a on ostavi Babovica koji nije odigrao ni za prelaznu ocenu.Pa izvodjenje Diare koji je dao gol a ostaviti Lazara koji nije bio nizasta.Nije ni mogao protiv onog bunkera,decko nije taj tip napadaca jednostavno.Ma 1000 losih stvari je danas bilo.Neka kaze ko sta hoce ali Stanoje je za ovu nasu ligu bio majstor taktike a Grant jednostavno ne zna i nije upoznat sa ligom i timovima. Opet kad vidim Zvezdu kako igra poraste mi optimizam,jes da su pobedili ali su gori od nas 10 puta.Ja ne znam kakva apokalipsa treba da bude pa da oni budu prvi sa tim timom.Jedino da ih pustimo. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/03/2012 : 19:42:06
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
quote: Originally posted by sawitch
Jebao vas Avram Grant!!!Od blata cete praviti Stanoja!

Sta je smesno?Svideo ti se danasnji Partizan?
Nemoguce da mislis da je Grant uspeo za ovako kratko vreme da pokvari igrace. Nismo lose odigrali, ali sta da radis kad Stanojevic na leto nije doveo ni spica ni desnog beka kakvog Partizan zasluzuje. Hteo je sa Miljkovicem u LS, a decko ni za sta na terenu ne sluzi. Danas ga pretrcavaju kao da ga nema.
Ma brate taktika mu je go kurac.Ne zna jednostavno ligu,ne zna timove,objasnio sam vec u gornjem postu.Jebote jel ti stvarno mislis da STANOJEVIC nije hteo da dovede desnog beka ili spica,jel moguce da verujes u Djurine gluposti.Jel ti stvarno mislis da je Stanoje mogao da kaze hocu tog i tog i ovi ga dovedu.Ne stvarno sad ce Stanoje biti kriv za lose rezultate a on napravio +10 i pobedio 16 u nizu(13 u prvenstvu).I to sve sa Miljkovicem,Scepovicem,Lazevskim i Babovicem koje ste mislili da on gura.Pa ko ih sad gura?Lepo te pita Colt sta ih je sprecilo da sad dovedu nekog?Evo nema Stanoja pa sto se nisu pojacali? |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 03/03/2012 : 19:56:12
|
Verujem da se Stanojevicu niko nije mesao u sastavljanje tima jer je to i sam izjavio. Lazevski je izmislio fudbal za Miljkovica, a u odnosu na Volkova mu je i Stanoje davao prednost, iz meni potpuno nerazumljivih razloga. A ni Stanojevic ni Krstajic nigde nisu demantovali Djurica da su njih dvojica doveli letos igrace, pa otud i ne sumnjam da su 2 spica letos, upravo po Stanojevicevom ukusu dovedena. A sto se tice ovog sad roka, ocigledno su procenili da im za nasu ligu, na plus 10 i ne trebaju pojacanja.
A upravu si za svetskog sampiona, oni su tek tuga i jad, pola utakmice su igrali na kontru, kao da su oni gosti, valjali se po terenu i odugovlacili gore od Pazaraca, nase filijale. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 03/03/2012 : 19:58:50
|
A tih +10 je stvorio nestrucnjak sa nestrucnim igracima? On je sa tim losim igracima ostvario bednih 3-0 u Kupu a Grant je nekako uspeo da izvuce senzacionalnih 1-1. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 03/03/2012 : 19:59:59
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Imrahil
quote: Originally posted by Caleb
А ко то стрепи да ли ћемо освојити титулу? И баш ме занима разлог? 8 бодова за миран сан је сасвим довољно 
Ma naravno, gde je neko video da se u Srbiji prokocka ovolika prednost 

Ne računajući njega  
i bilo je 9  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:02:39
|
Inače, prilično je bedno upoređivati nekoga i praviti analize posle jednog meča.
A kad već spominjete Stanoja i njegovu stručnost, taj je uspeo da izbaci Partizan iz Evrope u meču protiv irskih konobara. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:03:26
|
quote: Originally posted by Colt
A tih +10 je stvorio nestrucnjak sa nestrucnim igracima? On je sa tim losim igracima ostvario bednih 3-0 u Kupu a Grant je nekako uspeo da izvuce senzacionalnih 1-1.
1000. PUT: Stanojevic nije smenjen zbog rezultata vec iskljucivo zbog amaterskog, seljackog i imbecilnog ponasanja! |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:06:52
|
Inače, prilično je bedno upoređivati nekoga i praviti analize posle jednog meča.
A kad već spominjete Stanoja i njegovu stručnost, taj je uspeo da izbaci Partizan iz Evrope u meču protiv irskih konobara.
Ali je pre toga izbacio belgijskog sampiona i usao u LS. I sta ces sad? |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:07:17
|
A tih +10 je stvorio nestrucnjak sa nestrucnim igracima? On je sa tim losim igracima ostvario bednih 3-0 u Kupu a Grant je nekako uspeo da izvuce senzacionalnih 1-1.
1000. PUT: Stanojevic nije smenjen zbog rezultata vec iskljucivo zbog amaterskog, seljackog i imbecilnog ponasanja!
STanoje je primer da neki ljudi nemaju dva grama mozga u glavi  umesto da ćuti, on izigrava neko ludilo.. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:08:58
|
A kad već spominjete Stanoja i njegovu stručnost, taj je uspeo da izbaci Partizan iz Evrope u meču protiv irskih konobara.
Ali je pre toga izbacio belgijskog sampiona i usao u LS. I sta ces sad?
I sad treba da mu dignemo spomenik i proglasimo za doživotnog trenera? Svaka mu čast za ligu šampiona, ali je sve zasrao sa Šamrokom. Da ne spominjem da kukavičkijeg trenera nisam nikad gledao.. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:12:56
|
Jel? Brukali smo se mi sa Tumbakovicem po Evropi samo tako pa nesto ne vidim da ga ljudi pljuju vec se na pomen njegovog imena uvek skida kapa. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/03/2012 : 20:15:00
|
Verujem da se Stanojevicu niko nije mesao u sastavljanje tima jer je to i sam izjavio.
Ovo je jako :D :D :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/03/2012 : 20:19:17
|
А је л Станоје добио отказ или је само прихваћена његова оставка? Сулудо је да тражи исплату остатка, ако је сам дао оставку. Није ваљда толико луд или је само похлепан. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:20:33
|
Verujem da se Stanojevicu niko nije mesao u sastavljanje tima jer je to i sam izjavio.
Ovo je jako :D :D :D
Mislim na ljude iz uprave. U suprotnom bi doticni to prvo izlajao na nekoj od konferencija za stampu. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:21:26
|
Stanoje je rekao da će podneti ostavku, pa kad se vratio sa Maldiva, promenio je ploču i pričao kako on nikad tako nešto nije izjavio.   |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:22:52
|
Stanoje je rekao da će podneti ostavku, pa kad se vratio sa Maldiva, promenio je ploču i pričao kako on nikad tako nešto nije izjavio.  
Ispravka, kad se vratio sa skijanja nakon Maldiva se tek oglasio.  |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13535 Posts
Posted - 03/03/2012 : 20:24:50
|
Ovo je jako :D :D :D
Mislim na ljude iz uprave. U suprotnom bi doticni to prvo izlajao na nekoj od konferencija za stampu.
Naravno da mu se mešaju, to je sasvim normalno kod nas. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 03/03/2012 : 21:19:11
|
Stanoje je rekao da će podneti ostavku, pa kad se vratio sa Maldiva, promenio je ploču i pričao kako on nikad tako nešto nije izjavio.  
Nije tacno da je rekao da nikad nije izjavio tako nesto.Rekao je da hoce da ostane zbog interesa Partizana i da zavrsi ono sto je zapoceo,nesto u tom stilu.A da je rekao da to nikad nije izjavio nije tacno. Nego gde je sad onaj faks sto je Djura tvrdio da ga ima?Ili je Djura ponovo lagio? |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 03/03/2012 : 21:55:27
|
Djuric je izjavio da ih je sve u upravi cudilo sto protiv Genka nije koristio Racu Petrovica, koji je jos uvek bio nas igrac, ali da niko nije zeleo da mu se mesa u posao.
Stanojevic je u vise navrata izjavio da mu se niko iz uprave nije mesao u sastav tima. To su cinjenice, a mene niko ne moze da ubedi da mu neko nije obecao procenat od prodaje Scepovica i Miljkovica. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Posted - 03/03/2012 : 21:58:08
|
To je stavka koja bi trebalo da se naglasi: Stanojevic je forsirao Miljkovica a Grant je tokom priprema i u Novom Pazaru imao sasvim drugo resenje, Miljkovica. |
 |
|
Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts
Posted - 03/03/2012 : 22:02:08
|
To je stavka koja bi trebalo da se naglasi: Stanojevic je forsirao Miljkovica a Grant je tokom priprema i u Novom Pazaru imao sasvim drugo resenje, Miljkovica.
A mislis da je covek posle par utakmica na pripremama trebalo da kaze: Terajte ovo djubre i dovedite mi pravog desnog beka? Stanojevic za 2 godine nije uspeo da shvati da na toj poziciji nema igraca. Polako, videces da li ce na leto Grant dovesti na to mesto igraca. |
 |
|
Topic  |
|