forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 03/03/2012 : 22:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Mi u timu vec imamo igraca koji je na toj poziciji bolji izbor, Aksentijevica. Stvar je u tome da se Grant pita onoliko koliko se pitao i Stanojevic - mi tog Miljkovica moramo da uvalimo po svaku cenu i on ce igrati ma koliko beskoristan bio.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 03/03/2012 : 22:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Mi u timu vec imamo igraca koji je na toj poziciji bolji izbor, Aksentijevica. Stvar je u tome da se Grant pita onoliko koliko se pitao i Stanojevic - mi tog Miljkovica moramo da uvalimo po svaku cenu i on ce igrati ma koliko beskoristan bio.

Ma i on je klinac koji tek mozda postane igrac jednog dana. Svakako bolji od Miljkovica, kao i bilo koji desni bek u ligi.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2012 : 22:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sustina svega.Ko god je mislio da ce Grant sad da menja pola tima i jedva cekao da Stanoje ode da ne bi gledao Miljkovica i Babovica zestoko se zajebao.I onda kad neko kaze da nama Ramadani vodi klub on je lud.
E sad postoji jedna stvar a to je da je Stanoje uspeo od tih polu igraca da izvuce maksimum,pa da ih malo stavlja,malo ne stavlja pa da ih drzi protiv slabijih ekipa kuci i tako dalje.Stanoje je na primer Miljkovica i Aksentijevica stavljao protiv ovih bunkerica zato sto su ofanzivniji a Miljkovica i Lazevskog protiv tvrdjih i jacih ekipa.To je ono sto ja pricam da ne mozes u ovoj ligi da igras uvek isto sto zbog bunkera protivnika sto zbog losih terena.Videcemo kako ce to sve Grant uspeti da ukomponuje,nije nikako dobro poceo.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 03/03/2012 : 22:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Sustina svega.Ko god je mislio da ce Grant sad da menja pola tima i jedva cekao da Stanoje ode da ne bi gledao Miljkovica i Babovica zestoko se zajebao.I onda kad neko kaze da nama Ramadani vodi klub on je lud.
E sad postoji jedna stvar a to je da je Stanoje uspeo od tih polu igraca da izvuce maksimum,pa da ih malo stavlja,malo ne stavlja pa da ih drzi protiv slabijih ekipa kuci i tako dalje.Stanoje je na primer Miljkovica i Aksentijevica stavljao protiv ovih bunkerica zato sto su ofanzivniji a Miljkovica i Lazevskog protiv tvrdjih i jacih ekipa.To je ono sto ja pricam da ne mozes u ovoj ligi da igras uvek isto sto zbog bunkera protivnika sto zbog losih terena.Videcemo kako ce to sve Grant uspeti da ukomponuje,nije nikako dobro poceo.

Obojica igraju na istoj poziciji pa nisu mogli nikada da igraju zajedno. A slazem se da Grant nije poceo dobro, ali samo rezultatski, inace nije to bilo bas toliko lose, dosta dobrih akcija obzirom da su se branili sa 11 igraca u svojih 30 metara, celu utakmicu.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 03/03/2012 : 23:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Izbor igraca je svakako bio pogresan. Okiboki je sigurno hteo da kaze Volkov i Aksentijevic jer su oni logicno resenje protiv timova koji jednom predju centar : brzi su, igraju agresivno i umeju i da sutnu na gol, sto se za Lazevskog a pogotovo Miljkovica ne moze reci.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2012 : 23:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

quote:

quote:

Obojica igraju na istoj poziciji pa nisu mogli nikada da igraju zajedno. A slazem se da Grant nije poceo dobro, ali samo rezultatski, inace nije to bilo bas toliko lose, dosta dobrih akcija obzirom da su se branili sa 11 igraca u svojih 30 metara, celu utakmicu.

Ma mislio sam na Volkova.
Slabo je to bilo danas,mnogo jalovo,bez pravih sansi.Ajde prvo poluvreme ali posle datog gola a pogotovo zadnjih 20-25 minuta smo morali da kidamo kako bi pobedili a ne da ne stvorimo sansu.Sve dobro do 16 i onda nema zavrsnice.Videcemo u nastavku,neka nas bog pogleda.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2012 : 23:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Hvala bogu i nesto lepo danas da cujem.Mada se zna vec unapred ali ajde.

Crno-beli blizu nove titule

Hokejaši Partizana potvrdili su ulogu favorita u prvoj utakmici Superfinala prvenstva Srbije. Crno-beli su u ledenoj dvorani "Pionir" sa 10:1 (2:0, 4:0, 4:1) pobedili ekipu Viteza. Po dva gola za ekipu Partizana postigli su Pavel Popravka, Marko Kovačević, Viktor Čengeri i Nemanja Vučurević, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Klemen Sodržnik i Stefan Ilić. Jedini pogodak za ekipu Viteza postigao je Aleksandar Orlov.

Revanš meč na programu je već u nedelju od 16 časova, u dvorani "Pingvin" na Novom Beogradu kada je domaćin Vitez. Ukoliko trijumfuje u tom meču Partizan će osvojiti 16. titulu prvaka Srbije i tako nastaviti seriju osvajanja trofeja.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/03/2012 : 23:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nema Scepovica da nas vadi.
A budi bez brige, dok je nama Robi Sahovnica u komsiluku nema I od Igre kod zvezde.

Objasni mi ovo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/03/2012 : 23:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

A budi bez brige, dok je nama Robi Sahovnica u komsiluku nema I od Igre kod zvezde.

Objasni mi ovo.

Nemas ti taj IQ da razumes
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 04/03/2012 : 00:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Objasni mi ovo.

Sala namenjena onima koji zvezdu predstavljaju kao neki "stub srpstva". Ako je i to zabranjeno obrisacu.. Nemam nista prtiv ni coveka ni njegove nacionalnosti, ali je los trener definitivno.

Da,da,kako da ne.
Inace,Avram je Srbenda.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/03/2012 : 00:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
I, šta je bilo sa brisanjem posta?

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 00:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

eto obrisano, mada mi je iskreno muka od ovog najcenzurisanijeg foruma u istoriji foruma, svi ste nesto uvredljivi, kao da je forum Ujedinjenih nacija ili Saveta bezbednosti, a ne mesto gde se salimo, sprdamo i zabavljamo.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 00:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Da,da,kako da ne.
Inace,Avram je Srbenda.

Kakve veze ima sta je, u Partizanu od osnivanja igraju igraci svih nacionalnosti i veroispovesti, mi nismo stub nicega, mi smo samo Sportsko drustvo, najtrofejnije.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/03/2012 : 00:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

eto obrisano, mada mi je iskreno muka od ovog najcenzurisanijeg foruma u istoriji foruma, svi ste nesto uvredljivi, kao da je forum Ujedinjenih nacija ili Saveta bezbednosti, a ne mesto gde se salimo, sprdamo i zabavljamo.

Na ovaj način možeš slobodno da se sprdaš negde drugde.

I nemoj molim te da mi prodaješ te fore da ti je "Robi Šahovnica" bila šala. Jeste da mi je IQ mali, ali nije da sam baš glup.

Edited by - manhunter on 04/03/2012 00:48:05
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 00:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Da znas kako komuniciram sa mojim drugarima i da mene znas bilo bi ti jasno. Drugar koji navija za isti gubitnicki tim, kao i ti, jedno vreme se i na fejsu tako zvao, sve je to zezanje. Uostalom zabole me dupe, ko si ti meni da ti se ja pravdam uopste, izbaci me opet ako imas zelju slobodno . Da imam nesto protiv Hrvata ne bih ni posecivao ovaj sajt i forum, nameces mi tu da sam mislio nesto sto nisam. Ajde bre vozdra.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 04/03/2012 : 13:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da znas kako komuniciram sa mojim drugarima i da mene znas bilo bi ti jasno. Drugar koji navija za isti gubitnicki tim, kao i ti, jedno vreme se i na fejsu tako zvao, sve je to zezanje. Uostalom zabole me dupe, ko si ti meni da ti se ja pravdam uopste, izbaci me opet ako imas zelju slobodno . Da imam nesto protiv Hrvata ne bih ni posecivao ovaj sajt i forum, nameces mi tu da sam mislio nesto sto nisam. Ajde bre vozdra.

По теби, ми би сад требали да вређамо Јевреје на рачун Гранта или Мађаре на рачун Нађа, ма дај бре дечко, одрасти већ једном...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/03/2012 : 16:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
I Hemofarm preti istupanjem iz lige, navodno vise nece igrati meceve dok se javno ne pregleda snimak utakmice i ne suspenduju sudije.

Necemo dozvoliti da nas i dalje kradu, mec protiv Partizana je prelio casu.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yko=2012&kli=04&kne=03&ma=gar443/ac.55970
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 18:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

По теби, ми би сад требали да вређамо Јевреје на рачун Гранта или Мађаре на рачун Нађа, ма дај бре дечко, одрасти већ једном...

A ja sam vredjao Hrvate gde??? Taman kad pocnem da mislim da si ti korektan covek ti me demantujes...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/03/2012 : 21:20:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Хокејаши освојили првенство, девојке регионалну лигу у баскету.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 21:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 04/03/2012 : 22:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Klinci Partizana bolji od Hajduka iz Splita:
http://sportal.rs/news.php?news=69696
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2012 : 22:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

I Hemofarm preti istupanjem iz lige, navodno vise nece igrati meceve dok se javno ne pregleda snimak utakmice i ne suspenduju sudije.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yko=2012&kli=04&kne=03&ma=gar443/ac.55970

Dobar pokusaj ali se izgleda niko nije upecao.Steta.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2012 : 23:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Caleb

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2012 : 23:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Klinci Partizana bolji od Hajduka iz Splita:
http://sportal.rs/news.php?news=69696

Globinjo javi se

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 04/03/2012 : 23:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobar pokusaj ali se izgleda niko nije upecao.Steta.

Ili su svi iskliktali pa niko nece da prizna?
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000