Feka82, ova ti je za potpis! Kad Zagor extra krene na dvomjesecni ritam, stripovima na podrucju ex-Yu je otkucalo. Inace, koji flashback imam od ove naslovnice, nevjerovatno!
Feka82, ova ti je za potpis! Kad Zagor extra krene na dvomjesecni ritam, stripovima na podrucju ex-Yu je otkucalo. Inace, koji flashback imam od ove naslovnice, nevjerovatno!
I ja Tako je otkad su počeli izlaziti baš ti stripovi koje sam i sam kupovao na kioscima
ovaj tjedan prepun stripova... AF, DD, Zagor KL, Za-ex, MM-Libellus dobro dok se stvar tako drži ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRDAN OSVETE već za 19 dana
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
dobra pričica, ali dvije stvarčice za primijetiti prva, chico sređuje bandite ko nikad prije ni poslije, precizno izbija revolvere iz ruke, i to bez da je gađao štogod drugo...carson se može sakriti samo
druga, prijevod pred kraj, kad chico zažmiri i kaže "gotovo je. osjećam svoj gubitak." osjećam svoj gubitak, hihi, koji je to qrac? skoro sam siguran da je u ZS bilo "nedostajaću sebi", što je bilo i smiješno i razumljivo...
dobra pričica, ali dvije stvarčice za primijetiti prva, chico sređuje bandite ko nikad prije ni poslije, precizno izbija revolvere iz ruke, i to bez da je gađao štogod drugo...carson se može sakriti samo
druga, prijevod pred kraj, kad chico zažmiri i kaže "gotovo je. osjećam svoj gubitak." osjećam svoj gubitak, hihi, koji je to qrac? skoro sam siguran da je u ZS bilo "nedostajaću sebi", što je bilo i smiješno i razumljivo...
Odgovor je Tamara Plisko, žena je grozna prevoditeljica...
Odgovor je Tamara Plisko, žena je grozna prevoditeljica...
Jebote strasno. Ako je zaista tako, ha. Pa ovaj narod ovde razglaba jel trebalo da izadje Prokleto blago ili ne, a ovo govno prodje bez problema. A i taj prevod Ludensa je i dosada bio onako/ajde da prodje, ako se uporede iste epizode Ludensa i VC, zapravo tu nema sta da se poredi. Nego, jel stvarno Tamara?