forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 19:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by okiboki

Dadose nam gol na nase oruzje.Cekali,cekali i doccekali gresku.Sad cemo da srljamo i dace nam jos jedan iz kontre.

Solidna utakmica, to je glavno. A mislim da će biti nerešeno.
Sad samo čekam da neko spomene penal...

Nismo mi kao vi,penal smo zaboravili pre 17 godina
Pa jeste Stanoje je ovu taktiku diplomirao,prepustis inicijativu i onda cekas gresku ili kontru,sto se i desilo sad.Derbi me podseca na neke od ranije.Mi igramo mi imamo loptu a vi pobedite.E moj Grante dok ti naucis odosmo mi u kurac.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/03/2012 : 19:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Penal? Pa to smo prestali i da sanjamo.. Jel' bio rodjen neko kada je poslednji put sviran za nas u derbiju?

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/03/2012 : 19:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Penal? Pa to smo prestali i da sanjamo.. Jel' bio rodjen neko kada je poslednji put sviran za nas u derbiju?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 19:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ima nas ali bili smo maliMa netreba nam penal,dobijali smo i bez penala.Ma gotovo je ovo,nemamo ovde sanse.Da molimo boga da ostane 1-0 pa da nesto probamo u revansu.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/03/2012 : 20:00:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Babovicu neko da svira penal?

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 20:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Prosle godine smo prosli na Tejga. Nazalost, Dijara nije taj tip igraca i nema sta da trazi u skok igri. I Sasa Ilic, Babovic i Vukic ne mogu da igraju zajedno ali obzirom na to da Stanoje nije mogao da nadje spica za 3 miliona...
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/03/2012 : 20:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Penal je bio cist kao suza ali nije ni bitno.. Dacemo mi gol 100%.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2012 : 20:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Imate 4 uzastopne titule i najverovatnije i petu, a kukate o nekim penalima. Palite se ko Hepo kocke na ove tekstove po internetu.
Baš ste Indijanci.:D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2012 : 20:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Penal je bio cist kao suza ali nije ni bitno..

Nekad se pitam, dal si prirodno takav, il nas samo zezaš?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 20:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Ja odoh po lopatu,sutra pada sneg

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/03/2012 : 20:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Zvezda bolja i pametnija danas. Iskoristili su sve svoje prilike.
Broje se golovi, a ne stative i sanse.

Naravno, Grante odlazi.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 20:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Umesto statistika "ko je koliko imao posed lopte" i sl, ja bih voleo da neko prezentuje statistiku "koliko puta je Rnic cistu loptu predao u noge protivniku na sopstvenoj polovini terena". Tim koji ima takvog igraca u svojim redovima i ne zasluzuje bilo sta sem poraza.
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 21/03/2012 : 20:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message  Reply with Quote
Ako, tako i treba...Stvarno nam je odbrana tragična...A i gol ne bismo dali da se svi Zvezdini igrači sklone s terena.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 20:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Konačno jedan solidan derbi. Šteta za propuštene prilike, valjda će biti bolje u revanšu. Zaslužena pobeda Zvezde.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 20:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dadose nam gol na nase oruzje.Cekali,cekali i docekali gresku.Sad cemo da srljamo i dace nam jos jedan iz kontre.

Kao sto sam i rekao
Grante jebem ti mater!Djuricu crkni u najgorim mukama!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dodaj slobodno i Stanoja tu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Dodaj slobodno i Stanoja tu

Obistinjuje se ono sto sam rekao pre par meseci.Pravicemo Stanoja od blata!Boli mene tuki za igru,boli me tuki za sanse bitno je da pobedimo.Sa Grantom ove necemo nikad pobediti jer covek jednostavno NE ZNA!
Derbi preslikan iz Tumbinog vremena.Mi igramo,imamo posed,imamo sanse i na kraju popusimo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Obistinjuje se ono sto sam rekao pre par meseci.Pravicemo Stanoja od blata!Boli mene tuki za igru,boli me tuki za sanse bitno je da pobedimo.Sa Grantom ove necemo nikad pobediti jer covek jednostavno NE ZNA!
Derbi preslikan iz Tumbinog vremena.Mi igramo,imamo posed,imamo sanse i na kraju popusimo.

O ne, tog gmaza neću praviti od blata, pa makar ispali iz lige.
I taj Stanoje koga braniš je, ako sledimo tvoju logiku, itekako kriv. Da je ćutao, bio bi trener i danas.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Meni je samo zao sto je Stanoje dobio otkaz, posto je ovo bio njegov red da izgubi.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 21/03/2012 : 21:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Jebao ih Grant i ko ga dovede.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

O ne, tog gmaza neću praviti od blata, pa makar ispali iz lige.
I taj Stanoje koga braniš je, ako sledimo tvoju logiku, itekako kriv. Da je ćutao, bio bi trener i danas.

Dok je bio Stanoje mi smo ih pobedjivali,to su cinjenice!Da li ga ti volis ili ne volis to je tvoj problem ali im je on odrzao takticku lekciju svaki put.Grant zvezdina legenda je uspeo da prospe ono sto je Stanojevic gradio godinu ipo dana a neki pre njega i malo vise.Ne krivim ja Granta,on je najobicnija budala i prevara,krivim Djurica koji nas sistematski unistava.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 21:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Moralo je ovo da se desi ,par derbija smo dobili na guzove i srecu ,veceras se vratilo...Ne bih komentarisao ekipu ,gde je Stefan Babovic zamenik kapiten...Nije ovde ni do Stanoja ,ni Granta a najmanje do Ilica koji nikada nije dao vazan gol u svojoj karijeri...Ovde postoje 4 Kancera koja se pod hitno moraju odstraniti...Rnic,Lazevski,Miljkovic (koji je veceras bio solidan) i naravno najveci kancer naseg kluba STEFAN SMRKA BABOVIC..Saletu Ilicu prevremena penzija ,a Kamari noga u dupe pod hitno.....Glupo je pricati o evropi i ligi sampiona ...Iskreno mozda je i bolje da sve pukne ove godine ,pa onda od pocetka sve...Cestitke Cigosima ,nece moci da se zivi od njih sledecih par dana...Ali dobro nadam se da sledeca dva derbija ne mozemo izgubiti ,jer smo i ovakvi jadni mnogo bolji od njih.........BABOVICU NASMRKANI MAJMUNE ,JEBO TE TATA I ONAJ KO TE DOVEO U PARTIZAN...Mars iz kluba govedo...............

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 21/03/2012 21:24:37
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Dok je bio Stanoje mi smo ih pobedjivali,to su cinjenice!Da li ga ti volis ili ne volis to je tvoj problem ali im je on odrzao takticku lekciju svaki put.Grant zvezdina legenda je uspeo da prospe ono sto je Stanojevic gradio godinu ipo dana a neki pre njega i malo vise.Ne krivim ja Granta,on je najobicnija budala i prevara,krivim Djurica koji nas sistematski unistava.

Ne skreći s teme.
Nije Đurić oterao Stanoja, hego je sam Stanoje to uradio svojim pametovanjem.

I prestanite već jednom sa veličanjem te budale. Užasno smo igrali pod njim, a samo srećom jer je Zvezda bila očajna, pobeđivali smo ih redovno.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 21:23:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Dobro, i bila je prica da je po nas fudbal bolje da Zvezda osvoji trofeje ove sezone. Ne mislim da smo igrali lose sa stanovista akcija, bilo je nekoliko odlicnih napada "iz prve". Poenta je sto mi nemamo igrace za to. Sasa Ilic je kasnio svaki put u ubacivanju i na kraju je ono jedno koje je stigao pretvorio u sut sa 5 metara do 5 metara pored stative. Dijara je takodje izgubio na brzini... ali vec problem je odbrana. Em kasne em predaju ciste lopte protivniku za kontru. Rnic nas je sahranio na zilion utakmica i mi nemamo bolje resenje od njega na stoperu? Onda i treba da izgubimo.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:25:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko
...Lazevski...

Немој тако друже. Да му видиш маму Олгицу, службеницу у експозитури комерцијалне банке у Вршцу, променио би мишљење! А плус тога му је отац тешки алкохоличар!

ЕДИТ: Његова тетка Славица(најбоља женска у генерацији) је ишла са мном у разред у основној школи!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 21/03/2012 21:26:58
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000