forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:28:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by okiboki
Dok je bio Stanoje mi smo ih pobedjivali,to su cinjenice!Da li ga ti volis ili ne volis to je tvoj problem ali im je on odrzao takticku lekciju svaki put.Grant zvezdina legenda je uspeo da prospe ono sto je Stanojevic gradio godinu ipo dana a neki pre njega i malo vise.Ne krivim ja Granta,on je najobicnija budala i prevara,krivim Djurica koji nas sistematski unistava.

Ne skreći s teme.
Nije Đurić oterao Stanoja, hego je sam Stanoje to uradio svojim pametovanjem.

I prestanite već jednom sa veličanjem te budale. Užasno smo igrali pod njim, a samo srećom jer je Zvezda bila očajna, pobeđivali smo ih redovno.

Izvini ali ovo je glupost nevidjena.Ocajno igrali,pobedjivali ih redovno?Uzasno igrali pobedili 16 utakmica za redom?
Sta sad igramo dobro?I sta Zvezda je sad za klasu bolja pa smo zbog toga izgubili?
Pobedili su nas na nasu taktiku koja je bila kod Jokanovica i kasnije kod Stanojevica.Svaki derbi pod njima smo dobijali na isti nacin,ovako kao oni nas danas.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 21:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
I prestanite već jednom sa veličanjem te budale. Užasno smo igrali pod njim, a samo srećom jer je Zvezda bila očajna, pobeđivali smo ih redovno.

Da te pitam... koliko izmena je danas napravio Grant?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Dobro, i bila je prica da je po nas fudbal bolje da Zvezda osvoji trofeje ove sezone. Ne mislim da smo igrali lose sa stanovista akcija, bilo je nekoliko odlicnih napada "iz prve". Poenta je sto mi nemamo igrace za to. Sasa Ilic je kasnio svaki put u ubacivanju i na kraju je ono jedno koje je stigao pretvorio u sut sa 5 metara do 5 metara pored stative. Dijara je takodje izgubio na brzini... ali vec problem je odbrana. Em kasne em predaju ciste lopte protivniku za kontru. Rnic nas je sahranio na zilion utakmica i mi nemamo bolje resenje od njega na stoperu? Onda i treba da izgubimo.

Nismo.Igrali smo odlicno kao i dosta puta u derbiju samo sto je problem sto smo izgubili.Ne broji se posed ili sanse vec golovi.
Jos bih dodao Ivanova.Covek je odigrao najgoru utakmicu od kad je u Partizanu i Ilica koji je glavni krivac za poraz.Prvo je izgubio loptu kod gola a posle je promasio zicer.

Edited by - okiboki on 21/03/2012 21:32:16
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja pričam o Stanoju, a ne Grantu. I jebe mi se više za pobede u derbijima sa raspadom od igre. Ne pamtim dal sam gledao normalan Partizan sa tom budalom na klupi.
Go to Top of Page

legolas76
Average Member

637 Posts

Member since 31/08/2006

Posted - 21/03/2012 : 21:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send legolas76 a Private Message  Reply with Quote
Rnić je pokazao večeras koliko je brz, a predaja lopte mu je tragi-komična. I inače, kad je lopta u njegovim nogama samo čekam kad će da "uposli" nekog protivničkog igrača. Ni Ivanov ne zaostaje puno za njim...Lazevski je još uvek rovit i kao takav je morao da igra, jer je i Volkov povređen. Miljkovića neću da komentarišem. To je takva rupetina, da je to strava. Kamara se malo pogubio na sredini, Tomić je opet bio na nivou, tj.nije se video. Vukić je u opet u padu forme. Sale Ilić maši onakav zicer, kao i Dijara (dva puta). E pa, onda i nismo ništa drugo zaslužili nego da izgubimo.
Za kraj sam ostavio "maestra" Babovića, Ustvari, za njega nemam reči koja je to vezara. I još zamenik kapitena...Tatin sinčić. Njega nećemo da oteramo iz Partizana sve dok ne bude okačio kopačke o klin.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ja pričam o Stanoju, a ne Grantu. I jebe mi se više za pobede u derbijima sa raspadom od igre. Ne pamtim dal sam gledao normalan Partizan sa tom budalom na klupi.

A ovo danas ti se vise svidja?Prelepo smo igrali samo jebiga izbubili smo

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Izvini ali ovo je glupost nevidjena.Ocajno igrali,pobedjivali ih redovno?Uzasno igrali pobedili 16 utakmica za redom?
Sta sad igramo dobro?I sta Zvezda je sad za klasu bolja pa smo zbog toga izgubili?
Pobedili su nas na nasu taktiku koja je bila kod Jokanovica i kasnije kod Stanojevica.Svaki derbi pod njima smo dobijali na isti nacin,ovako kao oni nas danas.

Kao što rekoh Coltu, zabole me više za te pobede.. Mrcvaljenje cele sezone, pederska igra i bez muda da se napadne. Ako je tebi poenta da igramo zabunkerisani protiv Zvezde koja se rapsada, pa da im nekako uvalimo neki gol, ok. Meni nije.. Hoću da gledam normalan fudbal, a ne da zaspem gledajući utakmicu.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kao što rekoh Coltu, zabole me više za te pobede.. Mrcvaljenje cele sezone, pederska igra i bez muda da se napadne. Ako je tebi poenta da igramo zabunkerisani protiv Zvezde koja se rapsada, pa da im nekako uvalimo neki gol, ok. Meni nije.. Hoću da gledam normalan fudbal, a ne da zaspem gledajući utakmicu.

Pa dobro ok,verovatno si uzivao veceras.Ja sam uzivao pod Stanojem sto sam svaki derbi gledao opusteno i znao da ce biti dobro.Poenta fudbala je da ostvaris dobar rezultat!!!Na koji nacin ces to uraditi nikog,ama bas nikog nije briga.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
A ovo danas ti se vise svidja?Prelepo smo igrali samo jebiga izbubili smo

Ne sviđa mi se nijedno ni drugo.
Danas sam tužan jer smo izgubili, pod Stanojem me je bilo sramota šta gledam..

Edited by - Imrahil on 21/03/2012 21:40:20
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 21:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Jebote ljudi pa gde ste videli da jedan tim dozivotno pobedjuje drugi,pa moralo je jednom da se ovo desi...Prosli derbi da Evandro nije promasio penal ,siguran sam da bi izgubili i taj derbi...Bolji smo od njih za nekih 30% ali ne mora to da znaci svaki put...Kenjalo mi se od derbija gde je Stanoje branio jedan gol ....Znao je kako da dobije samo zbog tih 30% ,nadam se da ce Avram shvatiti sta treba da radi i pretociti u pobedu...Oba gola koja smo danas primili dali su nam igraci koje su doveli na zimu......Nasa odbrana je losa,ali njihova je tragedija..To se mora iskoristiti...
I dalje sam optimista ali rekao sam i prosle godine ,ne mogu da gledam Partizan gde je Babovic kapiten...Siguran sam da u nasoj livada ligi ,ima 50 boljih igraca od njega...Tako da dok je taj majmun u partizanu ,totalno sam ravnodusan...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa dobro ok,verovatno si uzivao veceras.Ja sam uzivao pod Stanojem sto sam svaki derbi gledao opusteno i znao da ce biti dobro.Poenta fudbala je da ostvaris dobar rezultat!!!Na koji nacin ces to uraditi nikog,ama bas nikog nije briga.

Uuuu, Stanoje je imao strašan rezultat. Do Irske se čak pročuo.. Pobeđivati sa užasnom igrom možeš ponekad i protiv levaka u našoj ligi, ali te zato svako iole ozbiljan guzi kako stigne.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 21:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Normalan fudbal kao protiv Novog Pazara ("znao sam da igramo protiv opasnog rivala, pretposlednjeg na tabeli, pa smo krenuli oprezno, prepustajuci im inicijativu), Slobode ("uvek je tesko igrati protiv ovakvih timova na svom terenu pa sam krenuo sa jednim spicem"), OFKa ("protiv izuzetnog protivnika na poluvremenu vadim spica i ubacujem zadnjeg veznog")?
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Normalan fudbal kao protiv Novog Pazara ("znao sam da igramo protiv opasnog rivala, pretposlednjeg na tabeli, pa smo krenuli oprezno, prepustajuci im inicijativu), Slobode ("uvek je tesko igrati protiv ovakvih timova na svom terenu pa sam krenuo sa jednim spicem"), OFKa ("protiv izuzetnog protivnika na poluvremenu vadim spica i ubacujem zadnjeg veznog")?

Jel ti kapiraš razliku između imena Stanojević i Grant?
Nigde ja ne branim Granta, samo polemišem sa Okijem o ovom drugom..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ej ali da covek izvrsi samo jednu jebenu izmenu a ekipa gubi,da ti Babovic igra zadnjeg veznog pored Lole na klupi,da ponovo pravi istu gresku i u timu ne bude Edvardo bar kad smo primili drugi gol...Pa ja stvarno ne verujem koja je to budala od coveka.
Inace Babovic se stvarno borio,ne zelim da ga pljujem jer nije bio los.Vukic je bio ubedljivo najbolji na terenu.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 21:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Meni je jasno da ti ne podnosis (najblaze receno) Stanojevica, ali objektivno mi pod Grantom ne igramo nista spektakularnije a rezultata bas i nema. Covek je na pripremama uigravao jednu taktiku, "mi se povucemo i onda iz kontre..." zato sto smo igrali protiv Sahtjora, Dinama iz Kijeva, nekih skandinavskih timova i sl, a dosao da vodi tim u ligi u kojoj sem Zvezde nema tima koji ce te napasti na duze od pet minuta po utakmici.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 21:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ej ali da covek izvrsi samo jednu jebenu izmenu a ekipa gubi,da ti Babovic igra zadnjeg veznog pored Lole na klupi,da ponovo pravi istu gresku i u timu ne bude Edvardo bar kad smo primili drugi gol...Pa ja stvarno ne verujem koja je to budala od coveka.
Inace Babovic se stvarno borio,ne zelim da ga pljujem jer nije bio los.Vukic je bio ubedljivo najbolji na terenu.

STA ZNACI BORIO SE ,TRTIO GUZICU I PADAO ...Daj nemoj da me zajebavas ,Leva polutka nije dao dve lopte kako treba ,nije sutnuo na gol za 90 min...Sta treba da radi leva polutka,da pada i guzi se ili da probija i stvara sanse ...Nemoj da me zezas ,to sto on igra moze ko hoce ...Ubija nas hronicno ,ali raspadamo se zbog njega ...Pre ili jkasnije shvatices da je on najveci kancer u timu...Inace fali nam Scepovic ma sta ko pricao...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 21/03/2012 : 21:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by sawitch

Penal je bio cist kao suza ali nije ni bitno..

Nekad se pitam, dal si prirodno takav, il nas samo zezaš?

Takvima kao sto je on ne treba se ni rugati niti ih zajebavati... Nije on kriv sto je takav..
Ja ne znam uopste otkud njemu pristup internetu.. Pitam se cesto i jel' se sam oblaci il' mu neko pomaze...

Edited by - ponki on 21/03/2012 21:58:09
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/03/2012 : 21:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je jasno da ti ne podnosis (najblaze receno) Stanojevica, ali objektivno mi pod Grantom ne igramo nista spektakularnije a rezultata bas i nema. Covek je na pripremama uigravao jednu taktiku, "mi se povucemo i onda iz kontre..." zato sto smo igrali protiv Sahtjora, Dinama iz Kijeva, nekih skandinavskih timova i sl, a dosao da vodi tim u ligi u kojoj sem Zvezde nema tima koji ce te napasti na duze od pet minuta po utakmici.

Opet ti o Grantu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 22:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

STA ZNACI BORIO SE ,TRTIO GUZICU I PADAO ...Daj nemoj da me zajebavas ,Leva polutka nije dao dve lopte kako treba ,nije sutnuo na gol za 90 min...Sta treba da radi leva polutka,da pada i guzi se ili da probija i stvara sanse ...Nemoj da me zezas ,to sto on igra moze ko hoce ...Ubija nas hronicno ,ali raspadamo se zbog njega ...Pre ili jkasnije shvatices da je on najveci kancer u timu...Inace fali nam Scepovic ma sta ko pricao...

Ma nije igrao polutku nego zadnjeg veznog i na tom mestu je odigrao solidno.Nije gubio lopte,dobro je drzao loptu itd.Nebitno ne volim ga ja nemoj da me shvatis pogresno ali veceras nije bio toliko los verovatno sto je dosta njih bilo gore od njega 100 puta.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2012 : 22:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by sawitch

Penal je bio cist kao suza ali nije ni bitno..

Nekad se pitam, dal si prirodno takav, il nas samo zezaš?

Takvima kao sto je on ne treba se ni rugati niti ih zajebavati... Nije on kriv sto je takav..
Ja ne znam uopste otkud njemu pristup internetu.. Pitam se cesto i jel' se sam oblaci il' mu neko pomaze...

E, ali pazi kad niko da spomene penal, ni ovde niti u izveštajima po internetu, a on kaže "čist kao suza".

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 22:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma nije igrao polutku nego zadnjeg veznog i na tom mestu je odigrao solidno.Nije gubio lopte,dobro je drzao loptu itd.Nebitno ne volim ga ja nemoj da me shvatis pogresno ali veceras nije bio toliko los verovatno sto je dosta njih bilo gore od njega 100 puta.

Kakvog crnog zadnjeg veznog,sta ti je oki ..kakav zadnji vezni,, jedan i jedini kamara......

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 22:06:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opet ti o Grantu

Imrahile poenta price je da ti ne mozes sa igracima koje ima Partizan da igras ne znam ti ni ja koliko lepo.Jednostavno je nemoguce,to su sve prosecni igraci ali dobri za nasu ligu.To ne mozes ali mozes da dobijas na iskustvo,na jedan lep potez koji moze neko od nasih igraca da namesti,na kontru itd...Ma sta ti pricao Stanoje je znao to da izvuce od njih i znao je da odigra na rezultat i najvaznije da ih motivise.Svako ko je mislio da ce Grant sad da napravi neki bum od igre je ili lud ili ne prati fudbal.Sa ovim igracima nijedan trener ne bi napravio od igre to sto ti ocekujes,ali nijedan!

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 22:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Gde je to Babovic igrao zadnjeg veznog? Mi smo igrali 4-5-1 varijantu sa Vukicem kao poluspicem i Babovicem na tom mestu "leve polutke". Covek je pogubio previse lopti u visini kaznenog gde zadnji vezni retko kada dolazi da bi moglo da se kaze da je cak i nominalno igrao ZV.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 22:08:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Kakvog crnog zadnjeg veznog,sta ti je oki ..kakav zadnji vezni,, jedan i jedini kamara......

Veruj mi brate igrao je zadnjeg veznog.Nisam ja lud vec je lud Grant.Ilic je igrao takozvanu levu polutku a Tomic desnu.

Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 22:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Sasa Ilic je bio tzv. centralni vezni igrac. Kakva dva zadnja vezna u postavci gde smo mi prvih 70 minuta uglavnom napadali...
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.94 seconds. Snitz Forums 2000