forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2012 : 23:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Starudije ne spominji ga molim te,taman sam ga zaboravio

Edit:Idem da igram GTA,da ubijam civile da se malo smirim

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 21/03/2012 23:14:17
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 23:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 23:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mogu da kazem da ja od kad sam na forumu ti nisi imao svojih 5 minuta.Konacno se i to desilo.

Десило се то да нисмо победили у неколико дербија, па сте се ускурчили, јер мени је увек било нормално да вас пегламо. Наравно да ћемо добити и у реваншу, а и у првенственој утакмици!

А волео бих да вам, поред мажића, суде све ваше судије! Нема помоћи, пукли сте, кукање ваше - непроцењиво!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 23:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12050 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/03/2012 : 23:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Sudjenje je bilo dobro..kad se vec spominje.
Da je srece da ovakvo bude uvek.

https://striposlavija.blogspot.com/

Edited by - wesskowaz on 21/03/2012 23:32:15
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 21/03/2012 : 23:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da Grant nije zaboravio da pomene da je vodio Celzi i igrao finale LS,bez toga ne pocinje ni jedan pres.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 21/03/2012 : 23:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Десило се то да нисмо победили у неколико дербија, па сте се ускурчили, јер мени је увек било нормално да вас пегламо. Наравно да ћемо добити и у реваншу, а и у првенственој утакмици!

А волео бих да вам, поред мажића, суде све ваше судије! Нема помоћи, пукли сте, кукање ваше - непроцењиво!

quote:
Опет провоцираш и правиш свађе на спортском делу форума! Зашто то радиш? Да ли ти је то задовољство, да ли се тако празниш или шта већ?

Ево, нека ти одговори неко ко је надлежан!

Pitam se ko li je ovo napisao...
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 21/03/2012 : 23:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ali 3 minuta nadoknade.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 23:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Pitam se ko li je ovo napisao...

Мислио сам да ти нећеш да се примиш, међутим, гробар остаје гробар...

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/03/2012 : 23:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Ali 3 minuta nadoknade.

Definitivno je to odlucilo utakmicu
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 23:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali 3 minuta nadoknade.

Наш најбољи судија, још декларисани гробар, али изгледа зент од препуне "Маре"...

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/03/2012 : 23:29:53  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali 3 minuta nadoknade.

Veruj mi da je bilo 10 min,nema sanse da bi ga dali..Drugi gol ih je totalno skenjao...

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 21/03/2012 : 23:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Ma ok to, ali u drugom se nije igralo ni 30 minuta, onako ni Sloboda nije odugovlacila. Drug mi je sa Severa poslao poruku da ga je sramota.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 23:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Drug" mi je sa Severa poslao poruku da ga je sramota.

Како је лепо себи олакшати душу... Боли пораз, јакоооо боли...хахаха

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/03/2012 : 23:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Evo i Real ga primio kod Villareala, tek sad Sawitch nece smeti na forum...i do sada je bila zikra...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 21/03/2012 : 23:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

"Drug" mi je sa Severa poslao poruku da ga je sramota.

Како је лепо себи олакшати душу... Боли пораз, јакоооо боли...хахаха

Poslao mi je to na moje pitanje zasto zvezda ne igra fudbal. Decko je realan, ide na sve utakmice, na sva strana gostovanja....
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 21/03/2012 : 23:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Evo i Real ga primio kod Villareala, tek sad Sawitch nece smeti na forum...i do sada je bila zikra...

Real ima 2 igraca manje, svasta je tu jos moguce.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/03/2012 : 23:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poslao mi je to na moje pitanje zasto zvezda ne igra fudbal.

Па не игра, али пише се два према нула, ћаооооо...

Edited by - srdjandj on 21/03/2012 23:59:36
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 22/03/2012 : 00:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Poslao mi je to na moje pitanje zasto zvezda ne igra fudbal.

Па не игра, али пише се два према нула, ћаооооо...

Dovoljno mi je sto si ovo javno priznao.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/03/2012 : 00:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

E tako

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/03/2012 : 00:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Idemo sta je dalje na repertoaru "Evo banke cigane moj"?

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 22/03/2012 : 07:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
To bi ti verovatno voleo da se desi ne bi li ispao pametan, ali na tvoju zalost, ucicemo u finale kupa, ja sam u to ubedjen. A slazem se sa Sawicem da je kup skoro pa nebitno takmicenje, pogotovo ako ga recimo Vojvodina osvoji, totalno me nece boleti uvo. Meni je samo jamb ove sezone bitan.

Nisi svestan svoje nesvesti ja bi voleo da ispadnemo, da izgubimo?!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 22/03/2012 : 07:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Inace cestitke zvezdasima sa foruma, zasluzena pobeda, derbi koji je bio kao proslogodisnji u polufinalu kupa na JNA, vi ste tada igrali i stvarali sanse, a mi pobedili.

I tako, ja dodjoh do poslednjeg posta na ovom topicu, necu vise ovde postovati. Grobarijo sve najbolje u buducem periodu, ziveli. Red cloud.

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41227 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/03/2012 : 07:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil
Stojković - truba Zasto? Mogao je nesto da odbrani od ta dva gola?
Miljković - čini mi se da nije grešio, ali neupotrebljiv u napadu potpuno Ni za kurac nije.. Mali Aksentijevic sedi na klupi...
Rnić - najveće zlo koje je moglo da nam se vrati u klub Kakav je ovo ocaj bio.. Prodao je 10 lopti bespotrebno
Ivanov - najgori meč otkad je došao.. Ovaj veze nema... Prodao isto 10 lopti kao Rnic.. Pre Ilicevog kiksa kod gola ne izbija loptu napred i ispadne sranje..
Lazaveski - osrednje, u odnosu na ostatak odbrane još i ok Ocaj.. Ni napad ni odbrana.. Veze nema..
Ilić - dva teška kiksa, šteta.. Koji mu je q bio sinoc... Bespotrebno prodao loptu kod gola i promasio ono sto niko na svetu ne bi...
Vukić - jedan od retkih koji je nešto pokušavao da uradi Dobar
Tomić - nije se video, bukvalno Slazem se, nije se video..0
Babović - standardno užasan Nam bio najbolji igrac..
Kamara - standardno dobar Ne zna da doda loptu da ga jebes.. Bespotrebno prodavao lopte ali mu je u odbranu sto ih sve stigne posle..
Dijara - ispromašivao se pošteno, jbg.. Uhvatio volej kao Nistelroj u najboljim danima ali stativa... Promasio onda cist gol, prazan...

Marković - pogubljen potpuno Za to vreme koje je igrao nije dobio 2 lopte.. A i kada ih je dobio nije to bilo tako lose...

Mrzi me da citam 3-4 strane postova ali ovo cu da iskomentarisem..

Sto se utakmice tice cista pobeda na srecu... Ali cista.. Iz dve sanse su dali dva gola a mi iz 3 stopostotne nismo.. Jos nam nije sviran cist penal... No, nebitno.. Imamo i drugu utakmicu.. A i ako ispadnemo, nije kraj sveta.. Prvenstvo je bitno.. Kula mi je bitnija od ove utakmice juce...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 22/03/2012 : 08:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Posto te Sawitchu mrzi da citas 3-4 strane, evo da izvadim ono najbitnije

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by ponki

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by sawitch

Penal je bio cist kao suza ali nije ni bitno..

Nekad se pitam, dal si prirodno takav, il nas samo zezaš?

Takvima kao sto je on ne treba se ni rugati niti ih zajebavati... Nije on kriv sto je takav..
Ja ne znam uopste otkud njemu pristup internetu.. Pitam se cesto i jel' se sam oblaci il' mu neko pomaze...

E, ali pazi kad niko da spomene penal, ni ovde niti u izveštajima po internetu, a on kaže "čist kao suza".

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.25 seconds. Snitz Forums 2000