Author |
Topic |
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/04/2012 : 00:19:54
|
Evo, neka još glasa tko je namjeravao pa ćemo onda sutra popodne objaviti top-listu i odgovore. Pa onda navečer krenuti u posljednji krug! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 17/04/2012 : 00:21:55
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by PijaniPatak I Hellingen je (lake mu zemlje i svemiri bili) poceo kao ludi naucnik, a ladno ce sada da postane demon rame uz rame preplanulom tatoo manijaku Wendigu.
PP za premjera, predsjednika, kralja i moga zamjenika na mjestu cara.
Hej, hej, hej ti si moj zamjenik a ne PP tvoj
Ti si nadcar. Ja sam car, a PP je podcar. Drugim riječima dok nas dvojica plandujemo on lagano puši...
Alo vi naduvani dezurni zajebanti i samoprozvani carevi, car je onaj ko skupi bodove, a ne pokupi smajlije |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 17/04/2012 : 00:28:10
|
quote: Originally posted by solar
Čini mi se da se PijaniPatak ili netko drugi nedavno žalio da je današnji Zagor junak bez mane, a onaj Nolittin je imao dušu jer je tu i tamo znao izgubiti kontrolu nad sobom itd. Evo baš sam pročitao Plezent Point od VČ i na moje iznenađenje Zagor u nekoliko navrata gubi kontrolu nad sobom i gnjev ga obuzima, posebno u onoj sceni gdje uhvati za vrat milog i poštenog starčića koji prodava namirnice u svom dućanu. Old-school!
Evo sad sam video tvoj post, solarcino. U zadnje vreme ima cesto takvih momenata, i to je pozitivno. Ali,to uglavnom zavisi od price. Tamo gde je samo drzi-ne daj-akcija (kao u Skiptru Tin-Hinan) nas Zagi samo skace, udara i vice "Hiljadu mu skalpova". A kada su u pitanju price u kojima ima elemenata za koje je nas ljubimac emotivno vezan, u ovom slucaju to je Chico, nezaobilazno je da prste emocije na sve strane |
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 17/04/2012 : 01:17:17
|
Neka, to mi je drago. Možda bi se moglo reći da danas egzistiraju "dva Zagora", jedan je retro verzija onog iz 70-tih: Nuccio, Esposito Bros, Verni - čiji crteži odlično dočaravaju tu Donatelli/Ferri atmosferu iz prethodnih decenija. Druga verzija je "next generation" Zagor nove Boselli/Burattini mitologije u interpretaciji Andreucci/Laurenti/Chiarolla ekipe. Ima ponešto za svakoga. |
|
|
byoman
Advanced Member
Croatia
6349 Posts
Member since 07/12/2002 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/04/2012 : 14:04:01
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
quote: Originally posted by PijaniPatak I Hellingen je (lake mu zemlje i svemiri bili) poceo kao ludi naucnik, a ladno ce sada da postane demon rame uz rame preplanulom tatoo manijaku Wendigu.
Ti si nadcar. Ja sam car, a PP je podcar. Drugim riječima dok nas dvojica plandujemo on lagano puši...
Alo vi naduvani dezurni zajebanti i samoprozvani carevi, car je onaj ko skupi bodove, a ne pokupi smajlije
Car je onaj koji pošteno pobjedi |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 17/04/2012 : 14:07:39
|
Ma ne, ja sam direktor, ti si zamjenik direktora, a PP je zamjenik zamjenika direktora p.s. i za druge ima mjesta u našoj zajednici, prijave na pm |
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 17/04/2012 : 14:53:21
|
Alo vi naduvani dezurni zajebanti i samoprozvani carevi, car je onaj ko skupi bodove, a ne pokupi smajlije
Car je onaj koji pošteno pobjedi
Tako mi svih bubnjeva Darkwooda, samo krv moze da sapere sramotu i laz ovakve optuzbe. Neka sekira donese pravedni sud |
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Posted - 17/04/2012 : 16:05:02
|
Car je onaj koji pošteno pobjedi
Tako mi svih bubnjeva Darkwooda, samo krv moze da sapere sramotu i laz ovakve optuzbe. Neka sekira donese pravedni sud
Khm..khm.. Patak, ispo si iz štosa, ciljao sam na brdara, ane na tebe |
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 17/04/2012 : 16:29:51
|
Bravo Patak, sviđa mi se kako si Burattiniju objasnio da gubitak Andreuccia nije za Zagor staff baš mala stvar, kako je on to prikazao. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 17/04/2012 : 17:10:09
|
Pa nije on ni kriv, koliko ja znam. Ali sam hteo da mu stavim do znanja. Facebook se moze iskoristiti u pametne svrhe, sve zavisi od osobe do osobe.
Kad je andreucci uopće napravio zadnju epizodu na Zagoru, nisam sad pratio talijanske zadnje brojeve? Jesu ga već maknuli ili će ga maknuti? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 17/04/2012 : 17:12:43
|
Maknuli su ga prije deset godina, zadnja epizoda mu je bila "Povratak Caina" u afričkom ciklusu. Radio je na Dampyru najviše, a čini mi se da sada radi epizodu Teksa. |
Edited by - solar on 17/04/2012 17:13:45 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
Posted - 17/04/2012 : 19:16:50
|
Da li se neko seca gde na forumu je bila postavljena ona slika Zagora i Cika iz proslosti gledajuci na sebe u buducnosti (Laurenti)? Za 50-tu godisnjicu. |
Edited by - Attila77 on 17/04/2012 19:17:05 |
|
|
Attila77
Average Member
USA
891 Posts
Member since 08/05/2005 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 17/04/2012 : 20:20:40
|
1. Chico u svojoj podužoj karijeri nije bio (kao i pripadnici njegove poduže loze): A Chico balerina B Chico astronaut C Chico vojnik u američkom građanskom ratu D Chico pračovjek
2. Do kojeg broja je išao Tutto serijal Zagora? A 235 B 250 C 200 D 212 Nemam pojma
3. Koji od ženskih likova nije porijeklom iz Europe? A Frida Lang B Zagorova majka C Madame Laveau D Ylenia Varga
4. Koji od Dylanovih autora nije radio Zagora? A Mignacco B Sclavi C Castelli D Chiaverotti
5. Poredaj neprijatelje po pojavljivanju: A Dijablar B Jim Gitara C General Blow D Bimbo Sullivan DBCA
6. Izbaci uljeza: A Ben Stevens B Hellingen C Wendigo D Barun Wolfingham
7. Braće Kinski je koliko: A 2 B 3 C 4 D 5
8. Horde zla dešavaju se u izmišljenoj zemlji: A Nedođija B Gondor C Golnor D Mordor
9. Izbaci uljeza: A Hegel von Axel B Robert Grey C Basileo D Kandrax |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 17/04/2012 : 22:27:55
|
quote: Originally posted by Elderane84
9. Izbaci uljeza: A Hegel von Axel B Robert Grey C Basileo D Kandrax
Dokaz postene igre
Dokaz točnog odgovora koji je raznim zakulisnim igrama pretvoren u netočan. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Topic |
|