Author |
Topic  |
il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts
Member since 25/05/2005 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 08/05/2012 : 00:00:19
|
Film se zove "Sanjari" radjen po romanu Zilbera Adera "The Holy Innocence" |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts
Member since 25/05/2005 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
Posted - 08/05/2012 : 00:15:53
|
Nema na cemu:)
Prosle leto kod drugara na HBO u ranim jutarnjim casovima sam gledao, film ili seriju sad nisam siguran sta je u pitanju posto se secam samo dela radnju. Radnja prati dva brata i dve devojke koji su preziveli neku zarazu i sad oni lutaju po americkim putevima i sakupljaju gorivo i namirnice. Posle nekog vreman nalecu na crnaca sa bolesnim detetom(cerkica mu ima tu bolest zbog koje je nastala apokalipsa) koji hoce da im otme auto da odvede cerku u neki centar za lecenje bolesti ali oni nisu sigurno da li uopste i postoji taj centar i onda sam ja zaspao:) Mislio sam da je upitanju serija The Walking Dead ali nije ona. Pa eto ako neko zna neka napise:) |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
|
nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 08/05/2012 : 20:26:12
|
Pitanje nije vezano izravno uz film, nego uz seriju koja je bila na RTL-u. On je detektiv kojemu je žena umrla (ubijena pod tajanstvenim okolnostima), patolog mu dostavi neke papire koji to dokazuju i ne znam što je još bilo. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3278 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 13/05/2012 : 22:19:51
|
quote: Originally posted by trolodtroje
Nije tako dugo (najviše 5 godina) odkad sam gledao jedan ili dva delova animiranog serijala. Urađeno sa CG, a štorija ide o familiji trolova (ata+mama+sin) koji izlaze iz podruma (ovaj njihovih kuča) noču i prave pizdarije po mestu. Umešani su i ljudi, a trolovi se kriju od njih. Sve nešto u vezi sa blatom!? Pomozite...
Dal da zovem nekog heroja za ovo pitanje ako ga nema na s.com? |
 |
|
Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts
Member since 10/06/2003 |
Posted - 02/07/2012 : 18:41:16
|
Evo mene opet. Dakle, u tom filmu, kojem se ne mogu sjetit naslova, iz početka osamdesetih ili kraj sedamdesetih, Sunce se približilo Zemlji i svi su ljudi sprženi tj nestali su. U filmu se vidi samo odjeća na cestama, a manja grupa ljudi pokušava preživjet.
Jel tko zna naslov? Hvala unaprijed. |
Edited by - Govinda on 02/07/2012 18:42:44 |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2426 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 02/07/2012 : 18:57:52
|
quote: Originally posted by Govinda
Evo mene opet. Dakle, u tom filmu, kojem se ne mogu sjetit naslova, iz početka osamdesetih ili kraj sedamdesetih, Sunce se približilo Zemlji i svi su ljudi sprženi tj nestali su. U filmu se vidi samo odjeća na cestama, a manja grupa ljudi pokušava preživjet.
Jel tko zna naslov? Hvala unaprijed.
Nisam siguran za sunce ali mi deluje kao ovaj: Night of the Comet |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts
Member since 10/06/2003 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 16/09/2012 : 00:18:46
|
Vrti mi se par filmova po glavi već neko vrijeme, pa da se ne ubijam preko googla možda će netko od filmofila znati :)
1. nekakav SF, star barem 20-25 godina. Sve čega se sjećam je dva androida kako vode ljubav na nekakvoj hridi pored šume i jezera. Znam da nije puno, ali mislim da se radi o poznatom filmu.
2. film katastrofe. Tip putuje negdje autoputom, u jednom trenu mu se auto ugasi. Kad pogleda oko sebe vidi da svi auti stoje. Pogleda na sat i skuži da i on stoji. Koliko se sjećam negdje je eksplodirala nuklearka, kasnije se prikazuju posljedice i preživljavanje... Stariji film.
3. opet SF, ovaj put horor :) nekakav vanzemaljac upada ženi u kuću i siluje je. U kratko vrijeme ona rađa vanzemaljca. U glavi mi je nešto tipa "ex librium"...
4. i još jedan film katastrofe, sjećam se samo jedne scene. Ogroman val (tsunami) se približava gradiću u Americi. Znam da su u priči muž i žena, mislim da je on nekakav znanstvenik ili tako nešto. Stari film, preko 20 godina. Čini mi se da ona čak pogine od tsunamija...
Ajmo pomagajte :) |
 |
|
bluefield
Average Member

Czech Republic
951 Posts
Member since 22/01/2011 |
Posted - 16/09/2012 : 00:54:16
|
quote: Originally posted by stripofil
Vrti mi se par filmova po glavi već neko vrijeme, pa da se ne ubijam preko googla možda će netko od filmofila znati :)
1. nekakav SF, star barem 20-25 godina. Sve čega se sjećam je dva androida kako vode ljubav na nekakvoj hridi pored šume i jezera. Znam da nije puno, ali mislim da se radi o poznatom filmu.
2. film katastrofe. Tip putuje negdje autoputom, u jednom trenu mu se auto ugasi. Kad pogleda oko sebe vidi da svi auti stoje. Pogleda na sat i skuži da i on stoji. Koliko se sjećam negdje je eksplodirala nuklearka, kasnije se prikazuju posljedice i preživljavanje... Stariji film.
3. opet SF, ovaj put horor :) nekakav vanzemaljac upada ženi u kuću i siluje je. U kratko vrijeme ona rađa vanzemaljca. U glavi mi je nešto tipa "ex librium"...
4. i još jedan film katastrofe, sjećam se samo jedne scene. Ogroman val (tsunami) se približava gradiću u Americi. Znam da su u priči muž i žena, mislim da je on nekakav znanstvenik ili tako nešto. Stari film, preko 20 godina. Čini mi se da ona čak pogine od tsunamija...
Ajmo pomagajte :)
2. The Day After 1983. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/09/2012 : 01:05:23
|
Ajmo pomagajte :)
3. Inseminoid ?
 |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 16/09/2012 : 23:36:36
|
quote: Originally posted by Mairosu 3. Inseminoid ?
Nije nažalost  Inseminoid je više SF, svemirci i slično. Ovo je više bilo na zemlji, sve je izgledalo normalno dok se nije pojavio taj zeleni vanzemaljac i sredio zemljanku... Mislim da je u nazivu imao X- tako nešto, ali nisam 100% siguran :) |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/09/2012 : 23:40:19
|
Aaaa. Xtro ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 16/09/2012 : 23:56:14
|
Ostaje još:
Ovaj pod 1 me posebno zanima, mislim da je bio nekakav SF klasik :)
Kako sam danas gledao Gospodare - crtanu verziju sjetio sam se još dva crtića koja su mi ostala u memoriji, pa da i njih dodam na listu :)
1. mislim da počinje kao film. Klinac se dosađuje i jedan dan pronalazi nekakvu kutiju u sobi, kad otvori kutiju ona ga vodi u drugi svijet i tu počinje crtani dio. Znam da je crtani bio pun nekakvih zadataka koje je klinac trebao rješiti. Mislim da je i nekakav pas bio uz njega, a možda mi se to pomiješalo sa čarobnjakom iz oza :D I još mi se čini da se klinac zvao Milo (majlo) ili tako nešto.
2. od ovog crtića sam imao noćne more, sve čega se sjećam (za sada) je kako klinac leti u nekakvoj kočiji koju vode bijeli konji. Kočija leti iznad nekakvog jezera užarene lave koja je narančaste boje. Pokušati ću se sjetiti još detalja, ali znam da je crtani bio upečatljiv :) |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 17/09/2012 : 00:11:21
|
Svaka čast!  To je točno ta scena kad prelazi iz filma u crtić  Sad vidim da je iz 1970. Huh! Bio sam uvjeren da je "mlađi", 1985-1987.
Moram ga sad nabaviti, znam da sam ga zapamtio kao pravi dječji zabavni crtić  |
Edited by - stripofil on 17/09/2012 00:12:05 |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 17/09/2012 : 09:28:38
|
Ostaje još:
Ovaj pod 1 me posebno zanima, mislim da je bio nekakav SF klasik :)
Kako sam danas gledao Gospodare - crtanu verziju sjetio sam se još dva crtića koja su mi ostala u memoriji, pa da i njih dodam na listu :)
1. mislim da počinje kao film. Klinac se dosađuje i jedan dan pronalazi nekakvu kutiju u sobi, kad otvori kutiju ona ga vodi u drugi svijet i tu počinje crtani dio. Znam da je crtani bio pun nekakvih zadataka koje je klinac trebao rješiti. Mislim da je i nekakav pas bio uz njega, a možda mi se to pomiješalo sa čarobnjakom iz oza :D I još mi se čini da se klinac zvao Milo (majlo) ili tako nešto.
2. od ovog crtića sam imao noćne more, sve čega se sjećam (za sada) je kako klinac leti u nekakvoj kočiji koju vode bijeli konji. Kočija leti iznad nekakvog jezera užarene lave koja je narančaste boje. Pokušati ću se sjetiti još detalja, ali znam da je crtani bio upečatljiv :)
crtić 2 - možda Metamorphoses i priča o Phaetonu? |
 |
|
d.r.p
Senior Member

1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
|
d.r.p
Senior Member

1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
Posted - 18/09/2012 : 23:37:10
|
Dot i kengur isto tako. Sjećaš li se možda jednog crtanog vesterna,nešto kao Čovjek iz Baton Ruža,ili tako nekako.I on se vrtio često sa ovima gore! |
 |
|
Topic  |
|