forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 .
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 09/05/2012 : 18:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
jel moze razglednica iz Rijeke?
ps. hvala za onaj link, ali to vec imam.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/05/2012 : 18:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

jel moze razglednica iz Rijeke?
ps. hvala za onaj link, ali to vec imam.

Lijepo što si se javio, ali Hrvatska je več pokrivena, poslao mi jedan penzioner, kojeg sam upoznao na aukcije.hr, tako da ne treba.
Inače netko se javio iz foruma da če mi poslati, pa mi još nije poslao, ne znam jel če poslati ili je zaboravio ili se samo zezao, pa mu ovom prilikom javljam (ako čita) da ne treba, jer sam več dobio iz Hrvatske. Hvala svejedno.
Još uvijek mi treba iz Srbije, Bih,Crne Gore, Makedonije,....
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 09/05/2012 : 19:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
daj adresu na mail,poslacu ti ovih dana.
Alisamo da znas,bice na cirilicu
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2012 : 00:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

daj adresu na mail,poslacu ti ovih dana.
Alisamo da znas,bice na cirilicu

ok poslat ču ti adresu i idem glasati.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 10/05/2012 : 07:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Lijepo što si se javio, ali Hrvatska je več pokrivena, poslao mi jedan penzioner, kojeg sam upoznao na aukcije.hr, tako da ne treba.
Inače netko se javio iz foruma da če mi poslati, pa mi još nije poslao, ne znam jel če poslati ili je zaboravio ili se samo zezao, pa mu ovom prilikom javljam (ako čita) da ne treba, jer sam več dobio iz Hrvatske. Hvala svejedno.

Posalji mi na PM adresu i saljem ti razglednicu iz Banjaluke
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2012 : 10:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

quote:

Posalji mi na PM adresu i saljem ti razglednicu iz Banjaluke

poslao sam ti PM
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/05/2012 : 14:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Stigla razglednica iz Makedonije (hvala kerber):

Hvala stvarno! Možda bi imao samo malu primjedbu; šteta što nisi poslao samo razglednicu (znači da si napisao moju adresu na razglednicu i priljepio marku na razglednicu) umjesto da si razglednicu stavio u pismo (kovertu) i tako poslao....jer ja sakupljam samo razglednice koje su putovane na moju adresu (znači da imajo moju adresu na razglednici, žig poštanski, marku). Ali svejedno hvala i svaka čast što si poslao. Svakako ču nači mesta i za tvoju razglednicu u svojoj kolekciji ali na žalost neče moči iči pod "putovane iz cijeloga svijeta".

Inače HVALA JOŠ JEDNOM I LIJEP POZDRAV U MAKEDONIJU!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/05/2012 : 16:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
1€ - kad si ovo u Grčkoj otvoria dućan i da mu svoj nickname?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/05/2012 : 19:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

1€ - kad si ovo u Grčkoj otvoria dućan i da mu svoj nickname?

vidi stvarno!!!! Vidi lopove, ukrali moj nadimak,....hm jel bi ih mogao tužiti?
Inače šteta što nisam registrirao nadimak kao marku (brand), onda bi ih stvarno "možda" mogao tužiti haha, ono u smislu korištenja autorskih prava i slično....
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/05/2012 : 21:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Nađi advokata pa ih ganjaj, a meni 5% od odštete. Jbg, ipak san ja nanjušia

Trljam ruke.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/05/2012 : 21:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Nađi advokata pa ih ganjaj, a meni 5% od odštete. Jbg, ipak san ja nanjušia

mislim da se nečemo obogatiti haha
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 16/05/2012 : 21:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
quote:

Hvala stvarno! Možda bi imao samo malu primjedbu; šteta što nisi poslao samo razglednicu (znači da si napisao moju adresu na razglednicu i priljepio marku na razglednicu) umjesto da si razglednicu stavio u pismo (kovertu) i tako poslao....jer ja sakupljam samo razglednice koje su putovane na moju adresu (znači da imajo moju adresu na razglednici, žig poštanski, marku). Ali svejedno hvala i svaka čast što si poslao. Svakako ču nači mesta i za tvoju razglednicu u svojoj kolekciji ali na žalost neče moči iči pod "putovane iz cijeloga svijeta".

Nisam je ja slao,nisam imao vremena(a i sigurno bih zaboravio)pa samo sam dao tvoju adresu ..a ti cuvaj je u kovertu i resen problem
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 16/05/2012 : 21:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by kerber

quote:

Nisam je ja slao,nisam imao vremena(a i sigurno bih zaboravio)pa samo sam dao tvoju adresu ..a ti cuvaj je u kovertu i resen problem

aaaaaaaaaaaa, sada mi je jasno što znači ono "Violeta Mitkova" hahaha, ja sam mislio da je to neki tvoj pseudonim hehe.
Pa zahvali joj lijepo u moje ime i želim joj sve najbolje.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 10:30:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Hvala stripofil i Risar_69 za razglednice!!!!

Edited by - 1Euro on 28/05/2012 10:31:10
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/05/2012 : 11:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
inače imam 100 razglednica na temu stripa, karikatura,....

sve su različite, ima ih tačno 100, puno njih je poslatih (znači imaju marku, poruku,žig) a ima i dosta NE POSLANIH. Sve su između 1939-1953, najviše tamo oko 1942- 1945, a zanimljive su zbog prednje strane na kojima su duhovite karikature. Ove razglednice mi ne trebaju, pa vam ih mogu prodati ili zamijeniti za nešto drugo. Na mail vam mogu poslati slike svih 100 razglednica.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 01/06/2012 : 16:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Poslao danas..stize uskoro

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/06/2012 : 17:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Poslao danas..stize uskoro

stvarno!??? tooooooooooooo legendo!!!! Hvala!!!!
Okačit ču je ovdje kada dođe. Thanks!!!!!!!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 05/06/2012 : 11:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

inače imam 100 razglednica na temu stripa, karikatura,....

sve su različite, ima ih tačno 100, puno njih je poslatih (znači imaju marku, poruku,žig) a ima i dosta NE POSLANIH. Sve su između 1939-1953, najviše tamo oko 1942- 1945, a zanimljive su zbog prednje strane na kojima su duhovite karikature. Ove razglednice mi ne trebaju, pa vam ih mogu prodati ili zamijeniti za nešto drugo. Na mail vam mogu poslati slike svih 100 razglednica.

ove razglednice su pronašle "novi dom" tako da ih nema više....
Na raspolaganju imam još oko 100 razglednica koje mi ne trebaju jer ne ispunjavaju uvjete za moju kolekciju. Radi se o razglednicama od oko godine 1906-1913 u tom periodu, možda i neka mlađa i starija ali tu su negdje, iz ZDA, ali na njima ima svega i svašta. Ima različitih tematika( crkvene stvari, fotografije, karikature, slavljeničke, narodne noše,...) večina imaju i marku, žig i poruku, ali ima i dosta ne poslanih, praznih,....sve u svemu lijepo očuvane i veoma stare razglednice koje sam spreman prodati ili zamijeniti za nešto drugo.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/06/2012 : 14:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Danas stigla razglednica od mr murdoca!!!!!!!!!!
HVALA!!!

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 18/06/2012 : 11:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
Na raspolaganju imam još oko 100 razglednica koje mi ne trebaju jer ne ispunjavaju uvjete za moju kolekciju. Radi se o razglednicama od oko godine 1906-1913 u tom periodu, možda i neka mlađa i starija ali tu su negdje, iz ZDA, ali na njima ima svega i svašta. Ima različitih tematika( crkvene stvari, fotografije, karikature, slavljeničke, narodne noše,...) večina imaju i marku, žig i poruku, ali ima i dosta ne poslanih, praznih,....sve u svemu lijepo očuvane i veoma stare razglednice koje sam spreman prodati ili zamijeniti za nešto drugo.

Ajd stavi fotke i reci cijenu i probaj ih grupirati na fotkama.

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 18/06/2012 11:19:13
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2012 : 13:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
aj stavi sve koje imas u prvi post da znamo koje ti fale
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/06/2012 : 18:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

Ajd stavi fotke i reci cijenu i probaj ih grupirati na fotkama.

ma cijena je sitnica. Za prijatelje 40 eura! Ima oko 50 neposlatih i baš je fora da pošalješ prijatelju npr razglednicu 100+ i više godina staru. Ako si zainteresiran javi mi svoju email adresu p aču ti poslati fotke. Razglednice su vjerovatno vrijednije nego 40 cent apo komadu po gotovo jer su u super stanju a dosta njih imaju i žig i marku itd,....iako sakupljače razglednica to ne zanima, njima je važna jedino prednja strana (slika). Razglednice su dosta zanimljive, ima i nekih sa karikaturam itd,...
Mogu ti ih poslati na tvoju adresu, pa odabereš koje ti se sviđaju a ostale mi vratiš, ali u tom primjeru jedna razglednica košta 50 centi.
Naravno pričamo o ovim iz 1905-1915.
Ove koje dolaze na moju adresu nisu za prodaju.
A imam i oko 70 novijih razglednica sa markama i žigovima oko 2000+ godine i svih 70 prodam za 5 eura!!! Znači 7 centa komad, ako se netko želi baviti sakupljanjem razglednica ili želi samo skinuti marku...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 18/06/2012 : 18:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

aj stavi sve koje imas u prvi post da znamo koje ti fale

uff bilo bi previše slikanja i pošto nemam digitalac služim se mobitelom i slanjem MMS ( i jedan MMS me košta 15 centa....), tako da je to preveliki trošak.
Inače u prvom postu imam spisak zemalja iz kojih su mi došle razglednice i to znači da ako je neka zemlja na spisku ONDA MI IZ TE ZEMLJE NE TREBA.
Znači zanimaju me razglednice poslane na moju adresu iz zemalja KOJE NISU NA SPISKU.

Edited by - 1Euro on 18/06/2012 19:25:46
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12523 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/06/2012 : 09:37:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
D.J. mi je poslao 2 razglednice iz USA (California)!

Hvala!!!!
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 27/06/2012 : 14:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Treba li ti iz Niue, vidiš odakle sam?
Šala, šala
Vidim da si pokrio Hrvatsku, ja sam iz Dubrovnika, pa ako ti treba odavde poslati - reci..

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000