Author |
Topic |
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 09/05/2012 : 18:30:24
|
quote: Originally posted by mamlaz
jel moze razglednica iz Rijeke? ps. hvala za onaj link, ali to vec imam.
Lijepo što si se javio, ali Hrvatska je več pokrivena, poslao mi jedan penzioner, kojeg sam upoznao na aukcije.hr, tako da ne treba. Inače netko se javio iz foruma da če mi poslati, pa mi još nije poslao, ne znam jel če poslati ili je zaboravio ili se samo zezao, pa mu ovom prilikom javljam (ako čita) da ne treba, jer sam več dobio iz Hrvatske. Hvala svejedno. Još uvijek mi treba iz Srbije, Bih,Crne Gore, Makedonije,.... |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 10/05/2012 : 00:59:10
|
quote: Originally posted by kerber
daj adresu na mail,poslacu ti ovih dana. Alisamo da znas,bice na cirilicu
ok poslat ču ti adresu i idem glasati. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3113 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 10/05/2012 : 07:02:48
|
quote: Originally posted by 1Euro
Lijepo što si se javio, ali Hrvatska je več pokrivena, poslao mi jedan penzioner, kojeg sam upoznao na aukcije.hr, tako da ne treba. Inače netko se javio iz foruma da če mi poslati, pa mi još nije poslao, ne znam jel če poslati ili je zaboravio ili se samo zezao, pa mu ovom prilikom javljam (ako čita) da ne treba, jer sam več dobio iz Hrvatske. Hvala svejedno. Još uvijek mi treba iz Srbije, Bih,Crne Gore, Makedonije,....
Posalji mi na PM adresu i saljem ti razglednicu iz Banjaluke |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 10/05/2012 : 10:20:12
|
quote: Originally posted by ponki
Lijepo što si se javio, ali Hrvatska je več pokrivena, poslao mi jedan penzioner, kojeg sam upoznao na aukcije.hr, tako da ne treba. Inače netko se javio iz foruma da če mi poslati, pa mi još nije poslao, ne znam jel če poslati ili je zaboravio ili se samo zezao, pa mu ovom prilikom javljam (ako čita) da ne treba, jer sam več dobio iz Hrvatske. Hvala svejedno. Još uvijek mi treba iz Srbije, Bih,Crne Gore, Makedonije,....
Posalji mi na PM adresu i saljem ti razglednicu iz Banjaluke
poslao sam ti PM |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 16/05/2012 : 14:50:28
|
Stigla razglednica iz Makedonije (hvala kerber):
Hvala stvarno! Možda bi imao samo malu primjedbu; šteta što nisi poslao samo razglednicu (znači da si napisao moju adresu na razglednicu i priljepio marku na razglednicu) umjesto da si razglednicu stavio u pismo (kovertu) i tako poslao....jer ja sakupljam samo razglednice koje su putovane na moju adresu (znači da imajo moju adresu na razglednici, žig poštanski, marku). Ali svejedno hvala i svaka čast što si poslao. Svakako ču nači mesta i za tvoju razglednicu u svojoj kolekciji ali na žalost neče moči iči pod "putovane iz cijeloga svijeta".
Inače HVALA JOŠ JEDNOM I LIJEP POZDRAV U MAKEDONIJU! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 16/05/2012 : 19:04:25
|
quote: Originally posted by Zlotvor
1€ - kad si ovo u Grčkoj otvoria dućan i da mu svoj nickname?
vidi stvarno!!!! Vidi lopove, ukrali moj nadimak,....hm jel bi ih mogao tužiti? Inače šteta što nisam registrirao nadimak kao marku (brand), onda bi ih stvarno "možda" mogao tužiti haha, ono u smislu korištenja autorskih prava i slično.... |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 16/05/2012 : 21:22:02
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Nađi advokata pa ih ganjaj, a meni 5% od odštete. Jbg, ipak san ja nanjušia
mislim da se nečemo obogatiti haha |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 16/05/2012 : 21:28:02
|
Hvala stvarno! Možda bi imao samo malu primjedbu; šteta što nisi poslao samo razglednicu (znači da si napisao moju adresu na razglednicu i priljepio marku na razglednicu) umjesto da si razglednicu stavio u pismo (kovertu) i tako poslao....jer ja sakupljam samo razglednice koje su putovane na moju adresu (znači da imajo moju adresu na razglednici, žig poštanski, marku). Ali svejedno hvala i svaka čast što si poslao. Svakako ču nači mesta i za tvoju razglednicu u svojoj kolekciji ali na žalost neče moči iči pod "putovane iz cijeloga svijeta".
Inače HVALA JOŠ JEDNOM I LIJEP POZDRAV U MAKEDONIJU!
Nisam je ja slao,nisam imao vremena(a i sigurno bih zaboravio)pa samo sam dao tvoju adresu ..a ti cuvaj je u kovertu i resen problem |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 16/05/2012 : 21:33:21
|
quote: Originally posted by kerber
Inače HVALA JOŠ JEDNOM I LIJEP POZDRAV U MAKEDONIJU!
Nisam je ja slao,nisam imao vremena(a i sigurno bih zaboravio)pa samo sam dao tvoju adresu ..a ti cuvaj je u kovertu i resen problem
aaaaaaaaaaaa, sada mi je jasno što znači ono "Violeta Mitkova" hahaha, ja sam mislio da je to neki tvoj pseudonim hehe. Pa zahvali joj lijepo u moje ime i želim joj sve najbolje. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 28/05/2012 : 11:01:21
|
inače imam 100 razglednica na temu stripa, karikatura,....
sve su različite, ima ih tačno 100, puno njih je poslatih (znači imaju marku, poruku,žig) a ima i dosta NE POSLANIH. Sve su između 1939-1953, najviše tamo oko 1942- 1945, a zanimljive su zbog prednje strane na kojima su duhovite karikature. Ove razglednice mi ne trebaju, pa vam ih mogu prodati ili zamijeniti za nešto drugo. Na mail vam mogu poslati slike svih 100 razglednica. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 01/06/2012 : 17:53:30
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Poslao danas..stize uskoro
stvarno!??? tooooooooooooo legendo!!!! Hvala!!!! Okačit ču je ovdje kada dođe. Thanks!!!!!!!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 05/06/2012 : 11:36:21
|
inače imam 100 razglednica na temu stripa, karikatura,....
sve su različite, ima ih tačno 100, puno njih je poslatih (znači imaju marku, poruku,žig) a ima i dosta NE POSLANIH. Sve su između 1939-1953, najviše tamo oko 1942- 1945, a zanimljive su zbog prednje strane na kojima su duhovite karikature. Ove razglednice mi ne trebaju, pa vam ih mogu prodati ili zamijeniti za nešto drugo. Na mail vam mogu poslati slike svih 100 razglednica.
ove razglednice su pronašle "novi dom" tako da ih nema više.... Na raspolaganju imam još oko 100 razglednica koje mi ne trebaju jer ne ispunjavaju uvjete za moju kolekciju. Radi se o razglednicama od oko godine 1906-1913 u tom periodu, možda i neka mlađa i starija ali tu su negdje, iz ZDA, ali na njima ima svega i svašta. Ima različitih tematika( crkvene stvari, fotografije, karikature, slavljeničke, narodne noše,...) večina imaju i marku, žig i poruku, ali ima i dosta ne poslanih, praznih,....sve u svemu lijepo očuvane i veoma stare razglednice koje sam spreman prodati ili zamijeniti za nešto drugo. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 18/06/2012 : 11:18:35
|
quote: Originally posted by 1Euro ove razglednice su pronašle "novi dom" tako da ih nema više.... Na raspolaganju imam još oko 100 razglednica koje mi ne trebaju jer ne ispunjavaju uvjete za moju kolekciju. Radi se o razglednicama od oko godine 1906-1913 u tom periodu, možda i neka mlađa i starija ali tu su negdje, iz ZDA, ali na njima ima svega i svašta. Ima različitih tematika( crkvene stvari, fotografije, karikature, slavljeničke, narodne noše,...) večina imaju i marku, žig i poruku, ali ima i dosta ne poslanih, praznih,....sve u svemu lijepo očuvane i veoma stare razglednice koje sam spreman prodati ili zamijeniti za nešto drugo.
Ajd stavi fotke i reci cijenu i probaj ih grupirati na fotkama. |
Moj strip Moje aukcije |
Edited by - Spiderman on 18/06/2012 11:19:13 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 18/06/2012 : 18:56:42
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by 1Euro ove razglednice su pronašle "novi dom" tako da ih nema više.... Na raspolaganju imam još oko 100 razglednica koje mi ne trebaju jer ne ispunjavaju uvjete za moju kolekciju. Radi se o razglednicama od oko godine 1906-1913 u tom periodu, možda i neka mlađa i starija ali tu su negdje, iz ZDA, ali na njima ima svega i svašta. Ima različitih tematika( crkvene stvari, fotografije, karikature, slavljeničke, narodne noše,...) večina imaju i marku, žig i poruku, ali ima i dosta ne poslanih, praznih,....sve u svemu lijepo očuvane i veoma stare razglednice koje sam spreman prodati ili zamijeniti za nešto drugo.
Ajd stavi fotke i reci cijenu i probaj ih grupirati na fotkama.
ma cijena je sitnica. Za prijatelje 40 eura! Ima oko 50 neposlatih i baš je fora da pošalješ prijatelju npr razglednicu 100+ i više godina staru. Ako si zainteresiran javi mi svoju email adresu p aču ti poslati fotke. Razglednice su vjerovatno vrijednije nego 40 cent apo komadu po gotovo jer su u super stanju a dosta njih imaju i žig i marku itd,....iako sakupljače razglednica to ne zanima, njima je važna jedino prednja strana (slika). Razglednice su dosta zanimljive, ima i nekih sa karikaturam itd,... Mogu ti ih poslati na tvoju adresu, pa odabereš koje ti se sviđaju a ostale mi vratiš, ali u tom primjeru jedna razglednica košta 50 centi. Naravno pričamo o ovim iz 1905-1915. Ove koje dolaze na moju adresu nisu za prodaju. A imam i oko 70 novijih razglednica sa markama i žigovima oko 2000+ godine i svih 70 prodam za 5 eura!!! Znači 7 centa komad, ako se netko želi baviti sakupljanjem razglednica ili želi samo skinuti marku... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Posted - 18/06/2012 : 18:59:50
|
quote: Originally posted by supermark
aj stavi sve koje imas u prvi post da znamo koje ti fale
uff bilo bi previše slikanja i pošto nemam digitalac služim se mobitelom i slanjem MMS ( i jedan MMS me košta 15 centa....), tako da je to preveliki trošak. Inače u prvom postu imam spisak zemalja iz kojih su mi došle razglednice i to znači da ako je neka zemlja na spisku ONDA MI IZ TE ZEMLJE NE TREBA. Znači zanimaju me razglednice poslane na moju adresu iz zemalja KOJE NISU NA SPISKU. |
Edited by - 1Euro on 18/06/2012 19:25:46 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
|
kucak
Average Member
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 27/06/2012 : 14:36:38
|
Treba li ti iz Niue, vidiš odakle sam? Šala, šala Vidim da si pokrio Hrvatsku, ja sam iz Dubrovnika, pa ako ti treba odavde poslati - reci.. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
|
Topic |
|