Jan Dix stručnjak je za umjetnost, radi kao konzultant za ugledni Amsterdam Rijksmuseum a bavi se istraživanjem misterija vezanih za umjetnička djela, bile one kriminalne ili čisto znanstvene prirode. Serijal se sastoji od 14 epizoda, u Italiji je izlazio između 2008. i 2010. godine a njegov tvorac je Carlo Ambrosini. Jan Dix kod nas je dostupan u izdanju Čarobne knjige.
I kako vam se cini novo izdanje Agarthija? Ja sam odusevljen, prvenstveno kvalitetom izdanja a onda i pričom i crtežom Ambrosini mi je ovdje bolji nego u Napoleonu, jedva cekam iduce brojeve
I ne smatram usporedbu s Napoleonom naročito poštenom. Ok, oba su Ambrosinijeva pa je usporedbu teško izbijeć ali jedan je mini serijal dok drugi dosta dogovječniji. Ali da bi se mogao donijeti sud potrebno da oba budu izdana
Zanimljiv strip. Ako nekoga amaterski interesuje slikarstvo, ovaj strip bi trebao da mu se svidi. Slično kao M.M. za istoriju. Vidjećemo kako će se likovi razvijati u sledećim epizodama.
A da sad malo zaboravim na ove zle jezike pa i da nešto lepo najavim: Od 25 jula u prodaji srpsko izdanje "Volto naskosto", tojest "Skriveno lice", prve tri epizode!!!
Moderatori su upozoreni na ponašanje pojedinaca na ovom topicu i nadam se da će ubrzo biti pobrisani svi postovi koji nemaju veze sa temom. Hvala svima koji konstruktivno učestvuju u diskusiji o ovom zaista zanimljivom naslovu.
Moderatori su upozoreni na ponašanje pojedinaca na ovom topicu i nadam se da će ubrzo biti pobrisani svi postovi koji nemaju veze sa temom. Hvala svima koji konstruktivno učestvuju u diskusiji o ovom zaista zanimljivom naslovu.
A da se moderatori malo konačno pobrinu za sve one koji me konsatantno provociraju i vređaju pa onda se svaki topik zatruje ne mojom krivicom!