Ma znam i slazem se, tehnicki ovo nije greska cak ima mnogo pozitivnih strana. nego takticki...o tome govorim sve vreme. Fanovi to nisu pozdravili, cinjenica.
Ti si jedan od glavnih krivaca sto fanovi nisu pozdravili ovu epizodu. Napisao si recku gdje si popljuvao gdje treba i ne treba, pa se onda pojavio domino efekat. Srami se
Jel moze da se pokusam iskupiti sledecom reckom? Eno je vec u DeeCayovom sanducetu
moze, mozena tu se recku vec dugo cekalo, zaista izvrsna epizoda u svakom pogledu.
Pa,ne raspolazem sa vremenom nesto ovih dana, a recka je prilicno obimna. Jedva sam stavio tacku na kraju, a imam osecaj da nisam rekao apsolutno nista. Cuce se...
Jel moze da se pokusam iskupiti sledecom reckom? Eno je vec u DeeCayovom sanducetu
moze, mozena tu se recku vec dugo cekalo, zaista izvrsna epizoda u svakom pogledu.
Pa,ne raspolazem sa vremenom nesto ovih dana, a recka je prilicno obimna. Jedva sam stavio tacku na kraju, a imam osecaj da nisam rekao apsolutno nista. Cuce se...
Mogu da zamislim. Tin-Hinan je zahtjevna recka, povezuje dosta tema o kojima bi mogao da se napise tekst bez kraja.
Ma taj Clemente je manijak, nevezano samo za ovu epizodu. Raspravljali smo vec vise puta na forumu o njemu i njegovim ocjenama.
To nisam znao. Ali vidi, ja čitam i novog Zagora sa zadovoljstom. Ja nisam hejter, naprotiv ja volim Zagora . Prosto, meni je rasplet ove priče bio zaista užasan. Kada se setim kako je Hagot bio onako mračan i cela ta epizoda sa prvim pojavljivanjem je bila baš snažna, onda mi ovo deluje kao smeće.
U tome je najveći problem, prvi Hagot je možda i najbolji Zagorov horror uopće... Nastavak je očajan i zbog toga, a loš je i sam po sebi, bez osvrta na prethodnika...