deki mi je preporučio ovu temu za dobijanje validnog mišljenja o radu, pa, eto, odlučih da sa vama podelim neke od radova koje sam uradio u ovih par dana, što se tiče digitalnog bojenja.
Samouk sam i nov u poslu pa bi mi svaki savet dobrodošao :)
Pozdrav Jeremija Ovi radovi dobro izgledaju. Zamjerka je sto se tice boje koze, tu imas previse nijansi(ili bolje recno slivanje boja) koje su uz to pogresno pozicionirane. Ovo obojeno nebo na Blekovoj naslovnici nije za 10 vec za 10+.
Malo zatamni nebo na trećoj, ali samo malo i bit će savršena.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Tako nekako. Možda još malo da potamniš oko mjeseca, nekako je previše svijetao ovaj krug. Ja bih se definitivno držao ove treće, samo radi zvijezda, super izgleda.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Tako nekako. Možda još malo da potamniš oko mjeseca, nekako je previše svijetao ovaj krug. Ja bih se definitivno držao ove treće, samo radi zvijezda, super izgleda.
Da, mislim da ce ici ta verzija. Malo cu jos potamniti oko meseca i to je to. Hvala ti na sugestiji.
Ja bih eventualno sklonio sjaj sa pištolja, jer ako sija, a vidljivi izvori svetlosti su mesec i eksplozija, onda će pištolj sijati sa one druge strane :)
Ja bih eventualno sklonio sjaj sa pištolja, jer ako sija, a vidljivi izvori svetlosti su mesec i eksplozija, onda će pištolj sijati sa one druge strane :)
zaboravio si na svetlecu reklamu iza njega. Od toga je odsjaj. Mozda sam reklamu mogao malo svetliju da uradim....
Da li neko zna na koju foru je obojen album Zagor,kada se uporede boje tog albuma sa bojama danasnjeg Zagora u boji,vidi se da su boje toplije umerenije u sustini prirodnije.A taj album je radjen 80 godina.
Da li neko zna na koju foru je obojen album Zagor,kada se uporede boje tog albuma sa bojama danasnjeg Zagora u boji,vidi se da su boje toplije umerenije u sustini prirodnije.A taj album je radjen 80 godina.
Verovatno ručno. Tad se sve radilo s merakom, profesionalno i morao si biti jebeno školovan za to.