ACDSee i jos neki programi naprave krs kada konvertuju CMYK u RGB. Ako sliku konvertujes u pshopu, boje ce ostati nepromenjene. Ali, ako pshopom konvertujes RGB u CMYK,onda boje postaju sivlje. I nemoj koristiti burn tool za zatamnjivanje.
Ja bih eventualno stavio manje osvetljenja, jer, ako se ne varam, ovaj jednooki je doneo Bleka ovom čudaku u pećinu, mislim da su tu male šanse za refleksiju
Što se tiče zida pećine, dima, nemam komentara. Fantastično
Ja bih eventualno stavio manje osvetljenja, jer, ako se ne varam, ovaj jednooki je doneo Bleka ovom čudaku u pećinu, mislim da su tu male šanse za refleksiju
Nije klasicna pecina, vec je u obliku mrtvacke glave, tako da ima osvetljenja kolko hoces...
Ovu sam sliku sa velikim uzivanjem obojio, koja je inace prepuna sitnih detalja a uz to je i niske rezolucije. Potroseno je sati i sati rada i krajnji rezultat je ovaj:
Super si ovo uradio... Ej Dex daj molim te jel mozes nesto me zanima ona slika gdje z udara celavog trapera...z-evu kosulju si po mom ukusu pogodio bas malo zgasnutu ali da li bi mogao zuti krug malo u bez boju i/ili malo zgasnutije..imam neke ideje radio bih sebi nesto za majicu neki dizajn pa ce ici na crvenu majicu ali sa tim nekim bojama...tnx!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Super si ovo uradio... Ej Dex daj molim te jel mozes nesto me zanima ona slika gdje z udara celavog trapera...z-evu kosulju si po mom ukusu pogodio bas malo zgasnutu ali da li bi mogao zuti krug malo u bez boju i/ili malo zgasnutije..imam neke ideje radio bih sebi nesto za majicu neki dizajn pa ce ici na crvenu majicu ali sa tim nekim bojama...tnx!
Pa, isto mi izgleda..zuta nije toliko zuta nego vuce na krem ili bijelu kafu,a crvena je bordo malo mrvicu tamnija.. Mislim si i ja sam priuciti bojajnju svojih crteza(ali nikad stici nauciti..obaveze)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"