Šta reći o ovom stripu osim da je čisto savršenstvo?
Magični je sve ono što bi Zagor postao da je morao da bira između belaca i indijanaca, s tim što će Ned platiti cenu svog izbora (Demon ludila VEČ OP za kontekst).
A saga o Aiwassovom povratku - najbolji storyline koji je Bonelli ikad izbacio.
Šta reći o ovom stripu osim da je čisto savršenstvo?
Magični je sve ono što bi Zagor postao da je morao da bira između belaca i indijanaca, s tim što će Ned platiti cenu svog izbora (Demon ludila VEČ OP za kontekst).
A saga o Aiwassovom povratku - najbolji storyline koji je Bonelli ikad izbacio.
U sazi imaš svega! Mene je navukao ace na ovaj strip i zbilja ne žalim zbog toga. Hvala ace!
Ili bar Neda i Kena, to bi mi bilo realističnije, s obzirom da žive u istom vremenu, i da su obojica na neki način anti-heroji, a takođe imajući u vidu Milacovo angažovanje na Magičnom Vetru u nekoliko navrata :)
Nešto mi nije jasno kod tih Libellusovih knjiga. 40-seta knjiga magičnog se završava sa epizodom U zemlji tirana i to neka bi bila posljednja epizoda. Ali na italijanskom strip popisu vidim, da je tih epizoda još više. U zemlji tirana je 120 po spisku a svih epizoda je 131.
E sad mi to nije jasno. Da li Libellus neče objaviti i te epizode (11)? Šta je s tima epizodama?
Nešto mi nije jasno kod tih Libellusovih knjiga. 40-seta knjiga magičnog se završava sa epizodom U zemlji tirana i to neka bi bila posljednja epizoda. Ali na italijanskom strip popisu vidim, da je tih epizoda još više. U zemlji tirana je 120 po spisku a svih epizoda je 131.
E sad mi to nije jasno. Da li Libellus neče objaviti i te epizode (11)? Šta je s tima epizodama?
Odakle ti to da je 40. knjiga posljednja?
Knjige sa posljednjim epizodama su gotove i samo se čeka da odu u tisak.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Na predhodnoj stranici su ti LIB naslovnice tih 11 epizoda
Eto nam kraja jednog odlicnog Bonelli serijala. Mozda je i bolje da se zavrsio, umjesto da do ilindana izbacuje neinspirirane epizode, kao neki danasnji Bonelli junaci.
Magični završio, a ja ga konačno počinjem skupljati. Uskoro dobijam Agarti 1,2,3. Baš se lijepo poklopilo.
nečeš požalit, odličan serijal...imam ga u Libellusu bez zadnje ture kompletnog ali prvom prigodom uzmem i te AC, Magični je uz Zagora jedan od junaka koje se izplati duplirati...iako me Libellus izdanje potpuno zadovoljava, volim pojedinačne epizode...samo se nadam da AC izdrži i preživi u ova zaj...bana vremena...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!