forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/08/2012 : 20:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

mogu...jer hajduk bi samo od publike zaradio koliko vi zaradite u lp...jer su vama karte po kunu...u nas nisu...i da ne nabrajam dalje...

nije bas tako, malo se od toga zaradi

nadam se da ce vam cop napakostiti u derbiju
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/08/2012 : 20:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)

Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.

Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.

koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena

Edited by - Kruger on 29/08/2012 20:27:49
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 29/08/2012 : 20:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oakpeha

quote:
Originally posted by Kruger

quote:

quote:
ali strucni stozer hajduka za mladje uzraste u modricu nije vidio nista znacajno, pa ga je otpilio

ZATO JE STRUČNI STOŽER HAJDUKA uzeo ikonu kluba i kapetana niku kranjčara...koji je za modrića avion...bumo videli kako će se luka snaći u realu...moja prognoza:nikako

slazem se, nikako

iako murinju trebaju trkaci bez mozga kao sto je modric

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2012 : 20:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Biranja političke vlasti i onda se kasnije buniš na njih, a tko ih je birao? Pa nije valjda Mamić :-)

Isto tako se "dolje" bune na Tuđmanovu Croatiu, a gdje je Franjo dobivao najviše glasova? Upravo od njih, kakav paradoks.

Da ne spominjem da je upravo ti odabiri dovedu do ovog danas što imaš s Mamićem. Sve je to na neki način povezano kad zapravo pogledaš. Zato mi je to i dovoljan primjer.

koja blentava usporedba, maminjo je na silu dosao u dinamo ( iskoristio je trenutak ), a franjo je skoro pa napravio uspjeh iz sezdesetih da je bilo vremena

a sta ocekujes od tovara Katalinica..taj pise samo da nesto napise..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 29/08/2012 : 21:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Pa kako vas nije sramota sprdati se na ulazak nekog našeg kluba u ligu prvaka,jebeni jal,nevjerovatno.Daj gledajte u svoje dvorište ,donesite koji bod ukupnom rejtingu tako da nam prvak ne mora igrati sedmo pretkolo El.Jel stvarno bitno da susjedu crkne krava ako je i tvoja odavno mrtva?Pa Slaven belupo i Varteks su donijeli više bodova nego Hajduk u zadnjih deset godina,povedite se za njihovim primjerom,biće svima lakše.
Jebesh Mamića i sve te nogometne glavešine u "vrhunskim " klubovima,ako neko stvarno voli nogomet nisu mu oni bitni previše u životu,sve lopovi počevši od Vukovara do Dubrovnika,nek plate porez,svi do jednog ili šiccccc u petu ligu.
Išao sam na skoro sve utakmice Marsonije u prvoj ligi,te na dobar dio u drugoj,dok sve nije postalo opća sprdnja,a i sad odem kad sam u Brodu pogledati neke domaće utakmice,pivo i košpice,ubijem dva sata i super...
Moderator Globinjo, za ocjenu pet,napiše glupost na kvadrat"bolje u deset godina dvaput igrati El nego dvije godine zaredom ući u ligu prvaka"
Gdje to ima?
Bitno je da se stavi smajlić na kraju,pa je sve zajebancija,nevjerovatno.
Gdje su te silne pare od ulaznica,gdje su pare od "uspješne privatizacije",gdje su ti milijunski transferi,gdje su uspjesi?
NEMA IH.
Pa kad ih već nema,zašto zavist?
Bitno je da se slavi pun stadion,niko ne pita gdje završi ta lova.
Ulaže se u dobra pojačanja,ne bi baš rekao.
De malo objektivnosti ubaciti u cijelu priču,ne neke uobičajene nebuloze koje traju,a bez naznaka da će ikad prestati.
NEki ovdje pljuju po Modriću,čovjek potpisao za Real Madrid.Pa za koga bi trebao potpisati da svi budu zadovoljni,za Nk Svemir?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12494 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/08/2012 : 21:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oakpeha

Modrić u Realu, Dinamo u LP, aaah život je lijep

Ooj, živote...

Have mercy
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/08/2012 : 21:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by djule

quote:

quote:

quote:

- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...

je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...

Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.

Svoju gorčinu sačuvaj za nekog drugoga, Badelja mi nećeš dirati

NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp

netko čeka reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u ligi prvaka dok neki ne mogu ni prismrdit ligi prvaka.

najbliže ligi prvaka im je debrecen ili šelburn.

no nema veze, hajduk nikad nije bio bliži ligi prvaka ko zadnje 2 sezone, do zagreba ima samo 387 km.

BOLJE U DESET GODINA 2 ILI 3 PUTA U EL,nego se svake godine sramotit u lp...

Jao, kako možeš uopće takvo što izjaviti

mogu...jer hajduk bi samo od publike zaradio koliko vi zaradite u lp...jer su vama karte po kunu...u nas nisu...i da ne nabrajam dalje...

Karte su po kunu u pretkolima lige al kad se uđe u nju više nisu po kunu zato ne bubaj gluposti. Dinamo je prošle godine zaradio jebenu lovu na kartama jer ih je Maminjo uvalio u kompletu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 22:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Pa kako vas nije sramota sprdati se na ulazak nekog našeg kluba u ligu prvaka,jebeni jal,nevjerovatno.Daj gledajte u svoje dvorište ,donesite koji bod ukupnom rejtingu tako da nam prvak ne mora igrati sedmo pretkolo El.Jel stvarno bitno da susjedu crkne krava ako je i tvoja odavno mrtva?Pa Slaven belupo i Varteks su donijeli više bodova nego Hajduk u zadnjih deset godina,povedite se za njihovim primjerom,biće svima lakše.
Jebesh Mamića i sve te nogometne glavešine u "vrhunskim " klubovima,ako neko stvarno voli nogomet nisu mu oni bitni previše u životu,sve lopovi počevši od Vukovara do Dubrovnika,nek plate porez,svi do jednog ili šiccccc u petu ligu.
Išao sam na skoro sve utakmice Marsonije u prvoj ligi,te na dobar dio u drugoj,dok sve nije postalo opća sprdnja,a i sad odem kad sam u Brodu pogledati neke domaće utakmice,pivo i košpice,ubijem dva sata i super...
Moderator Globinjo, za ocjenu pet,napiše glupost na kvadrat"bolje u deset godina dvaput igrati El nego dvije godine zaredom ući u ligu prvaka"

čuj,odi navijat za marsoniju...il si možda dinamovac pa te taklo u žicu...jal...nije to jal,to je činjenica...da pola hrvatske boli qita za ovakvim dinamom...da,puno je bolje igrati el i imati pun stadion,nego lp i kupovati kartu za kunu...naši klubovi nisu za lp...
to šta se ti sa mojom tvrdnjom ne slažeš,ne znači da je glupost...veća je glupost šta se pozivaš na neko domoljublje i patriotizam...a sam kažeš da pratiš nogomet jako dugo...gledaj malo vani kakva su rivalstva na snazi...ovaj isti hr nogomet godinama ubija vlasnik dinama...pa ću se veselit dinamu...i onom jadi modriću...nosi ih doma...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 22:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

- Kada je sudac odsvirao kraj, pao mi je kamen sa srca, bio je to znak da smo napravili veliki posao, Dinamo će drugu godinu zaredom igrati Ligu prvaka. U ovom trenutku kada narod u Hrvatskoj teško živi, ovo im dođe kao malo olakšanje.Čestitam suigračima, stručnom stožeru, vodstvu kluba i navijačima. Ostaje mi žal da neću igrati za Dinamo...

je milane,nemaš pojma koje olakšanje,hvala ti milane,hvala ti šta ću od sutra bolje živjeti,hvala ti,što ću sutra s guštom platit kredit jer je dinamo ušao u ligu prvaka...goni se u tri pizde materine i ti i dinamo...

Nepotreban post, ne doživljavaju ovo svi kao ti i sigurno ima i ljudi koji su ugodnijeg raspoloženja nego ti.

NEMA GORČINE...čekam ždrijeb,i čekam reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u lp

netko čeka reprizu prošlogodišnjeg dinamovog izdanja u ligi prvaka dok neki ne mogu ni prismrdit ligi prvaka.

no nema veze, hajduk nikad nije bio bliži ligi prvaka ko zadnje 2 sezone, do zagreba ima samo 387 km.

Karte su po kunu u pretkolima lige al kad se uđe u nju više nisu po kunu zato ne bubaj gluposti. Dinamo je prošle godine zaradio jebenu lovu na kartama jer ih je Maminjo uvalio u kompletu.

je,sve je maksimir bio rasprodan na svakoj utakmici
bubaš ti...jednokunaši i amen...kad ste napunili maksimir...daj brojke...nama dođe jebeni skonto pa bude 20000 ljudi...o čem ti pričaš...umjetni klub,umjetni navijači...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/08/2012 : 22:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Koliko se ovdje može pročitati jada i bijede od nekih prispodoba jer im jal i glupost ne dopuštaju da se pohvali klub i igrači(Modrić) koji su igrali u tom istom klubu.
I još se veliča njihov klub/ovi koji su trenutno u totalnoj banani.

Čestitke Dinamu zbog još jednog ulaska u LP i nadam se da će ostaviti bolji dojam od prošle godine!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2012 : 22:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko se ovdje može pročitati jada i bijede od nekih prispodoba jer im jal i glupost ne dopuštaju da se pohvali klub i igrači(Modrić) koji su igrali u tom istom klubu.

Čestitke Dinamu zbog još jednog ulaska u LP i nadam se da će ostaviti bolji dojam od prošle godine!

a da ti paziš šta pišeš...tako razgovaraj doma sa svojima...koji su to prisodobe?imenuj ih...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2012 : 22:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
ako se mislilo na mene ja sam samo dosa iskazat svoje misljenje po pitanju navijaca..jednostavno ne mogu svatit da jedan klub ide radit protiv svojih navijaca i minira im odlazak na gostovanja..a za dinamo me briga ko za lanjski snijeg..samo se solidariziram sa BBB..nije bas da su mi dragi ali u ovoj borbi ih podrzavam..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/08/2012 : 22:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by brni

ako se mislilo na mene ja sam samo dosa iskazat svoje misljenje po pitanju navijaca..jednostavno ne mogu svatit da jedan klub ide radit protiv svojih navijaca i minira im odlazak na gostovanja..a za dinamo me briga ko za lanjski snijeg..samo se solidariziram sa BBB..nije bas da su mi dragi ali u ovoj borbi ih podrzavam..

sta si ti sad za boga milog napisao? volis,nepodrzavas,ne volis,podrzavas. ti sto posto navijas za rijeku.

o cemu ti pricas..i sam sam navijac tako da se mogu stavit u kozu ovih momaka..pisem ovo cisto iz navijackog kutka..

Edited by - brni on 29/08/2012 22:33:05
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 29/08/2012 : 23:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

čuj,odi navijat za marsoniju...il si možda dinamovac pa te taklo u žicu...jal...nije to jal,to je činjenica...da pola hrvatske boli qita za ovakvim dinamom...da,puno je bolje igrati el i imati pun stadion,nego lp i kupovati kartu za kunu...naši klubovi nisu za lp...
to šta se ti sa mojom tvrdnjom ne slažeš,ne znači da je glupost...veća je glupost šta se pozivaš na neko domoljublje i patriotizam...a sam kažeš da pratiš nogomet jako dugo...gledaj malo vani kakva su rivalstva na snazi...ovaj isti hr nogomet godinama ubija vlasnik dinama...pa ću se veselit dinamu...i onom jadi modriću...nosi ih doma...

--------------------------------------------------------------
sve malim slovom...
Pa naravno da sam dinamovac,zato sam i reagirao...ali ne mrzim hajduk(što kod tebe očito nije slučaj u suprotnom smjeru)smatram ga jedinom konkurencijom dinamu na duze staze,sto trenutno svakako nije.
Pusti priče da je mamić jedini i isključivi krivac što je hajduk trenutno slab,svatko vodi svoje bitke,sportske naravno,o financijama i raznim sosama da i ne pričam.
Kakav patriotizam i domoljublje,pričam o nogometu.
A za modrica nemam riječi,samo mi je nevjerovatno da se kojekakvi kokošari proglašavaju zvijezdama,a šesti transfer u povijesti reala promašajem,nema logike.
I u ostalom koju EL,ispali ste i ove godine,jedini derbi koji čete gledati je s dinamom,ako ne odgodimo utakmicu zbog pripreme za Lp

Edited by - Otto Kraus on 30/08/2012 00:24:20
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 30/08/2012 : 00:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
ma blago vama svima!!! ja za dinamo,sin,zena,caca,brat i cjela ostala obitelj za hajduk. jedino mater,za dinamo.kcer jos neodlucna.sin mi cili stan okitija sa hajduk vamo torcida tamo. gledam i mucim.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2012 : 00:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma blago vama svima!!! ja za dinamo,sin,zena,caca,brat i cjela ostala obitelj za hajduk. jedino mater,za dinamo.kcer jos neodlucna.sin mi cili stan okitija sa hajduk vamo torcida tamo. gledam i mucim.

pametan neki mali..nije se ka čača proda za kobasice i kunu..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 30/08/2012 : 00:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pametan neki mali..nije se ka čača proda za kobasice i kunu..

ma jos je dobro,za 3-5 godina,cu morati izgleda svoje dvi tri dinamove znacke odniti u podrum.sin baca na ujke, ruke ko lopate imaju.

ja znam jednog momka iz Münchena..strastveni navijac Hajduka..isa je na masu gostovanja..cak mi je prica da ce gori osnovati podruznicu..lud lik ko puska..

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/08/2012 : 00:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

je,sve je maksimir bio rasprodan na svakoj utakmici
bubaš ti...jednokunaši i amen...kad ste napunili maksimir...daj brojke...nama dođe jebeni skonto pa bude 20000 ljudi...o čem ti pričaš...umjetni klub,umjetni navijači...

Maksimir je bio pun na utakmicama lp-a što kod vas nije slučaj jer lp-a nema na Poljudu.
Neš ti kluba. Skonto i još vas pobijede u uzvratu. Ma jad i bijeda s čime se hvalite.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/08/2012 : 00:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a da ti paziš šta pišeš...tako razgovaraj doma sa svojima...koji su to prisodobe?imenuj ih...

Znaju oni koji su bez brige.
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 30/08/2012 : 02:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sve malim slovom...

Ako može milijardu i pol Kineza, zašto ne bi mogao i globinjo?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 30/08/2012 : 08:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Koliko prolivene tinte, a činjenica je kako je Dinamo postigao veliki uspjeh, i zaslužuje čestitke, kao što je i činjenica da svaka mržnja nikako ne može biti dobra!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 30/08/2012 : 10:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

[quote]Originally posted by globinjo

sve malim slovom...

Ako može milijardu i pol Kineza, zašto ne bi mogao i globinjo?
------------------------------------------------

Ma ja mislio na svoj tekst,ne na globinjov...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/08/2012 : 13:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Preciziraj malo, nisam shvatio što želiš reći vezano na moj post.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/08/2012 : 13:46:11  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Koliko prolivene tinte, a činjenica je kako je Dinamo postigao veliki uspjeh, i zaslužuje čestitke, kao što je i činjenica da svaka mržnja nikako ne može biti dobra!

Što ćeš, uvijek se mora naći netko tko pokušava objasniti kako je bolje igrati EL nego LP i još neke druge pojedinosti.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 30/08/2012 : 13:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

a sta ocekujes od tovara Katalinica..taj pise samo da nesto napise..

Barem ne dajem podršku huliganima :-)

Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000