Ne, nego nije isto crtati staticne ilustracije i nesto sto zahteva dinamiku, a to je crtez u samom stripu. Mislis da bi slikari bili isto tako dobri crtaci? Mozda neki, vecina verujem ne.
Imas ti umetnike koji mogu uspesno da rade i jedno i drugo, npr.Topi(nazalost pokojni) ili Gibra, ali malo je takvih.
Mada mi je eto Villa u MM bio perfektan, jedan od najboljih, ako ne i najbolji. Al' opet, to su ukusi a o njima...
Ma zezao sam se, kužim što želiš reći... Iskreno, treba neko vrijeme da se usredotočiš na radnju kad Villa crta, ali mislim da je to prvenstveno zbog toga što on ne crta često stripove i nismo naviknuti na njega...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
naslovnica novog Zagor COLOR-a netko ima _____________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HRZVONKO BOŽIĆ na kioscima (Minuette-ekstra 63)MEKSIKO OLE već za 18 dana SUPER Klasik 21 već na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Auu, sto ste popljuvali Villu na prethodnim stranicama! Vec dugo nisam citao neki njegov strip. Idem uzeti neki pa se javim sa svjezim utiscima, ali da ih je toliko bolje od njega u Texovom staffu bas se i ne sjecam!
I jel se zna ko radi 600. broj? Znam da je Burattini za 500.broj bio pripremio pricu o Zagorovom poreklu, ali da je Bonelli odbio, tu bih epizodu voleo da vidim
I jel se zna ko radi 600. broj? Znam da je Burattini za 500.broj bio pripremio pricu o Zagorovom poreklu, ali da je Bonelli odbio, tu bih epizodu voleo da vidim
Ne zna se, ali vjerojatno Burattini-Ferri. To je još daleko.
meni je ta naslovnica PLAVA ZVIJEZDA več iz mladih dana jedna najljepših Ferrijevih ikada...tu je odlično odrađena za Republika izdanje...ovo je za uramit i za na zid, bez dvojbe..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Bah, poslije onako mlitavog kraja Manituove skrinje, uopce me ne uzbuduje broj 600.
Da ga dadu Caponeu ili Rauchu oni bi se potrudili da priča bude stvarno dobra. Burattini će zbog gomile drugih scenarija koje piše vjerojatno nešto nabrzinu sfušarit.
going se zbunio..nije za broj 500 bila najavljena prica o zagorovom poreklu vec za prvu pricu posle juznoamericke odiseje..ali se zbog ferijevih godina odustalo od toga vec se zelelo da i ferri ima bar jedan uradjen giugant pa je ta epizoda prebacena u gigant i izacice sledece godine u italiji...a broj 600...naravno crtace feri a scenario videcemo
da, sve bolje i bolje... to je već 3O komada izišlo? ritam odličan-vidim da u ITA od Nove kreće i Alan Ford u coloru od broja 1 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja sam mislio da je Buratini imao vise ideja za jubilarni broj povodom 50.godina i da je jedna od tih ideja bila ta o Zagorovom poreklu,ali da je odbijena.
Odlicno sto ce ta epizoda izaci kao Gigantu i to jos uz Ferijev crtez!!!