Author |
Topic  |
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 15/09/2012 : 13:14:13
|
Evo da citiram samog sebe:
quote: Eh da, na to se odmah zakače određene spodobe lišene bilo kakvog umjetničkog senzibiliteta koje ništa ne razumiju, ali se baš time ponose.
K tome i ne egoisti, nego egomanijaci kojima se život svodi na kačenje s baš svima i nedotupavno dokazivanje vlastite superiornosti u apsolutno svemu. A pritom nisu svjesni vlastite obrazovne insuficijentnosti i intelektualne podkapacitiranosti.
No dobro, valjda je neizbježno da se subinteligentne kreature mučene kompleksom manje vrijednosti iživljavaju na drugima.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 15/09/2012 : 14:13:06
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Ma da, to su iste priče kao i o Cecilu B. DeMilleu, Davidu O. Selznicku, Dinu de Laurentisu i sličnima koji su za konačne izglede filmova bili zaslužni barem koliko i redatelji, a često i više.
Ali Tourneur je nanizao toliko klasika da ga stavljam ispred Lewtona.
S druge strane, na snimanju The Course... Frisch je poslije 18 dana zamijenjen Wiseom, pa je tu Lewton također najvažniji.
ja ne bih jer je on imao presudnu riječ - uvijek se sjetinm sirotog siodmaka i meni tako dragog crvenog gusara - i ja forsiram da je to siodmakov film ali je zapravo lancasterov ne zato što je ukrao show je ali nije bitno već je nametao scene rješenja čak i sam učestvovao u završnoj montaži - i jbga onda a kod siodmaka je debitirao :) |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/09/2012 : 22:49:45
|
Au, cijeli dan gledam filmove... Već dugo tako nisam. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 15/09/2012 : 22:54:19
|
quote: Originally posted by DeeCay
Au, cijeli dan gledam filmove... Već dugo tako nisam.
i ja isto..
pogleda sam ovu obiteljsku dramu upravo..Djeca su dobro..vrrhunski film.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 15/09/2012 : 23:50:00
|
Što kažete na bnet odluku da HRT3 ubaci na mjesto HRT plus kanala. Inače HRT plus su gledali samo korisnici proširenog paketa.
Po meni je to totalna budalaština. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:57:29
|
Ma kad sam danas skužio došlo mi je da ih otvoreno pitam jesu li im sve ovce na broju. Imam bnet i skoro sve pakete, ALI kako imam više TV-a samo na jednom mi je digitalni HD uređaj, a drugi TV-i su spojeni direktno na kabelsku. Drugačije ne može :( I danas kao kreten tražim 2h HRT3 na drugim TV-ima, i ništa :( Naravno na TV-u gdje imam digitalni uređaj se vidi ok, na mjestu HRT plusa. I još ga stave na broj 30 ili 40 i nešto, grrrr. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 15/09/2012 : 23:59:30
|
quote: Originally posted by stripofil
Ma kad sam danas skužio došlo mi je da ih otvoreno pitam jesu li im sve ovce na broju. Imam bnet i skoro sve pakete, ALI kako imam više TV-a samo na jednom mi je digitalni HD uređaj, a drugi TV-i su spojeni direktno na kabelsku. Drugačije ne može :( I danas kao kreten tražim 2h HRT3 na drugim TV-ima, i ništa :( Naravno na TV-u gdje imam digitalni uređaj se vidi ok, na mjestu HRT plusa. I još ga stave na broj 30 ili 40 i nešto, grrrr.
ja ne znam gdje i kako tražit hrt 3   |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 16/09/2012 : 00:01:55
|
quote: Originally posted by globinjo
Ma kad sam danas skužio došlo mi je da ih otvoreno pitam jesu li im sve ovce na broju. Imam bnet i skoro sve pakete, ALI kako imam više TV-a samo na jednom mi je digitalni HD uređaj, a drugi TV-i su spojeni direktno na kabelsku. Drugačije ne može :( I danas kao kreten tražim 2h HRT3 na drugim TV-ima, i ništa :( Naravno na TV-u gdje imam digitalni uređaj se vidi ok, na mjestu HRT plusa. I još ga stave na broj 30 ili 40 i nešto, grrrr.
ja ne znam gdje i kako tražit hrt 3  
 Ide li ti antena direktno u TV ili imaš nekakav uređaj od bneta iz kojeg kabel ide u TV? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 16/09/2012 : 00:20:10
|
quote: Originally posted by globinjo
shit        našao sam ga...tamo i gdje bi trebao biti...ali zasto ga moj dvd recorder ne prepoznaje...
možda nije dovoljno kvalitetan za HRT3 |
 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

.jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 16/09/2012 : 08:14:44
|
quote: Originally posted by DeeCay
Au, cijeli dan gledam filmove... Već dugo tako nisam.
Preporod! Televizijski! |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 16/09/2012 : 16:41:20
|
to su zamijenili sad ta dva programa. HRT+ je ukinut, ovaj je postavljen na njegovo mjesto. što je puno bolja opcija, budući da HRT+ je bio non-stop repriziranje TV kalendara i sličnih emisija. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
rommel
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 16/09/2012 : 17:11:46
|
pamtim onu blijedu ispranu sliku BAkshijevih Gospodara kakva je išla onomad - i gledam ovo sad ine mogu vjerovati...hvala HTV na trojci |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/09/2012 : 17:15:58
|
quote: Originally posted by rommel
pamtim onu blijedu ispranu sliku BAkshijevih Gospodara kakva je išla onomad - i gledam ovo sad ine mogu vjerovati...hvala HTV na trojci
meni je taj crtani zakon..a najaci mi je Sam..ko neka babaroga.. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/09/2012 : 22:34:39
|
Crtani je katastrofa. Kraj mi je totalno nedorečen... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 16/09/2012 : 22:46:27
|
Naravno da je nedorecen kad je bio plan da ga naprave u par delova, ali mu isusise novce posle prvog :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 16/09/2012 : 23:17:51
|
quote: Originally posted by Darth Ivan to su zamijenili sad ta dva programa. HRT+ je ukinut, ovaj je postavljen na njegovo mjesto. što je puno bolja opcija, budući da HRT+ je bio non-stop repriziranje TV kalendara i sličnih emisija.
Kod tebe definitivno vrijedi ona da ti je jezik brži od pameti  U ovom slučaju su prsti u pitanju 
HRT+ je kanal za koji se plaćala posebna pretplata i nije ga se moglo gledati preko obične TV antene. Istina bio je bezveze, ali to sad nije bitno.
HRT3 je kanal poput HRT1 i 2, RTL-a, NoveTV...
E sad kako je po tebi ok zamijeniti kanal za koji bnet-u plaćaš posebnu pretplatu sa kanalom koji je "besplatan"? Navodnici jer se plaća HRT-u pretplata...
Zamisli da imaš HBO koji plaćaš npr. 50kn mjesečno i onda ti umjesto njega ubace Novu TV koja ti je do sada bila besplatna. Je li to ok? I tu istu Novu TV više nemaš jer moraš i dalje plaćati 50kn da bi je gledao ili kupiti antenu koju si maknuo jer imaš kabelsku 
Definitivno jedna od večih gluposti i mislim da će bnet to kroz sljedeći tjedan ispraviti. |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 16/09/2012 : 23:21:33
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Crtani je katastrofa. Kraj mi je totalno nedorečen...
Meni je crtani jako dobar. Pazi to je crtić iz '78. Tada su drugi crtići izgledali kao popay i tom i jerry :) Ovaj je odmah izgledao drugačije, a i imao je dobru priču. Nije završen jer se očekivao i drugi dio, ali ako pogledaš detalje jasno ti je da je i Jacksonu bio inspiracija, određeni dijelovi su identični.
U svakom slučaju ovaj crtić me navukao na Tolkiena i nakon njega sam se bacio na knjige  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/09/2012 : 23:24:03
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Crtani je katastrofa. Kraj mi je totalno nedorečen...
1. Nije završen jer se očekivao i drugi dio, ali ako pogledaš detalje jasno ti je da je i Jacksonu bio inspiracija, određeni dijelovi su identični.
2. U svakom slučaju ovaj crtić me navukao na Tolkiena i nakon njega sam se bacio na knjige 
1. Apsolutno tocno. 2. Ista stvar.. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 16/09/2012 : 23:33:24
|
Meni je crtani jako dobar. Pazi to je crtić iz '78. Tada su drugi crtići izgledali kao popay i tom i jerry :)
   |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Posted - 17/09/2012 : 00:05:36
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Meni je crtani jako dobar. Pazi to je crtić iz '78. Tada su drugi crtići izgledali kao popay i tom i jerry :)

Lijen sam pisati :) Mislio sam na crtež, tada se nije koristila kompjuterska animacija već se ručno crtalo. Ovaj crtić je rađen u dva stila, i po tome je bio drugačji. Barem je meni zbog toga "zapeo za oko". Posebno mi je fora bio taj drugi stil kada se pojave crni jahači, bio je nešto između filma i crtića. |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/09/2012 : 00:09:24
|
Posebno mi je fora bio taj drugi stil kada se pojave crni jahači, bio je nešto između filma i crtića.
Ta se tehnika zove rotoskopija i u upotrebi je još od 1910-ih godina.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rotoscoping |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
Edited by - Mr. Bushido on 17/09/2012 00:09:59 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 17/09/2012 : 00:17:39
|
Kod tebe definitivno vrijedi ona da ti je jezik brži od pameti  U ovom slučaju su prsti u pitanju 
nisu meni nikakvi prsti brži od pameti. zašto? čitaj dalje...
quote: HRT+ je kanal za koji se plaćala posebna pretplata i nije ga se moglo gledati preko obične TV antene. Istina bio je bezveze, ali to sad nije bitno.
imao sam taj program instaliran u sklopu kabelske TV. koja mi je bila instalirana for free 
tako da za mene nikakvog gubitka tu nema, stari moj   
quote: HRT3 je kanal poput HRT1 i 2, RTL-a, NoveTV...
je.
quote: E sad kako je po tebi ok zamijeniti kanal za koji bnet-u plaćaš posebnu pretplatu sa kanalom koji je "besplatan"? Navodnici jer se plaća HRT-u pretplata...
oslobođen sam plaćanja pretplate   
quote: Zamisli da imaš HBO koji plaćaš npr. 50kn mjesečno i onda ti umjesto njega ubace Novu TV koja ti je do sada bila besplatna. Je li to ok? I tu istu Novu TV više nemaš jer moraš i dalje plaćati 50kn da bi je gledao ili kupiti antenu koju si maknuo jer imaš kabelsku 
Definitivno jedna od večih gluposti i mislim da će bnet to kroz sljedeći tjedan ispraviti.
u tvom slučaju - slažem se. [/quote] |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 17/09/2012 00:25:08 |
 |
|
Topic  |
|