forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 HRT 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 17/09/2012 : 00:24:53  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by stripofil

Posebno mi je fora bio taj drugi stil kada se pojave crni jahači, bio je nešto između filma i crtića.

Ta se tehnika zove rotoskopija i u upotrebi je još od 1910-ih godina.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rotoscoping

Pročitao i naučio nešto novo
Koliko sam shvatio precrtavaju sa prave snimke, frejm po frejm kako bi dobili realistične kretnje likova (ljudi, životinje...).

Očito mi se sviđa ta tehnika jer vidim da je u tom stilu i spot grupe a-ha Take on me
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/09/2012 : 07:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Crtani je katastrofa.
Kraj mi je totalno nedorečen...

1. Nije završen jer se očekivao i drugi dio, ali ako pogledaš detalje jasno ti je da je i Jacksonu bio inspiracija, određeni dijelovi su identični.

2. U svakom slučaju ovaj crtić me navukao na Tolkiena i nakon njega sam se bacio na knjige

1. Apsolutno tocno.
2. Ista stvar..

Crtani je završen...ne s Bakshijem kao autorom već više u stilu Hobita - i to je užas....crtani je Return of the King

ad 2. I mene isto

evo dio jednog teksta koji sam radio o Bakshiju :
"Neka mi se dozvoli jedna mala digresija i priču započnem nečim što me se silno dojmio, u dobu dok sam još „bio mali, ali dovoljno velik da ne budem mali“, drugim rječima rečeno - negdje na početaku srednje škole. Likovi su mi bili sasvim strani, istina, znao sam viđati knjigu tog autora u lokalnoj knjižnici, ali bi to oku neprivlačno, Nolitovo, čini mi se, izdanje, a mada sam tu i tamo nešto maglovito i načuo na temu, na svoj sam način to relativno vješto izbjegavao. Zapravo ne znam što me navelo da i stanem gledati dugometražni animirani film, možda dokolica nedeljnog posljepodneva, možda znatiželja, vjerojatno oboje, no do trenutka kad smo se našli u Breeju i kad su se pojavili crni jahači - osvojilo me sasvim, toliko da sam se na kraju morao i knjiga primiti! I to iako zadnja trećina filma silno ubrzava tempo - nakon relativno detaljne razrade prvog dijela trilogije, u hipu promiče drugim dijelom da bi završila klimaksom kod Helmove klisure, a Froda i Sama napustila u Mrtvim baruštinama, najavljujući nastavak, koji nije uslijedio! Ili ipak jeste? Jer postoji nešto, drugog autora, drugačijeg stila (pri čemu je riječ „stil“ ovdje jako olako iskorištena) , s predloškom kao jedinom poveznicom, kao i činjenicom da počinje od mjesta gdje prvi film staje i tjera radnju do kraja! Po cijenu tretiranja ciljne publike, ovaj put očito isključivo klinaca, kao da im se kvocijent inteligencije vrzma negdje na razini apsolutne nule. Što je zapravo neizmjerna šteta i velika, propuštena prilika. Ali ono što nije šteta, na čemu sam zapravo iznimno zahvalan, je činjenica da mi je prvi dio skrenuo pažnju na jedno ime. Ono Ralpha Bakshija."

Edited by - rommel on 17/09/2012 10:24:08
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/09/2012 : 10:22:35  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
pitanje za Johnnyja: zašto sedam samuraja idu u kraćoj verziji kad sigurno znam da je HTV puštao integralnu verziju? Šteta je
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2012 : 10:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam ga jučer pogledao, ali nemam pojma zašto ide vrlo kratka verzija duga oko 133 minute. Takve informacije ne dobivam, ali nagađam da HTV takvu ima u arhivi, a možda je i pitanje cijene.

Osobno nikad nisam ni gledao onu najdužu od 207 minuta.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2012 : 10:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
P.S. Prilično je zafrkano gledati film od 2 sata i 15 minuta bez prijevoda, jer jedino takve s telke i dobivam(o). Koliko god genijalan bio, i koliko god znao sve što će se dogoditi, opet je gadno. Hoćeš-nećeš do..zdi.

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/09/2012 : 10:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
mislim da je ona duga koju je htv davao bila 195 ili 199 min...čini mi se da je to bio nekakav ciklus i gdje je išao i stroheimova pohlepa da li četvrtkom ili petkom navečer a da je uvodničar bio dario marković - no oovo je već nagađanje...
da to je puno zato dobro dođu intermissioni
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2012 : 11:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Da, bio je to onaj izvrsni ciklus od prije 20-ak godina, s Markovićem kao uvodničarom, kad su meni se čini petkom išli antologijski filmovi od Rađanja jedne nacije preko Pohlepe do Chaplinove Potjere za zlatom i ovoga.

Integralne verzije u prime timeu na prvom progamu, e to su bila vremena.

Edited by - Johnny Difool on 17/09/2012 11:07:46
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/09/2012 : 11:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
točno i chaplin i griffith su bili tada
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2012 : 14:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
S tportala:

'FILMOMAT', 'ANIMATIK' I 'POSEBNI DODACI'
HRT 3 sprema nove emisije za najzahtjevnije filmofile

Datum objave:
17.09.2012 09:35

Autor: Gordana Kolanović

'Gledateljima želimo ponuditi više od mlaćenja prazne slame o tzv. estradnjacima', kazala je Maja Njirjak, voditeljica Filmomata, filmske emisije koja uskoro počinje na trećem programu HRT-a, dok su Animatik i Posebne dodatke predstavili novinari i voditelji Boško Picula i Hrvoje Pukšec

Preko vikenda gledali smo dvanaestosatni filmski maraton kojim je počelo emitiranje trećeg programa HRT-a. U programu nije bilo eksplozivnih blockbustera za privlačenje publike, 'samo' kultni klasici - 'Kradljivci bicikla', 'Pandorina kutija', 'Fanny i Alexander', 'Kinatay'... Nakon takvog neuobičajeno dobrog tretmana publike, otpor je bio uzaludan: čak su i najtvrdokorniji cinici asimilirani te su počeli javno i strastveno izjavljivati ljubav ambicioznom planu s Prisavlja.

Dean Šoša, v.d. glavnog urednika HTV-a, tvrdi da novim emisijama planiraju vratiti umjetnost, kulturu i znanost u najatraktivnije televizijske termine. Tako će u udarnim večernjim satima preko tjedna biti emitirane emisije o filmu Animatik, Filmomat i Posebni dodaci (emisija koja je svojom filozofijom bila neprirodna dosadašnjim koncepcijama prvog i drugog programa pa je prebačena na treći, u bolje društvo). Danas započinje novi program, a mi vam predstavljamo zvijezde vodilje filmskog svemira u nastanku.

Maja Njirjak, voditeljica 'Filmomata':

O konceptu: Emisija je posvećena kratkom filmu, formi sedme umjetnosti koja je zapravo rijetkost u medijskom prostoru, no vrlo je zastupljena u godišnjoj filmskoj produkciji. Predviđeno trajanje je 60 minuta. Dakle, kratke filmove prvi ćemo put u ovoj formi imati priliku gledati svake druge nedjelje oko 21 sat. I upoznavati njihove tvorce. Nisam sigurna, ali mislim da nije bilo još takve emisije u programu domaćih televizija, pa je Filmomat svojevrsni tv-presedan. Što to znači? Na Akademiji dramske umjetnosti najčešće nastaju kratki filmovi, kao prvi radovi studenata režije, kamere, glume itd. i njih imamo prilike vidjeti najčešće na Festivalima, npr. Program ZFF-a Kockice. Također je važno spomenuti kako s ADU surađuje HRT – kao koproducent filmova. Tako su i prva dva filma koja ćemo prikazati nastala u koprodukciji s našom kućom. Kratkim metrom redovito se bave i redatelji dugog metra, od Igora Mirkovića do Dalibora Matanića, a ovo je izvrsna prilika da javnost pogleda sve te radove. Gledateljima želimo ponuditi više od gledanja J.C. Van Dammea po 134. put ili mlaćenja prazne slame o tzv. estradnjacima, na što se nedjeljni večernji program sveo, kad obuhvatite sve naše tv-programe.

O gostima: Prvi Filmomat otvara David Kapac s njegovim diplomskim radom, 'Zagorski specijalitet'. Sasvim slučajno ispalo je da emisiju o kratkom filmu otvara film srednjeg. No, kako je ta forma bliže kratkoj, uvršteno je u emisiju. Dakle, Filmomat ce katkad imati i srednjemetražne filmove, a katkad ce filmovi trajati svega minutu. 'Zagorski specijalitet' je po žanru – horor. Ono što je zanimljivo jest nevjerojatna sličnost u scenariju s filmom 'Šuma summarum' Ivana Gorana Viteza, koji je po žanru pak triler komedija, a koji je nastao u otprilike isto vrijeme. Redatelj tvrdi da prepisivanja nije bilo. Drugi film je 'Gospođa za prije', a gost u studiju nam je redatelj Miroslav Sikavica. Mislim da ga ne treba posebno predstavljati jer je možda najpoznatiji kao autor filma 'Oblak' o Luki Ritzu, kao već potvrđeni dokumentarist iz Direkta. No, ovaj film je pravo malo blago, u njemu, uz sjajnu Kseniju Marinković u ulozi žene koju život nije mazio i koja postaje reklamni model za mršavljenje, ulogu franjevca koji nas vodi kroz film tumači Ivica Vidović, a iza kamere je bio Vedran Šamanović. Dakle, dvije filmske legende, koje više nisu s nama. Među sljedećim gostima stižu Rumboldt s filmom 'Rom.kom', Sara Hribar, Snježana Tribuson, Dalibor Matanić i mnogi drugi…

O voditeljskoj ulozi: Kako sam inače u redakciji kulture Informativnog programa (dakle Vijesti iz kulture, Dnevnik te ostale emisije IP-a) posljednjih godina sam u bliskom kontaktu s kratkim metrom. Iskreno, bilo je teško 'prešaltati' se na studijsku formu u glavi, jer sam navikla ispred kamere na minutu i trideset koliko obično traje javljanje za Dnevnik i to u stajaćem položaju. Sada sjedim i 'sugovornike' mogu rešetati do mile volje. Šalim se, no kao što vidite moj voditeljski stil neće biti mistificiranje kratkog filma, kulture općenito, već vrlo ležerna emisija, nadam se uhu i oku ugodna, jer to o čemu pričamo i to što prikazujemo je pohvalno, lijepo, i dobrodošlo u ovo kaotično vrijeme.

Preporuke gledateljima, koje ih zanimljivosti očekuju u sljedećih nekoliko tjedana: Sve. Treba gledati svaku emisiju!

Hrvoje Pukšec, voditelj 'Posebnih dodataka':

O konceptu emisije (s obzirom da ste pomaknuti u puno bolji termin ): Koncept Posebnih dodataka neće se pretjerano mijenjati, ono najvažnije jest da ponovno trajemo 30 minuta, što je optimalno za emisiju. Dakle, svakog tjedna ljubitelje filma petkom navečer između dva filma očekuje razgovor u studiju, odnosno iznimno poneki intervju kojeg smo snimili tijekom ljeta. Sezonu otvaramo emisijama o japanskoj kinematografiji te o eksperimentalnom filmu.

O gostima: Za izbor gostiju uvijek se vodimo istim kriterijem, njenom ili njegovom kompetentnošću za temu koju obrađujemo u emisiji. Neki gosti i određuju temu, naravno. Kad su u Zagrebu bili Brillante Mendoza i Michael Glawogger ili u Splitu Mikló s Jancsó i BélaTarr naravno da smo ih požurili ugostiti u emisiji.

O voditeljskoj ulozi: Ono što kao gledatelj ne podnosim su višeminutna pitanja voditelja. Voditelj je voditelj. Gledatelje ne zanimam ja, već moji gosti. Samopromocijom se ne smije baviti nauštrb gostiju i gledatelja. I ne volim žurbu te stalno uskakanje u riječ gostima. Postavio si pitanje - poslušaj odgovor. Vrlo jednostavno, zar ne?

Preporuke gledateljima: S pokretanjem trećeg programa, i uopće novim programskim rješenjima na HTV-u mislim da nam posljednjih tjedana, ali i u onima koji dolaze neće nedostajati dobrih filmova. Posebno me veseli ciklus filmova Akira Kurosawe. Počinje u utorak Rashomonom, a onda za sedam dana ćemo moći pogledati i 'Sedam samuraja'. A serije – tko nije gledao 'Žicu' svakako neka to ispravi, a za one koji su 'Žicu' odgledali onda svakako neka pogledaju dansku seriju 'Ubojstvo'.

Boško Picula, voditelj 'Animatika':

O konceptu : Animatik je nova emisija u produkciji Hrvatske televizije koja će se emitirati svake druge nedjelje u večernjem terminu na Trećem programu. Emisija je posvećena umjetničkim kratkometražnim animiranim filmovima hrvatskih i inozemnih autora koji će se prikazivati u cijelosti. Animatik, također, kroz priloge i razgovore s gostima u studiju tematizira pojedine aspekte rada na animiranom filmu prikazujući i nova i klasična djela hrvatske i svjetske animacije. Cilj je emisije redovito prikazivati animirane filmove u kontekstu teme kako bi gledatelji imali prigodu vidjeti ove naslove u njihovu punom trajanju.

O gostima: U Animatiku će kroz priloge i studijske razgovore sudjelovati autori animiranih filmova, članovi filmskih ekipa, filmski kritičari i filmolozi te organizatori festivala na kojima se prikazuju animirani filmovi, i to ovisno o temi emisije.

O voditeljskoj ulozi: Voditelj emisije je moderator pojedinih priloga i razgovora u studiju te domaćin u smislu predstavljanja filmova koji će se prikazivati u emisiji. Na taj je način najbliži gledateljima, ljubiteljima animiranog filma neovisno o njihovu naraštaju s obzirom da se emisija obraća svim poklonicima animacije.

Preporuke gledateljima: Prvi je Animatik (nedjelja, 30. rujna) posvećen velikanu Zagrebačke škole crtanog filma Dušanu Vukotiću čiji je film Surogat prije točno 50 godina dobio jedinog Oscara za hrvatsku kinematografiju, a iste je godine nastala i Vukotićeva 'Igra', nominirana također za Oscara. U emisiji će biti govora i o animaciji u eksperimentalnom filmu povodom 8. izdanja internacionalnog festivala eksperimentalnog filma i videa 25 FPS. Emisije u listopadu tematizirat će pak studenstki animirani film i mogućnost studiranja animiranog filma u Hrvatskoj (14. listopada), odnosno Svjetski dan animacije (28. listopada) koji se u cijelom svijetu od 2002. godine proslavlja 28. listopada u čast prve kinoprojekcije animiranog filma u povijesti.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 17/09/2012 : 15:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Veoma zanimljivo.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 17/09/2012 : 16:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Upravo sam ga jučer pogledao, ali nemam pojma zašto ide vrlo kratka verzija duga oko 133 minute.

čekaj, ako je film trajao 133 minute, onda su srezali pol filma. tolko traju "Sedmorica veličanstvenih". "Samuraji" traju cca 3 i pol sata.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 17/09/2012 16:43:14
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 17/09/2012 : 17:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Otprilike da, baš sam gore s rommelom o tome jutros drvio. Nikad nisam gledao verziju od ~ 209 minuta.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/09/2012 : 17:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Crtani je katastrofa.

Meni je crtani jako dobar. Pazi to je crtić iz '78. Tada su drugi crtići izgledali kao popay i tom i jerry :)
Ovaj je odmah izgledao drugačije, a i imao je dobru priču.
Nije završen jer se očekivao i drugi dio, ali ako pogledaš detalje jasno ti je da je i Jacksonu bio inspiracija, određeni dijelovi su identični.

U svakom slučaju ovaj crtić me navukao na Tolkiena i nakon njega sam se bacio na knjige

Ma zezam se.
Dobar je crtani, samo je katastrofa tako nešto početi pa prekinuti na pola...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/09/2012 : 21:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Crtani je katastrofa.

Meni je crtani jako dobar. Pazi to je crtić iz '78. Tada su drugi crtići izgledali kao popay i tom i jerry :)
Ovaj je odmah izgledao drugačije, a i imao je dobru priču.
Nije završen jer se očekivao i drugi dio, ali ako pogledaš detalje jasno ti je da je i Jacksonu bio inspiracija, određeni dijelovi su identični.

U svakom slučaju ovaj crtić me navukao na Tolkiena i nakon njega sam se bacio na knjige

Ma zezam se.
Dobar je crtani, samo je katastrofa tako nešto početi pa prekinuti na pola...

pa zapravo nije prekinut priča je složenija pročitaj moj odgovor gore - bakshi je napravio fenomenalno ono što je uspio - bolje svakako nego da ga je dobio john "deliverance" boorman koji je htio sve sabiti u sat i pol :)
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 19/09/2012 : 12:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
ako ovako ostane ima nade za televizijiu. samo da je više dokumentaraca ali ne onih discovery sranja nego pravih dokumentaraca, bbc i sl.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 16:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

ako ovako ostane ima nade za televizijiu. samo da je više dokumentaraca ali ne onih discovery sranja nego pravih dokumentaraca, bbc i sl.

i nema reklama, di'š bolje?

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/09/2012 : 18:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
A evo puštaju i nekad zabranjene stvari, kao dokumentarac Nenada Puhovskog iz 1975. i zadnju epizodu serije Punom parom iz otprilike istog vremena.

Jest da time neće privući ne znam koliko publike (odličnom danskom serijom Ubojstvo bi već mogli), ali ipak.

Neka Trećeg...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 19/09/2012 : 19:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
prekjučer je ako se ne varam bio "Rašomon".

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/09/2012 : 19:20:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Da, idu ciklusi Akire Kurosawe, Franka Capre, Charlieja Chaplina itd.
Tako da će biti prava filmofilska gozba!

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 19/09/2012 : 20:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, idu ciklusi Akire Kurosawe, Franka Capre, Charlieja Chaplina itd.
Tako da će biti prava filmofilska gozba!

BERLIN ALEXANDERPLATZ je treat sam po sebi....
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 20:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
A tek Ozana Ramljak... O mladosti...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27617 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/09/2012 : 20:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Američki Killing je remake danskog killinga.
Američka prva sezona me razočarala.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/09/2012 : 21:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mmmmmmmm.........Ozana Ramljak.......

Zbog nje sam svojedobno gledao emisije o znanosti......

A objavila je i nekoliko zbirki pjesama za djecu??????

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 21:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mmmmmmmm.........Ozana Ramljak.......

Zbog nje sam svojedobno gledao emisije o znanosti......

A objavila je i nekoliko zbirki pjesama za djecu??????

Da, piše za djecu, radi na sveučilištu.

Totalno sam ju smetnuo sa spolnog uma, kadli ju jutros spazim kao voditeljicu. Odmah sam se sjetio kako sam se kao pubertelija divio Ladanovoj rječitosti i Ozaninoj figuri. Možda sam zbog nje (zbog njih?) upisao kroatistiku?

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3033 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 20/09/2012 : 18:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
koji je ladan car bio. sipao je iz rukava o svakoj riječi sve.
počivao u miru. a super što puštaju i one stare drame kratkometražne. tako nešto se više ne snima.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000