forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 HRT 3
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/09/2012 : 19:55:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ja bih recimo volio baciti oko na one stare serije tipa Punom parom koje su vrlo rijetko ili čak i nikad reprizirane.

A tek kad bi recimo odabrali onu sezonu Kviskoteke s Radoslavom Dodigom, Robertom Pauletićem i Mirkom Miočićem, pa je puštali jednom ili dva puta tjedno, e to bi bio gušt!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/09/2012 : 20:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

A tek kad bi recimo odabrali onu sezonu Kviskoteke s Radoslavom Dodigom, Robertom Pauletićem i Mirkom Miočićem, pa je puštali jednom ili dva puta tjedno, e to bi bio gušt!

meni bi bilo super kad bi išli emitirat sve emisije Kviskoteke. od prve sezone pa do zadnje na Novoj TV. pa da se prisjetimo Hetricha

samo, teško da će oni pustit taj kviz u repriziranje. jednostavno mu je pala popularnost.

što se ovih "zvijezda Kviskoteke" tiče, moram priznat da Pauletića nikad nisam mogao podnijet kadgod je bio u kvizu (ne samo tu nego u bilo kojem), dok mi je Miočić legenda.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/09/2012 : 23:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
I meni je Pauletić antipatičan danas, ali u vrijeme Kviskoteke nije bio, jer se tada još nije kur... kao danas.

Tada je samo bio mlada sveznalica (prvi put kad je nastupio imao je mislim 15 godina), i s lakoćom sve rasturao.

Ako gledanost HTV-u 3 nije prioritet, možda i dočekamo barem koju emisiju.

A tako bih guštao grlatog diva Radoslava Dodiga opet vidjeti kako suvereno odgovara na sve i svašta. To je bila milina...

Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 21/09/2012 : 08:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ja obožavam ivana hetricha - za mene je on uvijek bio prototip gospodina - uglađen fine dikcije pametan volio sam gledati sve njegove emisije i serije - serije relativno često daju zadnjih godina ali bih volio vidjeti i 3,2,1 kreni, ekran na ekranu ili srdačno vaši vjerojatno puno prije kviskoteke...
a večeras u 19:00 Roma Citta Aperta, iako nema dugo da je bila u zlatnoj kinoteci opet ga je lijepo vidjeti...a čini se (sudim po Bakshiju jer ostalo što sam gledao jesu bili 4:3 format filmovi) da ćemo na hrt tri imati i privilegiju gledati filmove u originalnom formatu i BEZ REKLAMA - skoro rekoh kako je nekad bilo - ali samo za ovaj drugi uvjet - jer, zapravo KAKO NIKAD NIJE BILO!

Edited by - rommel on 21/09/2012 08:37:38
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/09/2012 : 08:22:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Eh da, 3,2,1 kreni bi danas - u eri sveopće kretenizacije - spadala gotovo u obrazovni program, pa bi je 3. baš mogao i reprizirati.

A Hetrich je bio veliki gospodin u vrijeme kad gospode formalno nije bilo. I meni je već kao klincu vrlo imponirao jer sam gs tada nekako intuitivno doživljavao kao simbola određenih građanskih vrijednosti. O profesionalizmu i drugom da i ne govorim.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/09/2012 : 08:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Za koji tjedan ide i Paisa, za koju se ne sjećam da je ikad prikazivana na (H)TV-u. Discovery je film zimus objavio na DVD-u.

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 21/09/2012 : 12:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
bilo bi fora vidjeti ponovo i one Peterlićeve emisije o filmu. to mi je bilo zakon.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 21/09/2012 : 12:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

bilo bi fora vidjeti ponovo i one Peterlićeve emisije o filmu. to mi je bilo zakon.

Osnovnoškolci ih gledaju na satovima hrvatskog jezika (medijska kultura).

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 21/09/2012 : 22:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

I meni je Pauletić antipatičan danas, ali u vrijeme Kviskoteke nije bio, jer se tada još nije kur... kao danas.

Tada je samo bio mlada sveznalica (prvi put kad je nastupio imao je mislim 15 godina), i s lakoćom sve rasturao.

da, Pauletić je ja mislim nastupio '82. u Kviskoteci (ne znam točno koje godine, ali Hetrich era je bila od '80-'84.).

što se njega kao osobe tiče, ne znam, možda sam to samo ja, ali sam u vezi njega dobio dojam (kadgod ga gledam u nekoj kviz emisiji, ne samo u Kviskoteci) da je on jednostavno došao na kviz zbog pobjede - premda je naravno tako nešto samo po sebi razumljivo jer svi dođu u neki kviz prvenstveno iz tog razloga. ali hoću reći, frajer je ono totalka ozbiljan svaki put, i velim, izgleda ko da je došao na kviz samo zbog love - ne zbog toga da se zabavi, da neke nove ljude upozna etc. slično ko onaj njegov kolega sličnih stavova Robert Lojpur.

dok je recimo Miočić po meni čista suprotnost. netko ko na kviz ne gleda samo kao sredstvo dobivanja love, nego i druženja s drugima i zabave.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27214 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/09/2012 : 00:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
uskoro ciklus:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hayao_Miyazaki

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 22/09/2012 : 11:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
još skorije berlin alexanderplatz - pametnom dosta
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 24/09/2012 : 11:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel
privilegiju gledati filmove u originalnom formatu i BEZ REKLAMA

tak se filmovi i gledaju

još kad puste i anamorfnu sliku....

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/09/2012 : 14:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

[quote]Originally posted by rommel
privilegiju gledati filmove u originalnom formatu i BEZ REKLAMA

al ima stvarno podosta filmova kojima je promijenjen aspect ratio.

snimljen u jednom formatu, onda kad je pušten u kina je prikazan u drugom formatu, a na telki u nekom trećem.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/09/2012 : 09:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
Čini se da ciklus Akire kurosawe obuhvaća sve filmove iz Discoveryjevog sjajnog boxseta - bio je rašomon, idu pijani anđeo, skandal, skrivena tvrđava (model po kome je nastao star wars :) )a vjerojatno će i tjelesna straža ( per un pugno di dolari) ....
@johnny -- da li će biti još štogod u ciklusu - možda neki rjeđi kurosawe...?
a za htv3 ...žao mi je štosam propustio neugebauera neki dan
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 27/09/2012 : 09:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Danas u 13.30!!!

Naši likovni stvaratelji - Umijeće ilustracije: Novi kvadrat

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 27/09/2012 : 10:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Eh, usred bijela dana...
Luca si je sad sredio sigurno popodnevnu smjenu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 27/09/2012 : 10:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Eh, usred bijela dana...
Luca si je sad sredio sigurno popodnevnu smjenu.

Burzovni sam mešetar - imam vremena i za teve. ;)

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/09/2012 : 13:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Čini se da ciklus Akire kurosawe obuhvaća sve filmove iz Discoveryjevog sjajnog boxseta - bio je rašomon, idu pijani anđeo, skandal, skrivena tvrđava (model po kome je nastao star wars :) )a vjerojatno će i tjelesna straža ( per un pugno di dolari) ....
@johnny -- da li će biti još štogod u ciklusu - možda neki rjeđi kurosawe...?

sad je neki dan bila repriza "Samuraja". taman sam naletio na završnu bitku

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/09/2012 : 20:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Neznam prati li netko četvrtkom ove stare filmove producenta Vala Lewtona? Meni su izvrsni. Večeras je emitiran "I Walked with a Zombie", a prošli četvrtak "Cat People".

Edited by - dsormaz1 on 27/09/2012 20:48:30
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 27/09/2012 : 20:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ono što znam da od Kurosawe ide, jer me kaseta čeka za gledanje, je Pijani anđeo (Yoidore tenshi) iz 48. Za drugo ne znam, ali tu su kod nas mislim nedistribuiran Miyazakijev Kiki´s Delivery Service (Mayo no takkyubin), noviji i koliko znam također nedistribuiran A Woman, a Gun and a Noodle Shop (parafraza Krvavo jednostavno Coenovih) Yimoua Zhanga, i navodno izvrsni korejski Tragač (Chugyeogja) Hong-jin Naa.

A za ljubitelje klasike tu su Rayev Na osamljenom mjestu, Caprini Gospodin Deeds ide u grad i Izgubljeni horizont, Premingerova Anatomija jednog ubojstva, Cukorov Jučer rođena, The Big Heat Fritza Langa, Hitcheva Dama koja nestaje i Zinnemannov Odavde do vječnosti.

Plus Bunuelovi Viridiana i Anđeo uništenja, i još puno, puno toga.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2892 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 27/09/2012 : 21:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Jedan ljubitelj klasike je i sinoc uzivao u Caprinom filmu.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 28/09/2012 : 07:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Jedan ljubitelj klasike je i sinoc uzivao u Caprinom filmu.

nije bio samo jedan - a strašno bih volio da bude i dama za jedan dan - nisam nikad gledao - gledao sam samo njegov vlastiti remake šešir pun čuda s Bette Davis, Ann Margaret i Glenn Fordom a i to bi rado ponovio...

Val Lewton je sjajan ciklus zapravo - obožavam te filmove a Šetala sam sa zombijem mi je jedan od najdražih iz serije a i jedan od najdražih zombie filmova...
btw na HTv ali ne na trojci je večeras još jedan sjajan zombie movie- zmija i duga horror majstora Wesa Cravena
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/09/2012 : 10:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Val Lewton je sjajan ciklus zapravo - obožavam te filmove a Šetala sam sa zombijem mi je jedan od najdražih iz serije a i jedan od najdražih zombie filmova...
btw na HTv ali ne na trojci je večeras još jedan sjajan zombie movie- zmija i duga horror majstora Wesa Cravena

"Šetala sam sa Zombijem" sam jučer prvi put gledao, a što se tiće ovog Cravenovog filma, dobro da si ga preporučio pa da si ga snimim, jer neću biti kod kuće u to vrijeme.
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 28/09/2012 : 14:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Val Lewton mi je potpuno otkriće, do nedavno nisam ni čuo za njega, a oba do sad prikazana filma su odlična.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/09/2012 : 15:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
hoće li biti dokumentarca Devalvacija jednog osmijeha?
također me zanimaju hrvatski filmovi: Protest, Mirisi, zlato i tamjan, Kiklop, Aloha - praznik kurvi, Večernja zvona.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000