forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Pomoć - koji je ovo film?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 07/05/2012 : 23:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Da i ja iskoristim ovu temu pa da priupitam slikom, koji je ovo film?
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423034_189222724517996_100002908086132_323152_1313618860_n.jpg

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 08/05/2012 : 00:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Film se zove "Sanjari" radjen po romanu Zilbera Adera "The Holy Innocence"

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

il cattivo
Average Member

Croatia
863 Posts

Member since 25/05/2005

Posted - 08/05/2012 : 00:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Send il cattivo a Private Message  Reply with Quote
Jeste, tako je! Hvala puno nemanja93!

To really live you must almost die
And it happened just that way with me
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 08/05/2012 : 00:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Nema na cemu:)

Prosle leto kod drugara na HBO u ranim jutarnjim casovima sam gledao, film ili seriju sad nisam siguran sta je u pitanju posto se secam samo dela radnju. Radnja prati dva brata i dve devojke koji su preziveli neku zarazu i sad oni lutaju po americkim putevima i sakupljaju gorivo i namirnice. Posle nekog vreman nalecu na crnaca sa bolesnim detetom(cerkica mu ima tu bolest zbog koje je nastala apokalipsa) koji hoce da im otme auto da odvede cerku u neki centar za lecenje bolesti ali oni nisu sigurno da li uopste i postoji taj centar i onda sam ja zaspao:) Mislio sam da je upitanju serija The Walking Dead ali nije ona. Pa eto ako neko zna neka napise:)

igrale su sene.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 08/05/2012 : 00:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Iako nije crnac s djetetom mislim da bi to mogao biti film Carriers:

These pretzels are making me thirsty...

Edited by - dante on 08/05/2012 00:39:00
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 08/05/2012 : 15:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
To je taj brate, hvala ti.

igrale su sene.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/05/2012 : 20:26:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Pitanje nije vezano izravno uz film, nego uz seriju koja je bila na RTL-u. On je detektiv kojemu je žena umrla (ubijena pod tajanstvenim okolnostima), patolog mu dostavi neke papire koji to dokazuju i ne znam što je još bilo.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3278 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 13/05/2012 : 22:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Nije tako dugo (najviše 5 godina) odkad sam gledao jedan ili dva delova animiranog serijala. Urađeno sa CG, a štorija ide o familiji trolova (ata+mama+sin) koji izlaze iz podruma (ovaj njihovih kuča) noču i prave pizdarije po mestu. Umešani su i ljudi, a trolovi se kriju od njih. Sve nešto u vezi sa blatom!? Pomozite...

Dal da zovem nekog heroja za ovo pitanje ako ga nema na s.com?
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 02/07/2012 : 18:41:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message  Reply with Quote
Evo mene opet. Dakle, u tom filmu, kojem se ne mogu sjetit naslova, iz početka osamdesetih ili kraj sedamdesetih, Sunce se približilo Zemlji i svi su ljudi sprženi tj nestali su. U filmu se vidi samo odjeća na cestama, a manja grupa ljudi pokušava preživjet.

Jel tko zna naslov? Hvala unaprijed.

Edited by - Govinda on 02/07/2012 18:42:44
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2426 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 02/07/2012 : 18:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Govinda

Evo mene opet. Dakle, u tom filmu, kojem se ne mogu sjetit naslova, iz početka osamdesetih ili kraj sedamdesetih, Sunce se približilo Zemlji i svi su ljudi sprženi tj nestali su. U filmu se vidi samo odjeća na cestama, a manja grupa ljudi pokušava preživjet.

Jel tko zna naslov? Hvala unaprijed.

Nisam siguran za sunce ali mi deluje kao ovaj:
Night of the Comet

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Govinda
Junior Member

Croatia
372 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 03/07/2012 : 10:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Govinda a Private Message  Reply with Quote
Nije to taj, ali hvala na pokušaju.

Rommel i Dr.Strangelove, pomagajte :)

Edited by - Govinda on 03/07/2012 10:49:45
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 16/09/2012 : 00:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Vrti mi se par filmova po glavi već neko vrijeme, pa da se ne ubijam preko googla možda će netko od filmofila znati :)

1. nekakav SF, star barem 20-25 godina. Sve čega se sjećam je dva androida kako vode ljubav na nekakvoj hridi pored šume i jezera. Znam da nije puno, ali mislim da se radi o poznatom filmu.

2. film katastrofe. Tip putuje negdje autoputom, u jednom trenu mu se auto ugasi. Kad pogleda oko sebe vidi da svi auti stoje. Pogleda na sat i skuži da i on stoji. Koliko se sjećam negdje je eksplodirala nuklearka, kasnije se prikazuju posljedice i preživljavanje... Stariji film.

3. opet SF, ovaj put horor :) nekakav vanzemaljac upada ženi u kuću i siluje je. U kratko vrijeme ona rađa vanzemaljca. U glavi mi je nešto tipa "ex librium"...

4. i još jedan film katastrofe, sjećam se samo jedne scene. Ogroman val (tsunami) se približava gradiću u Americi. Znam da su u priči muž i žena, mislim da je on nekakav znanstvenik ili tako nešto. Stari film, preko 20 godina. Čini mi se da ona čak pogine od tsunamija...

Ajmo pomagajte :)
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
951 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 16/09/2012 : 00:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Vrti mi se par filmova po glavi već neko vrijeme, pa da se ne ubijam preko googla možda će netko od filmofila znati :)

1. nekakav SF, star barem 20-25 godina. Sve čega se sjećam je dva androida kako vode ljubav na nekakvoj hridi pored šume i jezera. Znam da nije puno, ali mislim da se radi o poznatom filmu.

2. film katastrofe. Tip putuje negdje autoputom, u jednom trenu mu se auto ugasi. Kad pogleda oko sebe vidi da svi auti stoje. Pogleda na sat i skuži da i on stoji. Koliko se sjećam negdje je eksplodirala nuklearka, kasnije se prikazuju posljedice i preživljavanje... Stariji film.

3. opet SF, ovaj put horor :) nekakav vanzemaljac upada ženi u kuću i siluje je. U kratko vrijeme ona rađa vanzemaljca. U glavi mi je nešto tipa "ex librium"...

4. i još jedan film katastrofe, sjećam se samo jedne scene. Ogroman val (tsunami) se približava gradiću u Americi. Znam da su u priči muž i žena, mislim da je on nekakav znanstvenik ili tako nešto. Stari film, preko 20 godina. Čini mi se da ona čak pogine od tsunamija...

2. The Day After 1983.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/09/2012 : 01:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

3. Inseminoid ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 16/09/2012 : 23:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bluefield

quote:

2. The Day After 1983.

to je to
Našao sam cijeli film na youtube

Scena koju sam zapamtio je na 00:55:30 :)

Hvala!

Još 3 su ostala.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 16/09/2012 : 23:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
3. Inseminoid ?

Nije nažalost
Inseminoid je više SF, svemirci i slično.
Ovo je više bilo na zemlji, sve je izgledalo normalno dok se nije pojavio taj zeleni vanzemaljac i sredio zemljanku...
Mislim da je u nazivu imao X- tako nešto, ali nisam 100% siguran :)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 16/09/2012 : 23:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Aaaa. Xtro !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 16/09/2012 : 23:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Aaaa. Xtro !

jeeee
Znao sam da je nešto sa X

Dio od 04:30 mi se dobro urezao u memoriju.
Kome se ne da sve gledati neka pogleda od 04:50 pa će mu biti jasno zašto sam zapamtio ovaj film

Edited by - stripofil on 16/09/2012 23:50:33
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 16/09/2012 : 23:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Ostaje još:

Ovaj pod 1 me posebno zanima, mislim da je bio nekakav SF klasik :)

Kako sam danas gledao Gospodare - crtanu verziju sjetio sam se još dva crtića koja su mi ostala u memoriji, pa da i njih dodam na listu :)

1. mislim da počinje kao film. Klinac se dosađuje i jedan dan pronalazi nekakvu kutiju u sobi, kad otvori kutiju ona ga vodi u drugi svijet i tu počinje crtani dio. Znam da je crtani bio pun nekakvih zadataka koje je klinac trebao rješiti. Mislim da je i nekakav pas bio uz njega, a možda mi se to pomiješalo sa čarobnjakom iz oza :D I još mi se čini da se klinac zvao Milo (majlo) ili tako nešto.

2. od ovog crtića sam imao noćne more, sve čega se sjećam (za sada) je kako klinac leti u nekakvoj kočiji koju vode bijeli konji. Kočija leti iznad nekakvog jezera užarene lave koja je narančaste boje. Pokušati ću se sjetiti još detalja, ali znam da je crtani bio upečatljiv :)
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12970 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 16/09/2012 : 23:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. mislim da počinje kao film. Klinac se dosađuje i jedan dan pronalazi nekakvu kutiju u sobi, kad otvori kutiju ona ga vodi u drugi svijet i tu počinje crtani dio. Znam da je crtani bio pun nekakvih zadataka koje je klinac trebao rješiti. Mislim da je i nekakav pas bio uz njega, a možda mi se to pomiješalo sa čarobnjakom iz oza :D I još mi se čini da se klinac zvao Milo (majlo) ili tako nešto.

Da nije možda The Phantom Tollbooth?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Phantom_Tollbooth_%28film%29

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins

Edited by - Mr. Bushido on 17/09/2012 00:02:06
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 17/09/2012 : 00:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast!
To je točno ta scena kad prelazi iz filma u crtić
Sad vidim da je iz 1970. Huh!
Bio sam uvjeren da je "mlađi", 1985-1987.

Moram ga sad nabaviti, znam da sam ga zapamtio kao pravi dječji zabavni crtić

Edited by - stripofil on 17/09/2012 00:12:05
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 17/09/2012 : 09:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ostaje još:

Ovaj pod 1 me posebno zanima, mislim da je bio nekakav SF klasik :)

Kako sam danas gledao Gospodare - crtanu verziju sjetio sam se još dva crtića koja su mi ostala u memoriji, pa da i njih dodam na listu :)

2. od ovog crtića sam imao noćne more, sve čega se sjećam (za sada) je kako klinac leti u nekakvoj kočiji koju vode bijeli konji. Kočija leti iznad nekakvog jezera užarene lave koja je narančaste boje. Pokušati ću se sjetiti još detalja, ali znam da je crtani bio upečatljiv :)

crtić 2 - možda Metamorphoses i priča o Phaetonu?
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 18/09/2012 : 17:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Možda je crtić Konyok-gorbunok?
http://www.imdb.com/title/tt0239096/
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 18/09/2012 : 21:11:00  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by d.r.p

Možda je crtić Konyok-gorbunok?
http://www.imdb.com/title/tt0239096/

konjić grbonjić ne vjerujem ali prekrasan je svojedobno izašao kod nas u englekoj sinkronizaciji kao čudesni poni to i snježna kraljica nsjdraže su mi uspomene nedjeljnih popodneva
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 18/09/2012 : 23:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
Dot i kengur isto tako.
Sjećaš li se možda jednog crtanog vesterna,nešto kao Čovjek iz Baton Ruža,ili tako nekako.I on se vrtio često sa ovima gore!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.13 seconds. Snitz Forums 2000