forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Džoni Štulić - Ludak ili genije?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/09/2012 : 13:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote

Meni je ovo uvek bila cestita zajebancija :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 17:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Meni je osobno Azra uz EKV najbolji i najvažniji ex-Yu bend svih vremena. A to što on živi kako živi je njegova stvar i nema veze s njegovim djelom.

Dodao bi jos i Haustor..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 17:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Meni je osobno Azra uz EKV najbolji i najvažniji ex-Yu bend svih vremena. A to što on živi kako živi je njegova stvar i nema veze s njegovim djelom.

Dodao bi jos i Haustor..

Haustor je dobro izrežirana predstava. Ipak je Rundek u kazališnim vodama.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/09/2012 : 17:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Ovo bih mogao i za EKV i Azru da napisem, onda 8)
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 19/09/2012 : 17:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Nije Haustor loš, samo mi je DRundek antipatičan. Glazbeni radnik, rekao bih.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 17:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Nije Haustor loš, samo mi je DRundek antipatičan. Glazbeni radnik, rekao bih.

Neznam..iznenadio me onda kada je trebao i razocarao onda kada sam to i ocekivao.
Jeben igrac..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 19/09/2012 : 17:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Beh, cela Rundekova karijera se svodi na 10 simpatičnih pesmica koje bolje zvuče kad si naduvan... Ili sam to samo ja?

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 18:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Beh, cela Rundekova karijera se svodi na 10 simpatičnih pesmica koje bolje zvuče kad si naduvan... Ili sam to samo ja?

jesi

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 19/09/2012 : 18:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam u beefu sa Rundekom kao takvim kad je dosao na Beerfest i zavrsio nastup ne odsviravsi Shejn i Shal of svile. Rundek solo mi je dosadan. Inace jako volim Haustor, pogotovo Bolero & Tajni grad.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/09/2012 : 18:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja sam u beefu sa Rundekom kao takvim kad je dosao na Beerfest i zavrsio nastup ne odsviravsi Shejn i Shal of svile. Rundek solo mi je dosadan. Inace jako volim Haustor, pogotovo Bolero & Tajni grad.

Naravno, ista spika sa Džoni Štulićem i sa Azrom...slazem se .

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11903 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 19/09/2012 : 22:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2977 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 19/09/2012 : 23:09:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Azra Single ploce 1979 - 1982 je domaca ploca/kazeta koju sam najvise puta poslusao.
I nakon Ravno do dna Johnny je imao dobrih pjesama, ali su mi se albumi sve manje svidjali tako da Azru i nisam pratio nakon Krivog srastanja.

Haustor sam jako volio u 80tim. I danas smatram da su bili dobar band, samo ne toliko dobar koliko sam tada mislio.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/09/2012 : 23:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
luđak, koji precesto putuje s tim ..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4680 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 20/09/2012 : 08:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
^^^^^aaa, ova iznad je bas bas dobra!!!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 20/09/2012 : 14:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Za sad, 19:7 da je genije

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 20/09/2012 : 16:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
Broj jedan,definitivno!
Meni je od njegove muzike veće jedino njegovo djelo.
Otišao je na vrhuncu,neopredjeljen,čist.Nudili su mu milijun eura za 4 koncerta,negdje 95,Zagreb,Beograd,Ljubljana,Skopje.Rekao je da neće jer da je taj novac možda krvav.
Malo je ljudi u povijesti odbilo novac,jako malo.
I ovo šta danas radi,njegova stvar,na kraju krajeva prvi bend mu se zvao Balkan sevdah bend,vratio se korijenima i mislim da uživa u tim pjesmama...
Lijepe su narodne pjesme i samo njemu mogu zahvaliti šta znam za Dimitrijo sine Mitre,Elenko mome mori ubava,Kaži libe Stano,Vehni vehni fijolica,Što te nema...
Azra je posebna priča,kad ne znam nekad nešto izreći često parafraziram stihove Đonija...:-)
Toliko energije,muda da kaže šta se neko nije usudio ni misliti nije niko prije njega,a ni poslije njega napravio.

ritam ritam ritam
novac novac novac
ljudi,tako sam sam

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 20/09/2012 : 16:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote

Broj jedan,definitivno!
Meni je od njegove muzike veće jedino njegovo djelo.
Otišao je na vrhuncu,neopredjeljen,čist.Nudili su mu milijun eura za 4 koncerta,negdje 95,Zagreb,Beograd,Ljubljana,Skopje.Rekao je da neće jer da je taj novac možda krvav.
Malo je ljudi u povijesti odbilo novac,jako malo.
I ovo šta danas radi,njegova stvar,na kraju krajeva prvi bend mu se zvao Balkan sevdah bend,vratio se korijenima i mislim da uživa u tim pjesmama...
Lijepe su narodne pjesme i samo njemu mogu zahvaliti šta znam za Dimitrijo sine Mitre,Elenko mome mori ubava,Kaži libe Stano,Vehni vehni fijolica,Što te nema...
Azra je posebna priča,kad ne znam nekad nešto izreći često parafraziram stihove Đonija...:-)
Toliko energije,muda da kaže šta se neko nije usudio ni misliti nije niko prije njega,a ni poslije njega napravio.

ritam ritam ritam
novac novac novac
ljudi,tako sam sam

PS.Probajte pogoditi čije su riječi u mom potpisu.

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 21/09/2012 : 20:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Glazbeni genije je, a sve ostalo i neki njegovi opći stavovi o životu, povijesti, identitetu su tipični stavovi uvrnutog boemčine-osobenjaka.

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......

Edited by - dnevni boravak on 21/09/2012 20:56:28
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2012 : 01:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad Fazani Lete je meni odlican album, cak bolji i od Filigrana,

ne pizdi

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2012 : 01:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Prvi album azre mi je urezan u mozdanu koru, jedna od onih ploca koje mogu interpretirati u celovitosti bez da je cujem.

ajd,izvuko si se

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2012 : 01:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Meni osobno dno dna, i on i Azra.
Prenapuvani bend koji mi nikad nije bija drag, a on totalni umišljeni retard. Da se razumimo, cijenin ja sve šta su oni napravili, razumin da imaju ogromnu publiku i sve to stoji, neman ništa protiv ni njega, ni benda niti njegove publike, al meni je to oduvik bila preloša muzika. Ima puno većih ex-yu bendova iza kojih se Azra može sakrit i šutit.

ban na mjesec dana
pa ako ti se azra ne sviđa,ne možeš govorit da je dno dna...ja sam mrzio azru iz dna duše jer je u mojoj ulici živio tip koji je drkao na azru,i svaki put kad bi ga vidio piva je njihove pisme,tlačija je cilu ulicu s azrom....meni je,najviše zbog tog lika,išao na kurac,i johnny i azra...naravno,to njegovo izdrkavanje je urodilo plodom,cijela ulica se pretvorila u masovnu masturbacija na azru...ja sam zadnji pao...susjed je danima vrtio azru,odoh do njega da mu jebem sve po spisku...i tad sam doživio tilt iz kojeg se ni dan danas nisam oporavio...azra,sunčana,pločnici i singl ploče 79-82...tko to nije preslušao jedno stotinu tisuća puta,ne zna šta je muzika...kao što markos reče,boli me qita šta se on danas preserava...tip je kralj i amen...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2012 : 02:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Dodao bi jos i Haustor..

upravo tako...dapače,velik band,ali nema veze,ni sa ekv ni s azrom...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2012 : 02:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
netko je spomenuo opis zagreba...izražen na sunčanoj...prva stvar na ploči-041...mrak...jebeni mrak...

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 23/09/2012 : 19:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Izuzev ploča Bleiz i Anali sve ostalo mu vredi. Mada i na ove dve ima po neki biser. Zezali smo se za Anale da je album tako nazvan jer je izašao direktno iz analnog otvora.
Što se mene tiče Balkanska rapsodija i Sevdah za Polu Horvat su jednako dobre ploče kao i njegovi najbolji albumi. Meni lično je Krivo srastanje jedna od najboljih Dyonijevih ploća.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/10/2012 : 19:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

heh ..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000