Stypic i ja smo zapoceli zajednicku suradnju pa evo prvih 9 tabli kao najava tog projekta.Ovo je sam uvod u strip tako da se o radnji moze malo doznat ali moze se ako nista drugo vidit odlican crtez...eto nadam se da ce vam se svidit. Tabla br.1 Tabla br.2 Tabla br.3 Tabla br.4 Tabla br.5 Tabla br.6 Tabla br.7 Tabla br.8 Tabla br.9
To treba da stoji na naslovnici ove price u blestecem fontu
Torghale, ovu pricu mogu samo da slutim kakva ce da bude, ali siguran sam da ce biti odlicna. Do sada nisi izneverio. Samo furaj dalje
Stypic, stilsko savrsenstvo kao i uvek. Ne znam sta mi je na tvojim tablama jace: kadriranje, blago karikiranje nekih elemenata, kolor ili nesto deseto ili jednostavno, bice da je to, jedinstvo svega toga na jednom mestu. Imas naklon do poda
E da, boja u stripu ce biti jos bolja nego u tom previewu! Oni su stavili preview iz naseg CMYK filea pripremljenog za tisak, a naravno CMYK ne izgleda jednako dobro i tocno na ekranu kao RGB format.
bravo dečki! čini se zanimljivo i izgleda sjajno. cover je prejeben.
Mislim da su Davor i Stypic perfektna kombinacija. Davorova prica prizemljuje Stypica, cistokrvnoh umjetnika na zemlju i daje njihovom radu jaku dozu iskrene ljudskosti. Cekaj kad vidis cover za graficku novelu. Taj je tek pravo cudo.