The Goon iz DH? Čitao sam par brojeva (čini mi se i neki mini serijal ili tako nešto Noir) i sve u svemu nije loš naslov, mada za jednog ljubitelja superherojske akcije, ovaj strip jednostavno ima previše texta...
ko prvo mi je odlično da powell i crta i piše ovaj naslov. inače je to horror priča ali sa twistom na 50-a i sa puno ali baš puno humora. a i crtež mu je fenomenalan. mislim da sam negdje pročitao da je the goon najdraži naslov i mike mignolai (hellboy). od svega je najgore baš noir mini, kad su dali priču i crtež drugim ljudima (niko powellu nije do koljena). svakako preporučujem ako ti se svidja malo crnog humora.
Meni je crtež fantastičan,a i sama radnja! Više impresija kad pročitam cijeli serijal,al za sada odlično! Volim crni humor koji ovdje nenedostaje. Na IMDB sam naisao na podatak da redatelj DAVID FINCHER koji je napravio nekoliko mogu reći kultnih filmova: Se7en The Game Fight Club radi i na ovome projektu. Pa i sam taj podatak mi govori da se radi o odličnom stripu!
Upravo završavam prvi TPB Goona i moram priznati da me osvojilo na prvu. Lijep, jasan, crtež (ko iz crtića), lagan crni humor, neopterećujuća priča, sve puno šarma. Pravi strip za opuštanje i uživanje. Ako ga netko misli izdati, slobodno, imate moju punu podršku.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.