forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 23/10/2012 : 19:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

quote:
Originally posted by selanne

Može li netko zaustaviti ovoga vronskog u otvaranju ovoliko novih bespotrebnih tema?

Bespotrebne Jedino mu se može zamjeriti što topik nije otvorio u podforumu Umjetnost.

SPOILER

Recimo, ovdje (http://www.pravda.rs/2012/10/23/senzacionalno-karadjordjev-duh-se-pojavio-u-topoli/) u stvari piše o grani umjetničkog izražavanja, performansu, koja nije previše zastupljena kod nas, ali to mudro maskira bombastičnim naslovom kako bi privukao što više potencijalnih čitalaca. Skoro do pred kraj teksta on šokira iz prve ruke, iskustvima očevidaca, koji su, o zablude, kad su vidjeli vožda naivno zaključili da se snima film. U maniru vrhunskih pripovjedača kreira mistiičnu atmosferu, da bi na kraju razotkrio šta se krije iza voždovog pojavljivanja i najavljuje promociju ovog načina umjetničkog izražavanja. Eh, da nam je više ovakvih, koji makar i pod plaštom senzacije pišu o umjetnosti i pokušavaju da usade u svijesti naroda taj čarobni performanski duh.
Na kraju, hvala ti Vronski za ovih nekoliko divnih minuta koje sam proveo uz tvoj nadahnuti tekst. Nadam se da ćeš nastaviti sa promovisanjem pravih vrijednosti i stalno nas obavještavati o novim dešavanjima u svijetu "paranormalnog" otvaranjem zasebnih topika u pravom podforumu. Hvala još jednom.

Hvala ti Barene a i ubo su što se kaže suštinu teksta o Karađorđevom duhu.
Cilj je bilo nešto potpuno drugačije od senzacije ili petparačkih natpisa ali na ovom forumu je uvek više onih koji će oplesti po nekome "po difoltu" što se kaže a da i ne pročitaju ono što je taj neko napisao...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/10/2012 : 23:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Može li netko zaustaviti ovoga vronskog u otvaranju ovoliko novih bespotrebnih tema?

Pusti covjeka, ajde
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/10/2012 : 23:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

quote:

quote:

Bespotrebne Jedino mu se može zamjeriti što topik nije otvorio u podforumu Umjetnost.

SPOILER

Recimo, ovdje (http://www.pravda.rs/2012/10/23/senzacionalno-karadjordjev-duh-se-pojavio-u-topoli/) u stvari piše o grani umjetničkog izražavanja, performansu, koja nije previše zastupljena kod nas, ali to mudro maskira bombastičnim naslovom kako bi privukao što više potencijalnih čitalaca. Skoro do pred kraj teksta on šokira iz prve ruke, iskustvima očevidaca, koji su, o zablude, kad su vidjeli vožda naivno zaključili da se snima film. U maniru vrhunskih pripovjedača kreira mistiičnu atmosferu, da bi na kraju razotkrio šta se krije iza voždovog pojavljivanja i najavljuje promociju ovog načina umjetničkog izražavanja. Eh, da nam je više ovakvih, koji makar i pod plaštom senzacije pišu o umjetnosti i pokušavaju da usade u svijesti naroda taj čarobni performanski duh.
Na kraju, hvala ti Vronski za ovih nekoliko divnih minuta koje sam proveo uz tvoj nadahnuti tekst. Nadam se da ćeš nastaviti sa promovisanjem pravih vrijednosti i stalno nas obavještavati o novim dešavanjima u svijetu "paranormalnog" otvaranjem zasebnih topika u pravom podforumu. Hvala još jednom.

Hvala ti Barene a i ubo su što se kaže suštinu teksta o Karađorđevom duhu.
Cilj je bilo nešto potpuno drugačije od senzacije ili petparačkih natpisa ali na ovom forumu je uvek više onih koji će oplesti po nekome "po difoltu" što se kaže a da i ne pročitaju ono što je taj neko napisao...

A zasto odgovaras svakome tko te oplete? Pustis neka pricaju ti po svome radis. Ne radis nista zabranjeno niti lose.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/10/2012 : 23:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

zašto ti smeta uopče. meni su njegovi topici baš zabavni

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/10/2012 : 09:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Nisam mislio samo na taj, otvorio je i nekakvu glupost u vezi s nogometom. Najbolje da se za svaku novu vijest otvara novi topic. Forum je prvenstveno o stripovima, a ne o milijardu drugih stvari.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/10/2012 : 09:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Khm...

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7657 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 24/10/2012 : 10:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ne kažem da se ne treba i ne može raspravljati o drugim stvarima, ali za sve moguće i nemoguće novosti otvarati nove teme, to je previše.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/10/2012 : 10:04:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Khm...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 20:58:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Krugeru je danas istekla kazna a još nije vraćen na forum.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 14:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Da li je mr murdoc dobio ban?
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 17:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
Upravo ga je banirao manhunter i to nakon zaključavanja topica. Kako to nazvati nisam siguran, ali otključavati topic i pisati postove (krasan primjer moderatorstva, junaka dva)znajući da ti na njih nitko ne može odgovoriti je definitivno pizdunski i u najmanju ruku bez veze. Takvu demonstraciju "sile" mogu očekivati od jednog globinja (koji btw, minutu prije trabunja o editiranju i pizdunstvu. lol!) ali od švicarca sam očekivao ipak nešto više.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 18:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

Upravo ga je banirao manhunter i to nakon zaključavanja topica. Kako to nazvati nisam siguran, ali otključavati topic i pisati postove (krasan primjer moderatorstva, junaka dva)znajući da ti na njih nitko ne može odgovoriti je definitivno pizdunski i u najmanju ruku bez veze. Takvu demonstraciju "sile" mogu očekivati od jednog globinja (koji btw, minutu prije trabunja o editiranju i pizdunstvu. lol!) ali od švicarca sam očekivao ipak nešto više.

Ako se u necmu slazemo onda su to definitivno moderatori, iako bi se suzdrzao i ipak birao rijeci koje upucujem spomenutom dvojcu.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/11/2012 : 18:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Ja nisam ništa napisao sa namerom da mi neko odgovori. Vi ste pisali na trideset stranica, pa valjda mogu ja jedan jedini post da ostavim? Ne znam o kakvoj se demonstraciji sile radi?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/11/2012 : 18:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Takvu demonstraciju "sile" mogu očekivati od jednog globinja (koji btw, minutu prije trabunja o editiranju i pizdunstvu. lol!)

Zvanog "moderator nula"..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 18:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Ako se u necmu slazemo onda su to definitivno moderatori, iako bi se suzdrzao i ipak birao rijeci koje upucujem spomenutom dvojcu.

+ Slazem se i podrzavam obojicu sto su napisali u topicu " smrt ".
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 18:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ja nisam ništa napisao sa namerom da mi neko odgovori. Vi ste pisali na trideset stranica, pa valjda mogu ja jedan jedini post da ostavim? Ne znam o kakvoj se demonstraciji sile radi?

Ako je topic sa razlogom zaključan, zašto imaš potrebu čačkati i dalje po njemu? Čemu? Da ostaviš jedan jedini post i da svi znamo tvoj stav?
Daj nemoj biti smiješan molim te. Kao moderator imaš "moć" da otključaš zaključano, napišeš što te volja i ponovo zaključaš. I tebi je to ok? Što da npr. neki drugi mod ima stav kao acestroke pa sad opet otključa i zalijepi još goru i još uvrjedljivu sliku, što bi onda rekao? Bili se opet hvatao katanca i nastavljao trakavicu. Sorry meni je to kako sam i rekao bez veze.

Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 04/11/2012 : 18:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Takvu demonstraciju "sile" mogu očekivati od jednog globinja (koji btw, minutu prije trabunja o editiranju i pizdunstvu. lol!)

od sada ima novi nadimak

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 04/11/2012 : 19:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Mi jesmo raspravljali o zabranjenim temama (politika, religija).
Vređala se i vjera i ateizam.
Osobno sam se nadao da ćemo svoje stavove uspjeti iznijeti civilizirano, ali korak po korak otišlo je u neželjenom smjeru (kao i uvijek).
Sve to se kosi sa pravilima foruma.
Na kraju je sankcioniran samo otvarač topica (i Acestroke) umjesto još nekoliko nas.
Mislim da smo dobro prošli...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 04/11/2012 19:05:36
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 04/11/2012 : 19:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message
quote:

jel to u smislu "nula tolerancije" ili nula ko nula od moderatora? Ili nešto drugo?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/11/2012 : 20:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:

jel to u smislu "nula tolerancije" ili nula ko nula od moderatora? Ili nešto drugo?

Evo kako je to pocelo..

Ideja o nadimku

Edited by - brni on 04/11/2012 20:05:19
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/11/2012 : 20:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Manhunter - http://www.youtube.com/results?search_query=partibrejkers&oq=partibrejker&gs_l=youtube-reduced.1.0.0l4.888545.891729.0.893660.12.6.0.6.6.0.118.520.3j3.6.0...0.0...1ac.1.DkjqnB8vhUs

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/11/2012 : 20:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
@Manhunter, tvoj glas vronski neće uvažiti za svoj članak, jer će članak točkom morati završiti, a ne početi.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25596 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/11/2012 : 20:26:03  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
;-)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/11/2012 : 20:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Ovo je dosadin jubilarni 10 ban..cestitke ovim putem..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 04/11/2012 : 20:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Čestitke i smoje strane te ti želim da doživiš još barem toliko

Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000