forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 15. Međunarodni festival stripa Crtani romani šou
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

jaki
Advanced Member

Croatia
26847 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/10/2012 : 10:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos
Čini mi se da sam na tribini prepoznao DeeCaya (po slikama s foruma) koji je sjedio s nekom ekipom, ali pošto se ne poznamo nisam uspostavio "the first contact"

A da ga već znaš onda ne bi bio first contact

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/10/2012 : 11:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Čini mi se da sam na tribini prepoznao DeeCaya (po slikama s foruma) koji je sjedio s nekom ekipom, ali pošto se ne poznamo nisam uspostavio "the first contact"

A da ga već znaš onda ne bi bio first contact

Bolje first contact nego full contact
A u ovo vrime kulatina i svakakvih čudnih muških, da uletim nepoznatom liku u kafiću...
Ne bi me iznenadio jedan full contact!

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/10/2012 : 11:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Imao sam zadovoljstvo i čast izmijeniti par usputnih riječi s Benoitom Peetersom, pa smo se složili da nam se ne sviđa Hermannova "evolucija". I njemu je Hermann iz Bernarda i Jeremiaha nenad...mašan.

Inače, jučer od 14 do 16:30 je svirala lagana irska glazba, i atmosfera je bila vrlo ugodna.

Ponovilo se!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/10/2012 : 11:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Bolje first contact nego full contact
A u ovo vrime kulatina i svakakvih čudnih muških, da uletim nepoznatom liku u kafiću... Ne bi me iznenadio jedan full contact!

U pravu si, s nepoznatima uvijek oprezno, posebno s nama asocijalnim striperima

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/10/2012 : 11:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Inače, jučer od 14 do 16:30 je svirala lagana irska glazba, i atmosfera je bila vrlo ugodna.

Ponovilo se!

Onda je stvarno bila lagana, jer je nisam uspio skužiti..
I neka se svakako ponovi!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12496 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/10/2012 : 12:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Originally posted by 1Euro
-na Libeliusovom štandu radi super ekipa, jedna lijepa djevojka, jedan ljubazan mladič, dosta toga su mi znali savjetovati oko Teksa, Magičnog, super ekipa!

Eto, izgleda da sam razgovarala s 1euro o Magičnom i Texu a da nisam bila svjesna te časti. Sad pokušavam prevrtiti film i nikako se ne mogu sjetiti koji si... Jesi li bio sam ili s ekipom/ženom/djecom/kućnim ljubimcem? (Bilo je tamo i nekih pasa.)

Još jednom se zahvaljujem svima koji su čekali crteže za mene i spidermanu što je doveo Perovića na moj štand.

pa nisam ni ja znao, da ti tamo radiš, inače bi se predstavio, a nitko od ostalih forumaša nije mi rekao...

Inače, bio sam u crnom, sve u crnom, pobrijana glava, i imao sam "rukzak" ne znam kako se kaže na hrvatskom, ono nahrbtnik u crno plavoj boji, došao sam u subotu oko 10.30 na štand. Sa mnom je bio jedan prijatelj, krupan, imao je crno-bijelu jaknu...

A razgovor je tekao ovako:

-ja sam najprije pitao za Kanadske Pobunjenike (Teks), ti si tražila po spisku, nisi ga našla, jer je to broj 26 (tu negdje), a ti si imala na štandu novija izdanja
-onda si mi ponudila neke druge tekseve, pa sam ja rekao kako me zanimaju samo stripovi sa indijancima unutra (haha), pa smo onda zajedno tražili neke takve stripove
-uzeo sam neke stripove od Teksa onda sam vidio da imate i Magičnog pa sam rekao kako ga još nikada nisam čitao, pa si ti rekla (ili onja drugi prodavač), kako je magični sličan Zagoru samo što ima više Horora (ono western-horor) pa si mi onda ti predložila da uzmem neki jeftiniji Magični za početak da vidim hoče li mi se svidjeti, pa mogu još uvijek kasnije kupiti i druge. To mi se jako svidjelo, jer nisi htjela na svaki način da "što više prodaš", nego si stvarno htjela pomoči i uspjela si u tome haha. Volim kod trgovaca, da stvarno slušaju i žele pomoči a ne da samo što više i brže prodaju.
-onda sam ja rekao kako sam tek stigao i da ste vi prvi štand koji sam posjetio i da idem još ostale pogledati, da ne spiskam sav novac na vašem štandu pa da ču se kasnije vratiti
-no na žalost kasnije se nisam vratio, jer sam dosta vremena proveo gore gdje sam čekao na crtež Bruzzota kojeg na kraju nisam ni dobio (haha), pa bili su gore i neki drugi forumaši, pa smo onda razgovarali, a i Bruzzo je bio dosta zanimljiv, pa se čovjek i sam voli našaliti itd....

Sve u svemu iako se nismo upoznali, bilo mi je drago razgovarati sa tobom, iako samo u vezi stripova, da sam znao da si "naša forumašica" onda bi te bar mogao počastiti nekim pičem...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/10/2012 : 12:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
U biti, nedjeljom je bilo najmanje ljudi općenito, valjda zbog vremena. Meni je bilo ugodno u malom pogonu jer jer bilo toplo za razliku od onoga vani... Tribine su bile baš dobre.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

maram
Starting Member

40 Posts

Member since 17/10/2012

Posted - 29/10/2012 : 13:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send maram a Private Message  Reply with Quote
Atmosfera ugodna do te mjere da sam bio iznenađen ljudima na i oko štandova, odnosno, njihovoj pristupačnosti. Sve onako nekako na frendovsku shemu, iako, recimo, nikad prije se nismo vidjeli. To je jednostavno govoreći apsolutno oprečno svakidašnjim surovim iskustvima.

Jedina razlika, koliko sam ja uvidio, jest da nije bilo gužvanja ljudi na sajmu s obzirom da je onaj prostor u Tvornici mnogo širi od onog u ZKM-u.

Možda mi ostaje samo upitan broj posjetitelja i medijska pokrivenost s obzirom na ponudu festivala.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 29/10/2012 : 13:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
@1euro
Sad se sjećam. Tko bi zaboravio potragu za Indijancima u Texu.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 29/10/2012 : 14:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

quote:
Originally posted by mamlaz

mali jos ima i dobar ukus, Linkoln!!

A tek kad uzme Klaru u ruke...

Nemoj na greh da navodiš dete! ;)

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12496 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 29/10/2012 : 15:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

@1euro
Sad se sjećam. Tko bi zaboravio potragu za Indijancima u Texu.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2012 : 15:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Evo najmlađeg člana foruma (13!) koji je aktivno pohodio sve tribine i pazario sve novitete na CRŠ-u... Svaka čast, malo je popravio prosjek godina.

Ograničimo se na to da sam najmlađi Hrvatski član foruma so bzirom da u dalekom Kaću postoji jedan Ajkula

btw. ajd molimte makni sliku, mislim da možeš shvatiti zašto

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - tinton on 29/10/2012 15:41:04
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/10/2012 : 15:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Što, pa treba ti biti na čast što se pojavljuješ među svim onim starcima koji su se motali po CRŠ-u. Nedostaje mlađe generacije koja će dalje nositi strip... No ako baš želiš ostati bezlični na forumu, mogu maknut sliku, no barem popuni profil - da se zna s kim pričamo. Osnove lijepog ponašanja u društvu mislim da barem zahtijevaju da sugovornici znaju osnovne informacije jedan o drugome.

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2012 : 15:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
Forum je napravljen da ne moraš napisati ni svoje pravo ime. Poštuj privatnost tintona i to je to.

Forum je javan i zašto bi ja tu morao imati svoje ime i prezime i štatijaznamšta.

Druga stvar da je forum zatvorenog tipa i da ne može svatko čitati postove nego da se mora prijaviti, a i opet tko te na takvom forumu sprečava da ostaviš neko ime i prezime.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2012 : 15:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Nije stvar u godinama, već u samoj slici, ni na Facebook, ni igdje drugdje na internetu ne stavljam vlastite slike iz čiste predostrožnosti.

Osnovni podatci: Muško
13 godina
Hrvatska, 10 000, Zagreb
Šta još treba?

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 29/10/2012 : 15:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

Forum je napravljen da ne moraš napisati ni svoje pravo ime. Poštuj privatnost tintona i to je to.

Forum je javan i zašto bi ja tu morao imati svoje ime i prezime i štatijaznamšta.

Druga stvar da je forum zatvorenog tipa i da ne može svatko čitati postove nego da se mora prijaviti, a i opet tko te na takvom forumu sprečava da ostaviš neko ime i prezime.

Javan jest, ali ne mogu se vidjeti podaci korisnika dok se sam ne registriraš pa korisničkim imenom i passwordom logiraš na forum.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2012 : 15:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Spiderman

Javan jest, ali ne mogu se vidjeti podaci korisnika dok se sam ne registriraš pa korisničkim imenom i passwordom logiraš na forum.

u tome i jest stvar, sliku mi može vidjeti svatko a opet svatko se može ulogirati na forum

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/10/2012 : 15:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne govorim uopće o slici, maknuo sam je i gotovo, ali govorim o osnovnim informacijama u profilu, ime, prezime, godište i lokaciju. To je općenito bonton, bio on na forumu ili na ulici.

Spajdi, kaj si nadrkan malkice?
Kaćeš staviti našu bećarsku sliku da nas vidi cijeli svijet?

Edited by - DeeCay on 29/10/2012 16:02:58
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2012 : 15:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2012 : 16:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Tebi za dušu ću napisati, ali ima i manje ispunjenih profila

edit: ime i prezime ipak nisam, nekima mogu reći ovako, ali u profil ne pišem jer svatko može vidjeti trebao bi me pohvaliti jer sam oprezan s obzirom na to ko se sve mota po internetu a ti ovako

Edited by - tinton on 29/10/2012 16:07:01
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4540 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/10/2012 : 16:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Ja sam bio u petak na pol sata. Sreo sam spidermana, Ravena, upoznao Bushida i kupio 10-ak Martia i Teksova.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/10/2012 : 16:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Krscho

I ja sam vidio tog malog i popričo s njim u petak

Da pogodim? Ljubitelj Tajne povijesti? Ili Istranin?

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2012 : 16:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ne govorim uopće o slici, maknuo sam je i gotovo, ali govorim o osnovnim informacijama u profilu, ime, prezime, godište i lokaciju. To je općenito bonton, bio on na forumu ili na ulici.

Spajdi, kaj si nadrkan malkice?
Kaćeš staviti našu bećarsku sliku da nas vidi cijeli svijet?

Je... nisam dobio... na lotu

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 29/10/2012 16:14:46
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/10/2012 : 16:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Tebi za dušu ću napisati, ali ima i manje ispunjenih profila
edit: ime i prezime ipak nisam, nekima mogu reći ovako, ali u profil ne pišem jer svatko može vidjeti trebao bi me pohvaliti jer sam oprezan s obzirom na to ko se sve mota po internetu a ti ovako

Ajd ok, pohvaljujem te, druga su ovo i (možda opravdano) paranoidnija vremena.

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 29/10/2012 : 16:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovak... neki ljudi žele ostati anonimni koliko mogu i koliko žele. I zašto da se sada uvjetuje tu kao neko pisanje imena i prezimena?

Svak ima svoj izbor i ako tinton ne želi išta više napisati ili da ima fotka gdje je on to je njegova osobna stvar. Dečec je star toliko koliko je i vjerojatno je dobio naputak od roditelja da ne piše previše osobne podatke.

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000