forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The walking dead - TV serija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/10/2012 : 18:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Čekam i čekam, a ovaj Torrellijev isječak nikako da se pojavi...

Nadam se da će se oni koji su čitali strip (čitaj: King) suzdržati od spoilera za nas serijaše...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 24/10/2012 : 18:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli
Kakav je strip u odnosu na seriju?

Bolji.
Nisam još gledao ništa od treće, nema se vremena, ali očekujem da bude mnogo bolja od prve dvije. U stripu ima baš dobrih stvari nakon ulaska u zatvor pa se nadam da će ih iskoristiti.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 24/10/2012 : 18:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Evo isječka četvrte epizode, ali neka ostane među nama ;)

https://www.youtube.com/watch?v=f4ZozUmLZcM

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 25/10/2012 : 08:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tiče vrlo dobra i druga epizoda a tek se počelo zahuktavati...
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 29/10/2012 : 21:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

Kol'ko sličnosti između Rikove i Gavernerove družine.
Dva mršava Azijata, dva jaka crnca, dva samostrela...

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 29/10/2012 : 21:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Treca epizoda slabija od prve dve..

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 30/10/2012 : 12:27:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
druga i treća epizoda mi popravile dojam o ovoj sezoni...stvari se kreću u boljem smjeru (naselje iz treće me podsjeća na Vault city iz Fallouta 2)

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
663 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 30/10/2012 : 12:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Uf, ne znam, meni je i ova treća bila super.

SPOILERI

Meni je ova atmosfera u gradu dosta sick, fino su to prikazali, kao sve naoko idilično i normalno a ispod čisti užas. Sablasnije mi izgledaju te čiste i uredne ulice nego stvarnost uokolo njih. Uglavnom naježio sam se na atmosferu.Dobro možda i zbog toga što imam neko predznanje o cijeloj situaciji iz stripa tako da mi je ustvari žao što sam čitao strip. Mislim da oni koji isključivo gledaju seriju i po prvi put upoznaju likove mogu stvarno uživati uz pitanja što će se slijedeće događati...

Governor je čini mi se malo drugačiji lik nego u stripu, tj. budemo još vidjeli kako će ga isprofilirati do kraja. Nadam se da neće ispasti samo sadistički psiho i serial killer, mogli bi na njega nabaciti više karakternih "namaza". Biti će zanimljivo saznati kako je postao to što je postao, odakle je došao, imao je skladnu obitelj, kada se promijenio, da li je oduvijek bio takav pa je sad napokon došao u situaciju da ispolji svoje pravo sadističko ja. Vjerojatno bi mnogi sociopati u takvoj situaciji kompletne apokalipse napokon bez straha od zakona i kazne mogli neskriveno uživati u svojim izopačenim sklonostima. Zamislite recimo Teda Bundya (za kojeg kažu da je naoko bio sasvim normalan, žene su ga voljele itd) oslobođenog i prepuštenog samom sebi da dobije priliku kao Governor voditi takvu jednu zajednicu!

Baš se postavilo dobro pitanje na jednom od foruma da li bi i vi kad bi se našli u takvoj situaciji (a da nemate ovo predznanje o Governoru) žrtvovali dio svoje slobode za sigurnost unutar grada. Mnogi su rekli da nema šanse ali ja recimo za sebe nisam siguran, nakon mjeseci pakla vani dobro bih razmislio da li bih predao oružje i ostao u gradu. Samo je pitanje kako bih reagirao kad bi shvatio što se uistinu događa, mada do tada bi vjerojatno bilo prekasno, Governor je sve dobro razradio, ne trpi neposluh, eliminira sve koji bi mu se mogli suprostaviti... Baš me zanima da li je Merle postao vjerni rob Governoru ili samo čeka priliku :)

No kao i uvijek moram biti sitničav, prelako su sredili one vojnike na polju iako su to kao bili pripadnici Home Guard ipak su i oni preživjeli mjesece vani i sad kao nisu bili na oprezu...
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 30/10/2012 : 13:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

druga i treća epizoda mi popravile dojam o ovoj sezoni...stvari se kreću u boljem smjeru (naselje iz treće me podsjeća na Vault city iz Fallouta 2)

D best igrica iz srednje škole. Jedina koju bih, uz Warcraft 2, opet zaigrao.

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 30/10/2012 : 14:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kol'ko sličnosti između Rikove i Gavernerove družine.
Dva mršava Azijata, dva jaka crnca, dva samostrela...

Mislim da i izmedju Ricka i Governera ima dosta slicnosti.Governer je psihopat a Rick je na putu da to postane.Inace ovaj dio vezan za Governera i zatvor mi je najdrazi dio u stripu i nakon toga mi je strip poceo padat u kvaliteti,nadam se da sa serijom nece bit isti slucaj.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 30/10/2012 : 17:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

SPOILERI

Meni je ova atmosfera u gradu dosta sick, fino su to prikazali, kao sve naoko idilično i normalno a ispod čisti užas. Sablasnije mi izgledaju te čiste i uredne ulice nego stvarnost uokolo njih. Uglavnom naježio sam se na atmosferu.Dobro možda i zbog toga što imam neko predznanje o cijeloj situaciji iz stripa tako da mi je ustvari žao što sam čitao strip. Mislim da oni koji isključivo gledaju seriju i po prvi put upoznaju likove mogu stvarno uživati uz pitanja što će se slijedeće događati...

Governor je čini mi se malo drugačiji lik nego u stripu, tj. budemo još vidjeli kako će ga isprofilirati do kraja. Nadam se da neće ispasti samo sadistički psiho i serial killer, mogli bi na njega nabaciti više karakternih "namaza". Biti će zanimljivo saznati kako je postao to što je postao, odakle je došao, imao je skladnu obitelj, kada se promijenio, da li je oduvijek bio takav pa je sad napokon došao u situaciju da ispolji svoje pravo sadističko ja. Vjerojatno bi mnogi sociopati u takvoj situaciji kompletne apokalipse napokon bez straha od zakona i kazne mogli neskriveno uživati u svojim izopačenim sklonostima. Zamislite recimo Teda Bundya (za kojeg kažu da je naoko bio sasvim normalan, žene su ga voljele itd) oslobođenog i prepuštenog samom sebi da dobije priliku kao Governor voditi takvu jednu zajednicu!

Baš se postavilo dobro pitanje na jednom od foruma da li bi i vi kad bi se našli u takvoj situaciji (a da nemate ovo predznanje o Governoru) žrtvovali dio svoje slobode za sigurnost unutar grada. Mnogi su rekli da nema šanse ali ja recimo za sebe nisam siguran, nakon mjeseci pakla vani dobro bih razmislio da li bih predao oružje i ostao u gradu. Samo je pitanje kako bih reagirao kad bi shvatio što se uistinu događa, mada do tada bi vjerojatno bilo prekasno, Governor je sve dobro razradio, ne trpi neposluh, eliminira sve koji bi mu se mogli suprostaviti... Baš me zanima da li je Merle postao vjerni rob Governoru ili samo čeka priliku :)

No kao i uvijek moram biti sitničav, prelako su sredili one vojnike na polju iako su to kao bili pripadnici Home Guard ipak su i oni preživjeli mjesece vani i sad kao nisu bili na oprezu...

Nisi sitnicav, to je i mene jako zasmetalo..no ostatak je zanimljiv.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 30/10/2012 17:47:26
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 30/10/2012 : 18:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

SPOILERI

Ovisi kak' je vjetar puhao. Bit će da ih ovi nisu nanjušili?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 30/10/2012 : 18:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

SPOILERI

Ovisi kak' je vjetar puhao. Bit će da ih ovi nisu nanjušili?

Okruziti jednu ovakvu poluprofesionalnu vojnu postrojbu na takav nacin..bajka.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 30/10/2012 19:00:10
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 05/11/2012 : 20:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Dobar obrat u četvrtoj!

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 06/11/2012 : 13:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ova mi je bila odlicna :)

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 06/11/2012 : 14:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Vrlo hrabra epizoda. Nakon ovoga možemo svašta očekivati ;).

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/11/2012 : 15:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Ma OK, koljačine koliko oćeš, al se u principu osin Lori nije dogodilo ništa.
Sviđa mi se šta se serija sve više udaljava od stripa, ali neke temeljne postavke su bespotrebno i blesavo promijenjene.
Zombiji bi trebali bit jako spori, i 99% njihovog uništavanja bi trebalo ić čekićima, palicama, mačetama, itd...
Ovde pucaju ko blesavi, i ko da imaju unlimited ammo.
Isto tako ono šta je u stripu veliki problem, a to je gorivo, u seriji nije nikakav problem.
Još par stvari mi smeta.
Zašto imamo rupu od 8 mjeseci, i neznamo šta se deševalo u tome periodu?
Kako je onaj crnac kojega je Rick zatvorija u dvorište sa zombijima uopće uspija priživit, kad je i ovoma naoružanima problem riješit 2-3 zombija i biže od njih umisto da ih riješavaju?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/11/2012 : 15:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

quote:
Kakav je strip u odnosu na seriju?

Bolji.
Nisam još gledao ništa od treće, nema se vremena, ali očekujem da bude mnogo bolja od prve dvije. U stripu ima baš dobrih stvari nakon ulaska u zatvor pa se nadam da će ih iskoristiti.

Neusporedivo.
Serija je poprilično dobra, ali strip je fenomenalan. Objektivno, nije to neki vrh i ima zamornih dijelova i dosadnih dijaloga, ali ima neki sastojak koji te vuče da čitaš dalje, i dalje, i dalje...
TWD je jedini strip koji nisan izdrža čekat par stotina kuna viška da ga pročitan do kraja(odnosno do sada objavljenoga) nego san ga skinija i skeniranoga pročita.
Šta se dobrih stvari nakon ulaska u zatvor tiče, nekih stvari čisto zbog drugačijih likova jednostavno nemože bit.
Drugačija je ekipa zatvorenika.
Hershel u stripu ima dosta više djece, a ne samo Maggie. Da ne spoilam drugima strip samo ću reć da bez ove dvi činjenice količina brutale i koljačine opada.
Isto tako u stripu ne ostane Hershel bez noge, nego neko drugi.
U stripu imamo i blizance i depresivnog tatu.
Sophia je živa.
Andrea je cilo vrime s njima.
Itd...

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 06/11/2012 15:17:11
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 06/11/2012 : 16:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa kaj nije i ona mala u seriji Hershelova?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/11/2012 : 17:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dobar preokret Guvernerovog karaktera u trećoj epizodi... Već sam pomislio da se stvarno bori za bolje sutra.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 06/11/2012 : 19:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Hershel i repić, hehe...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10529 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/11/2012 : 19:42:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Pa kaj nije i ona mala u seriji Hershelova?

Je, imaš pravo.
Al u stripu Hershel ima još dice.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/11/2012 : 20:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Šta se dobrih stvari nakon ulaska u zatvor tiče, nekih stvari čisto zbog drugačijih likova jednostavno nemože bit.
Drugačija je ekipa zatvorenika.
Hershel u stripu ima dosta više djece, a ne samo Maggie. Da ne spoilam drugima strip samo ću reć da bez ove dvi činjenice količina brutale i koljačine opada.
Isto tako u stripu ne ostane Hershel bez noge, nego neko drugi.
U stripu imamo i blizance i depresivnog tatu.
Sophia je živa.
Andrea je cilo vrime s njima.
Itd...

Naravno da ne može biti uključeno mnogo stvari, ali sam mislio prvenstveno na cio subplot sa guvernerom koji vrvi od dobrih dešavanja i posljedica po obje grupe. Nisam još počeo sa trećom pa ne znam šta su zatekli u zatvoru osim onog očiglednog, ali i tu bi se moglo nešto iskombinovati.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11696 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 07/11/2012 : 13:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/11/2012 : 20:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Uhh..skoro pa da mi se digne na crnkinju sa katanom.
Brutalnost maha uzima, psihopati svih boja rulaju pricom..laaaajkaam

Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000