Yeeep ..no kazu da ce Rebooti spasiti bransu Stare stvari za nove generacije..usminkane i podvrgnute kirurskim nozevima danasnjice...jebiga..
amerikanci izmislili copy/paste pa ga primjenili na film Koliko god specijalni efekti bili zabavni toliko su i naštetili filmu. Evo neki dan pogledao 12 angry man, film je iz 57 ili 58 nisam siguran, ali toliko kvalitete u tako malo vremena rijetko se viđa. Gluma, scenarijo, kamera, kadrovi, atmosfera ma baš sve, danas naći nešto slično tome gotovo nemoguće. Ove godine naročito puno smeća u kinima, došlo mi je do toga da ženu moram moliti za ići u kino jer kao šta ja to biram za gledanje
Ako ovo izmasakriraju, onda stvarno neznam. Obozavam original i zacijelo cu pogledati i ovu verziju u kinu. Moze li Chloë Grace kao Carrie biti i priblizno dobra kao sto je bila Sissy Spacek u istoj ulozi..cisto sumnjam, ali vidjet cemo. Kino start je 6.Juni 2013.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Svidjelo mi se. Ali ja sam Dreddhead pa je samo bilo dosta da ne zajebu premisu i sve ostale varijacije mogu proći. Nije najbolji akcijski film ikad, možda nije čak ni nešto naročito, tak' k'o pilot za TV seriju, ali je Dredd što odmah znači da je bolje nego da nije Dredd.
To je nekakav concept art ali nema veze s ovim što će biti u filmu, evo slika s seta:
opet sranje..stari je bar izgledao kao da je stavarno lik sa robotskim djelovima i pasali su na njega tj. stopili su se zajedno..tu izgleda kao da samo ima odjelo na sebi poput batmana.. uzas..
Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing, Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..
Carrie-- reboot Ako ovo izmasakriraju, onda stvarno neznam. Obozavam original i zacijelo cu pogledati i ovu verziju u kinu.
Za neke filmove uopće nemam potrebe pogledati ih ponovno u rebootu... Poput Carrie. (ali ću vjerojatno pogledati)
Bilo bude dobro ako stave Carrie u razdoblje sedamdesetih, obožavam kako danas prikazuju to razdoblje, s puno više boje i realnijih efekata (nego kad gledam prave filmove iz sedamdesetih). A i baš me podsjeća na razdoblje onih eksploatacijskih filmova.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."