forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/11/2012 : 20:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor
Zbog toga… Željko Ferri samo cepaj dalje…

U to ne sumnjaj.
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/11/2012 : 20:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

U to ne sumnjaj.

Jesam ja danas rekao da necu vise da stavljam svoje radove ovde? Nemoj da provociras. I bilo ko ako nadje neke moje nove radove negde na netu, da ih NE STAVLJA ovde. Ja sam svoje rekao. Haug.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/11/2012 : 20:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

Jesam ja danas rekao da necu vise da stavljam svoje radove ovde? Nemoj da provociras. I bilo ko ako nadje neke moje nove radove negde na netu, da ih NE STAVLJA ovde. Ja sam svoje rekao. Haug.

Ko govori o ovde?
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/11/2012 : 20:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ko govori o ovde?

Svejedno, ovde, na nekoj drugoj temi, BILO GDE na ovom forumu. Niti cu ja da stavljam BILO KAKVE svoje radove ovde, niti ce BILO KO da stavlja ovde moje radove ubuduce.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/11/2012 : 20:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
ode covek....
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 02/11/2012 : 20:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
quote:

ode covek....

Nisam otisao..tu sam ja...samo kazem sto se tice mojih "zvrljotina" za ubuduce...ovde necete videti moje radove cak i ako jednog dana udjem u Boneli....

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/11/2012 : 21:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam otisao..tu sam ja...samo kazem sto se tice mojih "zvrljotina" za ubuduce...ovde necete videti moje radove cak i ako jednog dana udjem u Boneli....

Ima i ovde ljudi koji te vole, misli na njih.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 22:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Polako, ljudi smirite se!!!

Ajde malo da promenim temu sa ove svadje na epizodu Grenland koja me je odusevila, evo mog misljenja o toj epizodi koju sam copypaste sa komentara recenzije pa da malo prodiskutujemo

Odlican nastavak Sedam gradova Cibole, mozda mi je cak i ovo malo bolje.

Burattini je fantasticno vodio pricu i zaintrigirao ljude sa pricom o Atlantidi i Muu ciju zavrsnicu cekamo u Juznoamerickoj sagi!

Burattini je prosto briljirao ovde, ovo mu je mozda i najbolja prica pored par specijalaca i prva dva pojavljivanja Mortimera i jos nekih epizoda...
Tako sam se zaneo citajuci da sam je procitao u jednom dahu, samo mi je malo glupa ona konverzacija izmedju Honest Joa i Zagora na samom kraju gde pricaju da treba da prijave Weissov brod i jos nekoliko nebuloza... ali to mu je oprosteno zbog ove neverovatno dobre price!

Chiarolla mi nikada nije bio drag crtac, ali sam se navikao na njegov crtez mozda sam sad i malo subjektivan ali mislim da mu je ovde crtez bio najbolji...

Prva naslovnica odlicna, 2 takodje treca daje pogresnu ideju o epizodi ali nema veze... Ipak je to maestro Ferri!

Jako dobra epizoda koju nije trebao crtati Chiarolla.
Naslovnice su odlicne takodjer, posebno zadnje dvije.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 22:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ljudi, pozdrav.
NIsam htio baš htio ovako uletjeti, al moram poduprijeti Željka Ferrija. Ne mogu vjerovati, da nekim ljudima ovdje smeta što jedan zagorov fan i umjetnik stavlja svoje crteže zagora na, pazi ovo, zagorov topic.I općenito mi djeluje ta forumska dinamika, odnosno manjak iste, dosta lošnjikava jer se ljudi boje otvarati topice ak nije ni poželjno podizati stare) jer je sve već po »tisućuti put rečeno«… I što onda ako jest. Ajmo o Ferriju, Cassaru i demonima ludila po 1001 put. Ne spašavamo svijet ovdje nego pričamo o stripovima.
Ok, dosta patetike…

Zagor je najbolji! : ) To prvo!
Drugo.. Sjećam se, da sam tu priču sa Grenlandom spajao godinu ili dvije. Najprije Grenland, pa onda nastavak Fatalno oružje sa potrganom zadnjom koricom, jer je neko morao očito odigrati tu nagradnu igru i onda tek Tajna jednoroga… nekako mi je najviše ostalo u sječanju ono neko zagorovo pomaganje eskimima u lovu na kitove.

Dobro dosao na ovaj forum
Evo ne mogu ni ja da vjerujem, ima nas svakakvih a Zeljku puna podrska i od moje strane.
Ja sam vec sa dosta njih ulazio u raspravu oko novih topica. Mogu reci da sam nekima mozda i dosta njih stao na zulj sa novim topicima.
Ali ja i dalje otvaram nove topice i nastavit cu, unatoc ljutnji fanova, upravo zbog zivosti ovoga foruma.
Kada mi padne dobra ideja odmah na NEW TOPIC
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 22:22:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

U to ne sumnjaj.

Po meni vrlo lako odustajes. Pa ne misle svi kao kasper. Ja sigurno ne bi bio na ovom forumu da sam odustajao, recimo od otvaranja topica, nekih vlastitih principa...
Mislim da trenutno na forumu nema delikventijeg ( u pozitivnom smislu, delikventi su cesto i inovatori ) clana od mene, zato ti i govorim da ne odustajes.
Pa covjece ja sam se posvadao, porijeckao, " potukao "... sa pola foruma dolovno . Ali eto na kraju sada sam sa svima ok, bar se nadam
Evo malo prolunjaj ovdje vjeruj mi ima materijala svakakvog
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42485&whichpage=1
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 22:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Evo procitao sam epizodu " VUK SAMOTNJAK "
Pa evo i mojeg komentara kojeg sam ostavio na recenziju

Jako realisticna i dobro osmisljena pa i realizirana prica. Vuk samotnjak je jedan od najupecatljivijih indijanaca u zagorovom serijalu uz Tonku naravno, pa i Henoyku. Malo steka pojavljivanje doktora, koji mi je bio uzasno iritantan i zavrsetak u lokalnoj birtiji tj sudnici. Snjezna epizoda automacki daje vecu ocjenu ovoj prici.

Ima jako upecatljivih scena, kao sto je ubojstvo Vukove obitelji, a pogotovo me se dojmila scena kada je konj napao vuka u obrani svoga gospodara. Mala zamjerka sto Vuk i Zagor po onakvoj zimi bez kaputa, totalno nelogicno. Simpaticna mi je scena kada se Chico skoro zaledio :)

Donatelli mi se svida kao crtac inace, ovdje je odlican.

Naslovnice su najslabiji dio ovog stripa, druga bi bila savrsena da je zagor u kaputu.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/11/2012 : 22:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Po meni vrlo lako odustajes. Pa ne misle svi kao kasper. Ja sigurno ne bi bio na ovom forumu da sam odustajao, recimo od otvaranja topica, nekih vlastitih principa...
Mislim da trenutno na forumu nema delikventijeg ( u pozitivnom smislu, delikventi su cesto i inovatori ) clana od mene, zato ti i govorim da ne odustajes.
Pa covjece ja sam se posvadao, porijeckao, " potukao "... sa pola foruma dolovno . Ali eto na kraju sada sam sa svima ok, bar se nadam
Evo malo prolunjaj ovdje vjeruj mi ima materijala svakakvog
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42485&whichpage=1

E stvarno si legenda Tonka! ,,Nece moci ove noci"!!!
I Zagorove ilustracije treba da stoje na njihovom mestu na Zagor topiku
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 02/11/2012 : 22:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Hvala tonka.
Tako je, ne smije bit grijeh stavljat slike zagora na zagorov topic i neznam zašto to gospodi koja su »member since 2001« toliko smeta. I tu ću malo profilozofirat kao »novi član« - činjenica je da su najaktivniji na forumu »noviji članovi« (od 08 pa na više) i činjenica je da novi članovi nisu baš svaku temu 1000 puta prežvakali i zato ne bi smio bit prekršaj za crveni ako se stavi slikica ili otvori novi topic.

Smrt fašizmu, sloboda forumu! : )
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 22:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma evo za obojicu
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 23:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
@ Nagor
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=38754&whichpage=11

Eto dodi predstavit se
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/11/2012 : 00:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Evo, predstavio se. : )
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/11/2012 : 00:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Forumas Piquet je dao prijedlog za novu temu:

Tri najbolja Zagorova neprijatelja po vasem izboru - i objasnite zasto upravo ta tri

Edited by - King Warrior on 03/11/2012 00:39:47
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 03/11/2012 : 01:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
i rakova obratnica je stigla u snk.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 03/11/2012 : 08:49:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Ovo je prožvakano, trebalo bi biti Tri najbolja Zagorova neprijatelja po vasem izboru - i objasnite zasto upravo ta tri a da oni NISU helligen, rakosi, kandraks jer odma vidim kako ce ta tri biti na 90% lista
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/11/2012 : 09:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Hellingen - nema potrebe objašnjavati, najbolja epizoda Zagora je sa njim u glavnoj ulozi.
Nat Murdo - najkompleksniji neprijatelj, ne pokreće ga "osvajanje svijeta" i slične stvari, po meni najupečatljiviji Bosellijev lik.
Kandrax - prvo pojavljivanje je jedna od najboljih epizoda u cijelom serijalu, super mi je ta fora - keltski druid. Treće pojavljivanje je dosta pokvarilo dojam, nažalost.
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 03/11/2012 : 09:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Nat Murdo, Supermike i Lešinar.

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/11/2012 : 10:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Forumas Piquet je dao prijedlog za novu temu:

Tri najbolja Zagorova neprijatelja po vasem izboru - i objasnite zasto upravo ta tri

Hellingen - Mislim da ne treba objasnjavati zasto, jednostavno vjecni neprijatelji, borba izmedu dobra i zla.

Hiljadu lica straha - Bice se pojavljuje samo jednom, no definitivno jedan od najtezih dvoboja Zagora, misterijozno bice, nevjerovatne snage i dimenzija.

Wendigo - Bog zla, dva puta dosada Zagor ima susret s njim. Sesti Hellingen i specijal. Jako tezak protivnik, ocekuje se i zavrsnica s Wendigom, zajedno s Hellingenom.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/11/2012 : 10:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Hellingen - nema potrebe objašnjavati, najbolja epizoda Zagora je sa njim u glavnoj ulozi.
Nat Murdo - najkompleksniji neprijatelj, ne pokreće ga "osvajanje svijeta" i slične stvari, po meni najupečatljiviji Bosellijev lik.
Kandrax - prvo pojavljivanje je jedna od najboljih epizoda u cijelom serijalu, super mi je ta fora - keltski druid. Treće pojavljivanje je dosta pokvarilo dojam, nažalost.

Kandrax mi nikada nije bio nista specijalan neprijatelj, vidim da dosta forumasa ga voli, ali meni stvarno nije nista posebno. I epizode su mi nekako prosjecne, jedino odudara prvo pojavljivanje, ono zadnje je odlicno ali kandrax ima sporednu ulogu.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/11/2012 : 10:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Prijedlog za one koji pisu recenzije.
ZS Velika protuva/kobn mreza LU cudnovati zlocinac/sotonski napitak.
Citao sam vrlo zanimljiva epizoda, nesvakidasnje zgode sa Chicom, vrlo dobra prica.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 03/11/2012 : 11:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24
Wendigo - Bog zla, dva puta dosada Zagor ima susret s njim. Sesti Hellingen i specijal. Jako tezak protivnik, ocekuje se i zavrsnica s Wendigom, zajedno s Hellingenom.

3 puta ako ćemo detaljno, spec "Crna duša"
p.s.Zagor nije dosada, veoma je zanimljiv

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.62 seconds. Snitz Forums 2000