2.Isto tako, užasno me živcira kad netko dođe autoru poput Brecce recimo, i traži da mu nacrta nešto po svom izboru.
2. Ne shvaćam koji je problem s tim.
Ma zato što mi se čini da onda opće ne poznaju autora niti znaju išto o njegovom radu niti ga cijene. A u redu recimo čekaju ljudi koji ga vole, i koji neće stići dobiti crtež jer će crtati tom liku curu u nošnji.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
2.Isto tako, užasno me živcira kad netko dođe autoru poput Brecce recimo, i traži da mu nacrta nešto po svom izboru.
2. Ne shvaćam koji je problem s tim.
Ma zato što mi se čini da onda opće ne poznaju autora niti znaju išto o njegovom radu niti ga cijene. A u redu recimo čekaju ljudi koji ga vole, i koji neće stići dobiti crtež jer će crtati tom liku curu u nošnji.
a tako ja mislio da misliš da uopće nebi trebali tražiti što mi želimo, nego da ga pustimo da crta šta želi, kad si obrazložio ima smisla
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Koje je bilo tvoje područje? Da vidim sjećam li te se...
Ja sam uglavnom bio gore s Lloydom.Popričali smo nešto sitno dok si došao po njegov crtež.
To je bio Edvinov štand, no kad sam mu rekao da si se ispričao na forumu i da mu je kutiju strgao slavni 1Euro ,onda se i on oraspoložio i rekao da mu se slobodno javiš iduči CRŠ, dobit ćeš VIP tretman .
1Euro, slavni ili pak ozloglašeni?! [/quote]
I ozloglašeni su slavni .
---------- Trenutačno se sluša: In-Mood feat. Juliette - The Last Unicorn
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
pa uvečaš ekran razumijmo se, ja sam informatička nula, tek sam prekjučer (uz veliku pomoć Kinga) naučio stavljat sliku, doma ni nemam skener, tako da ni ovo nije bilo jednostavno. Žao mi je ako se nevidi, ali ja tu ne znam ništa popraviti.
p.s. šta te briga za Brecciu, nije li ti on C liga
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
pa uvečaš ekran razumijmo se, ja sam informatička nula, tek sam prekjučer (uz veliku pomoć Kinga) naučio stavljat sliku, doma ni nemam skener, tako da ni ovo nije bilo jednostavno. Žao mi je ako se nevidi, ali ja tu ne znam ništa popraviti.
p.s. šta te briga za Brecciu, nije li ti on C liga