forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/11/2012 : 15:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Originally posted by King Warrior

Ispod clanka postoji mogucnost da se ostavi komentar, pa popljujte tamo malo ovog novinarskog retarda kako to i zasluzuje.
Incijali kod teksta su V.Š., u impresumu ima samo jedan novinar sa tim incijalima - Vladimir Šagadin.
To sto je Vladimir homic je ok, treba postovati, ali nije u redu ukoliko svoje perverzije istresa preko novinskih clanaka.
Jos jednom, da ne bude nesporazum, postujem homoseksualnost Vladimira Šagadina, jednostavno sam protiv toga da naseg omiljenog junaka stavlja u istu grupu sa sobom i pripisuje mu sopstvene vlazne snove.

quote:
Originally posted by PijaniPatak

uhhh, napisao

idiot

Ko je idiot, vrlo je diskutabilno.

Ovo su satiricne vesti, nalik "Njuzu".

Nisam ja ovdje pljuvao po homoseksualcima, zato ne vidim razlog zasto si se nasao licno uvrijedjen.
Moj prezir je upucen prema sadrzaju teksta koji je napisao V.Š.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/11/2012 : 15:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Znam da jesu
ali satira nema nikakve veze sa ovim clankom

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/11/2012 : 15:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nisam ja ovdje pljuvao po homoseksualcima, zato ne vidim razlog zasto si se nasao licno uvrijedjen.

Izvini, nisam te prepoznao

A vjetar donosi ruzne rijeci
razbacane medju valovima
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/11/2012 : 15:45:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam da jesu
ali satira nema nikakve veze sa ovim clankom

Kako nema?

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 28/11/2012 : 15:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Je li ovo netko s ovoga foruma komentira ovaj članak?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/11/2012 : 15:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Kad se tako okrutno poigrao, Sklavi ipak odlučuje da je Zagor nešto više, zaključuje da Zagorova veličina ne izlazi samo iz nepobjedivosti već i iz njegove plemenitosti (kada pokazuje samilost prema Helingenu) pa za nagradu ponovno uspostavlja prvotni Darkvud (a Helingen se vraća u grob jer je zloban, makar je i on nepobjedivi div zla). I sve opet bude isto kao prije.

da, ali on (Sclavi) nije baš tako postupio. on i dalje ostaje dvoznačan, jer pogledaj sa koje razine priča o "normalnom Darkwoodu". taj normalni Darkwood je priča jednog starca djeci. nismo se vratili na uobičajenu razinu pripovijedanja, već se ponovo vraćamo na svojevrsni paralelni svijet. možemo ga smatrati "našim", jer narator poznaje događaje koji su se zbili i priča priču. Zagor ispada samo jedna priča, legenda. bajka koju pričamo djeci.

po meni, kada se ovako doslovno 'raskrinka' i čitatelju predoči "pa to je samo naivan strip", događa se zanimljiv preokret: naivnim postaje postupak dekonstruktora.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/11/2012 : 15:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Izvini, nisam te prepoznao

A vjetar donosi ruzne rijeci
razbacane medju valovima

On pije pivo jer misli da pise bolje od mene,
ja pijem sok jer su mi napisane rijeci njeznije.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/11/2012 : 16:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Pa sta ako se covjek malo nasalio sto se tice Zagorove i Chicine seksualne orijentacije? Zasto se neki ovdje osjecaju uvrijedjeni time?

Mene samo interesuje koji od njih dvojice je 'pitcher', a ko 'catcher'... hmmm.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/11/2012 : 16:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Budala!
Sere kvake!

Edited by - going going on 28/11/2012 16:14:42
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/11/2012 : 16:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by Solid Snake

http://www.ebay.it/itm/Fumetti-ZAGOR-/221156896082?pt=Fumetti_Occidentali&hash=item337dfa6d52&_uhb=1#ht_578wt_1186

sta je to? koji su to zagori??? jel od zlata nesto? ne bez zajebancije,sta je to?

mene samo cudi sto jos uvijek nema ni jedna ponuda... mo's mislit.
c, c, c...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/11/2012 : 16:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/vijesti/stripomanijak-tribina-o-stripu/551/

vladimir šagadin? jeste sigurni?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 28/11/2012 : 16:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ajme meni što su neki ljudi napali čovjeka, evo King se čak igrao detektiva

Neki ljudi nikako ne razumiju sprdanciju i baljezgaju svašta bez da se imalo potrude pogledat di je ta vijest objavljena. A neke reakcije su kao da im je čovjek opsovao majku. Svašta.

Ne znam tko se krije iza inicijala V.Š ali ako je riječ o Šagadinu (inače članu i ovog foruma) ima više veze on s stripovima nego cijeli ovaj topic zajedno.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."

Edited by - Deers on 28/11/2012 16:16:32
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/11/2012 : 16:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
usput, ponovio sam Demone, kad već raspravljamo
definitivno to više nije moj favorit. Demoni su manje Zagor, a više Sclavi (puno se motiva može prepoznati koji su tipični za njegov rad i koje će dalje obrađivati na DD-u).
naravno, najklasičniji motiv ovdje su paralelni svjetovi. kasnije je istu stvar uradio ponešto bolje u Priči ni o kome (ovdje imamo istu nosivu strukturu: samrtnik stvara svjetove. Nitko stvara svjetove i uvlači DDoga, Xabarasa itd.; Hellingen kreira svijet u koji uvlači Zagora i Darkwood). no, ovakvo doslovno poigravanje dimenzijama, ispreplitanje, "sve je moguće", pa ne sviđa mi se. tu se uvijek može natrpati svašta i samo puko nizati događanja i prevrate (baš kao što je u Demonima urađeno). puno mi je bolje ono što je Sclavi prije radio, kada je varirao temu. primjerice u početnim epizodama DDoga, već u dvojci (Jack Trbosjek) - muzej voštanih figura je svojevrsni drugi svijet, ili u osmici (Povratak čudovišta) - zdanje ispod, podzemni dvorac = paralelni svijet u kojem Damien gaji svoju nesretnu ljubav. kada se odlučio za multiverzume i ispreplitanje svjetova, nismo više na tlu ičega čvrstog. samo loša beskonačnost puke mašte.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 28/11/2012 : 16:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Ne znam tko se krije iza inicijala V.Š ali ako je riječ o Šagadinu (inače članu i ovog foruma) ima više veze on s stripovima nego cijeli ovaj topic zajedno.

ma kakvi
tekst je izuzetno glup. to može zabavljati jaska i slične budalaše.

a kad već spominješ šagadina, fala bogu nisam ga čitao puno. vidjeh jedan-dva njegova fibrovska teksta i zaključih da taj tip nema bog zna što reći.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/11/2012 : 16:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky
ma kakvi

Ma jok, mene zabavljaju takvi kao ti (ja provalim za tren, se ne okrenem)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/11/2012 : 16:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

usput, ponovio sam Demone, kad već raspravljamo
definitivno to više nije moj favorit. Demoni su manje Zagor, a više Sclavi (puno se motiva može prepoznati koji su tipični za njegov rad i koje će dalje obrađivati na DD-u).

Takav sam i ja dojam dobio. U svakom slučaju, moram (i želim) to još jednom pročitat.

Što se tiče ove zajebancije gore sa out-anjem Zagora i Čika... Normalna stvar da se sprda sa najpoznatijim i najvećim strip junakom ovih prostora. Neće valda parodirati Akvamena... U biti, da je autor malo duhovitiji, mogao je napraviti neku bolju zajebanciju od te gej fore, koja je vjerojatno u opticaju još od 1961-e. : )

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 28/11/2012 : 16:40:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ma kakvi

a kad već spominješ šagadina, fala bogu nisam ga čitao puno. vidjeh jedan-dva njegova fibrovska teksta i zaključih da taj tip nema bog zna što reći.

Ok, mada bih rađe da si dao za primjer neke druge stvari u kojima si objektivniji. Da li čitao nešto od stripova koje je on izdao/uredio?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/11/2012 : 16:44:17  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Venturi

kais

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/11/2012 : 17:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ma kakvi

Tekst je zajebancija.Sto ste poskakali,ni da je vas licno pomenuo u tekstu
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/11/2012 : 19:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nemam najboljeg, realno.

Inace su mi Ferri i Andreucci, ali izostaviti Nucia,Toricellija, Bisija i Picinellija...

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 28/11/2012 : 20:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam najboljeg, realno.

Inace su mi Ferri i Andreucci, ali izostaviti Nucia,Toricellija, Bisija i Picinellija...

kad gledam recenzije,ocjene i komentari,uglavnom ako je ferri crtao,ljudi daju "ciste 10tke". meni takodjer je ok. samo meni je ponekad njegov crtez previse "zbrljan",mada se to radilo o nekoliko tabli il cijelog stripa. jel to do godina,ruke drhte il se meni to pricinjava. al kako god bilo ekipa daje 10tke. ???

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 28/11/2012 20:05:51
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/11/2012 : 20:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam najboljeg, realno.

A Laurenti,kako se on kotira?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/11/2012 : 21:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Kako kod koga. Mene bolje nemoj to da pitas, ukoliko ga volis
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/11/2012 : 21:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by wele

Kako kod koga. Mene bolje nemoj to da pitas, ukoliko ga volis

Poznate su mi tvoje simpatije prema njegovom crtezu
Sto su ti ukusi...Meni su on,Dela Monika i pokojni Marcelo najbolji crtaci na Zagoru
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/11/2012 : 21:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni slično Marccelo, Andreucci, Laurenti, Rubini, Nuccio

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.62 seconds. Snitz Forums 2000