Author |
Topic |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 28/11/2012 : 21:35:29
|
quote: Originally posted by wele
quote: Originally posted by PijaniPatak
Nemam najboljeg, realno.
Inace su mi Ferri i Andreucci, ali izostaviti Nucia,Toricellija, Bisija i Picinellija...
A Laurenti,kako se on kotira?
ne previsoko, ali kada vidim njegov crtez vise mi je drago nego sto mi je zao. Smeta mi sto znam da je u biti dobar crtac, a na Zagiju napravi par anatomskih katastrofa a i traljav je, kao da table crta jednopotezno, bez one nekadasnje pocetnicke opreznosti. Italijani ga gotive uprkos tome pa mu se i moze. No, ima vise pluseva nego minusa sto se mene tice
p.s. zaboravio sam na svoj spisak gore staviti Della Monicu i Rubinija (mnogo je dobar ali stalno radi na sebi, pa se nadam perfekciji kroz koju godinu). Prisco mi je solidan, daje neku nadu, ali mi jos nije stigao do onog nivoa koji bi ga kod mene svrstao medju ostale nabrojane |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 28/11/2012 : 21:41:26
|
quote: Originally posted by Tutta
Nemam najboljeg, realno.
Inace su mi Ferri i Andreucci, ali izostaviti Nucia,Toricellija, Bisija i Picinellija...
kad gledam recenzije,ocjene i komentari,uglavnom ako je ferri crtao,ljudi daju "ciste 10tke". meni takodjer je ok. samo meni je ponekad njegov crtez previse "zbrljan",mada se to radilo o nekoliko tabli il cijelog stripa. jel to do godina,ruke drhte il se meni to pricinjava. al kako god bilo ekipa daje 10tke. ???
meni se cini da sam mu na novijoj recki dao osmicu, ono kroz prste zbog broja godina. Nisam siguran je li na crtez u prici (recenzirao sam samo "Znak zla" od epizoda koje je crtao...mislim da sam mu dao deset), ali na naslovnice konstantno dajem fakultetskog srednjaka.
Inace, ne moze se negirati emotivna veza koja titra izmedju Ferrija i citalaca. Tako da mislim da je normalno da mu ljudi pucaju desetke |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 28/11/2012 : 21:55:52
|
Kod Marcella mi smeta najvise majica. Centar kruznice Zagorovog znaka je bukvalno pupak. Inace je zaista odlican, ali sam na njega do sada i zaboravio kao clana zg stuffa
Marcelo je istinski majstor,ne kao neki sarlatani Laurentiju se mora priznati da ubedljivo najbolje od svih crta zenske likove. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 28/11/2012 : 22:34:10
|
Kod Marcella mi smeta najvise majica. Centar kruznice Zagorovog znaka je bukvalno pupak. Inace je zaista odlican, ali sam na njega do sada i zaboravio kao clana zg stuffa
Marcelo je istinski majstor,ne kao neki sarlatani Laurentiju se mora priznati da ubedljivo najbolje od svih crta zenske likove.
To svakako + akcijske scene... Sve drugo trenutno dosta loše, a može bolje, dokazao je... Šteta! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 28/11/2012 : 22:42:04
|
Sto steta?Naslovnice su mu bolje od Ferijevih (ajmo sad,udrite!) Jedina zamjerka su mu lica likova koja su ponekad neprepoznatljiva. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12919 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 29/11/2012 : 00:25:04
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
chiarolla Ima 70 godina. Sa 18 godina je počeo crtati stripove.
Pravi primjer totalnog antitalenta. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12919 Posts
Posted - 29/11/2012 : 00:28:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pravi primjer totalnog antitalenta.
Ja bih to prije rekao za Ferrija. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 29/11/2012 : 00:32:11
|
Ja bih to prije rekao za Ferrija.
evo onda i tebi:
|
Edited by - King Warrior on 29/11/2012 00:32:40 |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12919 Posts
Posted - 29/11/2012 : 00:47:18
|
evo onda i tebi:
Ne znam kako ću preživjeti ovaj jezik. Idem se sakriti od sramote. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 29/11/2012 : 00:53:34
|
I ja |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 29/11/2012 : 00:59:43
|
Napali dusmani u ove sitne sate, a ja, ovako slabasan i miroljubiv, ne uspijevam da sam odbranim nasu svetinju. đe ste sad, zagorovci, dabogda vam svima ZS 13"Nasilje u Darkvudu" izgorio. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 29/11/2012 : 01:01:20
|
Evoooooooooooo naaaaaaaaaaaaaaas! Ko to udara po čika Ferriju, gdje ste da vas vidim?!!
Zaboravi sam smajlić! |
Edited by - solar on 29/11/2012 01:01:46 |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 29/11/2012 : 01:25:30
|
I ja
Di su administratori, da pobrišu ove blasfemije... : ) |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 29/11/2012 : 08:42:40
|
Morska strava kontrarecenzija by King Warrior Morska strava - alternativni doživljaj jednog čitatelja...
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 29/11/2012 : 09:13:30
|
Zanimljiva razmišljanja u kontrarecenziji ali se s skoro ničim ne slažem. Zagor licemjer i kalkulant? Onda u sljedećem pasusu opisivati Bosellijevg Zagora kao čistunca je malo kontradiktorno. Moje mišljenje zbog čega se Zagor sprijateljio s Cainom nije u zbog straha već zato što on u Cainu vidi nešto što je mogao i sam postati da se nakon sukoba s Kinskyem okrenuo mračnoj strani. Cain je taj koji je umoran od bremena za kojeg smatra da mu je sudbina dala i u Zagoru vidi da je moguće i obranom (Zagor zapravo nikad ne napada) se boriti protiv zla.
Najviše od svega me iznenadilo to što komentar s najmanjom ocjenom je od acestrokea |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 29/11/2012 : 09:39:25
|
quote: Originally posted by Deers
Najviše od svega me iznenadilo to što komentar s najmanjom ocjenom je od acestrokea
Mene je još više iznenadio komentar gdje se proziva acea zbog toga šta mu se strip ne sviđa. Komentirati bi se trebalo priču, scenarij, crtež, naslovnice, a nikako nečiji komentar!!!! Recenzije se puno više čitaju nego komentiraju i stječe se krivi dojam o osobi koja je napisala komentar različit od mase, te mu se ne dozvoljava mogućnost odgovora(mada je ace sve odlično objasnio). Takvi bi se komentari trebali ostavljati u odgovarajuće topice. Na kraju krajeva zar svi moramo imati mišljenje kao većina???? |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 29/11/2012 : 10:06:16
|
Zanimljiva razmišljanja u kontrarecenziji ali se s skoro ničim ne slažem. Zagor licemjer i kalkulant? Onda u sljedećem pasusu opisivati Bosellijevg Zagora kao čistunca je malo kontradiktorno. Moje mišljenje zbog čega se Zagor sprijateljio s Cainom nije u zbog straha već zato što on u Cainu vidi nešto što je mogao i sam postati da se nakon sukoba s Kinskyem okrenuo mračnoj strani. Cain je taj koji je umoran od bremena za kojeg smatra da mu je sudbina dala i u Zagoru vidi da je moguće i obranom (Zagor zapravo nikad ne napada) se boriti protiv zla.
Najviše od svega me iznenadilo to što komentar s najmanjom ocjenom je od acestrokea
slažem se....ace je tu imao ili loš dan ili san.... ti jenkiji su nekad prevrtljivi... a da ima pravo komentirat...to mu nitko ne oduzima....samo je njegov komentar malo kontradiktoran i smušen...a nismo ga navikli takvog... ali kako se ogromnoj večini taj Zagor sviđa (vidi ocjene) problem nije u nama nego u njemu...a kako je(bar mislim)baniran trenutno-sad je vrijeme da opalimo po njemu svim topovima.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 29/11/2012 : 10:14:26
|
To je ono sto nam je prikazano u stripu, to je tacno. Zagor je prikazan u najboljem svjetlu, medjutim, ja sam na osnovu poznavanja Zagorovg opusa pogledao malo "iza zavjese". Nije ovaj strip moj prvi dodir sa Zagorom, pa da uzmem sve zdravo za gotovo. Naravno, Zagor se nalazi u fiktivnom svijetu i svaki autor moze da radi sa njim sta hoce, ali uzmimo u obzir da je lik stvaran, da ga poznajemo na osnovu svih njegovih avantura do sada, onda po mom misljenju situacija bi mogla evetl. da bude tako nekako kao sto sam napisao u tekstu. |
|
|
Topic |
|