Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 28/11/2012 : 15:38:25
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by King Warrior
Ispod clanka postoji mogucnost da se ostavi komentar, pa popljujte tamo malo ovog novinarskog retarda kako to i zasluzuje. Incijali kod teksta su V.Š., u impresumu ima samo jedan novinar sa tim incijalima - Vladimir Šagadin. To sto je Vladimir homic je ok, treba postovati, ali nije u redu ukoliko svoje perverzije istresa preko novinskih clanaka. Jos jednom, da ne bude nesporazum, postujem homoseksualnost Vladimira Šagadina, jednostavno sam protiv toga da naseg omiljenog junaka stavlja u istu grupu sa sobom i pripisuje mu sopstvene vlazne snove.
quote: Originally posted by PijaniPatak
uhhh, napisao
idiot
Ko je idiot, vrlo je diskutabilno.
Ovo su satiricne vesti, nalik "Njuzu".
Nisam ja ovdje pljuvao po homoseksualcima, zato ne vidim razlog zasto si se nasao licno uvrijedjen. Moj prezir je upucen prema sadrzaju teksta koji je napisao V.Š. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 28/11/2012 : 15:44:33
|
quote: Originally posted by King Warrior Nisam ja ovdje pljuvao po homoseksualcima, zato ne vidim razlog zasto si se nasao licno uvrijedjen. Moj prezir je upucen prema sadrzaju teksta koji je napisao V.Š.
Izvini, nisam te prepoznao
A vjetar donosi ruzne rijeci razbacane medju valovima
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 28/11/2012 : 15:47:30
|
quote: Originally posted by pcoro
Kad se tako okrutno poigrao, Sklavi ipak odlučuje da je Zagor nešto više, zaključuje da Zagorova veličina ne izlazi samo iz nepobjedivosti već i iz njegove plemenitosti (kada pokazuje samilost prema Helingenu) pa za nagradu ponovno uspostavlja prvotni Darkvud (a Helingen se vraća u grob jer je zloban, makar je i on nepobjedivi div zla). I sve opet bude isto kao prije.
da, ali on (Sclavi) nije baš tako postupio. on i dalje ostaje dvoznačan, jer pogledaj sa koje razine priča o "normalnom Darkwoodu". taj normalni Darkwood je priča jednog starca djeci. nismo se vratili na uobičajenu razinu pripovijedanja, već se ponovo vraćamo na svojevrsni paralelni svijet. možemo ga smatrati "našim", jer narator poznaje događaje koji su se zbili i priča priču. Zagor ispada samo jedna priča, legenda. bajka koju pričamo djeci.
po meni, kada se ovako doslovno 'raskrinka' i čitatelju predoči "pa to je samo naivan strip", događa se zanimljiv preokret: naivnim postaje postupak dekonstruktora.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 28/11/2012 : 15:49:32
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by King Warrior Nisam ja ovdje pljuvao po homoseksualcima, zato ne vidim razlog zasto si se nasao licno uvrijedjen. Moj prezir je upucen prema sadrzaju teksta koji je napisao V.Š.
Izvini, nisam te prepoznao
A vjetar donosi ruzne rijeci razbacane medju valovima
On pije pivo jer misli da pise bolje od mene, ja pijem sok jer su mi napisane rijeci njeznije. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11857 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 28/11/2012 : 16:15:15
|
Ajme meni što su neki ljudi napali čovjeka, evo King se čak igrao detektiva
Neki ljudi nikako ne razumiju sprdanciju i baljezgaju svašta bez da se imalo potrude pogledat di je ta vijest objavljena. A neke reakcije su kao da im je čovjek opsovao majku. Svašta.
Ne znam tko se krije iza inicijala V.Š ali ako je riječ o Šagadinu (inače članu i ovog foruma) ima više veze on s stripovima nego cijeli ovaj topic zajedno. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
Edited by - Deers on 28/11/2012 16:16:32 |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 28/11/2012 : 16:15:23
|
usput, ponovio sam Demone, kad već raspravljamo definitivno to više nije moj favorit. Demoni su manje Zagor, a više Sclavi (puno se motiva može prepoznati koji su tipični za njegov rad i koje će dalje obrađivati na DD-u). naravno, najklasičniji motiv ovdje su paralelni svjetovi. kasnije je istu stvar uradio ponešto bolje u Priči ni o kome (ovdje imamo istu nosivu strukturu: samrtnik stvara svjetove. Nitko stvara svjetove i uvlači DDoga, Xabarasa itd.; Hellingen kreira svijet u koji uvlači Zagora i Darkwood). no, ovakvo doslovno poigravanje dimenzijama, ispreplitanje, "sve je moguće", pa ne sviđa mi se. tu se uvijek može natrpati svašta i samo puko nizati događanja i prevrate (baš kao što je u Demonima urađeno). puno mi je bolje ono što je Sclavi prije radio, kada je varirao temu. primjerice u početnim epizodama DDoga, već u dvojci (Jack Trbosjek) - muzej voštanih figura je svojevrsni drugi svijet, ili u osmici (Povratak čudovišta) - zdanje ispod, podzemni dvorac = paralelni svijet u kojem Damien gaji svoju nesretnu ljubav. kada se odlučio za multiverzume i ispreplitanje svjetova, nismo više na tlu ičega čvrstog. samo loša beskonačnost puke mašte. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 28/11/2012 : 16:21:43
|
quote: Originally posted by Deers
Ne znam tko se krije iza inicijala V.Š ali ako je riječ o Šagadinu (inače članu i ovog foruma) ima više veze on s stripovima nego cijeli ovaj topic zajedno.
ma kakvi tekst je izuzetno glup. to može zabavljati jaska i slične budalaše.
a kad već spominješ šagadina, fala bogu nisam ga čitao puno. vidjeh jedan-dva njegova fibrovska teksta i zaključih da taj tip nema bog zna što reći.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 28/11/2012 : 16:24:34
|
quote: Originally posted by stinky ma kakvi tekst je izuzetno glup. to može zabavljati jaska i slične budalaše.
Ma jok, mene zabavljaju takvi kao ti (ja provalim za tren, se ne okrenem) |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 28/11/2012 : 16:39:18
|
quote: Originally posted by stinky
usput, ponovio sam Demone, kad već raspravljamo definitivno to više nije moj favorit. Demoni su manje Zagor, a više Sclavi (puno se motiva može prepoznati koji su tipični za njegov rad i koje će dalje obrađivati na DD-u).
Takav sam i ja dojam dobio. U svakom slučaju, moram (i želim) to još jednom pročitat.
Što se tiče ove zajebancije gore sa out-anjem Zagora i Čika... Normalna stvar da se sprda sa najpoznatijim i najvećim strip junakom ovih prostora. Neće valda parodirati Akvamena... U biti, da je autor malo duhovitiji, mogao je napraviti neku bolju zajebanciju od te gej fore, koja je vjerojatno u opticaju još od 1961-e. : )
|
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 28/11/2012 : 16:40:26
|
Ne znam tko se krije iza inicijala V.Š ali ako je riječ o Šagadinu (inače članu i ovog foruma) ima više veze on s stripovima nego cijeli ovaj topic zajedno.
a kad već spominješ šagadina, fala bogu nisam ga čitao puno. vidjeh jedan-dva njegova fibrovska teksta i zaključih da taj tip nema bog zna što reći.
Ok, mada bih rađe da si dao za primjer neke druge stvari u kojima si objektivniji. Da li čitao nešto od stripova koje je on izdao/uredio? |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 28/11/2012 : 17:41:04
|
Tekst je zajebancija.Sto ste poskakali,ni da je vas licno pomenuo u tekstu |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 28/11/2012 : 20:05:15
|
Nemam najboljeg, realno.
Inace su mi Ferri i Andreucci, ali izostaviti Nucia,Toricellija, Bisija i Picinellija...
kad gledam recenzije,ocjene i komentari,uglavnom ako je ferri crtao,ljudi daju "ciste 10tke". meni takodjer je ok. samo meni je ponekad njegov crtez previse "zbrljan",mada se to radilo o nekoliko tabli il cijelog stripa. jel to do godina,ruke drhte il se meni to pricinjava. al kako god bilo ekipa daje 10tke. ??? |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
Edited by - Tutta on 28/11/2012 20:05:51 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 28/11/2012 : 20:09:23
|
Nemam najboljeg, realno.
Inace su mi Ferri i Andreucci, ali izostaviti Nucia,Toricellija, Bisija i Picinellija...
A Laurenti,kako se on kotira? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 28/11/2012 : 21:19:31
|
quote: Originally posted by wele
A Laurenti,kako se on kotira?
Kako kod koga. Mene bolje nemoj to da pitas, ukoliko ga volis |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 28/11/2012 : 21:22:23
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by wele
A Laurenti,kako se on kotira?
Kako kod koga. Mene bolje nemoj to da pitas, ukoliko ga volis
Poznate su mi tvoje simpatije prema njegovom crtezu Sto su ti ukusi...Meni su on,Dela Monika i pokojni Marcelo najbolji crtaci na Zagoru |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19671 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/11/2012 : 21:23:46
|
Meni slično Marccelo, Andreucci, Laurenti, Rubini, Nuccio |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Topic |
|