Author |
Topic |
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/12/2012 : 01:43:35
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
quote: Originally posted by mladjo
ova verzija mi je uvijek bila bolja:
Isuse! prepao si me .. a onda sam se prepala da sam na pogresnom topicu.. i sad, kad si me svu isprepadao, sto imas reci u svoju obranu?
je, lajkam Rod Stewarta, ali volim Waitsa. I to misljenje sam "spremna obraniti oruzjem"
Malo prepadanja je zdravo za organizam, čovjek se fino resetira u tom trenu
Ma Stewart je faca. Ono, stari šaner. Dobro bar je bio do negdje prije dvadeset godina, tko zna kak sad zgleda Inače, to je fakat žasu - prije jedno godinu dana sam naletil na sliku Tine Tarner slikanu dan ranije. leleee...A meni je ona u glavi i dalje kao iz Mad Maxa ili iz spota The best:)) Bolje je ne rušiti neke snove. I šta si se tu raznježila toliko s tim ljubavnim pjesmuljcima? Ah da, žensko si
Inače, zakon su ti oni Cigani Ivanovići. Ona stvar Ljuba je totalna jebenica. Bila si stavila tu stvar prije, a ja do tad nisam čuo za njih. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 10/12/2012 : 02:01:45
|
slucajno sam vidjela ovo, jer sam upala editirati jednu rijec. na ovo ti odgovorim sutra -mozda. Veceras ne bi dobro prosao, a mozda neces niti sutra. Zasto? Ah, da zensko sam.
Nisi jos cuo za mnogo toga. Ah da .. jos si zelen. Noc.
ma mislim ..odoh s foruma gunđajuci ...
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 10/12/2012 : 17:39:50
|
quote: Originally posted by mladjo
Ma šalil sam se malo, kaj odmah hard feelings Osim toga, ovo gore su dobre stvari. Uopće nisi za zezanciju
jooj Lave.
Ja sam (nocni) vuk samotnjak, nenavikla da mi kod postanja iskoci tuđi post, a potom se razvezes, i na koncu, ovako nesto ..
I šta si se tu raznježila toliko s tim ljubavnim pjesmuljcima? Ah da, žensko si
pa to mi bilo kao .. pa pogledaj kako zvuci -nekako, omalovazavajuce, mozda?
Kakve ti pjesmuljke slusas, sladunjave, pekmezaste, i svasta nesto ponekad. I nije stvar u Tini Turner, vec u tvojoj glavici kupusovoj
To si sto si tu si da me nocu cuvas, a ne plasis, i za pjesmuljke zezas.
Ja natezem, rastezem, hodam po rubu svih granica, ako zakoracim na rub neke forumske granice, ti me upozori, i ja cu poslusati (ili ne, ovisi o mnogo cega.) A ja cu se potruditi biti dobra, i necu vise na tebe "vaditi mac" iz korica.
Danas mi je dan ..pa bas takav, da mi upravo Cohen dobro pase. Mrak.
|
|
Edited by - Just_Charlie on 10/12/2012 17:42:25 |
|
|
Tonto
Advanced Member
8538 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Tonto
Advanced Member
8538 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 19/12/2012 : 19:43:12
|
Vecer. Nakon cijelog dana u sopingu sa frendicom, mrtva sam ..lazem, nisam umorna. Zivnule smo ko na speedu kad sam nasred Korza predlozila da obje sjednemo Djedici u krilo, i ne znam jesu li oci zasjale vise Djedici ili sluzbenom fotografu. I znam samo da je okinuo trostruko fotkica vise no ostalima.. bit ce nas posvuda. Eto cemu Djedica sluzi. Da bi mi sjele njemu u krilo. I jelku sam kupila za nista love ..40 kuna i poljubac svaka. E tako se trguje, kaze moja frendica, nismo uzalud zene. Hahaha .. Potom sam jelkom glumila Mojsija, i stajala na zebri, ali je pozelenilo autima, i Mojsije se u trk dade. Jelkom u mrezici, poput Mojsija bas rastvarala sam vrata (jest da su bila na senzor..ali carolija ipak djeluje ..hahaha). Potom mi frendica otme jelku i rece -Ne, sad sam ja Abraham! -A sto Abraham radi?? nije znala.. ne znam ni ja .. jako smo se smijale .. Zatreptala mi okicama na odjelu ribe, i isprosila da veceras kuham buzaru od dagnji .. pa sad ..e, toliko .. odoh u kuhinju.
Tamo mi je mjesto. U kuhinju i budi kus, zeno! hahaha
|
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8578 Posts
Posted - 20/12/2012 : 02:17:20
|
.., Vecera se otegla do malo cas. Jedna je mela, druga pospremala. A sto se buzare tice, negdje na pol vecere cula sam ju gdje mrmlja sebi u bradu:- Bog je odlucio da samo za njega kuhas, ali ja sam rekla- ne! kuhat ce ona za sve nas! hahaha.. Nakon neke case vina sjetismo se Abrahama, i toga da pojma nemamo cime se on bavio, kad o Mojsiju vec sve znamo.. u to nazove frend iz Novoga Sada, ko narucen da njega za Abrahama pitamo. Ni on pojma o tome ne imade, jer "oni" nemaju Abrahama. -Pa daj nekog slicnog, rece mu E. tada .. i usred vecere, nakon neke case vina desi se smijeh s obje strane granice .. i slozismo se da se Abraham s obje strane nazove - Izet.
Usto se frend u nedjelju na veceru iz Novog Sada cak pozvao, jer moje kulinarsko umijece, za drage ljude kuhano s ljubavlju, preslo je granice. U njega je zaljubljeno pola Novog Sada, jedan dio Srbije, i -onaj mali komadic na karti - Slovenije. Mislim, ne kuzim, u cemu je problem .. kod mene se Badnjak vec treci puta ove godine slavi - dan je to kad mi u posjetu dođu dragi ljudi na veceru, iz cijele bivse Jugoslavije. Badnjak, to je onaj osjecaj u srcu kad iscekujes .. iz daleka dragog prijatelja, zar ne? I uđe u toplinu doma dobrodoslicom srdacno docekan, ponudis mu rakiju, smokve, za veceru nasu spizu i vino .. i on se vrati doma, ko da od doma nikad ni otisao nije. :)
|
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8538 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member