Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 16/01/2013 : 21:38:25
|
quote: Originally posted by guderian
Ispričavam se na mješanju u vaš "razgovor" ali pobogu kakve veze ima sad srpski narod???
Kao sto su ljudi rekli ovo su repovi, acestroke je spomenia Tonki nacionalizam zbog toga sta je Tonka prvi spomenia acestrokovo postavljanje pasje guzice na topicu di se raspravljalo o crkvi..eto jedan kratak rezime.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 16/01/2013 21:41:53 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 16/01/2013 : 21:43:11
|
Ljudi vi niste normalni, bez uvred, pa nije vam ovo nova rasprava o tome jeli bolji novi ili stari period zagora, kao ni nova rasprava vjernici vs. komunjare,kao ni nova rasprava koje koga di uvrijedio
Priča je nekom gora nekom bolja nema smisla stavljati ili , ukusio se razlikuju, osim kod Vernija, njega niko nesmije voliti |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 16/01/2013 : 22:16:33
|
Ispričavam se na mješanju u vaš "razgovor" ali pobogu kakve veze ima sad srpski narod??? Koliko sam pročitao Tonka se osvrnuo na tvoje ocjenjivanje recenzija a ti si mu uzvratio da je kanalizacijski štakor???
Ocito citas samo moje postove, dok njegove totalno ignorises. Nema veze. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
going going
Advanced Member
Serbia
11867 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/01/2013 : 22:33:19
|
quote: Originally posted by tinton
Priča je nekom gora nekom bolja nema smisla stavljati ili , ukusio se razlikuju, osim kod Vernija, njega niko nesmije voliti
Kako ces ti da se iznenadis kad vidis moju ocenu Vernijevog crteza kad vidis recenziju |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 16/01/2013 : 22:37:37
|
Nocna mora na moru definitivno.Nešto gluplje od Zagora nisam pročitao. A ove svađalice odmah na hlađenje,sve po redu...jebo smajliće na kraju,stavljaju se iz pogrešnih razloga. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/01/2013 : 22:56:29
|
quote: Originally posted by Zagor12
Guderiane vuku se repovi otprije... Nije ovo prva svađa.
A cekaj zasto ti sada spominjes repove od prije? Pa covjek me iz cista mira nemilosrdno zgazio komentarom, jesam mu ista ali ista ruzno napisao vidis da se jednostavno ne zna ponasati i tocka. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21111 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/01/2013 : 23:01:04
|
Helingen je živ, loša epizoda ???? E šta sve neću pročitati! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:03:05
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Tonka24 Jos da imas pametno sto za reci ajde ok, ali covjek tvojih godina stavlja onakve slike i vrijeda ljude na osnovu toga zato sto se ti ne slazes s njihovim stavom.
Ha! Ti si prava osoba da mi sudi o ponasanjem na ovom forumu. Bezbroj puta si uvrijedio Srpski narod ovdje, pa ako cemo sudit jedan drugom o prijasnjim greskama, po ikakvoj logici ti si vec trebo'o dobit perm-ban. Idiotizam je jedna stvar, ali nema idiotizma kao Tonka24 idiotizam, to je neka nova evolucija koju nauka jos nije analizirala.
Eto vidis pa ti kao da imas 10 a ne 30 + godina, moj tata je bolji od tvoga, eto to je tvoje ponasanje. Na moju kritiku koja je bila normalna ti si uzvratio nemilosrdnom uvredom. Srpski narod? Zasto lazes i generaliziras? Dobro ti znas i svi ovdje moj stav o Srbima. Evo i ti opet vrijedas, zasto vrijedas? Ok nemas argumente ali ne moras onda vrijedati.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:03:30
|
quote: Originally posted by Zagor12
Jebote e kad Tonka dođe na forum odmah postane zanimljivije. *grabs the popcorn*
Inače, moj glas ide "Krvavom pismu".
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:04:22
|
quote: Originally posted by Tonka24 Jos da imas pametno sto za reci ajde ok, ali covjek tvojih godina stavlja onakve slike i vrijeda ljude na osnovu toga zato sto se ti ne slazes s njihovim stavom.
Ha! Ti si prava osoba da mi sudi o ponasanjem na ovom forumu. Bezbroj puta si uvrijedio Srpski narod ovdje, pa ako cemo sudit jedan drugom o prijasnjim greskama, po ikakvoj logici ti si vec trebo'o dobit perm-ban. Idiotizam je jedna stvar, ali nema idiotizma kao Tonka24 idiotizam, to je neka nova evolucija koju nauka jos nije analizirala.
Ispričavam se na mješanju u vaš "razgovor" ali pobogu kakve veze ima sad srpski narod??? Koliko sam pročitao Tonka se osvrnuo na tvoje ocjenjivanje recenzija a ti si mu uzvratio da je kanalizacijski štakor??? Pa kakav je to način? Ako je i od pripadnika "nebeskog naroda",previše je!
Napokon netko da vidi sto se dogada i gdje je problem |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:06:01
|
quote: Originally posted by brni
Ispričavam se na mješanju u vaš "razgovor" ali pobogu kakve veze ima sad srpski narod???
Kao sto su ljudi rekli ovo su repovi, acestroke je spomenia Tonki nacionalizam zbog toga sta je Tonka prvi spomenia acestrokovo postavljanje pasje guzice na topicu di se raspravljalo o crkvi..eto jedan kratak rezime..
Znas di je kratak rezime? Tamo gdje on mene vrjeda kanalizaciskim stakorom iz cistog mira na moju kritiku bez ikakve uvrede i icega, eto tu je kratak rezime. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21111 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:07:05
|
Ispričavam se na mješanju u vaš "razgovor" ali pobogu kakve veze ima sad srpski narod??? Koliko sam pročitao Tonka se osvrnuo na tvoje ocjenjivanje recenzija a ti si mu uzvratio da je kanalizacijski štakor???
Ocito citas samo moje postove, dok njegove totalno ignorises. Nema veze.
A sto da procita? Kako sam ti j uputio normalnu kritiku bez imalo uvrede, a ti me nazivas kanalizaciskim stakorom? |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:08:01
|
quote: Originally posted by Tonka24
Kao sto su ljudi rekli ovo su repovi, acestroke je spomenia Tonki nacionalizam zbog toga sta je Tonka prvi spomenia acestrokovo postavljanje pasje guzice na topicu di se raspravljalo o crkvi..eto jedan kratak rezime..
Znas di je kratak rezime? Tamo gdje on mene vrjeda kanalizaciskim stakorom iz cistog mira na moju kritiku bez ikakve uvrede i icega, eto tu je kratak rezime.
Ne ja sam samo napisa da je on na tvoj post o pasjoj guzici potega srpski narod..mozda je ovaj covik neupucen nije pratia po forumu..ovo su repovi koji su izvuceni da bi gadili jedan drugoga..to je cinjenica.. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:10:35
|
quote: Originally posted by anto
Helingen je živ, loša epizoda ???? E šta sve neću pročitati!
Alo pripazi na rijecnik nemoj da budes kanalizaciski stakor jasno?? |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:11:03
|
quote: Originally posted by velka031
Noćna mora na moru. A vidim da ova tema postaje noćna mora, šteta.
Oprosti prijatelju ali ne mogu i ne zelim i necu dozvolit da me gaze |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:11:07
|
Tonka24, ne seri. Poceo si citavo sranje sa, "ne znas nista o komentiranju Zagorovih recenzija, i ne zasluzujes ni da budes u izboru Zagorologa". A da ne govorim o onim emoticonima o mom misljenju o Hellingen je Ziv, kao da je citavo moje znanje osnovano na tome da mi se ta epizoda svidja.
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:13:44
|
Znas di je kratak rezime? Tamo gdje on mene vrjeda kanalizaciskim stakorom iz cistog mira na moju kritiku bez ikakve uvrede i icega, eto tu je kratak rezime.
Ne ja sam samo napisa da je on na tvoj post o pasjoj guzici potega srpski narod..mozda je ovaj covik neupucen nije pratia po forumu..ovo su repovi koji su izvuceni da bi gadili jedan drugoga..to je cinjenica..
Svaka cast istina cinjenica je. Ali isto tako cinjenica je da nije istina ono sto on tvrdi da ja vrijedam Srpski narod za razliku od njegove pasije guzice. Ja sam ti samo htio reci da me covjek popljuva iz cista mira. Zamisli njemu uputiti kritiku uzivo covjece pa doletila bi ti saka u glavu u sekundi. |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:14:02
|
quote: Originally posted by velka031
Noćna mora na moru. A vidim da ova tema postaje noćna mora, šteta.
Oprosti prijatelju ali ne mogu i ne zelim i necu dozvolit da me gaze
Normalno, dok ti gazi ostale sa i slicnim glupostima, i onda se cudi kad ljudi reagiraju. Stvarno si razumna osoba, nema sta. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:14:39
|
quote: Originally posted by anto
zar je acestroke srbin??
Zar moram da budem srbin da bi imo problem kad neko pljuje po citavom narodu?
Lazes. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:15:58
|
Svaka cast istina cinjenica je. Ali isto tako cinjenica je da nije istina ono sto on tvrdi da ja vrijedam Srpski narod za razliku od njegove pasije guzice. Ja sam ti samo htio reci da me covjek popljuva iz cista mira. Zamisli njemu uputiti kritiku uzivo covjece pa doletila bi ti saka u glavu u sekundi.
Ne znam, ovdje je sve stvar ukusa..nekome je neka epizoda dobra drugome nije itd..obojica ste usijane glave i rasprava je sa ovakvih banalnih stvari prerasla u tesko vridanje..a Tonka baci pogled na prvu stranu..ti su stavia ovo - na njegov izbor..to je stvar njegovog ukusa..ima pravo na svoje misljenje kakvo god bilo..spustite balun "pruzite si ruku" i ciao.. |
Edited by - brni on 16/01/2013 23:19:14 |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/01/2013 : 23:19:12
|
Tonka24, ne seri. Poceo si citavo sranje sa, "ne znas nista o komentiranju Zagorovih recenzija, i ne zasluzujes ni da budes u izboru Zagorologa". A da ne govorim o onim emoticonima o mom misljenju o Hellingen je Ziv, kao da je citavo moje znanje osnovano na tome da mi se ta epizoda svidja.
Covjece ja sam rekao da po meni radi toga ne zasluzujes da budes u izboru, ali opet napomenuo sam tvoje zalaganje za zagora na english i pohvalio. Nisam rekao da ti ne znas o recenzijama nista zasto iskrivljujes moje rijeci? Rekao sam da tvoja ocjena odudara...a o hellingenu sam rekao zamisli da ja kazem da je Zimska Zmija ( tebi najbolje epizoda pretpostavljam ) najgori zagor ikada. Ok mozda je tebi ali ne prozivam te samo ja radi tog famoznog hellingena nego pola foruma, mogao si reagirati argumentirano kao sto si napisao zadnje rijeci u ovom postu. I reagirati kao covjek od 30 godina a ne kao nekakav poludivljak. |
|
|
Topic |
|