Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14969 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/01/2013 : 23:21:51
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Tonka24
Svaka cast istina cinjenica je. Ali isto tako cinjenica je da nije istina ono sto on tvrdi da ja vrijedam Srpski narod za razliku od njegove pasije guzice. Ja sam ti samo htio reci da me covjek popljuva iz cista mira. Zamisli njemu uputiti kritiku uzivo covjece pa doletila bi ti saka u glavu u sekundi.
Ne znam, ovdje je sve stvar ukusa..nekome je neka epizoda dobra drugome nije itd..obojica ste usijane glave i rasprava je sa ovakvih banalnih stvari prerasla u tesko vridanje..a Tonka baci pogled na prvu stranu..ti su stavia ovo - na njegov izbor..to je stvar njegovog ukusa..ima pravo na svoje misljenje kakvo god bilo..spustite balun "pruzite si ruku" i ciao..
Pa ok Brni jebemu mater zar bi sad svima koji stave trebalo sasuti teske uvrede? Daj razmisli malo. Evo i drugi su mu stavljali ne sjecam se tocno gdje pa nije tako reagirao. Ok ja sam 10 puta gore uzvratio na uvredu iz razloga jer me iz cista mira uvrijedio. Bezveze.
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 16/01/2013 : 23:23:20
|
Ok ja sam 10 puta gore uzvratio na uvredu iz razloga jer me iz cista mira uvrijedio. Bezveze.
Pa da bzvz jer je ovo poll i moras odabrat jednu od ponudenih epizoda..u stvari sve je kriv tinton..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14969 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 17/01/2013 : 00:56:39
|
Da se topic zove "Najbolja epizoda Zagora ikada" ne bi bilo problema. : )
Čini mi se da su se tenzije smirile, tako da nema ni potrebe za banom za ace-a i tonku. Osobno, prije bih opalio ban vronskom jer je uspio zagaditi topic "Posveta Ferriju"... topic kojeg će na neki način Ferri i čitat je počeo sa "duhovitim" opaskama vronskog. |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 17/01/2013 : 01:50:54
|
quote: Originally posted by nagor
Čini mi se da su se tenzije smirile, tako da nema ni potrebe za banom za ace-a i tonku. Osobno, prije bih opalio ban vronskom jer je uspio zagaditi topic "Posveta Ferriju"...
Slažem se. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/01/2013 : 09:35:04
|
quote: Originally posted by solar
quote: Originally posted by nagor
Čini mi se da su se tenzije smirile, tako da nema ni potrebe za banom za ace-a i tonku. Osobno, prije bih opalio ban vronskom jer je uspio zagaditi topic "Posveta Ferriju"...
Slažem se.
+1, tako pričati o čovjeku kojemu je 84 godine stvarno nije umjesno, ma o kome da se radi. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/01/2013 : 16:08:21
|
quote: Originally posted by anto
zar je acestroke srbin??
Koliko ćeš nas još povući na istok   |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19898 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/01/2013 : 16:22:35
|
quote: Originally posted by brni
Ok ja sam 10 puta gore uzvratio na uvredu iz razloga jer me iz cista mira uvrijedio. Bezveze.
Pa da bzvz jer je ovo poll i moras odabrat jednu od ponudenih epizoda..u stvari sve je kriv tinton.. 

|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 17/01/2013 : 17:48:54
|
Ti si rekao sve o svom ukusu iznoseci svoje zakljucke o prici " kraken " i " hellingen je ziv ".   Pogotovo kraken pa da 43 % a svi ostali preko 90 %  Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast. Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.
Ovo je ne znam koji put da sam pročitao ovakav ili sličan komentar. Iskreno takva izjava je bezveze zato što 1.četrdesetak ljudi, ja među njima, se time prozivaju zbog loše procene 2.takav projekat zahteva određene strasti i žrtve, što fizičke što finansijske, a da bi se tek tako ignorisalo. Mi koji smo bili svesni toga smo dali svoj glas. Ja lično to razumem i cenim iako se sa njim kao osobom malo malo pa muški sporećkavam. 3.acestroke je i dalje tata-mata mnogim zagorovcima ovde na forumu na temu zagorologije. To što ceni drugačiji tip epizoda od većine i što ima viši prag tolerancije je samo stvar ukusa. Zato molim drage forumaše da se suzdrže od takvih komentara, što Tonku što ostale.
Dao sam glas za "Noćnu moru na moru"...Ta je epizoda gora i od onog sranja od "Hellingen je živ!" 
   |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 17/01/2013 17:49:55 |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4137 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14969 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:20:34
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Ti si rekao sve o svom ukusu iznoseci svoje zakljucke o prici " kraken " i " hellingen je ziv ".   Pogotovo kraken pa da 43 % a svi ostali preko 90 %  Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast. Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.
Ovo je ne znam koji put da sam pročitao ovakav ili sličan komentar. Iskreno takva izjava je bezveze zato što 1.četrdesetak ljudi, ja među njima, se time prozivaju zbog loše procene 2.takav projekat zahteva određene strasti i žrtve, što fizičke što finansijske, a da bi se tek tako ignorisalo. Mi koji smo bili svesni toga smo dali svoj glas. Ja lično to razumem i cenim iako se sa njim kao osobom malo malo pa muški sporećkavam. 3.acestroke je i dalje tata-mata mnogim zagorovcima ovde na forumu na temu zagorologije. To što ceni drugačiji tip epizoda od većine i što ima viši prag tolerancije je samo stvar ukusa. Zato molim drage forumaše da se suzdrže od takvih komentara, što Tonku što ostale.
Dao sam glas za "Noćnu moru na moru"...Ta je epizoda gora i od onog sranja od "Hellingen je živ!" 

Gledaj kako kome. Ja postujem njegovo misljenje, nigdje ga nisam uvrijedio zbog toga, ali i dalje mi je neshvatljivo kako netko tko toliko dugo cita Zagora moze toliko popljuvati epizode Hellingen je ziv i Kraken. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 18/01/2013 : 00:36:05
|
Tonka i Ace, hajde nemojte se svađati  Bilo je tu dosta uvreda kako vidim i mislim da nema potrebe da se nastavlja u tom tonu |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
14969 Posts
Posted - 18/01/2013 : 00:40:17
|
quote: Originally posted by mladjo
Tonka i Ace, hajde nemojte se svađati  Bilo je tu dosta uvreda kako vidim i mislim da nema potrebe da se nastavlja u tom tonu
Nema problema. Ja se ne zelim svadati niti sam prvi poceo. Istina uzvratio sam grubo na uvredu. Mislim da se sve smirilo a ako i ponovo bude vrijedao ja mu uzvracati vise necu. Iako po meni on i ja mozemo raspravljati sasvim normalno kao prije. |
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 18/01/2013 : 01:50:59
|
Evo upravo pročita Hellingen je živ u odabranim pričama.Nakon jedno 5-6 god opet sam pročita ovo. I moram reč sada...epizoda je i dalje predobra! Kao nekoć! Najbolji susret s profesorom. Ubojica iz gomile...pa lutke...pa sječivo...ma perverzija kreativnosti i atmosfere. Ide u top 10 epizoda zagora. A sad..ako je nekome najgori...fala Bogu, neka mu je, iako teško je to razumit. To je isto ko da mi neko kaže da je Umri muški 1 sranje...ko to može reć? |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
|
d.r.p
Senior Member

1598 Posts
Member since 09/08/2007 |
Posted - 18/01/2013 : 11:41:27
|
Nisam čitao većinu ostalih ali zadnji pročitani Zagor(OP) mi je "Hellingen je živ" i glasam za ovo(nepotrebno) đubre od epizode. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4659 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/01/2013 : 15:52:22
|
smrtonosna močvara je jako loša, baš se sjećam tog ljeta po toj epizodi. neka stabla koja ubijaju, glupa priča, a i crtež je pridonio cjelokupnom dojmu. Meni krvavo pismo nije loša epizoda, ako se dobro sjećam to je ona epizoda sa mladim doktorom koji liječi indijance. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 18/01/2013 : 15:54:04
|
Ah, kod tog Hellingena mi se čini da je najočitija ta stara boljka/blagoslov – tj. nostalgija. Mene nitko neće uvjerit da su Demoni bolji od Sjena nad Darkwoodom niti ću ja njih. Samo ću iznijeti svoje osobno, personalno, subjektivno, lično, unutarnje, introspektivno mišljenje. : )
Mogu zamisliti koliko su močno Demoni djelovali za tamo nekog klinca/tinejdžera/tipa u 80-ima - jaka je to priča, ali isto tako i još jače su Sjene djelovale na novu generaciju čitatelja, kojima je to bio doslovno prvi susret sa Hellingenom (moja malenkost)… to je bilo tek jako… Nakon fenomenalne odiseje, Zagor i Čiko se vračaju doma… nalaze Darkwood u kaosu, odnosno u totalnoj noćnoj mori - kentauri traperi, leteći indijanci (ljudi se tome smiju ali kad vidiš te spodobe znaš da je nešto ozbiljno pošlo u krivo), puno referenci na prijašnje epizode, zavjera na kontinetalnoj razini (oni frikovi sa ošticama u dlanu), fenomenalni Edgar Alan Poe, sve pršti od akcije i ozbiljnosti, Hellingen u zavjeri sa samim vragom Wendigom, obračun u svemiru, nema što nema i jednostavno ne želiš prestat čitat…
Stoga sorry, i da maknemo nostalgiju, kod Sjena ostaje sve gore napisano, kod Demona ostaje rekord najduže priče i 500 stranica psihologije… Kao što rekoh… iznosim svoje mišljenje… : )
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4659 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 18/01/2013 : 16:03:05
|
s kojim se ja slažem. Niti meni demoni nisu ostali u nekom posebno dobrom sjećanju, a sad kad sam ih opet pročitao, još i manje mi se sviđaju. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Posted - 18/01/2013 : 22:16:16
|
Meni su Demoni nedodirljivi broj jedan, što se Hellingena tiče, onda Svemirska braća, pa Sjene... S tim da su drugo i treće mjesto dosta blizu, možda su mi zasad Sjene treće samo zbog nostalgije... Možda... |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5417 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 19/01/2013 : 08:12:23
|
quote: Originally posted by solar
Najlošije priče po komentarima u recenzijama su:
Krvavo pismo - 38% Sveti jelen - 39% Zagorova osveta - 40% Vrata straha - 41% Smrtonosna močvara - 42%
Ovdje možete pogledati i sami: http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-custom-stat&Hero=ZG&Sort=2&SortOrder=ASC&Num=0&submit=Tra%9Ei
Ovo je najrealniji izbor koji možete naći kada je u pitanju najbolja i najlošija epizoda jer podrazumjeva prosječan izbor ocjena najvećeg broja čitatelja,prosjek koji je stvaran godinama...svi ostali izbori su nepotrebna glupost,gubljenje vremena i uzrok nepotrebnog prepiranja i svađa. Moram još reći da ako bi gledali samo na ocjene recezenata,one nisu niti najmanje mjerodavne jer neki bolje da se nikada nisu uhvatili recenzija (pogotovo oni koji bez ikakvih opravdanih razloga onako iz trbuha podijele sve jedinice ili sve desetke,a po recenziji bi se dalo zaključiti da tu određenu epizodu nisu nikada ni držali u ruci,a kamoli ju pročitali). |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 19/01/2013 : 09:05:11
|
quote: Ovo je najrealniji izbor koji možete naći kada je u pitanju najbolja i najlošija epizoda jer podrazumjeva prosječan izbor ocjena najvećeg broja čitatelja,prosjek koji je stvaran godinama...svi ostali izbori su nepotrebna glupost,gubljenje vremena i uzrok nepotrebnog prepiranja i svađa. Moram još reći da ako bi gledali samo na ocjene recezenata,one nisu niti najmanje mjerodavne jer neki bolje da se nikada nisu uhvatili recenzija (pogotovo oni koji bez ikakvih opravdanih razloga onako iz trbuha podijele sve jedinice ili sve desetke,a po recenziji bi se dalo zaključiti da tu određenu epizodu nisu nikada ni držali u ruci,a kamoli ju pročitali).
Slažem se sa svime što si napisao, prosječna ocjena komentara recenzija su najbolji pokazatelj kako je neka priča primljena od strane publike. Ono što kažeš, to se skupljalo godinama, predstavlja najveći broj mišljenja od strane ljudi koji su kupili i pročitali strip. Na nekim recenzijama ima i preko 60, 70 komentara, takav veliki anketni uzorak nije moguće nigdje naći i za mene je on važniji od samog teksta i ocjena recenzenta. Ovako na forumu se skupi par ljudi koji su najglasniji i onda ispada da je njihovo mišljenje najvažnije u vezi najbolje/najgore priče, a kad se pogleda stvarno stanje vidiš da to nema veze sa stvarnošću.
Da Talijani imaju ovako nešto, autorima Zagora bi bilo puno lakše jer bi odmah saznali što ljudi vole, gdje su pogriješili i što moraju napraviti da bi sljedeći puta bilo bolje. |
Edited by - solar on 19/01/2013 09:10:15 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 19/01/2013 : 14:20:50
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Dobra ideja, Solar. Ne bi bilo zgoreg poslati im jedan lep spisak postotka ocena čitaoca celog serijala
Da ali trebalo bi se potruditi i napraviti neko objašnjenje ocjena, broj komentara pojedine priče, način na koji sve to funkcionira tako da mogu shvatiti koliko su te ocjene reprezentativne itd...
Najbolje bi bilo kada bi samo znali listati kroz recenzije na kraju krajeva ni to nije toliko teško, ali ovo je već znanstvena fantastika... |
Edited by - solar on 19/01/2013 14:27:59 |
 |
|
Topic  |
|