forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Najgora epizoda Zagora IKADA!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/01/2013 : 16:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
uzmem spisak recenzija, prekopiram ga u tabelu

u tome bi samo trebalo prevesti imena i sifru epizoda iz domaceg u it izdanje, ostali podaci bi bili ocena recenzenta, ocena čitaoca/komentatora i broj komentara:) posao od par sati ali nije nemoguce, a ako bi recke bile poredane upravo po postotcima ocena onda bi mozda mogli time da Buretu i ostalim celnicima ubacimo bubu u uvo:)

moglo bi se isplatiti

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 19/01/2013 : 16:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi trebalo izostaviti ocjene recenzenata i ostaviti samo prosječnu ocjenu komentara, jer je to ionako najbitnije (ukupno mišljenje čitaoca). Recenzenti nisu toliko važni, da se netko uhvati prevođenja recenzija to je već druga priča, ali budući da ih ima nekoliko stotina to je nemoguće.

Edited by - solar on 19/01/2013 16:15:27
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 20/01/2013 : 23:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Mislim da bi trebalo izostaviti ocjene recenzenata i ostaviti samo prosječnu ocjenu komentara, jer je to ionako najbitnije (ukupno mišljenje čitaoca). Recenzenti nisu toliko važni, da se netko uhvati prevođenja recenzija to je već druga priča, ali budući da ih ima nekoliko stotina to je nemoguće.

Slazem se, ocjena recenzenata nema veze u odnosu na ukupnu ocjenu.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 21/01/2013 : 00:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Pa to misle svi normalni ljudi na forumu, već godinama, ovi sustav pretraživanja po subjektivnom dojmu recezenta je totalno glup. To triba odma ukinit i dat prosječnu ocjenu od ljudi, pa bilo njih 100 ili 1, nije bitno, a recenzent neka stane u red i sam komentira i ocjenuje doli s ostalim ljudima, to je tako. PA nemamo mi ode lokalnog kritičara (osim Curnira) da sve stripove (stručno naravno) ocjenuje, pa to bi nekako možda i prošlo.

Ukratko, stvar triba funkcionirat ko IMDB i onda bi sve skupa to bilo relevantno, ovako kad oću nać top 10 priča za pročitat od npr. Zagora dobijem sranje, jel pazi ovo, u top 10 Zagora po Stripovi.com ulazi - ČIKO VITEZ I ČIKO TRAPER? eeeJ? Da neki talijan slučajno svrati reka bi, stani, koji je ovo k*urac?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 21/01/2013 : 00:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
I samo da dodam, ČIKO VITEZ I ČIKO TRAPER upadaju ipak u TOP 5 Zagora, evo sam provjerija...
http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-latest&Title=&Hero=ZG&Author=&Sort=mark&SortOrder=desc

Naš dragi Bjelolasica ima istančan ukus za humor...treba ga Bure uzet za novog scenarista ako Čiko edicija krene opet.

Eto Markose...

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 21/01/2013 : 03:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da nisi primjetio da se u rubrici "dodatne statistike" može pretraživati po prosječnim ocjenama komentara, tako da su svi zadovoljni, evo linka:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=reviews-custom-stat&Hero=ZG&Sort=2&SortOrder=DESC&Num=0&submit=Tra%9Ei

Što se tiče recenzija one su idealno napravljene. Naravno da recenzentova ocjena mora biti dio recenzije, isto kao i prosječna ocjena čitatelja. Pa onda gledaš ono što ti misliš da ti je važnije.

Ja sam samo govorio u vezi slanja ocjena autorima Zagora da bi trebalo izostaviti ocjene rcenzenta jer je cilj dati ljudima uvid što misle fanovi čije ocjene predstavljaju reprezentativan uzorak. A to je za njih najvažnije.

Edited by - solar on 21/01/2013 03:14:48
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 21/01/2013 : 16:47:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Bum! Prvi put vidim ove dodatne statistike. Svaka čast. Al opet, stojim da bi trebalo bit glavne ocjene čitatelja.

Go to Top of Page

mradje11
Junior Member

Canada
365 Posts

Member since 05/07/2004

Posted - 22/01/2013 : 16:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mradje11 an ICQ Message  Send mradje11 a Private Message  Reply with Quote
Od ovih ovdje Vuk Kaplan, ali cudan izbor, meni je Hellngen je ziv bio bas super.

Ehila', Corto come va? Stai prendendo il Sole?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 22/01/2013 : 22:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mradje11

Od ovih ovdje Vuk Kaplan, ali cudan izbor, meni je Hellngen je ziv bio bas super.

Nisi usamljen u tom mišljenju. Ali eto, treba poštivati svačije mišljenje.
Ja bi volio kada bi slijedeći Hellingen bio na tom nivou.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 23/01/2013 : 03:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Evo gledam malo ovu statistiku na početku i ispada da je Vuk Kaplan (Lov na vuka) najlošiji Zagor svih vremena. Sljede Noćna mora na moru i Kukci ubojice. Čak i za šestog Hellingena mogu razumjet da se stavlja na the »najgore ikad« popise, ali Vuk Kaplan mi nije jasan. To je jedna kratka, simpatična epizodica sa lijepom porukom o važnosti zaštitte ugroženih životinjskih vrsta, koja zaslužuje posebno mjesto jer je označila novi početak Zagora na ovim prostorima.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 23/01/2013 : 05:40:40  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Evo gledam malo ovu statistiku na početku i ispada da je Vuk Kaplan (Lov na vuka) najlošiji Zagor svih vremena. Sljede Noćna mora na moru i Kukci ubojice. Čak i za šestog Hellingena mogu razumjet da se stavlja na the »najgore ikad« popise, ali Vuk Kaplan mi nije jasan. To je jedna kratka, simpatična epizodica sa lijepom porukom o važnosti zaštitte ugroženih životinjskih vrsta, koja zaslužuje posebno mjesto jer je označila novi početak Zagora na ovim prostorima.

Slažem se, "Lov na vuka" je sasvim ok. Najveći problem je loš crtež Polesea, ali svejedno može proći.

Edited by - solar on 23/01/2013 05:41:02
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 23/01/2013 : 07:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Od ponudenih, tesko mi je izabrati izmedu ova dva: Smrtonosne mocvare i Nocne more na moru, a gradivo mi se bas ni ne obnavlja jer bi to bilo pravo mucenje. Najvjerovantnije cu glasati za Nocnu moru posto je duza pa je samim time i mucenje duze!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19694 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/01/2013 : 16:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Vuk kaplan izabran je za najgoru epizodu Zagora dosad!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 25/01/2013 : 19:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Čovječe uvijek sam kontra,kako god okrenes.
Meni je taj strip bio prvi strip i prvi zagor i u mome srcu ce uvijek imati posebno mjesto.
Sto se tiče same radnje,definitivno nije najlosija epizoda.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/01/2013 : 22:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by tinton

Čovječe uvijek sam kontra,kako god okrenes.
Meni je taj strip bio prvi strip i prvi zagor i u mome srcu ce uvijek imati posebno mjesto.
Sto se tiče same radnje,definitivno nije najlosija epizoda.

Kao što solar kaže, vjerojatno je problem u Poleseu, takav diletant nije nikada smio crtati Zagora
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/01/2013 : 22:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Uostalom, slazem se da ovakve kratke price ne bi trebale da budu u konkurenciji, "Lov na Vuka" je kratke pricica, i zavrsi se prije nego sto ikad dosadi, sto se stvarno ne moze reci za druge kandidate na listi koji imaju najmanje dvije sveske.
A pogotovo kad se uzme u obzir nostalgija "Lov na Vuka", prica koje reprezentira i kraj i pocetak: kraj Dnevnika u bivsoj Jugi, a istovremeno pocetak SD izdanja u Hrvatskoj. Za neke je ovo bio 'intro' za Zagora.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17012 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 25/01/2013 : 22:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Uostalom, slazem se da ovakve kratke price ne bi trebale da budu u konkurenciji, "Lov na Vuka" je kratke pricica, i zavrsi se prije nego sto ikad dosadi, sto se stvarno ne moze reci za druge kandidate na listi koji imaju najmanje dvije sveske.
A pogotovo kad se uzme u obzir nostalgija "Lov na Vuka", prica koje reprezentira i kraj i pocetak: kraj Dnevnika u bivsoj Jugi, a istovremeno pocetak SD izdanja u Hrvatskoj. Za neke je ovo bio 'intro' za Zagora.

Kad se sjetim radosti kada sam te davne 1994 na kiosku ugledao Lov na Vuka, nakon 3 godine... A da nisam imao pojma da će Zagor ponovno izlaziti, nije bilo interneta, nikakvih vijesti. Naravno da taj strip ima posebno značenje i kod mene, ali ako isključim emocije, ostaje jedan od najlošije nacrtanih Zagora ikada... Iako to nije najgori Zagor ikada, ima bar 5 gorih.
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/02/2013 : 12:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se. Prekratka priča. Koliko se sječam, bila je i zamišljena da se izda dok je trajala neka kampanja za spas vukova u Italiji.
Meni osobno ima tu nostalgičnu draž, no svakako mi nije najgora. Posebno mi je iritantna epizoda 'Nasljedstvo Fitzmayerovih', a od ovih s popisa -'Dolina vjetra'.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/02/2013 : 13:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Kad se sjetim radosti kada sam te davne 1994 na kiosku ugledao Lov na Vuka, nakon 3 godine... A da nisam imao pojma da će Zagor ponovno izlaziti, nije bilo interneta, nikakvih vijesti. Naravno da taj strip ima posebno značenje i kod mene, ali ako isključim emocije, ostaje jedan od najlošije nacrtanih Zagora ikada... Iako to nije najgori Zagor ikada, ima bar 5 gorih.

Ne znam, Poleseov crtež u toj epizodi uopšte mi na prvu (kad sam bio klinac) nije bio loš, a sada...a pogotovo ne sada kada se setim pojedinih crtača

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 20:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Noćna mora na moru ?? Stvarno?

Edited by - raic1922 on 01/10/2014 20:25:53
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/10/2014 : 20:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Koji je sad ovo q!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 21:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Dva topica s istim nazivom
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/10/2014 : 21:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A oba dva je otvorila ista osoba, u samo 5 dana razlike, i nijedan nije bio zakljucan? Ili je saljivac sada (ili prije vremena?) promenio naziv jednoga?

:D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 21:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Ili je topic pošao u krivom smjeru pa je napravio drugi. ..
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 01/10/2014 : 21:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Da... acestroke i tonka24 su se posvađali i izvrijeđali odma na početku
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000