plus da i ta naslovnica Ferrija nije tako loša kako je izpala u Dnevniku...mora da se tada Ferri odmarao malo ili bio bolestan pa to nacrtao na brzaka... za današnje naslovnice je taj Zagor savršen, bar Zagorove proporcije..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
sada cemo stici i kraj tutto serijala u italiji , bas se pitam hoce li ludens nastaviti :) Mi u BIH jos nismo na kioske dobili troglavo cudoviste , fuj sramota
sada cemo stici i kraj tutto serijala u italiji , bas se pitam hoce li ludens nastaviti :) Mi u BIH jos nismo na kioske dobili troglavo cudoviste , fuj sramota
ne vidim razloga da Ludens ne nastavi taj serijal, ali baš nijednog razloga...ionako su za naslovnice več koristili i zenit original i koji problem stavit logo ZAGOR extra i furat dalje,još kad je to najprodavaniji serijal... više sam zabrinut za vas u BIH, dobili svog izdavača i magnetiče a ostali bez drugih kao "stranih"...nadam se da se ti izdavaći i distributeri dogovore jer Zagor treba na kioske...ono striparnice su za najzagriženije...Zagor treba i slučajne i prolazne čitatelje...a kad se zastrupe-več su pečeni. Još uvijem se nadam da AC nastavi, počeli su odlično...njihov Zagor od broja 1 je konačno onakav kakav treba bit...najvjerniji originalu.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Extra nema nikakve veze s tutto izdanjem koje je imalo dodatke tipa Likovi iz Zagorova svijeta, Chico & Comp... Zagor extra nema ni ovu uvodnu stranicu između korica i prve strane stripa.
Kriza je svugdje, objavljeno je u BiH da je hrana skuplja nego u regionu. A da bas ruze cvjetaju u Hr ili Sr ili Slo sa izdavastvom nije tako,pa vec se rezu tiraze stripova i povisuju cijene i udaraju PDV-i, a istina da bar izlaze redovito. Sta znate ljudima je neugodno se javiti jer na svako obrazlaganje situacije moglo bi se pojacati negodovanje citaoca i napasti ih verbalno kao sto i neki napadaju Bernarda i kritiziraju a kupuju i dalje.A isti se ne javlja jer zna da nema rezultata prepirati se sa revnim postavljacima postova. Sta cete, kriza je... Samo apeliram da se i sluzbeno izjasne sta je zapelo i sve ok nitko nece nista uzeti za zamjerku. Ako postoji telefonski broj na internet stranici moze netko dole iz BiH nazvati lijepo i priupitati, eto je li ima dole clan allba,Zlatan,bagi,Patak,onaj clan iz Mostara(sorry ne znam koji je sada u pitanju!) da upita sta je i neka nam napise sta je je li stamparija,kvalitet papira za nabaviti ili financije...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
I ovdje odlicna naslovnica, pogotovo boje, logo bijeli a i malo mi je cudna zagorova faca. Sto se tice izdavaca, ja sam stvarno zadovoljan LU jer i dalje izlze redovno i dalje guraju u ovoj velikoj krizi ( ne samo financija ) i najmanje bitno... nisu poskupili.
kupio u snk...legendarni skok u provaliju...kako vraća u djetinjstvo...mislim da ne bi znao tri negativca od bureta nabrojati...a samo iz ove avanture u pola noći nabrojim...jednooki jack,,,pequot...stik...bomba...
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Ma ludilo od epizode, jedan od mojih prvih susreta sa Zagorom... Imao sam sreće da sam se prvih nekoliko puta susreo samo s Ferrijem, sjećam se da mi je Donatelli bio razočarenje... Ali kad vidim kakvih crtača danas ima, stari Franco je bio zakon, a uskoro izlazi Brodolom na Missouryju, po meni njegov (uz Vuka Samotnjaka) najbolji rad na Zagoru... Ma razdoblje za poželjeti!
Ma nastavit će se dalje, šta vam je ljudi, Zagor Extra je možda i Ludensovo najprodavanije izdanje. A ako su takvi amateri da ne mogu malo urediti naslovnicu i staviti Extra header onda mogu slobodno prestati s radom. I kao što je već netko rekao, i prije su to radili. Uostalom, zar oni ne dobe prazne kolorirane naslovnice i onda lijepe te naslove?
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Hvala Znači, ponedjeljak "napadam" kiosk u nadi da ću naći bar jedan primjerak koji liči na nešto.
Odi u Tisak, ali onaj veci, ne trafiku nego bas prostor Tisak tamo garant ima savrsenih primjeraka.
Hvala Nađe se i na kiosku, ako teta nije u PMS-u, menopauzi, ako nema nikoga kome posuđuje za čitanje, ako ne pada kiša, ako nisu na jakom suncu, ako, ako, ako... Skoro pa nemoguća misija, a još i mnogi dođu sjebani već iz same tiskare.
kupio u snk...legendarni skok u provaliju...kako vraća u djetinjstvo...mislim da ne bi znao tri negativca od bureta nabrojati...a samo iz ove avanture u pola noći nabrojim...jednooki jack,,,pequot...stik...bomba...
preach, brother, preach!
sad ide 100 brojeva tonćinelija, koje li sreće nema štorije bez divovske makljaže