forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 591

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Tonka24

Da tako ste se rijesili Bilica?
Pa vama koji navijate za Jajduka svi koji nogom kroce u Zagreb su izdajice i lopovi.
Da nije bilo Stimca i Bilica, sad bi se borili za peto mjesto...
I onda Dinamo pljuje po svojim legendama...

Di si ovo procita..bice od onih invalida sta komentiraju na index.hr..to su ti bice idoli..aj ne komentiraj nesto o cemu nemas apsolutno nikakvog pojma..

Nema si ti pojma o klubu za koji toliko dicno navijas,ili nemaš pojma ili želiš viditi samo ono sto tebi odgovara.Tipican tovar.
Zapravo nisi tovar vec Vodicani... Hahah.
Da da jos nisam čuo da netko "simpatizira" Barcelonu, to samo ti biće.
Hajduk tvoja ljubav tvoj klub zasto onda seres po tudem?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:09:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema si ti pojma o klubu za koji toliko dicno navijas,ili nemaš pojma ili želiš viditi samo ono sto tebi odgovara.Tipican tovar.

A sto ocekivati od nepismene i neobrazovane osobe poput tebe da u nedostatku argumenata pribjegne ovakvim stvarima..

Ono o Vodicanima necu ni komentirati..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Brni, ah zaboravio sam ti si navijac Barcelone zbog Romarija

Kao sto rekoh simpatiziram ih od tih godina..Romario, Stoickov, Ronaldo pa Rivaldo, Figo itd..Liverpool mi je drag zbog nevjerovatne tradicije i navijaca..za razliku od tebe kojem je jedini faktor lova..

Hahaha o čemu ti lupus? Pretpostavljam da si moje godište... Znaci ti si sa cirka 4 godine uživa u igrama romarija....
A kod tebe je uvjet jedino da vas ima ja Govana i da pljujete po drugima.Usput Liverpool je usto klub koji ima jako malo trofeja.Ne blamiraj se.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 12:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A sto ocekivati od nepismene i neobrazovane osobe poput tebe da u nedostatku argumenata pribjegne ovakvim stvarima..

meni je smiješno da neko nekoga naziva "tovar", a zna se u kom kontekstu je taj izraz i za kog vrijedi , tj. zadranin nazove nekog iz vodica tak

ko da ja sad tu nekog nazovem šugo purgerska,a ja živim 20 minuta pješke od jelačić placa

Edited by - djule on 03/02/2013 12:12:02
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

A kod tebe je uvjet jedino da vas ima ja Govana i da pljujete po drugima.Usput Liverpool je usto klub koji ima jako malo trofeja.Ne blamiraj se.

Da ali meni je Live drag ima vise od 10 godina..sad mi reci koliko je on osvojia prvenstava u meduvremenu..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

quote:

Iz istog razloga zbog kojeg ti ne voliš Mamica.Politika kluba tj Rena Sinovcica.Pogotovo jer se trse iz petnih zila kad igraju protiv Dinama a kad igraju s Hajdukom onda puštaju.To nije Zadar vec Hajduk B, samo sto se zove Zadar.Za Lokomotivu se bar zna čija je, Hajduk to radi drugačije.Lokomotiva ima rezultate za razliku od Zadra kojemu je svrha ostati u ligi kako bi Dinamu oduzeo koji bod i pustio Hajduku svih 6.

pa ne pitam te jel navijaš za sinovčića ili mamića!

već te pitam zakaj ne navijaš za zadar? ili zadarkomerc dok su bili šesti, a u napadu bjelonović, svejedno, nije čak ni bitno?

nije bilo rene tad...

a ono, moj grad, moj klub... ak si počeo navijat za manchester united sa 6(ja evo moram bit iskren kasnije sam otkrio neke strane nogometne klubove, pojavom petice na ekranima(prvi prijenos premier lige mi je bil aston villa-west ham na televiziji unsko-sanskog kantona ) ti si izgleda bil napredniji ) onda si vjerovatno ranije otkrio i nk zadar...

Stari moj zasto seres toliko? A zasto ne govoriš Brniju zasto on ne navija za Vodice, zato jer njemu vire noge iz tvog supka?Aj ostavi se ti ulizivanja i seri o Dinamu kao sto uvijek seres.... Tebi se sigurno neću opravdavati kako sam i zasto navijam za Uniteda...Konzerva navijaču.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hahaha o čemu ti lupus? Pretpostavljam da si moje godište... Znaci ti si sa cirka 4 godine uživa u igrama romarija....

Stariji sam od tebe 5 godina a prvo Svjetsko sam gleda "94 u SAD-u..zbroji dva i dva jbg..

Ko je na tom Svjetskom bija uz Baggioa najbolji igrac?

Edited by - brni on 03/02/2013 12:17:16
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

meni je smiješno da neko nekoga naziva "tovar", a zna se u kom kontekstu je taj izraz i za kog vrijedi , tj. zadranin nazove nekog iz vodica tak

ko da ja sad tu nekog nazovem šugo purgerska,a ja živim 20 minuta pješke od jelačić placa

Djule, nisam ga nazvao tako iz namjera na koje ciljate ti i on,ali shvaćam vas sto očekivati od nekoga takvo nešto s znas da njihovo mozgovi nisu u stanju to shvatiti.
Jos Brni govori da ja nisam zlonamjeran, dobro ti je reka dosada kontradiktoran si u svemu, kako bura zapuse tako se Brni okreće.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jos Brni govori da ja nisam zlonamjeran,

Da u onom slucaju vjerujem da nisi bija..kakav si inace neman pojma niti me zanima..

Edited by - brni on 03/02/2013 12:19:34
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da ali meni je Live drag ima vise od 10 godina..sad mi reci koliko je on osvojia prvenstava u meduvremenu..

Zasto onda pljujes i ismijavas i pokušavas na sve načine opovrgnuti da ja navijam za Uniteda? Zato sto je uspješniji od Liverpoola?Daj nauči se gubiti.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Stariji sam od tebe 5 godina a prvo Svjetsko sam gleda "94 u SAD-u..zbroji dva i dva jbg..

Ko je na tom Svjetskom bija uz Baggioa najbolji igrac?
Kažeš 5 godina? Ok koliko ja imam godina?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zasto onda pljujes i ismijavas i pokušavas na sve načine opovrgnuti da ja navijam za Uniteda? Zato sto je uspješniji od Liverpoola?Daj nauči se gubiti.

Ma briga mene i za jedne i za druge..samo mi je smjesno kako navijas ili pocmes navijati za klubove koji su besramno bogati..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:22:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jos Brni govori da ja nisam zlonamjeran,

Da u onom slucaju vjerujem da nisi bija..kakav si inace neman pojma niti me zanima..

Sto si onda komentira?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko znam 24 a ja 29..znaci oduzimaj..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto si onda komentira?

Komentira sam taj izolirani slucaj..mislia sam da te dosada krivo shvatia..ko i ne bi s obzirom na tvoj red u recenici..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma briga mene i za jedne i za druge..samo mi je smjesno kako navijas ili pocmes navijati za klubove koji su besramno bogati..

Kao sto je i meni smiješno da ti navijas samo za klubove koji imaju poznate navijače? Nogomet nije samo urlanje na stadionima.Cudi me kako ne navijas za G.Rangers.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cudi me kako ne navijas za G.Rangers.

Nisu mi dragi..ni oni a ni Celtic..zato mi je Millwall drag..

Edited by - brni on 03/02/2013 12:27:12
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:27:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koliko znam 24 a ja 29..znaci oduzimaj..

Da si malo pogledao u profilu kada sam se logirao prvi puta znao bi da imam 26.
Nisam znao da si toliko star mislio sam da si mladi od mene godinu dana.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 12:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stari moj zasto seres toliko? A zasto ne govoriš Brniju zasto on ne navija za Vodice, zato jer njemu vire noge iz tvog supka?Aj ostavi se ti ulizivanja i seri o Dinamu kao sto uvijek seres.... Tebi se sigurno neću opravdavati kako sam i zasto navijam za Uniteda...Konzerva navijaču.

kakav je to konzerva navijač?

pa iskreno, rekao bih mu da navija za vodice,al spletom okolnosti ne znam jel vodice imaju nogometni teren,a kamoli klub

i ak navija za vodice kraj hajduka, pa nije problem.

mi tebe zezamo jer navijaš za bogate klubove, samo zato jer su puni ko brod.
mogu shvatit kad neko navija za barcu ili ajax jer su sinonim za lijep nogomet. mogu shvatit ak neko navija za liverpool zbog tradicije, navijača i engleskog tipa nogometa. ista stvar sa talijanima.
al nemrem shvatit kad nekog uloviš sa prstima u pekmezu poput tebe, rekao si da pratiš manchester već 20 godina(očigledno nije istina, baš '92. ne znam na koji način si mogao znat da postoji engleska, a kamoli neki nogometni klub), isto tak i sa anžijem. izmišljaš stvari.

kad te pitam zakaj ne navijaš(uz ostale klubove,niko ne veli da moraš se nekog odreći) za klub iz svog grada?

ti odgovaraš zbog - rene. pa nije reno 20 godina u klubu, al pitanje, jel bi navijao za zadar da su puni ko brod( i da nema rene,al to nije ni bitno) i uspješni kao što navijaš za dinamo,psg,anži,rijeku,man.utd?

i još jednu stvar, pravi navijač navija za svoj domaći klub, bio on lokalni ili iz regije, voli jedan jaki domaći i voli onaj gdje vidi igralište sa prozora(kao što ja vidim kranjčevićevu ili brni igralište od vodica ak postoji) i svako od nas ima simpatije(bitna razlika od navijanja) prema nekom stranom klubu... bilo radi dresova, igrača, lijepog nogometa... al sigurno ne radi love, kao u tvom primjeru anžija.

tonka, nemoj se previše srditi i lakše biraj riječi, ja ti nisam rekao da sereš i da ti vire noge iz globinjovog šupka
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam znao da si toliko star mislio sam da si mladi od mene godinu dana.

Ja kad sam prvi put cita tvoje postove mislia sam da imas negdi oko 12..vidis kako nas zivot iznenadi..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sto si onda komentira?

Komentira sam taj izolirani slucaj..mislia sam da te dosada krivo shvatia..ko i ne bi s obzirom na tvoj red u recenici..

Shvaća taj itekako, samo sto se pravi lukav. Misli da je jedini psiholog na svijetu.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa iskreno, rekao bih mu da navija za vodice,al spletom okolnosti ne znam jel vodice imaju nogometni teren,a kamoli klub

i ak navija za vodice kraj hajduka, pa nije problem.

Haha da imamo lipi teren, novo sve napravljeno..klub je mislim negdi u zupanijskoj tako nesto..mogu simpatizirat jer je klub iz mog mista ali navijat nikako..da igraju Vodice-Hajduk ja bi opet otisa medu Torcidu i navija za Hajduka..to je moj klub jbg..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:36:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

mi tebe zezamo jer navijaš za bogate klubove, samo zato jer su puni ko brod.
mogu shvatit kad neko navija za barcu ili ajax jer su sinonim za lijep nogomet. mogu shvatit ak neko navija za liverpool zbog tradicije, navijača i engleskog tipa nogometa. ista stvar sa talijanima.
al nemrem shvatit kad nekog uloviš sa prstima u pekmezu poput tebe, rekao si da pratiš manchester već 20 godina(očigledno nije istina, baš '92. ne znam na koji način si mogao znat da postoji engleska, a kamoli neki nogometni klub), isto tak i sa anžijem. izmišljaš stvari.

Jbg on ne kuzi sta mi njemu pokusavamo reci..pomisa je kruske i jabuke..ali da bar prizna..pa sta da navija za bogate klubove..ali naravno sta se vise bude koprca vise cemo ga "zezati"..

Edited by - brni on 03/02/2013 12:36:42
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 13:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

a Barcelonu samo simpatiziras, hahah ma daj pa navijas za klub koji je jaci 10 puta i od Anzija i od Psg-a i da koji je usput jaci i od Uniteda.

quote:

Usput Liverpool je usto klub koji ima jako malo trofeja.Ne blamiraj se.

quote:

poznate navijače? Nogomet nije samo urlanje na stadionima.Cudi me kako ne navijas za G.Rangers.

Ali nevjerovatno cak i ove klubove sta sam ih spoemnia - Braca i Live kod njih Tonka vidi samo koliko su jaki i koliko su trofeja osvojili..

A kad je bila rasprava o navijacima mislia sam da ce mi spomenit Millwall ili West Ham ili tako neki klub ali naravno on je spomenia klub koji ima najvise trofeja u Skotskoj i jedan je od najtrofejnijih uopce a sada su ispali u najnizi rang natjecanja..imaju i vjerne navijace ali daleko od Liveovih i sl. po tradiciji i prepoznatljivosti..Tonka je stvarno osebujan momak..

Edited by - brni on 03/02/2013 13:39:01
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 13:49:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Tko meni soli pamet
Jedan živi život u devedesetim godinama, govori da je navijač jednog kluba po kojemu redovito pljuje,ogorčen je da ogorceniji ne moze biti,i od 500 postova 450 mu je na temu kako je Mamić lopov.Da ne govorim da bez beda kaže ljudima 10 puta gore rijeci od mene tj onima koji stanu u obranu Zdravka Mamica i to je naravno opravdano.Da ne govorim o njegovoj pataloskoj opsjednutosti Mamicem.
Drugi, Likuje ovome, proziva ga po forumu da je najbolji da je kralj,a taj drugi nema pojma da mu se ovaj uvlaci u guzicu jer pljuje vlastiti klub za koji navija a ovaj mrzi.
A ne želim o tome kako je kao suncokret, kako se naljuti i ignorira kad se njega uhvati sprdati.
Mene bi bilo sramota da imam preko 5000 postova i sve na sportu pljuvacina do pljuvacine...
Dečki svako vamo dobro, želim vam sve najbolje vašem Hajduku koji ce prvak za 55 godina i Dinamu iz sedamdesetih godina.
Go to Top of Page
Page: of 591 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000