forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Batman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 69

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 03/02/2013 : 14:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Kad me malo uhvati volja za Batmanom,budem sigurno :D

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 04/03/2013 : 18:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
ljudi razocarenje veliko, sad cu malo pisati o trenutnim desavanjima kod Batsa ko jos prati bice spoilera pa da pocnem...

Death of a family mi se cinilo kao super stvar, vratili su jokera ludjeg nego ikad sve super da bi zavrsetak bio ono, krajnje anticlimactic
nikakav death nista... da bi kasnije se desilo u incorporated

spoiler

ovaj mali sa mog avatara je umro, znam sta ce te reci svi se oni vracaju, al na neke se ceka po par godina, a po meni bio je bas dobar robin... i da se bar desilo u toj Joker prici, ubise ga u Incorporated, ''Grant Morrison comics'' gdje dva heroja u isto vrijeme sakom udaraju negativca, gdje svaka stranica mora biti homage nekom starom vremenu, i gdje je prica cisti kurac... Unaprijed izvinjenje fanovima Grant Morrisona ali sto se tice Bat fanova podjeljeni smo, niste u vecini.

ako tome dodam kakva sranja pise Scott Lobdell sa Red Hood-om itd, novi DC mi je promasaj sto se tice Bat familije

toliko

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 04/03/2013 : 19:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
bat familiaj i new 52 me zbunjuju iskreno, continuity je skroz na skroz u ku*cu, koji je time frame incorporateda, death in the family price, batman and robin price, opcneito svih new 52 naslova, ja gan ikako nemogu pospajati
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 04/03/2013 : 21:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
ovo sam sino procitao. Nije lose, crtez je veoma dobra, ali prica ... eh. Moglo je i bolje.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

sandyboy
Average Member

628 Posts

Member since 09/09/2010

Posted - 04/03/2013 : 21:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sandyboy a Private Message  Reply with Quote
Slažem se, Johns se nije u Batmanu snašao.
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 04/03/2013 : 21:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Meni je bas solidna prica. Crtez je fantastican.

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/03/2013 : 17:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Planiram početi sa čitanjem B&R:Born to kill od Tomasija, pa me interesuje da li ovaj serijal ima veze sa arc-om Court of Owls, pošto ću njega čitati na papiru za mjesec dana, kad mi stignu Night of Owls i City of Owls...
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 13/03/2013 : 17:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Planiram početi sa čitanjem B&R:Born to kill od Tomasija, pa me interesuje da li ovaj serijal ima veze sa arc-om Court of Owls, pošto ću njega čitati na papiru za mjesec dana, kad mi stignu Night of Owls i City of Owls...

Ne priča nema veze i fala Bogu da nema.
Priča je više vezana kao dodatak bats incu .tj priča je taman prije zadnjeg poglavlja bats inca leviathan strikes.
Još mogu reć da bats inc n52 broj jedan spominje taj slučaj iz te priče.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/03/2013 : 17:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by provodina

quote:
Originally posted by swamp thing

Ne priča nema veze i fala Bogu da nema.
Priča je više vezana kao dodatak bats incu .tj priča je taman prije zadnjeg poglavlja bats inca leviathan strikes.
Još mogu reć da bats inc n52 broj jedan spominje taj slučaj iz te priče.

E, hvala
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/03/2013 : 22:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=69072

Fala kurcu...
Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 24/03/2013 : 13:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Nisam čito Smithovog Batmana....kakav je?
BTW Jel prati itko Comic Book Men?
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/03/2013 : 20:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SonicHR

Nisam čito Smithovog Batmana....kakav je?
BTW Jel prati itko Comic Book Men?

Meni je skroz dobar. Prvi trejd (Kakofonija) je onako, zabavan, dok je drugi trejd donio veliko poboljšanje, i u priči i u crtežu (iako je isti crtač), ali je završen jednim od najžešćih klifhengera ikada, tako da sam popizdio... Uglavnom, Smit je odradio posao

Edited by - swamp thing on 24/03/2013 20:57:55
Go to Top of Page

The Kid #9
Starting Member

35 Posts

Member since 06/05/2012

Posted - 26/03/2013 : 01:47:35  Show Profile Show Extended Profile  Send The Kid #9 a Private Message  Reply with Quote
Kev je veliki ljubitelj Betmena, ali je The Widening Gyre bio užasan.

On naduvan i Flanagan sa svojim krvoločnim idejama ipak nisu dobitna kombinacija za ozbiljne priče iz Gotama.

Edited by - The Kid #9 on 26/03/2013 01:47:59
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 26/03/2013 : 11:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Kid #9

Kev je veliki ljubitelj Betmena, ali je The Widening Gyre bio užasan.

On naduvan i Flanagan sa svojim krvoločnim idejama ipak nisu dobitna kombinacija za ozbiljne priče iz Gotama.

Eto ti sad
A meni baš gotivan bio. Jbg, meni je priča zabavna i jedva čekam završni dio...
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11926 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 01/04/2013 : 16:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Na netu naleteo na slike nekog Batmanovog stripa Gotham Central?
Vidim da se bavi policijom Gothama. Jel neko citao kako mu se svideo? Jel se u stripu pojavljuje Batman ili su likovi samo policajci?

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/04/2013 : 21:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Pojavljuje se Bets, ali su policajci glavni
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 02/04/2013 : 22:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Na netu naleteo na slike nekog Batmanovog stripa Gotham Central?
Vidim da se bavi policijom Gothama. Jel neko citao kako mu se svideo? Jel se u stripu pojavljuje Batman ili su likovi samo policajci?

batman se pojavljuje možda u 15ak frejmova. u stvari je strip ko NYPD blue u Gothamu, samo da je puno puno bolje. nešto bolje iz onog vremena

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

The Kid #9
Starting Member

35 Posts

Member since 06/05/2012

Posted - 03/04/2013 : 00:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send The Kid #9 a Private Message  Reply with Quote
Brubejker je čovjek rođen za detektivske priče, tako da ne može da omane. :)
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/04/2013 : 15:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Koji su čitali arc 'Death of the family':

Je li ovdje sakupljeno sve što je važno za priču?

http://www.amazon.com/Batman-Vol-Death-Family-The/dp/1401242340/ref=pd_sim_b_1

http://www.amazon.com/Joker-Death-Family-New-52/dp/1401242359/ref=sr_1_57?s=books&ie=UTF8&qid=1365429111&sr=1-57&keywords=DC
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 09/04/2013 : 13:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
da, sve je tu. ako ne piše Scott Snyder onda ti ne treba za tu priču. dosta ti je samo batman, vol.3

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/

Edited by - sloppy on 09/04/2013 13:45:51
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 09/04/2013 : 20:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Hvala :)
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 09/04/2013 : 21:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Jel death of the family stvarno toliko dobar kao što svi kažu ?

Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 09/04/2013 : 23:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Meni je bio odličan, napet psihološki triler, ali sam očekivao bolji kraj (kao i kod Court of Owls)... čini mi se da će se poslijedice radnje osjetit tek kasnije...
Go to Top of Page

TomViolence
Starting Member

Croatia
34 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 13/04/2013 : 16:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send TomViolence a Private Message  Reply with Quote
Death of The Family je bio interesantan po tome što je započeo kao kombinacija standardnog modernog Batman stripa i američkih underground horror stripova iz osamdesetih tipa Faust ili Gore Shriek(očekivano, obzirom da je Capullo započeo karijeru u Gore Shrieku).
Prvi brojevi su bili sasvim solidni, poprilično krcati groteskom i brutalnošću koja se ne vidi u stripovima tog tipa, ali također i poprilično blesavi i bezdušni, što doduše i ovako i onako ide ruku pod ruku s modernim mainstream superherojskim stripom. Produkt a ne umjetnost, ali barem glupo zabavan produkt.
Nakon tih prvih par brojeva strip počinje patiti od istih stvari od kojih je i čitav Court of the Owls event patio: pretjeranog i namjernog odugovlačenja i drastičnog pada u kvaliteti gdje priča praktički sa svakom idućom stranicom postaje sve formulaičnija i predvidljivija, tim više što Snyder svim silama pokušava konstantno biti šokantan i nepredvidljiv.
Samo finale eventa je, ukratko, jedan od najgorih stripova koje sam pročitao u zadnje vrijeme i potpuno mi je ubilo volju za daljnjim praćenjem Snyderovog runa. Capullo je dobar crtač, ali ne toliko dobar.
Tucker Stone sa Comics Journala je DOTF(i Snyderov run na Batmanu uopće) savršeno sumarizirao u samo nekoliko riječi: competently put together popular horseshit.

Edited by - TomViolence on 13/04/2013 16:42:24
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 08/05/2013 : 00:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Imam jedno pitanje za one koji su pratili Morrisonov run na Batmanu. Procitao sam Batman and Son, Black Glove i Batman R.I.P.. Sad me zanima koliko su vezani Resurrection of Ra's al Ghul i Time and the Batman sa cjelom tom pricom i isplati li mi se njih nabavljat?

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 08/05/2013 00:29:30
Go to Top of Page
Page: of 69 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000