forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 30/03/2013 : 16:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
pomalo jasta

al to ne znaci da im ne treba pomoci
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 01/04/2013 : 00:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

globinjo (1) - 30 dana - navijanje za krivi klub i huškanje naroda protiv jedinog svetog kluba. Kazna ističe 1.5. ili ranije ako pređe na pravu (plavu) stranu.

Koji je danas datum?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/04/2013 : 00:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ne znam o čemu pričaš:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12629 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/04/2013 : 09:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

globinjo (1) - 30 dana - navijanje za krivi klub i huškanje naroda protiv jedinog svetog kluba. Kazna ističe 1.5. ili ranije ako pređe na pravu (plavu) stranu.

Koji je danas datum?

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 02/04/2013 : 18:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by acestroke

Nope, obzervacija, nista drugo.
Speaking of which, i maki_mostar danas treba da bude odkljucan. Interesuje me samo planira li da se isprica svima onima koje je uvrijedio prosli put.

Ahh njegovo postojanje je samo most koji su na brzinu gradili na temeljima onog starog..srusenog..povijesnog...

Muče te nekakve zavjereničke teorije?

Nope..samo citam izmedu redova.
Nije bilo upuceno tebi, ali izgleda da se osjecas prozvanim sto nas dakako vodi do zakljucka i prikljucka zakljucku da sam ustvari u pravu

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 02/04/2013 18:14:29
Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 02/04/2013 : 19:02:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:
Originally posted by mamlaz

mislim da nije dsormaz u pitanju vec jedan drugi clan. mislim da se moram ispricati dsormazu kada se vrati.

Ako nije dsormaz onda je njegov desničarski brat blizanac...Šala mala...Nema se dsormaz šta ljutiti ništa loše nije napisano o njemu na topic-u od rahmetlije Chaveza...A maki...Ma ko mu jebe mater...

A ko je tebi jebe? I tako, ovaj ovo napisao i preživio? I još je on meni dobrodošlicu privatnu poruku poslao kad sam se vratio, ali neka.
I kad sam već ovdje vidio, mamlaz se meni trebao ispričati (i ostali mamlazi). Šta je se imao dsormazu ispričati što je meni govorio da sam ja on? Slabo mu logika ide.

Edited by - Maki_Mostar on 02/04/2013 19:06:58
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 02/04/2013 : 19:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Molim, smirite tenzije

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 02/04/2013 : 19:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Molim, smirite tenzije

Ma nema tenzija, ne boj se da ćeš imat posla.

Edited by - Maki_Mostar on 02/04/2013 19:10:19
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 02/04/2013 : 20:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Nećemo dizati tenzije,kako čarlita reče na drugom topic-u valja dizati neke druge stvari...Napisaću otprilike ono što sam maloprije pe-emom poslao makiju...Ne znam kakve on isprike očekuje i od koga.Na onom spo(l)rnom topic-u većina stvari je bila čista sprdnja pogotovo dio o zamjeni makija sa dsormazom.Ja sam ponovo isčitao nesretnu temu i nisam našao ništa s moje strane da bi isprovociralo prvo onaj nacionalistički a zatim primitivistički ispad od strane druga makija...Ako ima neko da je primjetio u mojim postovima da sam izazvao onakvu reakciju neka pokaže,možda sam ja previše subjektivan...Glede psovanja majke i uzvrata na isti način neka ostane na tome ne bi trebalo ići dalje mada vidim da drugu makiju nije dosta...Toliko od mene na ovu temu neću više baljezgati da ne bih opet isprovocirao neželjene reakcije...

Wtf?
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/04/2013 : 22:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Maki_Mostar

quote:

quote:

mislim da nije dsormaz u pitanju vec jedan drugi clan. mislim da se moram ispricati dsormazu kada se vrati.

Ako nije dsormaz onda je njegov desničarski brat blizanac...Šala mala...Nema se dsormaz šta ljutiti ništa loše nije napisano o njemu na topic-u od rahmetlije Chaveza...A maki...Ma ko mu jebe mater...

A ko je tebi jebe? I tako, ovaj ovo napisao i preživio? I još je on meni dobrodošlicu privatnu poruku poslao kad sam se vratio, ali neka.
I kad sam već ovdje vidio, mamlaz se meni trebao ispričati (i ostali mamlazi). Šta je se imao dsormazu ispričati što je meni govorio da sam ja on? Slabo mu logika ide.

Ok izvinjavam ti se sto si mi jebao sve po redu jer sam te nazvao drugim imenom.
Sto se mene tice mozes me zvati tudjim nickovima a ja da tebi psujem sve po spisku. jel ti odgovara ta logika? evo dopustam ti da mi kazes da sam bilo koji drugi nick i ja cu tebe ispsovati i jos traziti od tebe da mi se ispricas? moze?

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 02/04/2013 : 22:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ok izvinjavam ti se sto si mi jebao sve po redu jer sam te nazvao drugim imenom.
Sto se mene tice mozes me zvati tudjim nickovima a ja da tebi psujem sve po spisku. jel ti odgovara ta logika? evo dopustam ti da mi kazes da sam bilo koji drugi nick i ja cu tebe ispsovati i jos traziti od tebe da mi se ispricas? moze?

Neću ja tebe zvati tuđim nickovima bez dokaza. .
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 02/04/2013 : 23:05:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neću ja tebe zvati tuđim nickovima bez dokaza. .

Ajd sori ako te to toliko pogodilo, ali mislim da te ipak nisam bio uvrijedio time sto sam te nazvao dsormaz
Evo kazi i ti meni dsormaz pa smo kvit

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 02/04/2013 : 23:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message
ne, ti si bjelolasica. Pomilovanje za uvredu?

Edited by - Maki_Mostar on 02/04/2013 23:22:51
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 03/04/2013 : 07:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

ne, ti si bjelolasica. Pomilovanje za uvredu?

moze:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/04/2013 : 15:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

"Zabranjeno je otvaranje višestrukih naloga.
Novi nalozi banovanih članova će biti obrisani, a uslijediće i zabrana IP adrese."

Da je ovakvo pravilo ovdje kao sa drugih foruma, a inace posjecujem samo ovaj, ne bi bilo ovih topika...

Otkud onda znas kako je na drugim forumima?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2013 : 16:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

Novi nalozi banovanih članova će biti obrisani, a uslijediće i zabrana IP adrese."

Da je ovakvo pravilo ovdje kao sa drugih foruma, a inace posjecujem samo ovaj, ne bi bilo ovih topika...

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/04/2013 : 16:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

Citam sa strane ne moras biti logiran isto kako mnogi citaju ovaj i prikljucuju se na isti jer znaju da ce se opet vratiti nakon baniranja i podjebavati ostale normalne...ako nas jos i ostalo takvih...
A postoji i pravilnik koji je u osnovnim postavkama svih foruma koji mozes procitati bez da se logiras.
Eto kako znam...
Kao sto trenutno ima 47 gostiju da citaju ovaj forum a da nisu logirani a 25 aktivnih clanova, znaci netko ceka da netko napise nesto pa skoci kao kobac i ili da potpiri vatru i ili da nasjedne na provokaciju, a da netko stisava vatru istim intezitetom takvih je malo...

P.S. i posjecujem samo ovaj forum kao logiran druge samo procitam ponekad

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 03/04/2013 16:20:32
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/04/2013 : 16:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Pa drugi nalog Makija je zaključan zauvijek, a on je dobio kaznu zbog toga

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Maki_Mostar
New Member

Bosnia and Herzegovina
229 Posts

Member since 27/02/2013

Posted - 03/04/2013 : 16:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Maki_Mostar a Private Message
quote:

Ali, on bi mene u grob, traži zakone, uredbe, pravilnike...
Hajde, emirem, šta se grizeš... Jasno je da me mrziš, ali ja ću ostati tu, neću biti banovan više, zato istresi to iz sebe, bit će ti puno lakše.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/04/2013 : 17:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
quote:

Nećemo dizati tenzije,kako čarlita reče na drugom topic-u valja dizati neke druge stvari...Napisaću otprilike .. bla bla bla ..

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/04/2013 : 18:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

quote:

Ali, on bi mene u grob, traži zakone, uredbe, pravilnike...
Hajde, emirem, šta se grizeš... Jasno je da me mrziš, ali ja ću ostati tu, neću biti banovan više, zato istresi to iz sebe, bit će ti puno lakše.

Sumnjam da te emirem mrzi, nije on takav tip. Samo sto je spomen'o razlog tvoje kazne nije dokaz da te mrzi.
Naravno, ako budes ovako naglo reagir'o na svaki post u kojem si spomenut, moguce je da ljude i sam natjeras na to misljenje. Ionako se dosta tenzija ovdje diglo (i spustilo) u kratko vrijeme odkad si se uclanio.
Mozda je vrijeme za neku novu 'zen' metodu reakcije.
Samo prijedlog, nista vise.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/04/2013 : 20:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
Kad se osobe prezentiraju ovako "naslijepo" na internet forumima i sudjeluju u kulturoloskim raspravama ne bi trebali iznositi neke misli (najcesce su to negativne) o drugima sto se odnosi na njihovo spolno,rasno,nacionalno,vjersko i regionalno necu spominjati sportsko-klupsko opredjeljenje.
Nije sve protiv jedne osobe, nemoj se pronalaziti da si ti nositelj problema ovog foruma a to je da kad se "nastupa" na ovim stranicama nastupa se "fair-play" prema drugima, a ima vise osoba koje su u neslavnoj proslosti foruma iznosili prljav ves iz svoje domene tj. okoline i prenijeli na forum.

Kako bih mrzio nekog koga sam na temelju par postova procitao i tko je dobio zabranu pristupa forumu na odredjeno vrijeme jer je tako odlucio moderatorij zbog nepostivanja pravilnika o ponasanju.
Znaci zabljesnuo si nakratko i udaljen zbog "nesportskog" ponasanja.

Vec sam ja vise puta pisao o takvim prijestupima i kako sam i u zadnje vrijeme vidio da ovome nema pravog lijeka,prenio sam sam samo mali dio pravilnika sa drugih foruma, sa nadom da se ljudi malo razmisle prije pisanja o svemu osim ove sub-kulture zvane strip.

A prijetnje i lociranja kompjutera clanova foruma pomocu mailova i IP koji su neki clanovi mogli procitati nije bas za osvajanje simpatija...ali nije ni za mrziti nekoga sto je teza kategorija.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/04/2013 : 22:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Manhunteru,ovo je čisti spam,preskoči,pravi se da nisi vidio...

For d čarlita:

Primjetio sam da imaš fetiš prema dizanju štočega pa evo ti jedna sličica za mast...,pardon,sliniti.Vodeći natezač ovac...i opet pardon,žena i njihovih spolnih organa u stripovima tačka kom nakalemljen na tijelo indijca/pakistanca prema kojima očigledno gajiš skrivene sklonosti (dipto?)i još na to sve izvodi tačku uvježbavanja već spomenutog dizanja...Imaš materijala za par dana uživanja...

Wtf?

Edited by - bagi on 03/04/2013 22:48:49
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/04/2013 : 23:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message

Znajuci kolika je Karma kucka, svjesna sam da svaki grijeh platiti se mora, ali
da ce se bas svom silinom na ovaj nacin obrusiti na me, i tom brzinom, sve
odjednom, sloziti mi naplatu, za ocekivati mi nije bilo.

Idem sada biti puritanka cistih ruku, nazuljanih koljena od molitvi, i
rada na pokori da me zlo ovakvo dva puta u zivotu ne zadesi.

Mir s tobom, Karma je kucka, ti si sljedeci na redu

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/04/2013 : 00:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:

Manhunteru,ovo je čisti spam,preskoči,pravi se da nisi vidio...

For d čarlita:

Primjetio sam da imaš fetiš prema dizanju štočega pa evo ti jedna sličica za mast...,pardon,sliniti.Vodeći natezač ovac...i opet pardon,žena i njihovih spolnih organa u stripovima tačka kom nakalemljen na tijelo indijca/pakistanca prema kojima očigledno gajiš skrivene sklonosti (dipto?)i još na to sve izvodi tačku uvježbavanja već spomenutog dizanja...Imaš materijala za par dana uživanja...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000