Lijepo... Steta sto Dylan ima samo 1x god. MAXI izdanje... 44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Lijepo... Steta sto Dylan ima samo 1x god. MAXI izdanje... 44 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
4 aviona, a zagor sa jednom sjekirom... nemaju šanse
Imas pravo, da je 10 aviona jos bi imali nekakve sanse! To me podsjeca na onu sceenu iz Ramba 3, kad se Rambo i onaj njegov prijatelj nalaze sami pred pola armije USSR-a i jedan od njih kaze: "Sto cemo?", a drugi mu odgovori s glasom kao da mogu pobjediti "Borit cemo se!"
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
4 aviona, a zagor sa jednom sjekirom... nemaju šanse
Imas pravo, da je 10 aviona jos bi imali nekakve sanse! To me podsjeca na onu sceenu iz Ramba 3, kad se Rambo i onaj njegov prijatelj nalaze sami pred pola armije USSR-a i jedan od njih kaze: "Sto cemo?", a drugi mu odgovori s glasom kao da mogu pobjediti "Borit cemo se!"
U Italiji 2011. godine proglasen kao najbolji maxi godine svih SBE junaka. S obzirom da je maxi Crni osvetnik imao istu titulu godinu prije i u potpunosti opravdao ocekivanja, ocekujem i od ove price mnogo.
Zagorova maxi izdanja su u posljednje vrijeme postala prijatna iznenadjenja.
nečem sličnom sam se i nadao kad su zimus izašli maxi i almanah mada nisam vjerovao da će biti... znači,da će ići onim tempom kojim su u svoje vrijeme išli čiko izdanja i specijali,to jest,4 godišnje...
@davor2403: mislim da zagor maxi ima puno manji tiraž,i da se to desilo onda kad je cijena skočila sa 39 na 49 kuna(sa 9 na 12KM) i da je to razlog zašto i nema više toliko onih paketa u pola cijene(barem ne kod nas u BiH)...iako piše da je tiraž ostao isti,to jest 9000,mislim da ih je manje..
edit: ovo je broj 15,u italiji je zimus izašao br.19.ove godine ide još jedan u italiji a kod nas bi mogla još 2. znači da bi do kraja ove godine imali omjer 17 - 20. iduće bi bio 21-22 za talijane...
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.