Dragonero n. 1 month Il sangue del Drago (Blood of the Dragon)
Story and Screenplay: Luca Enoch and Stefano Vietti Drawings: Joseph Matteoni Cover: Joseph Matteoni
"Port city of Baijadan, south of the Empire... Ian Aranill, the ogre Gmor, the elf and Evening Myrva of Technocrats are investigating a traffic of weapons destined for some Orc tribes in revolt, but they are faced with an unexpected danger: a weapon from the devastating effects that seemed destroyed forever thanks to the intervention of Ian, six years before. Thus began a journey that will take the Slayer of Dragons and his companions to reveal who the dark figure who is now back in the hands of the power of the mud pirico, ready to use it to start a war between the orcs and the Empire!"
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Wow, trailer je fenomenalan! Ovo mi daje ideju za novog junaka. Kako bi bilo kad bi nas junak mogao da putuje kroz vrjeme i dozivljava avanture u historiji? Historija nase civilizacije je puna misterija i kada bi covjek moga da putuje kroz vrjeme mogao bi doziviti bez broj avantura. Od pada Maja u sjevernoj Americi sve do otkrica Amerike nas junak bi mogao da dozivi svakoraznih avantura. Mislim da je ovo stvarno dobra tema za nekog novog strip junaka.
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Wow, trailer je fenomenalan! Ovo mi daje ideju za novog junaka. Kako bi bilo kad bi nas junak mogao da putuje kroz vrjeme i dozivljava avanture u historiji? Historija nase civilizacije je puna misterija i kada bi covjek moga da putuje kroz vrjeme mogao bi doziviti bez broj avantura. Od pada Maja u sjevernoj Americi sve do otkrica Amerike nas junak bi mogao da dozivi svakoraznih avantura. Mislim da je ovo stvarno dobra tema za nekog novog strip junaka.
Junak iz naseg vremena bi vjerojatno u tim avanturama zasrao sve sto se zasrati dade, i Amerika ne bi bila otkrivena, za Maje se mozda ne bi znalo, a on se na koncu ne bi ni rodio, ali bi mozda prije svog rođenja, do kojeg na koncu nije doslo i poneko dijete svoje napravio.. Imao bi potomke koji su mu preci a da se nije ni rodio jer je sve ukenjao.