Nemres belivit! Prijavljujem forumu da sam otkrila da postoji pivska diskriminacija! Hocu da u ustav udje da se zabrani pivska diskriminacija u kaficima! I monopolizam,istisivanje konkurencije,sovinizam,i ostali izmi. Ja hocu svoje pivo! Vrag nosi Pradu. I sad idem na Paradu, i borim se za ravnopravnost medju pivama. I idem podrzati one pedere u Vladi i Saboru. Oni isto trebaju svoja prava,a na njih nitko ne misli!! Hahaha ;))
Star date: neki... Prijavak. Dok 1/2 grickih..znate vec cega, pije pivo, ostatak crew grli starog frenda Micka iz Whitesnake crew. Juuhuu..dobre smo volje ;)
O Apdejt. Witches of Griches nek piva Savom potece,ovo je nase vece! Carolija vjesticja prava je bila, na guest listi imena nam zavrsila, to nisam ocekivala. Oo,mamma!! Ne zelim Davida grlit p`jana
Ok. Mislim da de rafi o Davidu,jer su svi odjurili i ostavili mene i auto i sve bad i odjurili..a ja.. Nis..netko mora ostat branit imovinu :D zivi bili... Pivo pili, konobara zbarili.i tak to.
Upravo svira Here I go again...opet ja. Izasla, vode,zraka i prostora mi trebalo moga. Ludo je dobro,ali..znate sto je u prvom redu. Svi bi u prvi red,e pa ja bas necu. Idem ja sad na neku tribinicu smjestiti svoju rit.i tak to.;)
evo je!! nasla sam ju jos vrucu - moja jedina, i mislim da mi je ovo do sad naj naj izvedba, iako je snimka losa.. svirana mimo setliste. umrila sam, umrila kad vam kazem.
ne da sam dobre volje, nego sam sretna! Ima li na svijetu mocnije stvari od neceg ovakvog, pa sad slikama i glazbom sinu pricam pricu, i shvacam kakvo je to nasljeđe, koje djetetu ostavljas da nastavi tim putem stovanja, premda mozda mnogi nece biti među zivima kada on odraste u moje godine.. mislim da se tako ulaze u buducnost, nije sve u novcu, politici, obrazovanju kakvo danas nude..put je mnogo tezi, i zanimljiviji, i odrađujes ga za primjer koji se slijedi.
p.s. pokusala sam pjevati uz gornju pjesmu upravo. Znate kako danas zvucim, ko stari Trabant, jedva da znam sto je to, ali najtocnije opisuje moj glas. bi li bilo vrijeme da ustanem iz kreveta?