forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/06/2013 : 17:54:38  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by going going

quote:

to dokazuje koliki je idiot

Ne to bas pokazuje njegovo covekoljublje i pozrtvovanost i nadcovecnost!

Čovekoljublje prema kome?
[/quote]

Znaci trebalo je da ih pusti da Indijanci masakriraju sve Austrijance ?
Pa to bi bilo jos gore onda bi se i americke vlasti umesale, Austrija bi trazila istragu zbog toga sto su njihovi drzavljani poginuli u stranoj drzavi i svi bi uprli prst u Indijance Zimske zmije i sve bi ih poubijali, to cak ni Zagor ne bi uspeo da spreci, ne moze ni on sam protiv vojske.

A time sto im govori da se smire da ne dizu bunu je zbog toga sto se on nada da ce pronaci konacno resenje za mir u Darkvudu, kao sto je napisao King gore u onom svom odlicnom postu, on ne zeli da se preda i misli da moze da se nadje mir bez rata, bez prolivanja krvi! Jer ce uvek posle biti krvne osvete...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/06/2013 : 17:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
trebo je pustit da ih masakriraju jer su bjelačke vlasti samo tražile razlog da u rat uđu s Indijancima, moglisu si ovi uzet akar zadovoljštinu. To što Zagor vjeruje, jadan on! Ko mu kriv, er njegova stvar da se petlja u odnos Indijanaca s Vojskom - NIJE! Čovjek ne može shvatiti da su Indijanci odrasle osobe koje imaju pravo odlučiati o svojoj sudbini

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 16/06/2013 : 18:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Čestitke stickyu što je dostigao 10000-ti post (i bjelolasici što je uspio uhvatiti taj "decenijski" post). Dokaz da je Zagor najjači! : )

Jack Mohikanac? Pa pomalo je kontroverzno što se našao u indijanskom "raju". Mogao je Boselli izabrati koga drugog umjesto Jacka, ali što je tu je i moramo se onda složiti sa Kingovim objašnjenjem, koje, btw, uopće nije loše. : )

Zagor idiot? Ne bih se složio . Idiot bi bio samo kad bi znao da sve što radi nema smisla jer zna da će se u njegovom univerzumu/stvarnosti loše završiti za indijance. On to ne zna... uostalom, ne znamo ni mi jer ni mi ne znamo u kojem univerzumu on točno živi. Utjecao je na dosta stvari da bi mogli sigurno reći da živi u našemu. Pitanje je kako će se serijal završiti. Možda završi happy endom za indijance... vidjet ćemo... : )
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 16/06/2013 : 18:04:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
[/quote]

čovjekoljublje prema svim ljudima bez obzira na boju kože jer Zagor spriječavanjem rata između bijelaca i indijanaca ubiti spašava da indijanci budu kompletno istrijebljeni i unišeteni zato jer oni menaju niti 1% šanse da mogu dobiti rat(toje isto kao da si rekao da sad recimo Hrvtska ili Srbija može pobijediti USA u ratu) a da ne govorim da bi u tom ratu na obje strane stradalo više od 50% ljudi koji nemaju veze s time i samo žele živjeti u miru. tako da se ne slažem da je zagor idiot samo plemeniti naivac koji misli da može i pokušava promjeniti svijet i nekada i uspije ali bez takvih ljudi ovaj svijet nebi imao smisla.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/06/2013 : 18:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tommy.H

[/quote]

čovjekoljublje prema svim ljudima bez obzira na boju kože jer Zagor spriječavanjem rata između bijelaca i indijanaca ubiti spašava da indijanci budu kompletno istrijebljeni i unišeteni zato jer oni menaju niti 1% šanse da mogu dobiti rat(toje isto kao da si rekao da sad recimo Hrvtska ili Srbija može pobijediti USA u ratu) a da ne govorim da bi u tom ratu na obje strane stradalo više od 50% ljudi koji nemaju veze s time i samo žele živjeti u miru. tako da se ne slažem da je zagor idiot samo plemeniti naivac koji misli da može i pokušava promjeniti svijet i nekada i uspije ali bez takvih ljudi ovaj svijet nebi imao smisla.
[/quote]

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/06/2013 : 19:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Jedno random pitanje: Jel se u Ludensovim kompletima već pojavljuju brojevi od 195 nadalje u redovnoj i negdje od 209 u extra seriji? Jer planiram popuniti rupe preko ljeta...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 16/06/2013 : 19:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Jedno random pitanje: Jel se u Ludensovim kompletima već pojavljuju brojevi od 195 nadalje u redovnoj i negdje od 209 u extra seriji? Jer planiram popuniti rupe preko ljeta...

mislim da da jer sam prije par mjeseci bio kupio par kompleta i najiviši brojevi su bili 192-193 i extra 207-208
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/06/2013 : 20:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

[/quote]

[/quote]
čovjekuljublje prema ljudima koji ne zaslužuju takvo čovjekolkiblje - prema razmaženim europljanima i njihovim razbojničkim slugama, time što je njih pokušavao spasit (pri čemu je i ubijao zapravo nedužne Indijance)i sa sličnim akcijama gdje je Indijance pozivao da se ne osvećuju bijelcima je žrtvovao čast cijelog Indijanskog naroda A sposobnost žrtvovanja? On je znao da ima još jednog asa u rukavu i nikad nije bio voljan predati svoj život, na kraju je opet htio da Winter Snake izvuče deblji kraj - da ne dobi žrtvu dok b i se europljani izvukli. A ponavljam, nije imao pravo nikog spašavati, niti nekom reći dali ide u rat ili u mir!
Zagor je idiot

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 16/06/2013 : 20:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Zagor12

mislim da da jer sam prije par mjeseci bio kupio par kompleta i najiviši brojevi su bili 192-193 i extra 207-208

Hvala!

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 16/06/2013 : 20:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
TKo hoće može doći na asocijacije

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/06/2013 : 20:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

TKo hoće može doći izgubiti od tintona

svi su pozvani

Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 16/06/2013 : 20:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
čovjekuljublje prema ljudima koji ne zaslužuju takvo čovjekolkiblje - prema razmaženim europljanima i njihovim razbojničkim slugama, time što je njih pokušavao spasit (pri čemu je i ubijao zapravo nedužne Indijance)i sa sličnim akcijama gdje je Indijance pozivao da se ne osvećuju bijelcima je žrtvovao čast cijelog Indijanskog naroda A sposobnost žrtvovanja? On je znao da ima još jednog asa u rukavu i nikad nije bio voljan predati svoj život, na kraju je opet htio da Winter Snake izvuče deblji kraj - da ne dobi žrtvu dok b i se europljani izvukli. A ponavljam, nije imao pravo nikog spašavati, niti nekom reći dali ide u rat ili u mir!
Zagor je idiot
[/quote]

u pravu si da razmaženi europljani vjerojatno i nisu zaslužili takvo čovjekoljublje ali što je Zagor trebao ostaviti sve njih i njihove žene da ih indijanci muče siluju i ubiju da europljani su negativci ali nikako nisu zaslužili da završe na takav okrutan način mislim da to bio zagorov motiv i da negovorimo da je tu bila i frida u koju se zagor zaljubio.a u vezi rata nerazumijem te zašto bi ti tolko želio rat koji indijanci nemogu pobijediti.a da nije bio spreman žrtvovati svoj život je glupost ali je uspio nači način da se izvuče što samo dokazuje njegovu inteligenciju.u toj situaciji nije bile prave i krive odluke. svijet nije crno bijeli (europljani loši indijanci dobri)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/06/2013 : 20:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
imaš asocijacije zagorove dolje, ja sam s ovom raspravom završio

Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 16/06/2013 : 20:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

imaš asocijacije zagorove dolje, ja sam s ovom raspravom završio

pa gledaj imamo različiti pogled na istu stvar nema razloga da se sada vrijeđamo
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/06/2013 : 20:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ma ja te vrijeđam zbog nicka

zezam se, uopće te ne vrijeđam, ne znam kako si to azključio, smao sma predložio da završimo s tom raspravom i da prijeđemo na asocijacije

Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 16/06/2013 : 20:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
zezam se, uopće te ne vrijeđam, ne znam kako si to azključio, smao sma predložio da završimo s tom raspravom i da prijeđemo na asocijacije
[/quote]

ma ja sam nešto pobrkao zaboravi na to
[:I
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/06/2013 : 20:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

e, sad sam znatiželjan

Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 16/06/2013 : 20:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

e, sad sam znatiželjan

vjeruj mi bolje je ne iči u to

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/06/2013 : 11:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

Upitnik

Evo mali upitnik, da uporedimo ukuse i misljenja. Slobodno odgovorite, ako zelite, u duzim tekstovima na pitanja, iznesite svoje misljenje. Sva pitanja se odnose samo na stripove o Zagoru:

1. Najbolja epizoda:

2. Najdraza epizoda:

3. Najbolja edicija:

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora:

5. Najbolji crtac:

6. Najgori crtac:

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama:

8. Najbolji tekstualni autor:

9. Najgori tekstualni autor:

10. Strip sa najboljim scenarijem:

11. Strip sa najboljim crtezom:

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) :

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) :

14. Najomiljeniji zenski lik:

15. Najdraza naslovnica:

16. Najdrazi naprijatelj:

17. Najdrazi Zagorov prijatelj:

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora:

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora:

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora:

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora:

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu:

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up:

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu:

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) :

Edited by - King Warrior on 17/06/2013 11:48:38
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 17/06/2013 : 12:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
1. Demoni ludila.
2. Zimska zmija i Gnjev Osaga.
3. Redovna, iako bi giganti mogli preuzeti njezino mjesto.
4. Libellus. I Fibra, ali oni ne izdaju Zagora.
5. Bisi.
6. Pini Segna.
7. Rubini.
8. Sergio Bonelli.
9. Alessandro Russo.
10. Povratak Caina.
11. Posljednja Thula.
12. Andrew Cain.
13. Svi od onih plemića što su ubijali bizone u Zimskoj zmiji...
14. Virginia.
15. "Zasjeda u šumi".
16. Supermike.
17. Fishleg.
18. Emiliana Mammucarija, ali samo u boji.
19. Nemam pojma.
20. Roberta Recchionija.
21. Ne znam...
22. Ni to ne znam.
23. S Texom. Ono, prošao je Građanski rat, Zagor je star i izmučen, a mladi i neiskusni Tex bježi od neprijatelja u Darkwood, gdje sreće Patricka Wildinga koji ga uči mnogim vrijednostima.
24. Supermikea, što je valjda i najavljeno.
25. Američki, ali ne doslovno superherojski, samo smješten u moderno vrijeme, s moderniziranim likovima i pričama, u boji i dinamičnijeg kadriranja.

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 17/06/2013 : 13:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
1. Najbolja epizoda: Morska strava

2. Najdraza epizoda: Nestali istraživač

3. Najbolja edicija: Zagor redovni SD/LU

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Ludens zbog svih maxija i specijalaca, a najdraži SD

5. Najbolji crtac: Ferri/Della Monica

6. Najgori crtac: Colombi (onaj iz almanaha)

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: Nuccio

8. Najbolji tekstualni autor: Nolitta/Boselli

9. Najgori tekstualni autor: Pezzin/Mignacco

10. Strip sa najboljim scenarijem: Zbogom, crveni brate

11. Strip sa najboljim crtezom: Huroni (Piccinelli)

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Nat Murdo/Kain

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : svi oni razni narednici, pukovnici, poručnici koji žele istrijebiti indijance, ne moren se sititi nikog konkretno. Recimo Jim Gitara, mi je najdosadniji, najbezvezniji

14. Najomiljeniji zenski lik: Gambit

15. Najdraza naslovnica: Tajna jednoroga

16. Najdrazi naprijatelj: Rakosi

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Fishleg

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Alessandro Bocci (njega bih volio na bilo kojem serijalu)

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: ne mogu se sititi trenutno nijednog, vjerojatno nekog Amera ili iz BD -a

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Medda, i nažalost pokojni Segura

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: ne mogu se sititi nijednog, ima ih par

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: nije mi to bitno

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Tex Willer

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Barun Rakosi

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : američki superherojski

Edited by - mpavin on 17/06/2013 13:43:23
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2013 : 16:12:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Najbolja epizoda: Huroni

2. Najdraza epizoda: Zbogom crveni brate i Posljednja thula

3. Najbolja edicija: Redovni Ludens Zagor

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Ludens

5. Najbolji crtac: Andreucci

6. Najgori crtac: Segna

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: Torricelli

8. Najbolji tekstualni autor: Boselli

9. Najgori tekstualni autor: Pezzin

10. Strip sa najboljim scenarijem: Tajna Sumerana

11. Strip sa najboljim crtezom: Huroni

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Dexter Green

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : Maximilian vo Swieten

14. Najomiljeniji zenski lik: Marie Leavu

15. Najdraza naslovnica: Zbogom crveni brate

16. Najdrazi naprijatelj: Mortimer

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Dexter Green

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Milazzo

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Vance

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Barbato

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Dufaux

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: General Santa Anna (nisam siguran jeli tad već mrtav) i George Custer.

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Karbina Slim eventualno

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Supermike

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : BD album

Edited by - tinton on 23/06/2013 22:50:38
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/06/2013 : 16:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote

1. Najbolja epizoda: američka odiseja

2. Najdraza epizoda: moćni kandraks

3. Najbolja edicija: ludens redovni

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Slobodna Dalmacija

5. Najbolji crtac: Ferri

6. Najgori crtac: segna

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: toričeli

8. Najbolji tekstualni autor: nolitta

9. Najgori tekstualni autor: ne znam

10. Strip sa najboljim scenarijem: hiljadu lica straha

11. Strip sa najboljim crtezom: američka odiseja

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : supermajk

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : barun rakoši

14. Najomiljeniji zenski lik: nijedan, Zagoru nije mjesto uz ženu.

15. Najdraza naslovnica: slomljeno koplje

16. Najdrazi naprijatelj: supermajk

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: peri

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: nekog iz Teksove radionice

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Andriju Maurovića da je živ

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: kasteli (ako već nije)

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: nikog

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Tita

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Teksom

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Supermajka

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : nijednom

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2013 : 16:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Castelli je radio na Zagoru

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/06/2013 : 16:24:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Majko mila, kakve su ono nebuloze na prethodnim stranama...Sutra me čeka debelo quotanje...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.71 seconds. Snitz Forums 2000