forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1208

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/06/2013 : 16:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Majko mila, kakve su ono nebuloze na prethodnim stranama...Sutra me čeka debelo quotanje...

ovo se, predpostavljam, odnosi i na mene

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/06/2013 : 16:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Majko mila, kakve su ono nebuloze na prethodnim stranama...Sutra me čeka debelo quotanje...

ovo se, predpostavljam, odnosi i na mene

Ooo, da, da

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/06/2013 : 23:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Upitnik:

1. Najbolja epizoda:
Demon ludila (Divovi dobra i zla), po mom misljenju perfektna epizoda za kraj serijala. Ta prilika je propustena, poslije te price vise nista nije isto kao sto je bilo, apsolutni vrhunac serijala, e sada, po nekima najbolje epizode su tek uslijedile, po drugima to je bio zavrsetak Zagora kakvog smo nekad poznavali. Kako bilo, ta epizoda je ostavila dubok trag na nasem junaku i serijalu uopste.

2. Najdraza epizoda:
Demon ludila.

3. Najbolja edicija:
Trenutno Gigant dobro marsira, bez ijednog corka nakon prva tri broja, ali meni najdraza je jos uvijek redovna serija. Jedva cekam na novu kolor ediciju sa gostujucim crtacima. Sumnjam da ce biti scenaristicki dobre price, ali ce svakako zbog raznolikosti biti vrijedne paznje.

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora:
Dvoumim se izmedju Libellusa i Ludensa. Libellus trenutno izbacuje najkvalitetnije Zagorovo izdanje uopste, dok se Ludens stara o svim edicijama.

5. Najbolji crtac:
Ferri iz zlatnog doba. Od novih najvise su me dojmili Nuccio i Rubini.

6. Najgori crtac:
Od aktuelnih su to Cassarovi, braca su defintivno promasili zanimanje. Od svih koji su ikada crtali, tu Segna zauzima pocasno mjesto, najvise zbog zabljih ociju koje je crtao likovima.

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama:
Nuccio. Odlican crtac, slican stil Maestorovom, trenutno crtac bez mane. Rodjen da crta Zagora!

8. Najbolji tekstualni autor:
Nolitta(S.Bonelli) i Sclavi.

9. Najgori tekstualni autor:
Necu nikoga imenovati, kod autora je tako da su mnogi na istoj kvalitetnoj liniji.

10. Strip sa najboljim scenarijem:
Demon ludila.

11. Strip sa najboljim crtezom:
Demon ludila.

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) :
Hellingen.

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) :
Bimbo Sullivan, najdosadniji lik. Sreca pa je umro, nadam se da se nece povampiriti.

14. Najomiljeniji zenski lik:
Pupoljak, perfektna darkwoodska nevjesta.

15. Najdraza naslovnica:
Nasilje u Darkvudu (Rat!)

16. Najdrazi neprijatelj:
Hellingen. On je jednostavno na jednoj drugoj ravni od svih ostalih neprijatelja, najkasnije poslije epizode Demon ludila.

17. Najdrazi Zagorov prijatelj:
Bat i D.Bill.

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora:
Brindisi.

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora:
Alex Ross, po mom misljenju najbolji medju najboljima.

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora:
Barbatova, ona bi mogla da podari jednoj pricu emotivnu crtu, upravo to cega nedostaje u serijalu.

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora:
Garth Ennis. Ako je mogao od Punishera da napravi remek-djelo, onda je to izvodljivo i sa Zagorom.

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu:
To je nesto sto bi moglo u vecoj mjeri da se praktikuje, slavne licnosti iz tog doba, bilo Indijanci, pioniri ili druge osobe.

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up:
Mladjahni Tex ili Dylan koji bi putovao kroz vrijeme.

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu:
S obzirom da se Hellingen i Supermike uskoro vracaju, onda Kandrax i Rakosi.

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) :
BD, u alternativnoj i nesto mracnijoj verziji.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/06/2013 : 00:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
S obzirom da se Hellingen i Supermike uskoro vracaju, onda Kandrax i Rakosi.

Rakosi je već "najavljen".

Edited by - solar on 18/06/2013 00:11:41
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/06/2013 : 00:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Zar jeste? Kako to da mi promakne?! Je li to Bure licno najavio ili su glasine?
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 18/06/2013 : 00:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by solar

Zar jeste? Kako to da mi promakne?! Je li to Bure licno najavio ili su glasine?

Ne mogu se sad sjetiti točno tko je najavio (mislim Burattini), ali sigurno je iz "službenih izvora". Ipak ne treba te priče očekivati tako skoro, zabrana na te likove (Hell., Supermike, Rakosi) je tek nedavno uklonjena pa ih sigurno neće potrošiti tek tako.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/06/2013 : 00:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da, pa bilo je logicno da ce svi prije ili kasnije doci na red, nakon Sergiove smrti.
Samo se nadam da ce price biti na nivou, barem kod Mikea, Hellingena, Rakosija i Kandraxa.
Bilo bi vrijeme i da se Frida vrati.
Za Pupoljak sam nedavno urgirao kod Burattinija, obratio mu paznju na to da se prica iz Srebrnog vodopada moze u dobrom maniru da nastavi, s obzirom da je kraj ostao otvoren.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 18/06/2013 : 11:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
1. Najbolja epizoda: Morska strava

2. Najdraza epizoda: Nestali istraživač

3. Najbolja edicija: Zagor redovni Ludens

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Ludens

5. Najbolji crtac: Ferri iz Zlatnog doba

6. Najgori crtac: D`Arcangelo ali konkurencija mu je Di Vitto,zgadio mi se njegov crtež u Maxiju

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: Nuccio ili Toricelli

8. Najbolji tekstualni autor: Nolitta

9. Najgori tekstualni autor: Mignacco

10. Strip sa najboljim scenarijem: Nestali Istraživač

11. Strip sa najboljim crtezom: Morska Strava

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Tonka

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : Onaj Butcher,kapetan čeličnog broda

14. Najomiljeniji zenski lik: Gambit

15. Najdraza naslovnica: Kraken

16. Najdrazi naprijatelj: Hellingen

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Digging Bill

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Font

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Ne znam,nekog od najboljih Amera

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Ne znam,Barbato

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Frank Miller

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Abraham Lincoln

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Tex Willer

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Rakosi

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : američki superherojski

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2013 : 17:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote

Upitnik

1. Najbolja epizoda: Demon ludila, vrhunac serijala u svakom pogledu zadivljujuca Sclavijeva masta nikoga ne moze da ostavi ravnodusnim u toj epizodi, prvi put kada sam je procitao nisam uspeo sve da pohvatam, ali sam je pustio da malo odlezi i pri drugom citanju sam shvatio genijalnost te epizode! Helingen nije trebalo da se vraca posle, jer je o njemu sve ispricano u Demonu ludila.

2. Najdraza epizoda: Tigar i Sveti breg {te dve epizode me svaki put oduseve!}

3. Najbolja edicija: Redovna

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Veseli Cetvrtak

5. Najbolji crtac: Ferri iz zlatnog doba

6. Najgori crtac: Gramaccioni

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: Nuccio

8. Najbolji tekstualni autor: Nolitta

9. Najgori tekstualni autor: Vigna, sa svojom jedinom i najdosadnijom epizodom na Zagoru je osigurao mesto najgoreg tekstualnog autora.

10. Strip sa najboljim scenarijem: Kralj orlova

11. Strip sa najboljim crtezom: Okean

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Bat Batterton

14. Najomiljeniji zenski lik: Virginia !!!

15. Najdraza naslovnica: Indijanska magija 500. broj

16. Najdrazi naprijatelj: Helingen

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Bat Batterton

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Marco Bianchini & Marco Santucci

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Rosinski

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Manfredi

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Frenk Miler

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Ja bih voleo da vdim neke poznate ponosite Indijanske poglavice a i neke poznate odmetnike i razbojnike sa Divljeg zapada.

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Sa Magicnim Vetrom i sa Martinom Misterijom

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Kandraxa, Rakosija i Leteceg Markusa

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : BD album, a moze i kao graficka novela.[/b]

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30960 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/06/2013 : 21:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
1. Najbolja epizoda: Demoni ludila

2. Najdraza epizoda: Zagor priča, Američka odiseja, Sedma runda, Crna kula

3. Najbolja edicija: Ludens extra

5. Najbolji crtac: Ferri

6. Najgori crtac: Gamba

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: ?

8. Najbolji tekstualni autor: -

9. Najgori tekstualni autor: -

10. Strip sa najboljim scenarijem: Demoni ludila

11. Strip sa najboljim crtezom: -

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Fishleg, Trampi, Tonka, Digging Bill,

14. Najomiljeniji zenski lik: -

15. Najdraza naslovnica: -

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Fishleg

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Villa

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Mataković

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Mataković

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Mataković

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Mike Tyson

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Ken Parker

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Mutant

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : američki superherojski

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2013 : 22:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Mataković

koliko ja znam Mataković nije bonelli autor

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/06/2013 : 22:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Pesce

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2013 : 22:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
a ja već mislio da si me počeo qouteat

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 19/06/2013 : 02:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
1. Najbolja epizoda: Tajanstveni Samostan

2. Najdraza epizoda: Riječni duh (prvi Zagor kojeg sam pročitao)

3. Najbolja edicija: redovni

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: ludens

5. Najbolji crtac: Ferri, odnosno Della Monica od novijih

6. Najgori crtac: Segna&Gamba

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: jedino Nuccio

8. Najbolji tekstualni autor: Nollita&Boselli

9. Najgori tekstualni autor: Meni je scenaristički najslabija epizoda "Posljedni viking" i to je jedna od rijetkih epizoda di su me stvarno užasno iritirala scenaristička rješenja. Tu epizodu je napisao Nollita. : )

10. Strip sa najboljim scenarijem: Nestali istraživač

11. Strip sa najboljim crtezom: Vjerojatno neki Ferrijev, ali teško je to pitanje. Meni je i Krv Apača odlično nacrtan, a crtali su Cassarovi. Sve se svodi na to kako je pogođena atmosfera.

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica): Jim Gitara&Nat Murdo + Digging Bill

13. Najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica): Neka bude Butcher.

14. Najomiljeniji zenski lik: Vjerojatno Gambit, ali Virginia i Frida nisu daleko iza. Trebao bih provest neko vrijeme u njihovu društvu da bih mogao sigurno znati. : )

15. Najdraza naslovnica: Kapetanova tajna (godinu dana me je kopkao nastavak Riječnog duha i epska naslovnica na zadnjoj korici)

16. Najdrazi naprijatelj: Hellingen je najjači... najdraži su mi vjerojatno Supermike i Nat Murdo.

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Tonka.

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Claudio Villa : )

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Neznam, nekog s realističnim stilom.

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Zajebi bonelli autore. Treba pustiti nekog iz naših prostora u staff da razvali kvalitetom. Našlo bi se takvih i na ovom forumu.

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Vidi odgovor na prijašnje pitanje. Uopće ne bih htio da Zagora piše netko tko do jučer nije ni znao što je to Zagor.

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Ne bi bi bilo loše da se u nekom maxiju/almanahu Zagor pridruži Charlesu Darwinu na nekoj od njegovih ekspedicija. Možemo i Fishlega ili Honest Joea ubacit u tu priču. Također, Abraham Lincoln ne bi bio loš. Pa i Karl Marx je tu.

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Mister No. Ne znam kako ali tvorac im je isti, pa bi to bilo jako zgodno. Uostalom, baš navijam da je Mister No neki potomak Zagora. Pitaj boga što su sve radili naš Patrick i Gambit dok nismo čitali. : )

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Tkača, ali na pravi način. Zavjera na kontinentalnoj razini, a ne ovo zadnje.

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) BD album. Darkwoodske šume i rijeke bi izgledale prekrasno u BD koloru.

Edited by - nagor on 19/06/2013 02:26:14
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/06/2013 : 09:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ZagoReloaDyD sveska koju je realizovao ZTN forum.

Bure je pokazuje stranice sa dve njegove kratke neobjavljene priče koje je nacrtao naš dobri Attila

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 19/06/2013 : 11:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by King Warrior

Upitnik

1. Najbolja epizoda: Demoni Ludila, nema potrebe da se objašnjavam

2. Najdraza epizoda: Lovac na vještice, njome je moja avantura počela

3. Najbolja edicija: Nisam držao u rukama, ali mislim da Libellus kolorac šiša sve ostale

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Ludens i Veseli Četvrtak

5. Najbolji crtac: Andreucci

6. Najgori crtac: Braća Cassaro.

8. Najbolji tekstualni autor:Sergio Bonelli, Tiziano Sclavi i Ade Capone...Greh je izostaviti bilo kojeg od njih

9. Najgori tekstualni autor: Mignacco

10. Strip sa najboljim scenarijem: Vazda Demon Ludila

11. Strip sa najboljim crtezom: Huroni! od Piccinellija

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Cain...Primamljivo sjeban i komplikovan profil

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : Otme mi se ono "NEEEE NJEGAAAA" kada vidim Trampyja.

14. Najomiljeniji zenski lik: Marie Laveau. Odnos nje i Patricka je nekako lepo zamršen da svaki njihov susret pratim sa merakom. A i što jes jes, Marie je say hello to my little friend

15. Najdraza naslovnica: br.2 "Teror"

17. Najdrazi Zagorov prijatelj:Bat Batterton i Digging Bill-garantovano dobra zabava i dobra priča

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Alessandro Bocci...Njemu su drage srednjovekovne priče i modernije (zbog arhitekture), ali kad se setim kako je odradio "Tajanstvenu šumu" iz Lazarussa Ledda mislim da bismo svi bukvalno balavili nad njegovim tablama

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Riccardo Federici, u koloru. Progooglajte slobodno njegovo ime (crta strip Saria) pa cete znati o cemu pricam

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Castelli

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Frank Miller bi dao nešto privlačnoo ludo

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Hmmm

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Dylan Dog

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: svi su najavljeni

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) :

BD

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/06/2013 : 11:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Castelli

onda ja pričam nebuloze

p.s. Užasna zaraza

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 19/06/2013 : 13:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Drugi Supermike...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 19/06/2013 : 15:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote

Upitnik

Evo mali upitnik, da uporedimo ukuse i misljenja. Slobodno odgovorite, ako zelite, u duzim tekstovima na pitanja, iznesite svoje misljenje. Sva pitanja se odnose samo na stripove o Zagoru:

1. Najbolja epizoda: Morska strava

2. Najdraza epizoda: Dvoboj u svemiru

3. Najbolja edicija: Ludens redovni

5. Najbolji crtac: Chiarolla

6. Najgori crtac: -

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: Onaj koji crta epizodu

8. Najbolji tekstualni autor: Boselli

9. Najgori tekstualni autor: ne pamtim takve

10. Strip sa najboljim scenarijem: Nestali istraživač

11. Strip sa najboljim crtezom: Sedam gradova Cibole

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Supermike, zato kaj nonstop zajebava Zagora

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : nemam pojma

14. Najomiljeniji zenski lik: Virginia

15. Najdraza naslovnica: nek bude Horde zla, sutra Hellingenov povratak

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: sjekira

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Milazza, ali da je epizoda u boji.

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Ernie Chan

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Manfredi

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Alan Moore

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Friedrich Nietzsche

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: Dylan Dog

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Barun Wolfingham

Grafička novela s odgovorom iz pitanja 22

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 19/06/2013 : 17:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
1. Najbolja epizoda: Demon ludila

2. Najdraza epizoda: Demon ludila, Sveti breg

3. Najbolja edicija: Libellus kolor

6. Najgori crtac: Segna&Gamba od starih, D'arcangelo&Mangiantini od novih

8. Najbolji tekstualni autor: Sclavi, Capone, Boselli, Nolitta

9. Najgori tekstualni autor: Nicolai, Burattini, Mignaco

10. Strip sa najboljim scenarijem: Demon ludila

11. Strip sa najboljim crtezom: Demon ludila

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : Tonka, Fishleg&co., Digging Bill, Andrew Cain, Nat Murdo

13. najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : Jim Gitara

15. Najdraza naslovnica: Nestali istrazivac, mnogo je simbolike vezane za tu naslovnicu

16. Najdrazi naprijatelj: Kandrax, iako su od 'svetog trojca' njegove price najslabije

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Tonka

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: sve kvalitetne

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: sve kvalitetne

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: sve kvalitetne

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: sve kvalitetne

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: svejedno, a sto se mene tice, ne mora ni jedna

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: ŽALOSNA SOVA(ima između 50 i 60 godina , ali se dobro drzi, otkrio neki napitak od pradjeda vraca koji mu cuva snagu i usporava starenje), pa da mu crnjači kad krenu u akciju oslobađanja recimo Fride, a onda mu jos daje svoje 'savjete' i poslovice o zenama

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Kandraxa, jednom je Nuccio rekao da bi volio da radi njegov povratak, a nakon sto sam vidio kako ga je nacrtao za nekog fana, i ja bih volio da on radi njegov povratak

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : kao neko ko se bavi crtanjem stripova, SVE NAVEDENO (za mene bi zaista bio uzitak vidjeti omiljenog junaka u razlicitim stilovima)

Edited by - Brdar on 19/06/2013 17:48:19
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 19/06/2013 : 18:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Upitnik

1. Najbolja epizoda: Ne mogu se odlučiti

2. Najdraza epizoda: Vidi pod 1

3. Najbolja edicija: Redovni

5. Najbolji crtac: svi su mi jednako dobri/loši; ovisi kako se uklope u priču i scenarij

6. Najgori crtac: vidi pod 5

7. Covjek koji treba da naslijedi Ferrija na naslovnicama: najbolje da crta onaj koji i crta epizodu

8. Najbolji tekstualni autor: isto kao i s crtačima

9. Najgori tekstualni autor: vidi pod 8

10. Strip sa najboljim scenarijem: ima ih puno

11. Strip sa najboljim crtezom: ima ih puno

12. Najdrazi lik(osim Zagor i Chica) : svi Indijanci i komikus likovi

13. Najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : svi negativci koji se pojavljuju više od dva-tri puta

14. Najomiljeniji zenski lik: SVE

15. Najdraza naslovnica: ima ih puno

16. Najdrazi neprijatelj: nemam ga

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: vidi pod 12

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Parlova

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: nekog iz BD

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Berardia

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: ne znam

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: ne znam

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: mladim Kit Carsonom

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Le Loupa, ali jbg

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : mix Bonellija i BD

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2236 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 19/06/2013 : 18:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote

Upitnik

1. Najbolja epizoda:
Demon ludila. Kao što je i King rekao to je trebao biti kraj serijala. Nakon toga je trebao biti neki reboot ili nešto slično, iako i kasnije ima odličnih epizoda.

2. Najdraza epizoda:
Sedma runda. Priča kojoj se svako malo vraćam

3. Najbolja edicija:
Zagor kolor by Libellus. Uz napomenu da kad su već ubacili sve originalne naslovnice trebali su na te unutarnje naslovnice staviti i naslove epizoda u originalnom fontu.

Skroz iskreno, za mene svaki ima neku manu, ali malu prednost nad ostalima dajem Ludensu. Iako su mi izdanja SD daleko najbolja....bila

5. Najbolji crtac:
Teškog li odgovora Ferri narffski

6. Najgori crtac:
Colombi

Nuccio

Sclavi

Mignacco

Demon ludila

Američka odiseja

SuperMike

Pekot

Gambit

15. Najdraza naslovnica:
Nasilje u Darkvudu

16. Najdrazi naprijatelj:
SuperMike

Tonka

Frissenda

Parlova

20. Kojeg Bonelli autora bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora:
Berradi

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora:

Divlji Bill Hickok

Sa Blekom

Niti jednoga

grafička novela

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

kris77
Starting Member

Serbia
17 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 19/06/2013 : 22:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send kris77 a Private Message  Reply with Quote
Upitnik

1. Najbolja epizoda: Demon ludila

2. Najdraza epizoda: Opklada za strah (moj prvi susret sa Zagorom)

3. Najbolja edicija: Odabrane price Veselog cetvrtka

4. Najbolji izdavac sa ex-Yu prostora: Veseli Cetvrtak

6. Najgori crtac: D'Arcangelo

8. Najbolji tekstualni autor: Nolitta & Boselli

9. Najgori tekstualni autor: Cajelli

10. Strip sa najboljim scenarijem: Demon ludila & Nestali istrazivac

11. Strip sa najboljim crtezom: Mracna predskazanja

12. Najdrazi lik (osim Zagor i Chica) : Bat Batterton & Digging Bill

13. Najodvratniji lik iz serijala (osim Zagora i Chica) : Hellingen

15. Najdraza naslovnica: Zagor prica...

16. Najdrazi neprijatelj: Supermike

17. Najdrazi Zagorov prijatelj: Tonka

18. Kojeg Bonelli crtaca bi ste rado vidjeli da crta Zagora: bracu Cestaro

19. Kojeg crtaca iz svijeta stripa uopste bi ste rado vidjeli da crta Zagora: Frank Miller

21. Kojeg autora iz svijeta stripa bi ste rado vidjeli da napise barem jednu epizodu za Zagora: Alan Moore

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Recimo cuvene poglavice poput Dzeronima ili Ludog Konja i cuvene ljude sa granice kao sto su Dejvi Kroket ili Danijel Bouvi

23. S kojim junakom bi voljeli da vidite team-up: sa Magicnim Vetrom, definitivno

24. Kojeg neprijatelja bi opet rado vidjeli u serijalu: Supermike pre svih i odmah za njim Nat Murdo

25. U kojem stilu bi imali zelju da vidite barem jednu Zagorovu avanturu (manga stil, BD album, americki superherojski, graficka novela ili nesto drugo?) : Graficka novela

Edited by - kris77 on 19/06/2013 22:35:59
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 19/06/2013 : 22:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote

Upitnik - točni odgovori odobrio bjelolasica

1. Najbolja epizoda:
Demoni ludila

2. Najdraza epizoda:
Tajna Fride Lang (treći vampir)

3. Najbolja edicija:
Sve, dokle god imaju Zagora ili Chica na naslovnici

SD

5. Najbolji crtac:
Ferri narffski

6. Najgori crtac:
/

Verni

Nolitta

/

Tajna Fride Lang

Svi Ferrijevi

Bela Rakosi

/

Frida Lang/ grofica Varga

15. Najdraza naslovnica:
SD 61-63

16. Najdrazi naprijatelj:
Bela Rakosi

Doc

Civitteli

Parlova

Manfredi

Stan Lee

Poe, mislim da se on može više puta iskoristiti.

Magičnim Vjetrom

Belu Rakosija

grafička novela

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/06/2013 : 23:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kris77

22. Koje istorijske licnosti bi rado vidjeli kao goste u serijalu: Recimo cuvene poglavice poput Dzeronima ili Ludog Konja i cuvene ljude sa granice kao sto su Dejvi Kroket ili Danijel Bouvi

Da nisi mislio na Jamesa Bowiea? Onaj koji se borio na Alamu. Kako god, i on i Dejvi su umrli prije Zagorovih pustolovina.

Go to Top of Page
Page: of 1208 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.51 seconds. Snitz Forums 2000