forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Juhuuuu! Dobre sam volje! br. II
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/06/2013 : 02:19:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Poco Loco.
Waka.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 17/06/2013 02:21:45
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 17/06/2013 : 20:14:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Ovdje ste večino navečer dobre volje, a po danu?

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 17/06/2013 20:14:29
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/06/2013 : 20:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
ja odoh sutra u Split malo, na 3 dana, na kupanac:))
Dobra je ona plaža pored Poljudovog stadiona, jedino pogleda na stadion kvari idilu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/06/2013 : 21:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
A ja sutra skoknem do Umaga i Poreča i pogledam i šta ima novo u kioskima Ma prevruče je i tri dana imam slobodno

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 18/06/2013 21:10:06
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2013 : 22:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
biče još i toplije pa pripazi

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 19/06/2013 : 00:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
ja svoje mudante pocela u skrinju stavljat.

Da mi niste maznuli ovu ideju, zasticujem ju kao intelektualno vlasnistvo, genijalnosti mog uma i hladne guzice.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
i junaci od juuhuu kao da su u draču zarasli.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote

e, pa sad dokazite odakle se veceras javljam.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/06/2013 : 01:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
s ugljana?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
elwude, pa di si ti meni.
Blizu. Sa Suska

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/06/2013 : 01:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
evo me,obaveze pa se slabo vučen ovuda

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
bice dosli furesti pa galebi zatrpani

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
evo jedna za juuhuu fureste i galebe i ostatak vesele nacije ma gdje bili

ova moruzgva sad bizi ca!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/06/2013 : 01:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
haha. dobra si s asocijacijama

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 20/06/2013 : 01:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
na ovo ti moran odgovorit

nema stvari u kojoj ja nisan dobra.

bizin!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/06/2013 : 01:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
bižin i ja.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/06/2013 : 02:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
nema nikog na juuhuu

o, mama! sad se idem bacit!

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/06/2013 : 16:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Juuhuu :) Bar Sky, Carli haj ;) i ne, to uopce ne znaci da sam dobre volje. Samo da sam visoko :D

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 18:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Juhu. Bmti dan! Krepana sam. No,nije ni to bitno. Mexican cantina, pivo i Natchos na meniju sa sinom...no,nije ni to bitno.. Pored prosao nas gradonacelnik, pricao na mob.i ja ga propustila pozvati na pivo..ma,ni to nije bitno..kaze sin~ mama,da mi je znati na cijim je ledjima zaradio taj trbuh. He,dite mamino :)) He, nije ni to bitno,sutim i tipkam..gledam u tipke..i ne znam kud da gledam.. Iza nas sjeo par. Kaze sin meni - mama,mama..dozove me blize,da mi sapne..ova iza nas..kako ti izgleda...znas,ona je prostitutka! Sapne tiho. Kako ti znas!? Pa znam.. Ma daaj,pa izgleda tako americki...kazem ja. I sad sjedim,dijete nasuprot mene,a ona s klijentom ugovara cijenu..radi u autu,seks je 50 eura..zivi s roditreljima..dijete ocima komentira,on je cool, njemu je taj,nimalo diskretan razgovor cool..ja tipkam i jebem ti natchose,i naruujem jos jedno pivo,odabirem to umj.da kliznem pod stol,i sta da sam Obija malo prije pozvala za stol,godpe moja?! I tko kaze da u istom kadru zivota, ne filma,mogu se naci politika i prostitucija. Konobar mi donio pivo, pita jesam ok i cavrljao samnom,znamo zasto..cemu svjedocimo..klinac mlati natchiose,fucka se njemu..al fakat, politika i prositucija su tak srodne djelatnosti. Heh..zivili,idem popit ovo pivo. Osjecam se kao u kadovima americkog filma,negdje u predgradju NY.. Bronx,recimo.. :))

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 18:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Mama,mama..jesi cula..kaze da je jutros bila sa trojicom...improviziram..smjeskam se..kako taj klinac moze mljackat natchose i tako samnom flegma o tome sad kad su otisli? Kako on sve to vec razumije?? Ok. Je li vrijeme da ja,kao odrasla ispuzem iispod stola i progovorim nesto..da ga pitam hoce li jos jednu porciju? Da ga pitam zeli li sladoled? Sladoled!? Mulac jedan,preveik je za sladoled kad se tako cool zna nosit sa zivotom..on ga meni treba kupiti. Ja sam deriste koje je cijelo vrijeme buljilo u ova slova i tipkalo. :D upomoc.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 19:02:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Narucila sam jos jedne natchose..treba mi ljuto da me raspara.. Nije vise bitan ni kadar iz filma u kom sam se s djetetom nasla.. Stvar je da se ne znam snaci u razgovoru s klincemr dok mi on prica jer nisam slusala...dvojica su na koncu bila..daje popust na dvojicu..svaki po 40 eura...aaaa!!! Majko zemljo!! UKako se vodi razgovor s 13- godisnjakom na tu temu?? Kako?? Karma je kucka,ne znam sto sam joj danas skrivila da je ovaj izazov pred mene bacila... Natchosi su ljuti i papreni s umakom ko sam vrag. Trenutno nisu dovoljno.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/06/2013 : 20:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mislim je i bolje da malac na sve reagira tako "normalno" i flegmatično, jer to sugerira da će zdravorazumski reagirati i na potencijalno gore stvari, recimo na kojekakve sadržaje na internetu ili na ljude s paketićima bijelog praha pred školom.
Recimo da je zreliji i mudriji nego što smo mi bili u njegovim godinama.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 20:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
ne vjerujem da bi ove price bilo da sam sjedila s bilo kim drugim na svijetu.. Ali, ovdje se suocis .. trebas u trenu shvatiti da to tvoje dijete vise nije ono maleno deriste vec covjek koji kuzi sve.. treba se pomiriti da s 13 godina rastura svo znanje svijeta i da mu nista nije strano i da ga vise nemas od cega stititi, sve je vec poznato..tu su filmovi, tv, internrt, drustvo u skoli.. a on je za mene jos malen.
I na kraju ja ispadnem smijesna i sebi i njemu, spalim na zivce, skuliram se, i bez zivcanog sloma saslusam kako je ona otisla u wc jer im je rekla da ide popiti anti bebi.. A neki se tamo sekiraju oko seksualnog odgoja u skoli, i onoga sto se tamo uci.. Pa eto..moj klinac i bez mene, i skole danas naucio o zivotu sve i svasta sto je mogao..a u uho se pretvorio, dakako :D

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2013 : 21:42:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

ne vjerujem da bi ove price bilo da sam sjedila s bilo kim drugim na svijetu.. Ali, ovdje se suocis .. trebas u trenu shvatiti da to tvoje dijete vise nije ono maleno deriste vec covjek koji kuzi sve.. treba se pomiriti da s 13 godina rastura svo znanje svijeta i da mu nista nije strano i da ga vise nemas od cega stititi, sve je vec poznato..tu su filmovi, tv, internrt, drustvo u skoli.. a on je za mene jos malen.
I na kraju ja ispadnem smijesna i sebi i njemu, spalim na zivce, skuliram se, i bez zivcanog sloma saslusam kako je ona otisla u wc jer im je rekla da ide popiti anti bebi.. A neki se tamo sekiraju oko seksualnog odgoja u skoli, i onoga sto se tamo uci.. Pa eto..moj klinac i bez mene, i skole danas naucio o zivotu sve i svasta sto je mogao..a u uho se pretvorio, dakako :D

to san ja takvima na forumu prova objasnit al nije išlo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2013 : 21:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
tako je moj rođak kad su mu na 9.-ti rođenadan napravili feštu u kafiču i pitali ga očemo li unajmit klauna reka: koji če mi kurac klaun?!

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.54 seconds. Snitz Forums 2000