forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Juhuuuu! Dobre sam volje! br. II
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 22:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Just_Charlie

ne vjerujem da bi ove price bilo da sam sjedila s bilo kim drugim na svijetu.. Ali, ovdje se suocis .. trebas u trenu shvatiti da to tvoje dijete vise nije ono maleno deriste vec covjek koji kuzi sve.. treba se pomiriti da s 13 godina rastura svo znanje svijeta i da mu nista nije strano i da ga vise nemas od cega stititi, sve je vec poznato..tu su filmovi, tv, internrt, drustvo u skoli.. a on je za mene jos malen.
I na kraju ja ispadnem smijesna i sebi i njemu, spalim na zivce, skuliram se, i bez zivcanog sloma saslusam kako je ona otisla u wc jer im je rekla da ide popiti anti bebi.. A neki se tamo sekiraju oko seksualnog odgoja u skoli, i onoga sto se tamo uci.. Pa eto..moj klinac i bez mene, i skole danas naucio o zivotu sve i svasta sto je mogao..a u uho se pretvorio, dakako :D

to san ja takvima na forumu prova objasnit al nije išlo

nes` ti seksualnog odgoja u skoli, tamo se uci higijena i tucak i prasnik naspram ovoga sto mladi sami saznaju putem drugih medija, ili kao moj..pravo na terasi obiteljskog restorana u 5 popodne u drustvu s mamom:D
Ali, fakat! Pa zar nimalo diskrecije, respekta prema okolini, djetetu nasuprot.. i jos bez fiskalne blagajne, obrtnice.. Svi smo pretvoreni u svjedoke nezakonite rabote, eto ti mirno popodne s djetetom. Geto.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2013 : 22:13:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
neki se ne plaše financijske a?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 22:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

neki se ne plaše financijske a?

a kumicama na placi bi bolje bilo da postanu madam, i nastave bez fiskalne

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2013 : 22:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
e da. žalosno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 22:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

e da. žalosno

stas, jbg. kumice nemaju musterije politicare, pa moraju fiskalizirat persin.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/06/2013 : 22:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ima i tu istine

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/06/2013 : 23:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
i tak..danas je stvarno bio ludi juuhuu dan, kaze mi sin da je mislio da toga ima samo u americkim filmovima, a meni se cinilo kao da smo se nasli u jednom i statisti smo bez da nas je netko obavijestio o tome :D
To je bilo takvo roditeljsko iskustvo da ga ne mogu vise opisat i jos sam smusena i izbacena iz orbite.
A kakav ludi san sam sanjala neku noc.. no, on je zavrsio u nekoj drugoj prici, o ministru i policijskom inspektoru.. Zar ja ne mogu sanjati normalne snove? Erotske, recimo?

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2013 : 00:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa to su super normalni snovi. nemoj da počnem ja pričat

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 27/06/2013 : 08:44:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Srećom život uvijek ide svojim putem, bez obzira na sve ograde koje neki žele postavljati.
Može se ukinuti zdravstveni odgoj, može se Ustav mijenjati koliko god, može se Judith Reisman trajno preseliti u Hrvatsku, može ta Hrvatska postati katolička džamahirija, ama baš sve je moguće, ali će stvarni život opet ići svojim putem.
I opet će neka "javna radnica" svoje usluge nuditi na javnom mjestu u okruženju djece i obitelji, i djeca će sve kužiti bistrije nego što smo to mi činili.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2013 : 12:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Srećom život uvijek ide svojim putem, bez obzira na sve ograde koje neki žele postavljati.
Može se ukinuti zdravstveni odgoj, može se Ustav mijenjati koliko god, može se Judith Reisman trajno preseliti u Hrvatsku, može ta Hrvatska postati katolička džamahirija, ama baš sve je moguće, ali će stvarni život opet ići svojim putem.
I opet će neka "javna radnica" svoje usluge nuditi na javnom mjestu u okruženju djece i obitelji, i djeca će sve kužiti bistrije nego što smo to mi činili.

ma naravno,zato su neke stvari i smišnije nego šta se čine

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/06/2013 : 20:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa to su super normalni snovi. nemoj da počnem ja pričat

a da pocmes?
otvori "sanjaricu" pa da pisemo i gluposti koje sanjamo

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 27/06/2013 : 22:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
neču

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/06/2013 : 01:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
pikica!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/06/2013 : 01:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kakvo je to izražavanje na forumu??

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 28/06/2013 : 11:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

iskreno? tacno? provokativno? eufemisticno?

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/06/2013 : 02:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

quote:

i ti si pikica isto!

to ti je zato sto si bio zamnom na temi gdje mi ni potreban komentar
o teti bez frizure koju treba lajkati netko jer stripove cita.
Ma sta cita?! Ja kazem da ih pisem, i izvucem svog Dipta iz ladice i njime se koristim da otjeram lajkavce izbezumljene, bolje no obezglavljene. Stripom si kupujem mir

ajd sad, laku noc.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/06/2013 : 11:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

i ti si pikica isto!

Ma sta cita?! Ja kazem da ih pisem, i izvucem svog Dilda iz ladice i njime se koristim da otjeram lajkavce izbezumljene, bolje no obezglavljene. Stripom si kupujem mir

ajd sad, laku noc.

šta ti čitaš od stripova? Bleka?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/06/2013 : 11:31:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

i ti si pikica isto!

Ma sta cita?! Ja kazem da ih pisem, i izvucem svog Dilda iz ladice i njime se koristim da otjeram lajkavce izbezumljene, bolje no obezglavljene. Stripom si kupujem mir

ajd sad, laku noc.

šta ti čitaš od stripova? Bleka?

lwoode, vidjela sam rijec, moderacijo, u przun s njim na tjedan dana, ali ne zbog njega, vec da ga spasite od mene!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/06/2013 : 11:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ma to je ranojutarnja šala

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/06/2013 : 14:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Juhuuuu! Dobre sam volje!

Brazilijanka mi depilirala leda , pazuhe i gornji dio ruku, i to u 10 ujutro.
Dlakav si kaze..i slijeva vruci vosak na moje tijelo..ne vristim iz macoidne pristojnosti.
Predlaze mi depilaciju cijelog tijela..smijemo se ...iz razlicitih razloga..ne pristajam..nisam ipak na poslu..
Gledam svoje tijelo..OK sam ..ocerupan ili dlakav..
Jedina misterija je..za koga jebote?
Ja sam sam svoj bol.

Glazba..samo probrano

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/06/2013 : 14:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Juhu. Sjedim u kafani, i narucujem si jos jednu sljivovicu. Prvu sam popila s kompozitorom, koji je napravio caroliju od moje pjesme.. Ucinio je da mi postane bliskija, no sto sam to uspjela sama.. U meni jos glazba svira, i tekst .. Neobicno je sebe dozivjeti u toj ulozi.. Neobicno je sve... Imala sam san..u ovim trenucima ga zivim..

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 29/06/2013 : 20:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Čestitam na ispunjenju snova!
Neka ti sve potraje što duže, i da uživaš što intenzivnije...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 29/06/2013 : 21:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Hvala ti Johnny

trajat ce onoliko dugo, koliko ja budem to sto jesam. Bez kompropmisa i ostvarenih zelja. S bremenom u kruni od kristala soli, i srcem koje
voli da boli. Snovi i zelje nisu isto, i strah me da bi ispunjenjem zelja ostala bez svojih snova..

ne volim inace nista unaprijed pricati jer sam ona koja suti dok nesto ne napravi. I zato cu od sada sutjeti, i sa smjeskom Mona Lise zajedno sa ostalim svijetom cekati.. Znala sam, osjetila da nema kompromisa, samo jedna stvar mora biti prva ako ikada.. i desilo se sada.
A izvođac ..

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 29/06/2013 : 21:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Juhuuuu! Dobre sam volje!

Brazilijanka mi depilirala leda , pazuhe i gornji dio ruku, i to u 10 ujutro.
Dlakav si kaze..i slijeva vruci vosak na moje tijelo..ne vristim iz macoidne pristojnosti.
Predlaze mi depilaciju cijelog tijela..smijemo se ...iz razlicitih razloga..ne pristajam..nisam ipak na poslu..
Gledam svoje tijelo..OK sam ..ocerupan ili dlakav..
Jedina misterija je..za koga jebote?
Ja sam sam svoj bol.

uzas, zvuci kao muska j_charlie

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 29/06/2013 : 21:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

Juhu. Sjedim u kafani, i narucujem si jos jednu sljivovicu. Prvu sam popila s kompozitorom, koji je napravio caroliju od moje pjesme.. Ucinio je da mi postane bliskija, no sto sam to uspjela sama.. U meni jos glazba svira, i tekst .. Neobicno je sebe dozivjeti u toj ulozi.. Neobicno je sve... Imala sam san..u ovim trenucima ga zivim..

gasis li se teto negde...

Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000