Author |
Topic  |
Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
Posted - 06/07/2013 : 11:06:35
|
quote: Originally posted by Archy
Spojlaš ljudima koji još nisu pročitali!
Uz duzni respekt ko im kriv :D , ja opce nisam cito ovaj topic dok nisam procito strip, sta ste opc emogli raspravljati 5 stranica ovdje o stripu kad svako spominjanje istoga je spojler, ergo imamo 4 stranice spamma ili "izdrkavanja" na crtež opet? Ako nemrem raspravljati slobodno o onomu najzanimljivijem priči sta ce nam opce ovakvi topici vise, napravite si raspravljajte drugdje kak je netko lose nacrto il nije, mene cisto scenristicki stripovi zanimaju i tako i raspravljam |
Edited by - Krscho on 06/07/2013 11:08:17 |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4508 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 06/07/2013 : 11:27:19
|
Svaka čast. Neki useri su pročitali priču još prošle godine ali su bili toliko ok da ne spojlaju drugima. Da si mogao napisati post bez ključnog imena odnosno iznenađenja- mogao si. I ne bi niš falilo. |
Bok, kako si.
|
 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts
Posted - 06/07/2013 : 11:28:43
|
quote: Originally posted by Cromwell
Svaka čast. Neki useri su pročitali priču još prošle godine ali su bili toliko ok da ne spojlaju drugima. Da si mogao napisati post bez ključnog imena odnosno iznenađenja- mogao si. I ne bi niš falilo.
Dali je ovo hrvatsko izdanje stripa ili nije, to kaj neki čitaju na talijanskom su pravi spojleri, nemam ni trunka griznje savjesti što sam odlučio komentirati HRVATSKU verziju stripa i scenarisitčke odluke u istom stripu, koj ismisao topica molim lijepo o stripu ako nemsijem komentirati siti, koji smisao bi ti imo ici na ovaj topic ako nisi procito taj strip osim da po milijunti put citas rasprave o crtezu koje su totalno nebitne, u prve 2 stranice topica su ljude rekli jel im dobar ili nije, želi mraspravljati o pravil problemima scenarija a ne nonstop citati iste likvoe kako se svade oko nijanse crta lica il ko zna cega |
Edited by - Krscho on 06/07/2013 11:30:35 |
 |
|
Tommy.H
New Member

.jpg)
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 06/07/2013 : 11:55:40
|
quote: Originally posted by Krscho
Svaka čast. Neki useri su pročitali priču još prošle godine ali su bili toliko ok da ne spojlaju drugima. Da si mogao napisati post bez ključnog imena odnosno iznenađenja- mogao si. I ne bi niš falilo.
Dali je ovo hrvatsko izdanje stripa ili nije, to kaj neki čitaju na talijanskom su pravi spojleri, nemam ni trunka griznje savjesti što sam odlučio komentirati HRVATSKU verziju stripa i scenarisitčke odluke u istom stripu, koj ismisao topica molim lijepo o stripu ako nemsijem komentirati siti, koji smisao bi ti imo ici na ovaj topic ako nisi procito taj strip osim da po milijunti put citas rasprave o crtezu koje su totalno nebitne, u prve 2 stranice topica su ljude rekli jel im dobar ili nije, želi mraspravljati o pravil problemima scenarija a ne nonstop citati iste likvoe kako se svade oko nijanse crta lica il ko zna cega
zasto bi bili spoileri ako netko procita strip na talijanskom i ne napise sto se dogodilo nego ceka da i drugi procitaju ne razumijem te a u vezi ovog topica on je tu da ljudi znaju sto otprilike ocekivati a ne svima reci imena likova i radnju prije nek sto su procitali to je bezobzirno s moje tocke gledista |
 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts
Posted - 06/07/2013 : 12:22:47
|
quote: Originally posted by Tommy.H
Dali je ovo hrvatsko izdanje stripa ili nije, to kaj neki čitaju na talijanskom su pravi spojleri, nemam ni trunka griznje savjesti što sam odlučio komentirati HRVATSKU verziju stripa i scenarisitčke odluke u istom stripu, koj ismisao topica molim lijepo o stripu ako nemsijem komentirati siti, koji smisao bi ti imo ici na ovaj topic ako nisi procito taj strip osim da po milijunti put citas rasprave o crtezu koje su totalno nebitne, u prve 2 stranice topica su ljude rekli jel im dobar ili nije, želi mraspravljati o pravil problemima scenarija a ne nonstop citati iste likvoe kako se svade oko nijanse crta lica il ko zna cega
zasto bi bili spoileri ako netko procita strip na talijanskom i ne napise sto se dogodilo nego ceka da i drugi procitaju ne razumijem te a u vezi ovog topica on je tu da ljudi znaju sto otprilike ocekivati a ne svima reci imena likova i radnju prije nek sto su procitali to je bezobzirno s moje tocke gledista
Zato jer je ovo balkanski forum i kometiramo stripove pročitane na hrvatskom, srpskom jeziku |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19887 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/07/2013 : 12:25:15
|
krscho daj pliz samo editiraj post i napiši prije crvenim slovima da ima spoilera |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Tommy.H
New Member

.jpg)
Croatia
212 Posts
Member since 13/06/2013 |
Posted - 06/07/2013 : 12:34:30
|
quote: Originally posted by Tommy.H
zasto bi bili spoileri ako netko procita strip na talijanskom i ne napise sto se dogodilo nego ceka da i drugi procitaju ne razumijem te a u vezi ovog topica on je tu da ljudi znaju sto otprilike ocekivati a ne svima reci imena likova i radnju prije nek sto su procitali to je bezobzirno s moje tocke gledista
Zato jer je ovo balkanski forum i kometiramo stripove pročitane na hrvatskom, srpskom jeziku
ma daj molim te koje veze ima na kojem je jeziku strip engleski talijanski francuski nije uopče bitno bitno je koji su junaci u pitanju ove je bonelli topic sve ukupno tak da ta tvrdnja ti nema smisla |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4508 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 06/07/2013 : 12:58:37
|
quote: Originally posted by Krscho Dali je ovo hrvatsko izdanje stripa ili nije, to kaj neki čitaju na talijanskom su pravi spojleri, nemam ni trunka griznje savjesti što sam odlučio komentirati HRVATSKU verziju stripa i scenarisitčke odluke u istom stripu,
Ti očito ne razumiješ što znači spoilanje. Nitko ti ne zamjera komentiranje, ali nije ok ako unaprijed otkriješ identitet lika koji je nositelj 2/3 priče i koji je glavni razlog zašto je ova priča iznenađujuće dobra. Obrati pozornost na ovo ''iznenađujuće''. To je kao da otvaraš kinder jajce a znaš koja je figurica unutra, i eto, da nisam pročitao gigant prije tvoj post bi mi totalno pokvario doživljaj.
quote: Originally posted by Krscho koj ismisao topica molim lijepo o stripu ako nemsijem komentirati siti, koji smisao bi ti imo ici na ovaj topic ako nisi procito taj strip osim da po milijunti put citas rasprave o crtezu koje su totalno nebitne, u prve 2 stranice topica su ljude rekli jel im dobar ili nije, želi mraspravljati o pravil problemima scenarija a ne nonstop citati iste likvoe kako se svade oko nijanse crta lica il ko zna cega
Slažem se ali to nema veze s ovom raspravom.
quote: Originally posted by tinton
krscho daj pliz samo editiraj post i napiši prije crvenim slovima da ima spoilera
Ili nek samo stavi ime lika u bijelu ili žutu boju da se ne vidi. |
Bok, kako si.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4650 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 08/07/2013 : 11:35:34
|
baš dobra epizoda sa dosta kompleksnim zapletom i raspletom. Bolja od zadnjeg giganta sa dinosaurima iz paralelnih dimenzija. |
 |
|
prop_ovednik
Senior Member

.jpg)
Croatia
1497 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 09/07/2013 : 18:25:27
|
Tipičan Burre s tipičnim mažnjavanjem di stigne, ali priznat ću mu da je to ovog puta ukomponirao u solidnu cjelinu. Neke blesavosti neću sad spominjati, jer Burre je to i kad ih je kod njega manje od pet meni je to genijalno. A i prije giganta san čita ono govno di spašava Gambit u zadnji čas, u odnosu na to Burre je ode napisa novi "Rat i mir"... |
 |
|
ike666
Average Member

709 Posts
Member since 01/11/2012 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7876 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17054 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 12/07/2013 : 20:57:22
|
quote: Originally posted by mpavin
Mene zanima zašto je ovaj gigant 10 kn skuplji od DD giganta.
Zagor je to, a što drugo može biti u pitanju  |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17054 Posts
Posted - 13/07/2013 : 16:09:06
|
Napokon kupljeno, nakon listanja još ne mogu uvući jezik, Verni je RASTURIO!! Svaka mu čast na ovom gigantu, prejebeno! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19152 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/07/2013 : 16:55:57
|
Ufff, odličan Verni i dosadan Buratini...mogli bi taj Gigant nazvati i NAKON DVA MJESECA...na četri ili pet mjesta kad stižu preskoki sljedi uvod "nakon/prije/poslje dva mjeseca" bla,bla,bla...nije katastrofa ali bode u oči...očekivao sam više...od Bureta, VERNI je tu potvdio ono što več dugo tvrdim, da napreduje...iz amatera u solidnog crtača....Bure potvrdio da ..buf...da je dosadan. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
macca1985
New Member

Croatia
244 Posts
Member since 25/07/2010 |
Posted - 13/07/2013 : 18:25:11
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by ike666
Marco Verni - Najbolji!!!
+1    Dobro došao!!!
+2 
Verniju podići spomenik!!! Najveći kralj!!!  |
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever! |
Edited by - macca1985 on 13/07/2013 18:25:41 |
 |
|
macca1985
New Member

Croatia
244 Posts
Member since 25/07/2010 |
Posted - 13/07/2013 : 18:43:49
|
Veoma dobar gigant koji i tekstom i crtežom podsjeća na Zagorovo zlatno doba 70-ih godina! 
Verni je ovdje dao 200% od sebe i ovo je dosad njegov najbolji rad. Njegov fenomenalan crtež je bolji od Buretova scenarija.  |
Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17054 Posts
Posted - 13/07/2013 : 20:36:30
|
quote: Originally posted by macca1985
Veoma dobar gigant koji i tekstom i crtežom podsjeća na Zagorovo zlatno doba 70-ih godina! 
Verni je ovdje dao 200% od sebe i ovo je dosad njegov najbolji rad. Njegov fenomenalan crtež je bolji od Buretova scenarija. 
Nažalost, potvrda onome da Zagor ima dobrih crtača napretek, a scenarista ni za lijeka. |
 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/07/2013 : 22:12:51
|
istina. moje je odusevljenje splasnulo nakon sto sam presao prvu polovicu. no svejedno, ipak je ovaj zagor u moru zagorostrofa ugodno iznenadjenje. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
zlatko900
Average Member

949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 14/07/2013 : 11:56:58
|
ZANIMA ME- Zagor gigant br.2-kralj orlova- ja imam primjerak koji počinje sa stranicom 33-48,pa se onda opet vraća na stranicu 33 i teče dalje do kraja. Dali je to neka tvornička (izdavačka) greška ili su svi takvi izašli? |
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 14/07/2013 : 12:55:39
|
Neznam zasto pljuju po verniju pa ovaj covjek je nasljednik ferria jer kad njega ne bude verni je taj koji ce crtati sve naslovnice jer u protivnom svi drugi da to rade u istili bi naslovne strane na koje smo navikli |
GALLIENO FERRI
|
 |
|
Topic  |
|